- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
NPeete
tag
válasz
impalaman #17589 üzenetére
Akkor jól tippeltem, csak nem akartam irreális árat mondani se fel, se le.
Amúgy pont az eladás a lényeg, mert lenne, aki vinné, hogy fejlesszen rá - ezzel aztán ténylegesen lehet teljesítményre optimalizálni
Szerk.: Áhh az egyetlen probléma, hogy nem tudom időben eljuttatni, ahova kell... Ugyanitt eladó ennyiért egy Pulse, akinek nem sürgős, viheti a korábban említett ártartományban -
phoenix64
őstag
válasz
impalaman #17581 üzenetére
És azt hogy lehet megoldani, hogy amit eddig a telefonon hagyott, azt most a memkari ext2 pariciójára tolja?
tvamos: Styx ROM nem is olyan rossz játékra, igaz hogy az angry birds laggol, de az még az x8 amon is hajlamos volt laggolni.. Styxen elég jól fut pl Fruit Ninja, ami 2.1 alatt kb 2FPS-t produkált
-
phoenix64
őstag
válasz
impalaman #17571 üzenetére
ROM Manager nálam nem igazán mükszik. Most megcsináltam ez alapján, remélem semmi gubanc nem lesz. Amúgy Styx Romhoz mért Ext2 kell?
-
rhen
senior tag
válasz
impalaman #17423 üzenetére
Quadrant: 359
AnTuTu Benchmark:
RAM 80
CPU Int 156
CPU Float 14
2D graph 128
3D graph 222
Database IO 45
SD write 48
SD read 153
CPU freq 528 MHz
Total 846Linpack:
MFLOPS: 2.125
Time: 39.44
Norm Res 5.68A régebbi romok milyen értékeket adnak (elsősorban CM6 érdekel)?
Elvileg a memóriakezelés lett jobb a .32-es kernelben ami számunkra érdekes.
Összességében nekem abszolút megfelel a rom, szerintem ez marad fent most. Illetve majd egy frissített verzió, ha kijavították a "green screen" bug-ot.
Aki sokat wifizik annak nem ajánlom, a wifi ki be kapcsolgatása elég körülményes. Főleg, hogy alvásból mikor felkelti az ember a telefont, a wifi kikapcsolásáig eléggé belassul az egész.
-
Watt25
veterán
válasz
impalaman #17423 üzenetére
Ja, ez engem is érdekelne, mert tényleg ezt írják erre is.
Meg az a data2ext is érdekes lehet. Valóban működik, hogy a teljes /data az SD kártyára kerül? Viszlát kevés tárhely? Ez szinte hihetetlen lenne...
Viszont ebben az esetben ugye nem kell DT féle App2SD, viszont akkor mi kezeli a Swap-et? Vagy az megy nélküle is?
Sajna még nincs időm kipróbálni, mert már látom, hogy ezzel kb. el fog menni egy napom... -
Watt25
veterán
-
-
Ricsiii1992
tag
válasz
impalaman #16330 üzenetére
Nem keserítettél el, tudom, hogy még így se nagyon ér a Blade nyomába
, sajnos. De azért így húzva swapp-el és a2sd-vel egy egész gyors, használlható teló lett belőle, főleg, ha azt is belevesszük, hogy kemény 16e volt karcmentesen, garival. Először én is blade-et akartam, csak megláttam ezt a telót a hw-apróba, és rájöttem, hogy nem is kell nekem blade +24e-ért,elég lesz ez is...
Életem első okostelója, meg vagyok vele elégedve. Beletörődtem, hogy asphalt5-öt nem fogok rajta tolni, de szerencsére nagyon sok szórakoztató játék, sőt még jópár 3d-s is elfut rajta. Az meg külön tetszik, hogy mindenki kedve szerint moddolhatja, meg számomra van egy különleges feelingje, hogy én csinálltam neki swappot, és ennek köszönhetően megy pl az angry birds
.
Szerinted class6-os karival mekkora swappot csinálhatok, ha lesz a2sd is?
A 64 utáni lehető legkisebbre gondoltam (nem tudom az mennyi, talán 96mb). Játékok miatt jó lenne minnél több ram, csak félek, nehogy sok legyen a karinak a 64-nél több ram( nehogy lassabb legyen, mint 64-el). -
Watt25
veterán
válasz
impalaman #16149 üzenetére
Nem figyelsz!
Ma jött ki új verzió. A getjar-on a régi van.
Az új verzió számunkra legfontosabb újítása: "Graphics toggle for lower end devices"
Opsz, most nézem, hogy dátum szerint jónak kéne lennie. De a verziószám nem stimmel. 1.5.1-nek kéne lennie az új verziónak. -
-
nemethzoli
csendes tag
válasz
impalaman #15923 üzenetére
Visszaraktam a gyári t-mobilos 2,1-et és utánna ahogy irtam a update-cm-6.1.0-RC2-pulse-signed-et akartam felrakni és probáltam a darktremor féle a2sd -t és akkor se volt jó csak ezután raktam fel a a2sd simple.zipet. Most elég lassú ez a rom de majd a hétvégén ráfekszek egy kicsit és átnézem mit toltam el.
Köszi -
-
fgy
csendes tag
válasz
impalaman #15737 üzenetére
köszönöm. csak zárójelben jegyzem meg, hogy a Te verziódban is fennáll az a bug, hogy nem lehet egy adott Contact-ot sms-ben elküldeni valakinek. ( a nokiákban a "névjegy küldése" vagy hasonló menüvel el lehetett küldeni). viszont más tipusu (szintén rootolt, szintén Froyo-s) telefonokon van ilyen menü. sajnálom, hogy éppen a pulse-ból maradt ki.
üdv: fgy -
-
törölt tag
válasz
impalaman #15686 üzenetére
Ha jól tudom, a CyanogenMod ROM-okban úgy általában nincs integrálva a Google Apps, valamilyen, általam pontosan nem ismert szerzői jogi okokból, épp ezért Neked sem javaslom. Bár nem valószínű, hogy a BSA, ArtisJus, stb. ezen a fórumon vizsgálódna (a google-ról ugyanezt azért nem zárnám ki), de szerintem jobb a békesség. Ha külön a csomagod mellé teszed, bárki, aki ROM-ot tud flash-elni, ezt is könnyedén fel tudja tenni.
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #15692 üzenetére
Nálam most így néz ki a partíciós tábla:
df
/dev: 53692K total, 12K used, 53680K available (block size 4096)
/sqlite_stmt_journals: 4096K total, 0K used, 4096K available (block size 4096)
/system: 102400K total, 96336K used, 6064K available (block size 4096)
/data: 92416K total, 62436K used, 29980K available (block size 4096)
/cache: 20480K total, 15540K used, 4940K available (block size 4096)
/system/sd: 234626K total, 218008K used, 16618K available (block size 1024)
/sdcard: 7459032K total, 5197232K used, 2261800K available (block size 4096)Erre már elfér? Ez nincs 110MB. Nem tudom, hogy melyik firmware-t tettem fel utóljára.
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #15686 üzenetére
Ezzel lehet kártyára tenni a cache-t meg az appokat illetve a swap-el mi a helyzet? Nagyon jó nálam az 1.7 és nem akarom elszúrni. De kipróbálnám már a 2.2-t.
Azt valahogy le tudom ellenőrizni, hogy milyen firmware van fent? Mekkora minimális system partíció amin elfér? Ha ezt tudom akkor látom, hogy elfér-e. -
gbu77
csendes tag
válasz
impalaman #15627 üzenetére
Köszi a választ, akkor egy újabb alkalommal megpróbálkozom a flasheléssel, hátha. A hardver gondolom nem különbözik, tehát működnie kellene... Előtte FLB 1.7-et használtam (csak az app2sd miatt), annál a CM sokkal reszponzívabbnak tűnt. Most a gyárival működik minden, csak olyan, mint a reumás csiga
-
csopi04
csendes tag
válasz
impalaman #15448 üzenetére
Köszi Impalaman a hangrögzítő elérését, küldtem is gyorsan egy hangüzenetet egy isminek.
Tehát CM6 Froyo!
Más: aki ki akarja jeleztetni az akku töltöttséget %-ban, vagy a térerőt a notifications csíkra, CyanogenMod settings/User interface/Status bar/Battery percentage vagy/és deBm signal streng/Show dBm - hez kell pipa. Átállítás után újra kell indítani a telót!
User interface-ből a widgetek is változtathatóak, (a notifications csík widget-jei.) -
szaboknak
aktív tag
válasz
impalaman #15446 üzenetére
Ezt én is meg tudom erősíteni de azóta jött egy frissítés amiben javítottak egy pár dolgot:
a camera 3d forditáskor nem esik szét,müködik a hang rögzitő,javitották a camera fókusz gombot,Starkos "691MHz kerner stb.
itt minden megtalálható:
http://android.modaco.com/content/t-mobile-pulse-pulse-modaco-com/322326/how-to-install-cm6-1-beta-0-30-dtapps2sd-and-oc-kernel/ -
syl5
őstag
válasz
impalaman #15392 üzenetére
Igen valóban gyorsabb, csak ugye a terminalhoz, meg egy ilyen parancshoz root jog kell. Az meg gyári telón nincs. Ha meg root-olom, akkor meg már cseszhetem, mert a root-olt romot mentem le.
De végül is mind1. A lényeg, hogy az én verzióm is működni fog akkor.De köszönöm a tippedet! Már legalább többféle lehetőséget ismerek erre is.
-
syl5
őstag
válasz
impalaman #15386 üzenetére
AmonRA-nál és szerintem Clockwork-nél is van egy olyan lehetőség, hogy felflashelés nélkül el tudod indítani a custom a recovery-t a telefonon.
Tehát amikor kiadod a custom recovery flash-elésének parancsát, akkor abban a parancsban a flash kucsszó helyett azt hiszem boot kulcsszóval kiadva nem felflash-eled a recovery-t, hanem elindítod (kvázi a PC-ről) azt, és a teló így csak a teló ramjába kerül bele a custom recovery kódja.
Tehát olyan ez mint pl egy Linux Live CD/DVD!
És így szerintem a módosítatlan recovery-t menti le!A parancsot terminalba kell kiadni?
-
NPeete
tag
válasz
impalaman #15218 üzenetére
CM6-nál még mindig az van, hogy nem a valóságos mac-címmel működik a wifi? (vagy valami hasonló, nem tudom pontosan miről van szó, csak olvastam róla) Azért is lenne fontos, mert egyetemi campuson a wifi csak mac-cím alapján van szűrve, és az gáz, ha pont nem az a címem, amit regisztrációkor megadtam...
-
syl5
őstag
válasz
impalaman #15223 üzenetére
Tényleg már beugrott, hogy korábban volt már erről szó.
Ha jól emlékszem volt is rá valami megoldás, nem?Akkor te is csak a CyanogenMod miatt látod...
Watt25:
Hát igen, tényleg jóval lassabb lett nálam is sajnos. Gyakorlatilag játszhatatlan, csak a jó hír mellett nem figyeltem erre...
Amúgy lett benne még egy 4. világ is. -
syl5
őstag
válasz
impalaman #15220 üzenetére
impalaman & szaboknak
Ti melyik market-et használjátok? A Froyo market-jét, vagy a 2.1-ét?
Én a Froyo-jét, de én nem találom market-en az aura gps-t.Mikor kijött az Angry Birds, akkor azt se találtam ezzel a market-tel. Most már látom, de mikor kijött akkor nem találtam. Nem értem mi van a market-emmel.
De nem csak új programokkal szokott ez előfordulni. Volt úgy, hogy a Quick settings-et nem találtam, és mai napig se találom.
Érdekes viszont, hogy pl. az Opera-t ma rakták fel, és már délelőtt le is tudtam szedni..Egyébként FLB 1.7-et használok elegant steel-el, és 2.2-es market-el. Az elegant steel-ből azt a verziót, amibe benne vannak a "skin-elt" appok. Lehet ez zavarhat be.
Szerintetek? Bár nem biztos, mert ugye a 2.2-es market felülírja ezt.Szerintetek miért lehet ez? Másnál jelentkezett ez az "effekt"?
Jó hír viszont, hogy kijött az Angry Birds 1.4.2-es verziója (amit én is látok már market-en), és ebbe a fejlesztők javították a grafikai hibákat! Vagyis végre nem fehérek a tereptárgyak régebbi készülékeken sem! (Kár viszont (nekem...), hogy már majdnem végigjátszottam)
-
Muki94
aktív tag
válasz
impalaman #15211 üzenetére
Félek a hívás után újraindulós problémától...
Nem érdekel igazából a zenehallgatás, iPod shuffle szolgál évek óta.
Telefonálás közben a telefon kis hangszórója egy nulla. Nem tűnne úgy, hogy nagyon ordítani akarna. Fateromnak mély hangja van, nagyon korrektül hallom. De mint már mondtma, magas hangokból semmi...
Gondolkozom az eladáson emiattA DMC r9 és a CM6 között milyen különbségeket érzel?
Sebesség, stabilitás, a2sd lehetőségek? Swapet használsz? GPS mennyire gyors? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest