Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
-
-
llaszlo
veterán
válasz
akos727 #13682 üzenetére
Épp most néztem vissza.
Nem adtam el akkor itt is leírtam volna. Csak mostanság kiakasztott a telefon és nem is nagyon használtam a telefonáláson kívül másra. Az utolsó csepp múlt hét szerdán volt nem kaptam meg egy SMS-t még szerencse, hogy felhívtam később aki küldte. Ezt még tetézte, hogy a market letöltés sem ment. Nem is frissítettem kb 2 hete. Akkor elgondolkodtam, hogy beleteszem a kártyát a régi K550i-mbe, de mégsem.
-
-
Pocok256
veterán
válasz
akos727 #13666 üzenetére
Gyárilag Mikrofonost kapsz legalábbis én azt kaptam...
Másik kb 3 hét Uptime -al megy a telom Flb mod 1.0 -val. Semmi fagyás teljesen stabil mind netezésre mind zene vagy játékra. Sebbessége tökéletes és teljesen megvagyok vele elégedve. Geotagging is müködik normálisan, és az itt felsorolt egyik hibát sem reprodukálta eddig ^.^ Ami számomra érdekes, hogy a bedugom a fülest és elindul a zene hibát sem még egyetlen egyszer sem
Szóval a Pulse jó
Nem mellesleg kb 3-4 naponta kell etetni komolyan mikor megvettem a telot a gyári 1.5 ös szoftal soha nem gondoltam volna, hogy valaha ennyire jó telefon lesz belőle
-
llaszlo
veterán
válasz
akos727 #13537 üzenetére
Igen ki akartam próbálni, de ha tudtam volna iPhone-t venni akkor az lett volna. De csak új előfizuval tudtam volna. Hüle meg nem vagyok, hogy a jóval kedvezőbb percdíjamat lecseréljem egy sokkal rosszabbra. Hero meg még a kanyarba sem volt amikor a Pulse-t lehetett kapni.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
akos727 #13406 üzenetére
Hogy a többieknek ne kelljen keresgetni: Linpack for Android
Eredmények:
ROM: Implaman féle UK 2.1+vanilla
MFLOPS: 2.175
Time: 38.54 s
Norm Res: 5.68
Precision: 2.220446049250313E-16 -
impalaman
aktív tag
válasz
akos727 #13297 üzenetére
Nem hinném, a HTC is kiadta eddig az összes telefonjára írt összes hivatalos romét tudomásom szerint. Talán van egy-két kivétel, de a jelentősebbeké (Magic, Dream, Hero, Nexus One, Desire) biztosan kint van.
szerk.: a Huawei is elég hamar kiadta a Pulse Miniét, megtehetnék ezt a "nagytestvérrel" is.
-
llaszlo
veterán
válasz
akos727 #13288 üzenetére
Most nekem is gáz. Korábban még valamelyik régi verzióval jól ment 1.5-ön. Most két verzióval is megnéztem, de ugyanaz az eredmény. A legkorábbi verzió az már nincs meg, de gondolom, hogy azzal is ez lenne az eredmény. Fura, hogy az elvileg rosszabb rendszerrel rendesen működött.
Marad a konvertálás.
-
Watt25
veterán
válasz
akos727 #13265 üzenetére
A swap tulajdonképpen azt jelenti, hogy lehetne virtuális memória a telefonban. Tehát mondjuk a programok azt látnák, hogy van 300MB szabad memória. Ami persze igazából az SD kártyán van és ha egy olyan memóriaterületre van szüksége, ami az SD-n van éppen, akkor azt be kell húzni az operatív memóriába. Ez ugyan szintén időigényes, tehát várni kell rá, azonban jelenleg azt csinálja az oprendszer, ha kevés a szabad memória, hogy szinte minden más progamot kilő, ami nincs a képernyőn, tehát folyton újra kell indítani a programokat, amikor váltasz egyikről a másikra (Ez pedig tuti tovább tart.). Ez megszűnhetne, hiszen swap esetén, amikor kevés a valós operatív memória, akkor egy-az-egyben kivág egy kiválasztott memóriaterületet az SD-re (így felszabadítva memóriát) és ha majd megint kell a programnak, akkor visszarántja.
Legalább is szerintem ez lenne a lényege. Hátránya, hogy az SD kártyát gyilkolja a sok írás-olvasás művelet. De én inkább cserélem évenként a kártyát, csak ne kelljen annyit várnom alap dolgokra. -
impalaman
aktív tag
válasz
akos727 #12975 üzenetére
A particíót semmi sem tünteti el, hacsak nem particionálod újra a kártyád. Amúgy úgy lehet wipeolni, ahogy már egyszer nem is olyan rég leírtam, a wipe sd-ext menüponttal.
@llaszlo: én a teljes wipe híve vagyok, a telepített appjaim nagy része Marketen fellelhető, az pedig mint tudjuk megjegyzi a letöltött appok listáját, simán mindegyikben rányomok az installra, telepíti őket és kész is. Mondjuk nem szokott sok appom telepítve lenni, a gyári dolgokkal többnyire teljesen meg vagyok elégedve.
-
impalaman
aktív tag
válasz
akos727 #12964 üzenetére
Fogalmam sincs, Modaco-n sem tudnak semmit ezügyben. A ClockworkMod Recovery-vel pedig úgy tudsz particionálni, hogy a Rom Manager-ben megadod a kívánt partícióméreteket, ezután a telefon újraindul recovery módban, végrehajtja a particionálást, ha végzett megint újraindul és kész is a particionált kártya.
@CoolBoy323: a Symbian leveréséhez még kicsit rá kell gyúrjanak a témára, igaz ha ilyen ütemben növekedik a részesedés, ez rövid idő alatt megtörténik.
-
Danny750
őstag
válasz
akos727 #12773 üzenetére
Zedge nem jó sajnos pedig kiválasztom ezt a telót, túl pixelesen teszi ki! Azt nemlehet beállítani ,hogy ne a 9 képre állítsa ba egybe ,hanem külön??
Mit kell a memókarira tenni ,hogy oda telepítsen a teló ,mert a Ram az nagyon kevés! X10 mini-n 160mega szabad hely van ezen meg 20! (pedig gyárilag ugyanannyi a mindkettőnek) Köszi! A Htc-s óra meg nagyon belassítja a telót! -
janez
aktív tag
válasz
akos727 #12631 üzenetére
A sebesség és ram szerintem ugyanaz, mint az alapnál. Attól /is/ függ milyen szolgáltatások futnak majd telepítés után. Az alap jó, ahhoz minek nyúljunk, nem is nyúltam. Pont azokat a dolgokat vettem ki belőle amik véleményem szerint fölöslegesek és/vagy lelassíthatják a használatot. Pl. a voice search ill. a live wallpaper.
Ma beletettem a maxiba és a minibe is a HungarianPack-ot, mert kimaradt. A Taccs Pál hiányolta.
A maxiba pár app frissebb változata is belekerült. Vannak appok amik hetente frissülnek. Azt tapasztaltam, hogy az általam systembe tett csomagokat is frissíti a market. Feltéve ha az az app megtalálható a piacon...
Tehát a JanezCustomRom_2010.07.27 minimal és maximal elérhető janez blogjában.
-
llaszlo
veterán
válasz
akos727 #12609 üzenetére
Az rendszer alapjaiban nem sok mindent változtatok. Meg nem is teszem fel egyből az új ROM-okat várok vele, hogy mások feltegyék és leírják mennyire jó.
Mindent lehet változtatni. Az változó, hogy mikor mit: ikonokat, appokat, framework-öt cserélni vagy azt megváltoztatni, hangokat, hátteret stb. -
llaszlo
veterán
-
-
Gloob
addikt
válasz
akos727 #11219 üzenetére
Ez így is a helyes. Ha wipe-olod az ext2-őt akkor mindig tiszta lappal indulsz. Legfeljebb a programjaidat kell feltelepíteni és kész is a dolog, meg a beállítgatások. Ha pl. win-t telepítesz akkor sem telepítesz rá a már meglévőre hanem format és utána mehet a tiszta install. Itt valami hasonló a helyzet.
-
Gloob
addikt
válasz
akos727 #11212 üzenetére
Szia
Nem egészen értem a dolgot. Ha az ext2-őt nem akarod wipeolni, akkor a többit minek? A fat32-es partición csak adatok, fényképek stb. van. A telefon számára fontos dolgok az ext2-őn vannak. Pont hogy azt kéne törölni. szerintem. Ha nem jól gondolom akkor úgyis szólnak a nagyok.
Petertel!
Gondolom a kérdésed nem egyszerűen teljesíthető. Ezeknek a rom-oknak a feltétele azonban egyáltalán nem bonyolult. Felteszed az AmonRa-t ha még nincs fent és azon keresztül tudod a romokat felrakni. Ha akarsz ext2-őt és ap2sd-t akkor létrehozol a kártyán egy linuxos particiót (ext2), szintén az AmonRa segítségével, és használod. Ha nem akarsz akkor nem hozol létre és minden marad a telefonon. Szerintem. -
impalaman
aktív tag
válasz
akos727 #11193 üzenetére
Nálam nem FC-zik. Wipeoltál előtte rendesen? A szabad memória pedig a JIT miatt van, ettől gyorsabb a rom (ettől ér el LinPack-ban akár 3,7 Mflops-ot is, az eredeti FLB 2,355-öt ér el)
Most rakjuk fel egy másik Pulse-ra is, ha ott sem FC-zik akkor tényleg nem tudom nálad mitől csinálja.
-
lkristobal
csendes tag
válasz
akos727 #10808 üzenetére
köszi ezt örömmel hallom: ) valszeg pár héten belül én is már sajat pulsomat tömhetem tele appokkal.... igazabol ezt a forumot olvasgatva bizonytalanodtam el először a teloval kapcsolatba... emrt sokann irtak h sok gond van vele . . . . de igazabol ez az az árkategoria am i nálam még szoba jöhet és ahogy nézegettem nem annyira akadtak vetélytársai...
-
gps76
őstag
válasz
akos727 #10655 üzenetére
Azért mert a heroban 288 MB van,ami használat közben 100 MB körül alakul szabadon.
Emiatt a spicaban szerintem 256-nak kellene lennie,mert ott 90 körül van.
A dreamben pedig 192 , pulseban is ugyanennyinek kell lennie,mert mindkettőben boot után 45 körüli elérhető.
Lehet nincs igazam,de így tűnik logikusnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest