- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
magnusheron
tag
Főzött rommal, app2sd plussal 77 mega szabad hely... Na ki a kiály
-
magnusheron
tag
NA!
ha felteszitek a magyar lokalizációt akkor minden magyar lesz és változik az ikonok széma a canvason....
Valamint az alsó menüsör gombjai azt nyitják meg amit kell
-
magnusheron
tag
válasz
CoolBoy323 #8580 üzenetére
Azért valljátok be fiúk, úgy viselkedtek, mint szűzlány az első alkalom előtt....
-
magnusheron
tag
válasz
zsoltikj1976 #8576 üzenetére
Nem mert update.app vagy mi van a dloadban....
hát holnapig marad a paul féle 2.1 nekem az is új... 3 hete nem volt pulse-om.
jelentem a modaco-s unloc kód tökéletesen működik. 4100 ft és független a pulseom
-
magnusheron
tag
Az a vicc fiúk, hogy tényleg poénnak szántam a mai bejegyzést. 1.5 tel kaptam vissza de pont most frissítem a t-mobile honlapról letöltött 2.1-el. Szóval marhára véletlenek ezek a dolgok
-
magnusheron
tag
Képzeljétek visszakaptam a telefonom és 2.1 van rajta....
-
magnusheron
tag
SOHA SENKI NEM VEGYEN T-MOBILE MÁRKÁJÚ TELEFONT. PULSE-T MEG PULSE MINIT MEG FŐLEG NE!
Az ok egyszerű, a szervízszolgáltatás hozzá egy kalap szar.. Egy headsetet 4 hét alatt cserél ki a szervíz. 3-án adtam be, 18-án kellett volna kiadni, ez eddig 15 nap. Jövőhét csütörtökön adják ki csak. 25 napot lesz szervízben egy tetves headset csere miatt, úgy hogy 4 szer voltam bent eddig a T-Pontban .
Szóval ne vegye meg senki.. Áldozzon többet egy olyan telefonra aminél van gyártói szervíz és nem a T-n keresztül kell küldeni.Vegye meg kamatmentes részletre inkább, mert ha ez elromlik és alaplap csere kell, akkor az én szotirmból kiindulva 3 hónapot lesz bent a telefon. Neveséges, ahogyan semmibeveszik az embert meg a 70 ezres telefonját. A szaros KP 500-hoz persze van headset a t-Pontban.
Bár lehet azért nem kapom vissza mert már a 2.1-et frissítették rá
-
magnusheron
tag
Kérdés:
Holnap lejár a 15 nap ami alatt a T-Mobilenak ki kell javítania a telefont( headset csere). Ma voltam bent, de nem úgy néz, ki hogy visszszolgáltaták holnap. Ilyen esetben mit tehetek? Kérhetem a készülék cseréjét?
Előre is köszönöm
-
magnusheron
tag
válasz
disza.n #7554 üzenetére
A djuice a pannon 26 éven aluliaknak kiakakított termékcsaládja...
De sokkal jobban kijövök belőle, mint a méda mánia csomagokból.
2500 a havidíj és 20 ft a perc/sms minden irányba, ingyen adnak az előfizetéshez egy 500 ft os szolgáltatást, ami lehet 200 sms hálón belül, 100 mega net, 1 szám féláron.
3500 Ft-ból megvan a net az sms és egy számot 10 ft ért hívhatok....
Elküldtam az imei számom és kaptam egy kódot ami függetleníti a telefont
-
magnusheron
tag
Múlthét hétfőn adtam be a Pulse-omat a T-Mobile szervízbe. a probléma annyi volt, hogy a headset és az átalakító is kontakthibás lett... Semmi más probléma. Közölték, hogy nincs az üzletben csereheadset, az egészet be kell adni.
10 nap alatt nem sikerült megoldaniuk ezt az egetrengető problémát.....
Rendeltem a Modaco-n egy unlock kódot, megyek Djuicehoz..
-
magnusheron
tag
Hello!
Ma bementem a T-Mobileba, hogy kicseréltessem a fülhallgaót,meg az adaptert,mert mind a kettő hibás. Erre közli velem az üfsz-os, hogy ez nekik itt nincs be kell adjam, megy a központba telefonnal együtt.
A telefonnak semmi baja, mi a toszért adjam be 2 hétre? Miért nem tudnak egy néptelefon esetén kiküldeni egy tetves fülhallgatót a T-Pontba?
Cserébe meg adnak egy Nokia 2110 et a 8000 ezres MédiaMániám mellé...
Vicc
-
magnusheron
tag
válasz
DarkByte #5272 üzenetére
NA!
Megjártam egy 2 és fél órás kondit.
Le is merült... De! 150 pecig tökéletesen szólt, hagos volt, tiszta, nem lassult be. Ha megnyomod hosszan a bekapcsoló gombot, akkor vált Phone és Audio profilok között használat közben.
Ha hívnak és csak egy sima fülhallgató van beledugva akkor is fel tudod venni, mert van benne mikrofon és tökéletesen hallanak.
A csipesz annyira nyílik, hogy pólóra fel tudja az ember csiptetni.
Speciel nekem arra, hogy munkába menet és hazafelé meg a kondiban ezzel szóljon a Pulse, megérte. 2800 ft nem olyan nagy cucc. Ha beértem a munkahelyre feldugom az USB-re tölteni és kibírja simán hazafelé is.
Ennyi pénzért ez pontosan megéri az árát. Nem szól 10 órán, át, bár ahogy néztem elég egyszerű szerkezet szerintem egy hozzáértő tud benne akkut cserélni simán, egy jobb teljesítményűre, de ennyi pénzért én azt mondom IMÁDOM!
-
magnusheron
tag
Kedves fórumtársak!
Megjött Hong-Kongból a Bluetooth cuccos, amibe lehet 3.5 ös fülhallgatót dugni. Azt kell , hogy mondjam kva jó
Hangos, tiszta, és simán átvisz egy 30 centi vastag téglafalat és csak 15 méterről kezd el szaggatni.
Működik a léptetés előre, hátra, hangerő le , fel, minden! egyedül azt nem tudom mi lesz akkor ha hívnak mert elvileg akkor is ezen hallom, de van benne mikrofin...
Az üzemidőről nem tudok nyilatkozni. USB kábel van hozzá és a pulse töltője tölti. 2800ft-ot simán megért, csak ajánlani tudom és sérülésmentesen lezárva hozta ki a posta!
-
magnusheron
tag
Igaz, én is vártam 3 napot amíg volt a cseregarancia
De elmondom a lélektant
4 óra után rájössz törölni kell valamit, mert nem fér fel a program amit akarsz.
8 óra után rájössz, hogy rohadt lassú a rendszer valamit törölni kell
Ez a 200ft-os hívószámkijelzés olyan mint a pannon 125 ft-os számladíja, amit kifizettetnek a postán küldött számláért. Felőlem aztán jöhet ki a díjbeszedő is, de ne vicceljen már az űber környezetvédő pannon, hogy 125 forinton szarozik 8000-es számlák mellett. Ott is hagytam őket, pedig nagyon tepert a hölgy az ügyfélszolgálaton, hogy maradjak, mert a pannon olyan jó...
-
magnusheron
tag
Azért egy valamivel tisztában kell lenniük a leendő tulajdonosoknak ( lehet , hogy nem fog mindenki egyetérteni velem)
Ha valaki hardcore usre, értem ezalatt: böngészés, közben zenehallgatás, mellette megy az ebuddy pl, plusz HTC billentyűzetet használ, minimum 5 asztal kell neki widgetekkel, akkor az alap T-Mobile rom nem megfelelő. Fél nap után földhöz fogja vágni a telefont, mert fél perc lesz mire kilép zenelejátszás közben a böngészőből a Canvasra.
Valamint ha valaki sok programot akar és van közte navigáció akkor kell az app2sd, mert navigáció mellett max 15-20 program fér fel és 9 mb alatt már jelez a statusbaron, hogy kevés a memória.
A custom romoktól nem kell félni. Ha valami gond van még akkor is vissza lehet tenni az alap rom-ot ha a telefon nem tudja elindítani az oprendszert, csak fel kell másolni a memóriakártyára és a billentyűkombinációval elindítani a frissítést. Nem lesz garanciavesztés. Valamint ha az itt levő emberek segítségével sem lehet elindítani akkor a szervíz sem fogja tudni és hardveres a hiba. Akkor meg legyalulják ami rajta van és nem is tudják meg soha mit használt a kedves vásárló.
Igazán akkor gyors a telefon és akkor lehet élvezni akadás mentesen a bögészést, zenelejátszás közben ( esetleg e-mail érkezése esetén a statusbart lehúzva egyből megnyitni) ha custom rom van, vanilla custom rom. Amit aztán kedvére skinezhet az ember a 7 asztalt és negyed annyira nem fog lassulni, mint a Canvas.
Szóval ha valaki azt akarja, hogy iPhone gyorsaságú legyen a rendszer akkor custom rom és abból sem a T-Mobile style.
Remélem segített.
-
magnusheron
tag
válasz
CharlieDrop #5058 üzenetére
Az ikon csomag bevezetésénél kezdték el a külön 200ft os hívószámkijelzést.
Főleg az olcsó csomagoknál van ez, Média Mániában benne van nem kell fizetni, ikon esetén meg kell.
-
magnusheron
tag
A T-Mobile Facebook oldalán volt egy kérdés, hogy mennyit adnátok a Pulse-ért, a kommentek között azért több más emberrel én is megjegyeztem, hogy 4 hónapja vettem a Pulsom Média Mánia S-re vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal, törlesztem a részleteket, erre most 19900ért megvehető Egy Eco-val. Nem szép dolog, még piacgazdaságban sem....
Ha kiszámoljuk, 50000+24X5000=170.000 Ft
20000+24X2000=68.000 FtAz addig rendben van, hogy akkor őj volt, de 4 hónap alatt azért ennyire nem lehet megszivatni valakit.
-
magnusheron
tag
Viszont tényleg időszerű lenne tenni egy GY.I.K.-ot tenni az első bejegyzésba. Ha a sok új Pulse tulaj bezúdul ide a kérdéseikkel, akkor összevissza lesz a topic...
-
magnusheron
tag
válasz
CoolBoy323 #4894 üzenetére
Most komolyan magyarázzam el a poént?
-
magnusheron
tag
Még egy újdonság a piacon : T-Mobile Purse (Ezt nem tudtam kihagyni
)
http://images.clipartof.com/small/19117-Clipart-Illustration-Of-A-Magenta-Purse-With-White-And-Pink-Floral-Designs-And-Blue-Handle-Straps.jpg
-
magnusheron
tag
Még az Engadget-re is kikerült a Mini.. Azért a 155$ contact-free egész szép ár
http://www.engadget.com/2010/02/22/t-mobile-pulse-mini-does-cheap-tiny-prepaid-android-for-europe/
-
magnusheron
tag
Esett a Pulse ára!
A webshopból már 19900 ért el lehet vinni két év hűséggel
http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=173510&langId=-11
Szerencsére Domino csomagban ugyan annyiba kerül, így sokat nem esett az ára... De szíven ütött kicsit ez a 19900 49900 helyett
-
magnusheron
tag
válasz
norbesz74 #4792 üzenetére
Akkor majd jön a fizetési felszólítás, aztán kiadják behajtóknak akik rádtörik az ajtót és elviszik a tv-t hűtőt, kanapét és eladják szépen a tartozásod értékéért...
Manapságmár nem szaroznak... Írjál levelet az ügyfélszolgálatnak, ne így akarj bosszút állni, mert ez így jogilag nem állja meg a helyét és te fogod megszívni.
És még valami! A törlesztőrészletet nem azért fizeted havonta , hogy használhasd a telefont, hanem mert volt olyan kedves a T_mobile, hogy a magyar piacon egyedüléként 0%THM-re odaadta neked..
Ha kifizetted volna a teljes vételárat, akkor most visszakérnéd részarányosan, vagy mi?
-
magnusheron
tag
Kedves fórumtársak!
A T-Mobile twitteren ez olvasható:
RT @sprint: Android update! Upgrades to 2.1 for Hero now expected early 2Q10. - Vajon mikor várható itthon ilyen? @tmobilehungary ?
A válasz:
@zolv A pontos időpontot a gyártó határozza meg. A Pulse esetében is annyit tudunk ígérni, hogy hónapokon belül várható.
Tehát lesz
-
magnusheron
tag
válasz
DarkByte #4725 üzenetére
Egyenlőre nem nagyon akar működni, legalábbis nálam.. Nem tudom milehet a baja (1.8)
Nem értem a mini koncepcióját... Pont az a jó a Pulseban, hogy szép nagy a kijelzője. Ha az ember 2g-n használja simán maxon lehet a fényerő, alig merül és minden ismerősöm megkérdezi, hogy csak nem AMOLED a kijelző, mert olyan szép a képe...
-
magnusheron
tag
Az új AIM csevegőprogrammal lehet beszélgetni a Facebookos barátokkal!!
www.aim.com/beta
MEgpróbáltam de nem nagyon akar működni, lehet csak az a baj, hogy most indult, de ígéretes
-
magnusheron
tag
válasz
CoolBoy323 #4648 üzenetére
A vicc az mikor beviszed, hogy szar a headset és be kell adni a telefont is 2 hétre, merthogy ez a policy
-
magnusheron
tag
Hello!
Új google szolgáltatás a BUZZ...androidra is elérhető
http://www.google.com/intl/hu/mobile/buzz/
Ehhez már 2.0 kell, de érdekes koncpció
-
magnusheron
tag
válasz
CoolBoy323 #4551 üzenetére
Senki sem tudja melyik mit takar. Vagy próbálkozol és elrontod, vagy marad a T-mobile szoft esetleg MODACO.
1.8-ban semmi különös nincs, ugyanúgy kell csinálni ext repairt....
-
magnusheron
tag
válasz
CoolBoy323 #4249 üzenetére
azért írogatsz x-eket... na tudod.
-
magnusheron
tag
válasz
CoolBoy323 #4244 üzenetére
Bocs nem érek fel a Ti szintetekhez, ahol hallani kell a hívófél nevét ( anyám hív, mondja anája, nem veszem fel ). ÉS szöveget kell felolvastatni a telefonnal.
Bevallom basic user vagyok.... Csak net kell, social networking meg navigáció.. NEm szólok bele ebbe a témába.....
-
magnusheron
tag
válasz
llaszlo #4241 üzenetére
A fórum a véleménynyilvánításról szól. Arról meg nem tehetek, hogy az emberek nem tudnak visszaolvasni és 50 hozzászólásonként megkérdezik ugyan azokat a dolgokat. Azokra nem fogok válaszolgatni
Válaszolgatsz Te
Valamint, mégis hogy olvasná fel a magyar nevelet? Mondjuk egy Annamáriát, vagy Zoltánt, esetleg Istvánt.... Ájtszvén, Ájsztvén...
-
magnusheron
tag
válasz
llaszlo #4240 üzenetére
Komolyan mondom, olyan extra igényeitek vannak, hogy kész
Szövegfelolvasó...
Mi is trükköztünk középiskolában a kötelező olvasmányokkal és a hangoskönyveket hallgattuk kétszeres gyorsításon, de ez már röhej... Mit olvasson fel? az SMS-t? Arra van program... Vagy word dokumentumot? Mégis milyen élethelyzetben?
-
magnusheron
tag
válasz
Khelben #4215 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy hány olyan okostelefon tulaj van, akár cégvezető akár bárki más, aki a telefonját munkára használja, azon kívül, hogy netezik, meg céges mailokat néz.. Ne felejtsük el, hogy ezek az okostelefonok mind gerjesztett szükségleteket elégítenek ki.
Bevallom én divatból vettem Pulse-t, nem unatkozom a tömegközlekedésen,a kondiban, élek halok a social networkingért. Pont nem érdekelnek a játékok. Sohasem fogok céges leveleket nézegetni rajta, kell a fenének elég az a 8 óra amíg bent vagyok az irodában, a szabadidőmben szeretném elfelejteni az egészet. Arra viszont jó, hogy a dokinál ülve netezzek. De ez egy kreált szükséglet, ami szórakoztat és a rabjává tesz.
Kíváncsi lennék, ha 100 iPhone, Pulse vagy bármilyen más telefon tulajától ellopnák a telefonját, hány venné meg fix időn belül,újra az okostelefonját és nem azért mert nem érik el, hanem mert addiktív szolgáltatásokkal van teletűzdelve minden ilyen cucc. Ami jó, imádom, szórakoztat, de tisztában kell lenni azzal, hogy ezek elsősorban a nethasználatra mennek, amiért fizetünk a szolgáltatóknak..
-
magnusheron
tag
válasz
zsoltikj007 #4127 üzenetére
Twitdroid csinál ilyet netkapcsolat nélkül is, frissíteni akar 5 percenként alapbeállításként...
-
magnusheron
tag
válasz
llaszlo #4108 üzenetére
Naja, de a dolphin nemrég lett admobos app... Azért reklámért megéri fejleszteni., de támogatja az 1.5-öt semmi baj.
A lényeg csak annyi volt, hogy egy Brandelt telefont nem fog a szolgáltató évekig támogatni, mivel nem érdeke. Ha szar, majd visszaviszed, csinál egy frissítést és kész, ha nem tetszik kicseréli.. Neki még mindig olcsóbb, a 19000 ft-ért vett Pulse-t kicserélni, mint szoftvert írni. Így aztán ki venné meg a következő Brandelt telefont? Amiben erősebb a processzor és több a ram?
-
magnusheron
tag
válasz
llaszlo #4100 üzenetére
Na jó ez halott vita...
Továbbra sem mondasz konkrétumokat.. Tipikusan a legyen a legújabb, mert nekem az kell esete.. Részemről vége.. De azélrt a termékéletgörbe és a brandelt telefonok wikijét elolvashatod. Akkor rájössz miért nem lesz sohasem 1.6 erre a telefonra... Részemről vége..
Az iPhone meg üzleti előfiura csak annyit, hogy azért mert xy nem kapja meg mint egyéni vállalkozó, a multik simán megveszik flottára.... Ez tapasztalat...
-
magnusheron
tag
válasz
llaszlo #4098 üzenetére
És mégis hány országban van paid market ahol ezt a telefont forgalmazzák?
A hozzállás pedig pontosan ilyen a telefongyártók részéről, máskülönben , hogyan adnának el új telefonokat?
De a Te problémádról beszéltünk..Appot még mindig nem írtál. Írtál két címet, ahol fent van az összes program.. Én arra vagyok kíváncs melyik programhoz kellene neked az 1.6.
Ha állandó frissítés kell ott az iPhone, vagy vegyen az ember egy HTC-t ne egy T-mobile brandelt telefont..... De akkor nem nézze az árcédulát. 50 70 ezerért ez jár..
HTC Hero T-Mobile 1.5 van rajta. Samsung Spicta 1.5 van rajta...
A magyar piacról beszélünk nem? Külföldön is ugyan az az értékesítési politika.. Csak ott a 13 ezres csomagért nem ingyen Pulse-t adnak, hanem HTC HD2-t...
-
magnusheron
tag
válasz
llaszlo #4096 üzenetére
Csak free apok vannak legálisan Magyarországon... De konkrét appot még mindig nem mondtál... Melyik az az alkalmazás, ami neked force close-ol, alap T-Mobile Rom-on és van rá frissítés csak 1.6-ra... ÉS persze ez elengedhetetlen a munkádhoz , valamint ingyen beszerezhető a marketről.
A goole mapsben mit kellene frissíteni? Mert a térképeket online tölti le, azokat nem kell frissíteni a telefonon... Az adatbázist sem a telefonon tárolja..
De a rendszerhibákra továbbra is kíváncsi vagyok...
-
magnusheron
tag
válasz
llaszlo #4092 üzenetére
Mégis pár app nevet.. Mert azért van 50-60 alkalmazás a telefonomon, mégsem találkoztam ilyennel.
És légyszivel akkor írd meg azt is, emly rendszerhibákat javították a 1.6 ban , valamint melyik az a 1.6-os plusz szolgáltatás amit a marketről nem lehet beszerezni...
A multitouch, meg a geotagging pictures nem játszik.. Az a huawei hibája...
-
magnusheron
tag
válasz
llaszlo #4091 üzenetére
Pontosan az, hogy ez egy Brandelt Huawei készülék. Amit kidobtak, mivel olcsó és csilivili... De ez nem jelenti azt, hogy a két éves hűségidő alatt frissíteni is kell. Termékéletgörbe.. Telefonok esetén 4X olyan gyors. Nyáron a Pulse már egy hanyatló termék lesz, ami le is kerül az árlistáról. Utána meg minek foglalkozzon vele a T-Mobile?
-
magnusheron
tag
válasz
llaszlo #4086 üzenetére
És mégis melyik apok azok amik nem mennek 1.5-ön és nélküle a telefont használni már képtelenség, nincs rá alternatíva és egyszerűen szar az élet nélküle?
Továbbá ne felejtsül el mi a saját brandes telefonok alapkoncepciója
Olyan cég gyártja ami nem tudna akkora eladást generálni saját nevével, mint a szolgáltató brandjével.. Ezek sohansem lesznek zászlóshajók az árlistában és nem is várhatüó a hosszútávú frissítés...
továbbá kérdezném, melyek azok a hibák, amiket javítottak? Mert ez a volt ez is az is de konkrétumot nem írunk mindig nagyon jó érv.. Ha kérhetném vegyük le a canvas felületet, és a MODACO romot ne keverjük az alap 1.5 androidba.... Szóval?
-
magnusheron
tag
válasz
llaszlo #4068 üzenetére
Miért foglalkoznának? A Pulse eleve egy alap készülék az Androidok között. Áprilisba majd jön a Pulse 2, más kamerával más processzorral aztán arra kiadják... Paul meg megcsinálja a mostani Pulse-ra, de komolyan, mi van a 2.1-ben ami a 1.5 ben nincs és marhára hiányzik?
-
magnusheron
tag
-
magnusheron
tag
válasz
kaller1 #3679 üzenetére
A vicc az az, hogy majd Médiamánia L , vagy XL-el elviheted 69900ft-ért, míg kint 179 dollár (33000Ft) egy 12 ezres csomaggal.
Ennél már csak a brit Vodafone durvább, ahol egy 13 ezres csomaggal 0 ft-ért elvihető két éves hűséggel egy HTC HD2.
Méghogy nincs árkartell a magyar mobilpiacon..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TV antenna és jelerősítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest