- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mattheo
tag
na csak nem akarja..
Akkor [itt] aki akarja megnézheti -
Mattheo
tag
Na betörtem a kijelzőt..
Üveg. Már amügy is hajszál választott el az üj telótól, de ez megoldotta.
Galaxy S tulaj lettem..
Nem ragozom, ég és föld.
A lényeg, megtartanám a Pulse-t is, csak kellene 1 kijelzőt rendeljek.
LCD nem sërült csak az üveg. Én nem találtam sehol.
Vett valaki már?
Hol? -
Mattheo
tag
hello
valaki feltenne valahova a hivatalos PS Suit-ot?
esetleg be lehetne tenni az elso hsz-be is a linket, a modacon fenn volt, de mar nem lehet elerni.
koszi -
Mattheo
tag
hahó
nagy a froyo iygalom, de nemezért írok.
eddig 1 spanyol voda kártyával ment a rendszer, hibátlanul. Ma vettem 1 másik kártyát, sajnos amint betettem, kidobta h nemtud szinkronizálni a gmail accommal. egész pontosan:
Sign in error xzy@gmail.com
ezen kívülminden megy,csak ez picit azért gáz..a teló még függő, smartSIM-mel dolgozom..
van valami ötletetek? annyit cserélgettem a softot mostanság, h nem akarom,ha nem muszály.PS: impalaman romjával nekem hibátlanul megy a NFS, bár zene nélküli verza, de nem laggol semennyire..
-
Mattheo
tag
Kérdés. Eléggé faramuci a helyzet, remélem akad valaki, aki tud majd segíteni.
Tehát adva van a mi pulse-unk, amit szeretnék rávenni, hogy a drága jó wifi jelet megossza bluetoothon. Erre találtam is [megoldást] a jel elvileg kinn kering.
A dolog itt válik kellemetlenné, mert 1 wm5-öt futtató kütyünek kellene elkapni a jelet, de sehogy sem tudom rábírni.
Ezzel küzdök 2 napja, ha van ötlet ne tartsátok vissza..
Köszi -
Mattheo
tag
Tudtok valami függgetlenítési megoldást SOS?
szombaton költözöm a Kanári-szigetekre.. -
Mattheo
tag
basszus nem tudja valaki mi lehet a baj?
feltettem a tre féle alap ROM-ot, de azóta nem ismeri fel az XP a Pulse-t, így nem megy rá a custom recovery.
-
Mattheo
tag
válasz
impalaman #12556 üzenetére
impalaman, KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!
alap Vanilla style, pont az van benne ami (nekem-mert tudom ez relatív, ki mit használ) kell, gyors, eddig nincs FC, szal gratulálok.
ezt pillanatnyilag nehéz is lenne túlszárnyalni, nem csodálom h pihenni is akarsz picit, mert ontottad a ROM-okat. erre á lehet pihenni, így jó.
talán annyit tudnál hozzátenni, hogy felteszel pár up-ot, ami átírja a Home-ot, de ezt is megteheti mindenki aki akarja..ps:tesztelem ezerrel, az a fajta vagyok a feszegeti a határokat, ha hibát találnék szólok!
-
Mattheo
tag
FLB 1.1 első blikk:
34 MB free memory
72,88 MB free a telón
"FLB Custom Scripts": 2 script, az egyik a marketet gyorsítja, a másik a füles gondot orvosolja (gondolom, mert füles nincs nálam)
"ROM Manager": ezt nem részletezem, elég homályos egyenlőre, épp guglizom, amit lefutattam belőle egyből az a "fix permissions" menüpont, azóta megszűnt az android billes FC..
ezenkívül más a betűtípusa, de ez ugye változtatható, akinek nem jön be..egyenlőre ennyi, majd még írok, ha lesz tapasztalat
-
Mattheo
tag
-
Mattheo
tag
ha letettem a telefont, a hívás ideje standard 0:16. bármelyik WS-vel. a híváslistában már jó adat szerepel, de nem igazán értem ezt. megnéznétek így van-e másnál is?
-
Mattheo
tag
csináltam én is 1 ROM-ot, de tele van "fekete" dolgokkal, nem teszem ki..
akit érdekel pm..
ja majd csak késő este leszek, addig semmit nem fogok válaszolni, nyilván, meg magam is tesztelek..
-
Mattheo
tag
most nézem: a hétvégi kirándulás képeit faszán Alsóörsre pozícionálja, amivel semmi baj, hacsak nem az, h Esztergom-Párkány-Dobogókő volt az útvonal..
-
Mattheo
tag
válasz
ATM_automata #10680 üzenetére
nem tudom, sztem csak annyi h annak az adott szolgáltatónak csinálták.
de ez csak tipp.
mindenesetre vissza tudsz a magyarra is térni gond nélkül -
Mattheo
tag
lehet hülyén hangzik, de ha működik nem vesztettél semmit!
valahol olvastam h az új win-es driverben rossz telefonazonosító van (asszem a mini száma).
sztem próbáld meg leszedni az új wines drivert, és tedd vissza a régit ami a teló CD-jén van.
mondom mégegyszer, ez csak 1 halvány emlék, de mintha működne.. -
Mattheo
tag
válasz
CoolBoy323 #9777 üzenetére
most van 1 fontos tárgyalásom, de estefelé rápróbálok..
igen erre.. -
Mattheo
tag
válasz
ikoloman #9751 üzenetére
köszönöm!
nagyon jó ötletet adtál, kifrankóztam a tutit!
APP2SD-el lehet érni, a nem marketes appokkal.
a következő van: a ROM telepítése után tedd fel a nem-marketes appokat (warezes cuccok, navigáció, stb)
ezután recovery mód, wipe data, wipe dalvik.
ROM újraflash, reboot.
és láss csodát, a számláló visszaugrik (nekem kicsit több hely lett mint alapból..)
sajnos a marketes appokat még nem tudtam kimenteni, azok FC-znek a módszer után, újra kellett tennem őket..
mindegy, azért így is hasznos sztem.
enjoy -
Mattheo
tag
feljebb a képek közt ott a changelog.
a lényegi hiba, az APP2SD még mindíg nem megy. settings hiba javítva.
ezenkívül annyi történt h pár alap file kikerült.
ja meg azt írja visszakapta a t-s cameraappot, ami elég jó hír mert a képek elég szarok voltak.
azért van még hova fejlődni, ez tény.
amit nem ír, hogy a JIT benne van-e, majd rákérdezek! -
Mattheo
tag
válasz
llaszlo #9741 üzenetére
http://android.modaco.com/content/t-mobile-pulse-pulse-modaco-com/309811/pulse-2-1-oscillation-rom-r7/ <------ez a téma. úgy van, h mikor az első hszt írtam, akkor még nem volt kinn a 7B..
a srác olvassa a kommenteket amiket kap, ás a jelek szerint reagál is..
szóval ez a legfrisebb.. Pulse Oscillation ROM R7B -
Mattheo
tag
válasz
llaszlo #9734 üzenetére
na ezt láttam.
nem b.sztatni akarlak, csak annyi ehhez h a stílus nagyon fontos, rombolja a morált ha nem megfelelő a hangnem, ha meg triviálisnak érzed a kérdést, amit már 50szer leírtak, hagyd annyiban, ne válaszolj.
valaki majd lehet megteszi helyetted.
kikeresi ha nem kap választ..
ez csak az én véleményem, nem is mennék bele, inkább az új Pulse_OscillationROMR7.zip-on csámcsogjunk..
nálam csak most települ.. -
Mattheo
tag
válasz
llaszlo #9729 üzenetére
és te nagyon segítökész voltál!
ezért nem veszek részt a téged legorombító üzikben, mert tudom.tanulságos story a frissítésekröl: sokat töltögettem a gépröl kábellel, frissítésekröl fel+le, de csak lerángattam az ext-es kártyát a pc-röl, semmi leválasztás.
az elsö gond amonRA hibaüzi, se upload zip, se recovery visszatöltés. reinstall nem segít. telón r1-es paul 2.1, fc hegyek.
pánik, gyári rom. update failed.
na innentöl csak idö kérdése volt..
2 nap múlva az egyik reboot után végtelen ciklus, android logó után restart.
3 napig fejvakarás, levelezés 3 forumon, amíg megoldottam.
a legeslegalapabb 1.5ös T szoft ment fel az átparticionált, full radírozott (szektoronként megírt+letörölt) eztán fat32re formázott (pc) majd újraparticionált (amonRA) kártyáról, az iz csak sokadszorra.
ezért kell leválasztás, föleg az app2sd-nél, mert ilyenkor kihúzod a rendszer alól a vinyót gyanítom. -
Mattheo
tag
hopp
bocs láttam csomót kérdeztetek, de nem tudtam válaszolni, nem voltam gép előtt..
na igen, a használt ROM, ami NEM A LEGJOBB, (llaszlonak ebben igaza volt) mert ez a dolog relatív, de remekül használható Vanilla, alapú, gyors és stabil ez: kijött rá az új verza, éjjel tesztelem!
R7:
Changelog
* Removed: MMITest_II
* Removed: duplicate market app
* Changed: Converted the big ringtones to ogg to save space
* Removed: Emotion Widget
* Removed: couple of HW framework jar files
* Moved: Astro to data partition
* Changed: Build.prop device info to U8220
* Fixed: Reboot issue when selecting "general info & option"
* Changed: Camera app for stock t-mobile app
* Changed: settings app for stock t-mobile
* Changed: resource in settings app to RBM resources
* Changed: Turned off the notification when turning wireless off
* Added: No WiFi app
* Changed: Named ROM to 'Oscillation' ROM
* Removed: Couple of HW wallpapers
* Update: aps2sd script (dont know how this will effect things)ez a dial menüje:
ez pedig az amit én használok, csak elírtam a nevét: aTAKEphONE (így írják) fizetős
- Search company (!) and notes (!) fields.
- Show call history for a contact/number.
- Search (filter) call log list by text.
- Jump to a specific date in the call log.
- Schedule calls as entries in your Calendar."Find/Dial" tab:
- Large (and I mean LARGE) on-screen buttons, always on screen at the start ("Search") screen.
- Tap a phone number using those large buttons to manually dial it or to add it to an existing/new contact.
- Search for contact in a super fast & sophisticated way - using a T9-like mechanism (e.g. to search for "John" simply tap the "JKL", "MNO", "GHI", "MNO" buttons).
- Search words within fields, or even free text within words.
- Even more - you can use the "...and..." button (tap & HOLD the '*' button) to combine fields (e.g. enter "jo...and...do" to search for "John Doe").
- You can even speed-dial the first 9 favorite entries of TAKEphONE right from the main screen by tapping & holding the 1-9 on-screen button.
- Hot: you can have all favorites with pictures show up in the main screen for 'Dial by photo' operation."Speed Dial" tab:
- Unlimited favorite entries arranged in pages of 5x2 (or 3x3 in landscape mode) large buttons for easy dialing.
- Tap and HOLD a button to open functions menu - allowing dialing of other phone fields for that contact or starting an SMS message, etc.
- Add entries from the main "Find/Dial" tab.
- You can import all your built-in favorites from the menu."Recents" tab:
- A list of the last outgoing calls for easy redialing.
- Ordered so that the last made call is always on top.
- More features (such as filtering, going to a specific day etc.) to come.bootnál induló programok engedélyezése: autostarts
VIGYÁZAT, SYSTEM APPOKAT IS LE TUDSZ VELE TILTANI!!!!!
fizetős, és kell hozzá ROOT is asszem..na asszem összeszedtem mindent, de még visszanézek éjjel, addig teszt..
-
Mattheo
tag
válasz
kukacka11 #9616 üzenetére
próbáld meg rendbetenni a kártyát.
amonRA, aztán valami olyan progi kéne ami rendbeteszi a PC-n az ext partíciót, de én még nem találtam..
nekem az egész dloados install kifagyott a kártya miatt, pedig látszólag semmi baja nem volt, újra kellett formázzam először amonRA-ban vissza teli FAT32re, majd amikor lefuttattam a read/write tesztet a PCn, (hibátlanra) és leformáztam vele megint, majd visszapartícionáltam amonRA-val, ment minden, mintha mi sem történt volna.. -
Mattheo
tag
válasz
CoolBoy323 #9610 üzenetére
lehet, mert azt mondta nem androidos történet..
-
Mattheo
tag
válasz
#30662400 #9604 üzenetére
a 2.2-re gondolsz?
Innen indult a hír h lesz, aztán valaki bekérdezte őket. Ha kicsit megnézitek a specifikációkat, meg elolvassátok a hsz-eket, lehet gondolkodni mennyire komoly a dolog..
Persze a twitteren sem mondtak semmit, csak válaszoltak valamit.
"nem tudjuk lesz-e, és ha igen mikor" -
Mattheo
tag
válasz
Eclips21 #9603 üzenetére
na elindítod
utánna mount
menü -> get fonts
le kell töltsd amit ír:
-androzip
-az a leila vagy mi
-zipelve a fontok (nekem kifagyott a töltés végén, akksi le, bekapcs és a helyén volt a zip)
belépsz a download/fontflasherbe, IDE kicsomagolod a zipet.ezután újra elindítod az appot, és menni fog. miután elfogadsz 1 új fontot, auto restart lesz, és az új betűtípust látod
-
Mattheo
tag
-
Mattheo
tag
válasz
llaszlo #9587 üzenetére
Ismét remek a sarkítás, netet kitől rendelnék már?
a multi jelentése a wikipediáról:
A multinacionális vállalat (magyar közbeszédben multi) kifejezés olyan vállalatot jelöl, amely számos országban (gyakran több földrészen) rendelkezik telephellyel. Gyakran merül fel az a vád ezen vállalatokkal szemben, hogy a gazdasági versenyt korlátozni törekszenek.A gond a verseny korlátozásával van. Te hiába vagy mondjuk remek pék, ha neked a lisztet a beszállítód 200 Ft-ért hozza, a rezsiddel és a munkabérekkel együtt a kenyeret nem tudod kihozni mondjuk 400 Ft alatt.
Ezzel szemben a tesco tonnaszám vásárolja a lisztet, és tonnaszám árulja a saját maga által gyártott kenyeret, ezért minimál haszonkulccsal (esetenként a beszer ár ALATT, lásd tavaly nyári dinnyetörés az auchan parkolóban) árul, ezért te mint kisiparos nem leszel versenyképes.
Ezért megyek én a Lipót pékségbe, megveszek 1 3kg-os cipót, ami még 3 nap múlva is kenyér, mert hagyományos módon, jó alapanyagokból készül. A Lipót pékség is hálózat, de NEM multi. Lásd a fenti meghatározást.Különben ne offoljuk a fórumot, priviben szívesen megvitatom veled.
-
Mattheo
tag
azért írom kisbetűvel, mert multi.
Én elég sajátosan élek, csak urban gerilla-ként emlegetem ezt, nem járok multiba.
Megkeresem a kisiparost, aki legyártja tutira, vagy megveszem valami magyar kiskerben. Nekem pld 1 elektroműszerész spann rátette a gyári kábelre a SE agybadugós fülesének a hangszóróját, én meg elhíttam sörözni, hogy a konkrét headsetes esetnél maradjunk. -
Mattheo
tag
Ez érdekel valakit?
Mármint a betűtípus heck, nem az app!
-
Mattheo
tag
sztem kezd el előlről, és így csináld:
-1: 2.1 t-MOB HIVATALOS FELTESZ! KIEG NEM KELL, MERT EZZEL A RAMMAL ÁLLÍTÓLAG NEM MEGY AKKOR A WIFI
-2: recovery+boot loader feltesz
kikapcs, bekapcs+piros+menü
-3: PARTITION SD 0/512/MARADÉK
-4: WIPE MENÜ ELSŐ 2 PONTJA
-5: MOUNT SD, EZ ÉS EZ FELMÁSOL A KÁRTYA GYÖKÉRKÖNYVTÁRÁBA.
usb leválaszt
-6: FLASH ZIP FROM SD (A HOSZABB NEVŰ)
vársz amíg lefut, AZTÁN RESTART
-7: kikapcs, bekapcs+piros+menü
-8: FLASH ZIP FROM SD (A MÁSIK)
vársz amíg lefut, RESTART -
Mattheo
tag
válasz
ikoloman #9515 üzenetére
ugyanezt gondolom.
mivel nekem az IGo sem létszükséglet, azt is leszedtem, így van hely gazdagon, a telefon telefonként használható, NEM LAGGOL, NEM AKAD SEHOL, az utilok is elférnek, ami nekem még kell az az eBook reader, de az se foglal semmi helyet, a könyvek meg mennek a kártyára.
ÉS VÉGRE TUDOK ÚGY LAPOZNI, H AZ ASZTALON A TELÓ..jut eszembe, ha valaki szereti a fantasy könyvket, és vadászik valamire amit nem talál meg, keressen meg priviben nyugodtan, utánna nézünk..
-
Mattheo
tag
válasz
Dead_slow #9502 üzenetére
nekem februárban a felsoroltakból csak a tok jutott, se kari, se hátlap.
2.1 1 hete van kinn, megy a ROMfőzés ezerrel, 1-2 héten belül sztem helyreáll a rend, és lesz 1 100%-os, egyenlőre ilyen 95-ön állunk, valami megalkuvás van mindegyikben, ízlés dolga.
különben jó a 2.1, meghalytja a vasat.
ennyiért összességében megéri. médiamánia L, 0 FT.. -
Mattheo
tag
nem igaz sajnos, a beállításon kívül ott a "counter" bug, ez lehet esetleg zavaró, mert a marketes progik hiába mennek a karira, levonja a tárhelyet a rendszer.
egyébként alap matek, h a 44 mega kb 60-80 "átlag" appot jelent.
a 3d-s játékok, meg a nagyobb fizetős dolgok meg amúgy is elérhetetlenek..
éjjel rápattintok mindent amit használni szoktam (kb 10 marketes progi) kíváncsi leszek.
de mondom, az amit nem a marketről szedsz le, az kikerüli ezt a bugot. -
Mattheo
tag
válasz
CoolBoy323 #9463 üzenetére
nem, megtaláltam azt a kieg progit, ami kiváltja a nevezett fagyós menüpontot, a counter hibája pedig nem nagyon érdekel, a marketről nem nagyon szedek le nagyobb progikat, amitől zavaró lenne, csak ilyen alap utilokat, taskkiller, ilyenek.
ha nagyobb, fizetős app kell, arra ott vannak az "okosságok"..
tudom, tudom, nem warez fórum, de ez van, nem reklámozni akarok..
-
Mattheo
tag
JÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJJJJJJJ DE SZOFTVER!!
basszus sokkal jobb a Vanilla mint a T!
ezek a faxok megint jól kibeleztél, és telirakták f.ssal.TEGYÉTEK FEL EZT!
-
Mattheo
tag
természetesen előtte.
a sorrend:1-alap 2.1 feltesz
2-format sd, 0/512/maradék (ez a formázás nem feltétlen szükséges ha van ext partíciód, nem kell, én szoktam 1 restore ext-et nyomni egyből, de ez csak paranoia)
3-wipe első 2 menüpont (ha van ext és nem formáztál első 3)
ha formáztad:
-usb rádug, zip felmásol (nem kell átnevezni se, legalább tudod melyik melyik, ha több verzió is van a kártyán)
-usb leválaszt
4-flash zip from sd
5-restart -
Mattheo
tag
IGo fenn, 41,5 volt, 40,94 maradt, szal megy rendesen az ap2sd is, sztem próbáljátok ki, jobb mint a t-s. majd ha Paul megcsinálja a Vanilláját, akkor nyilván az, de sztem ez jobb mint a t-s MCR.
KÜLÖNÖSEN AJÁNLOTT
-
Mattheo
tag
na felraktam ezt a vanillás cuccot, eszméletlen gyors.
EGYÁLTALÁN NEM KELL SEMMIRE VÁRNI.. (kikapcsoltam az animációket, és szó szerint egyből ugrik pld vissza a home-ra)
kb annyi a seb különbség mint az 1.7 t/vanilla.amit eddig megnéztem az a galéria meg a kamera, tényleg fosok a képei, mint az 1.5-tel, a 3d galéria viszont hasít, és forgatható. ez mindenesetre érdekes.
most picit eltűnök, telepítgetni, még leszek éjjel, ér kérdezni..
-
Mattheo
tag
belassult a netem, ilyen forgalmi limites (xG után átvált tetű üzemmódba) szal még 5 perc a Rom.
utánna feldobok rá pár nagyobb appot, (IGo, 3d games, stb) és meglássuk.
ahogy láttam a gyenge pont a memória, szal azt kell megnézni.
wifi nincs itthon, azt nem tudom tesztelni.. -
Mattheo
tag
válasz
CoolBoy323 #9415 üzenetére
én is ezem agyalok h fel kéne próbálni, ha felteszed mindenképp írj róla valamit plíz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest