- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Wifi végülis jó lett csak az otthoni wifi stickel hostolt netet nem látta egyáltalán amit már rendesen routerrel osztottam azt látta, fene sem érti.
Gps -es cucc mire jó ?
Amúgy cm 7.2 modra raktam fel.Most egyelőre elég stabilan működik és be is jön a cucc
Az hogy hangos engem nem zavar kicsit nagyot hallok sajnos , így pont jó is
Amúgy köszi a segítséget jó tudni, hogy valaki még foglalkozik a pulse -al nem csak én vagyok ilyen megszállott -
Pocok256
veterán
Feltettem ezt a romot viszont egyáltalán nem talál wifit valami megoldást valaki tud rá ? :/
-
Pocok256
veterán
Ja még akkor is :/
Amúgy beszart a telo és most tanácstalan vagyok. Mostani rom teljesen tropa rajta ezért fel akartam tenni a gyári romot fel is másoltam a dload mappát és próbálnám felkapcsolni a piros hangerő fel gombal de bekapcsol és szépen be bootol semmi mást nem csinál :/ -Nem kezdi telepíteni a gyári romot :S Valami megoldást valaki tud ?
-
Pocok256
veterán
Erről valaki valamit tud ?
-
Pocok256
veterán
Hát ez nagyon csúnyán fapados inkább vissza rakom a régit és szerintem azt fogom használni jó ez a cm 7.2 majd még párszor újra rakom hogy jól működjön tutira meg megpróbálom valahogy életre kelteni benne a Link2SD -t aztán minden tökéletes lesz
-
Pocok256
veterán
Igaz régi motoros vagyok, de kellene egy kis help nemrég feltettem a gyári romot mert kellett a stabilitás, de újra előtört belőllem a kíváncsiság és szeretném feltenni az új cm 7.2 es romot viszont mivel gyári rom van most rajta se clocwork recovery se semmi nincs rajta és fogalmam sincs, hogy lehetne ezeket vissza varázsolni már rá
Valaki tudna segíteni ?
-
Pocok256
veterán
Ugy esett az eset, hogy felkellett tennem az alap gyari 2.1 es rendszert es meglepodve tapasztaltam,hogy ez mintha fejlodott volna az elso kiadas ota.Kenyelmes gyors es jol hasznalhato lett a telefon, persze a sajat korlatain belul. Az aksival is jol banik 2-3 napot bekesen kibir egy toltessel
Kezdem megszeretni ezt a telefont ujra :-D
-
Pocok256
veterán
Elgondolkodtam... Attól, hogy biztonságosan eltávolítod semmivel sem változik. Mivel az android rendszer nincs arra felkészítve, hogy a swap és egyéb partíciókat is oda helyezed át és ilyen esetben csak telefont kikapcs és úgy lehet kivenni a kártyát belőle és addig amíg nincs benne újra addig nem is szabad vissza kapcsolni.
-
Pocok256
veterán
Kihúzod a rendszer alól a memóriát és minden futó alkalmazás adatát és csodálkozol, hogy gallyra megy a rendszer... Örülj neki, hogy egyáltalán bebootol, uristen mekkora fail :/
Ez van ha valaki csak úgy kattingat meg csinál mindent össze vissza és azt se tudja mit csinál ... olvasd el mi is az a Cyanogen és mi is az a a2sd.... Na meg gondolom swapod is volt... -
Pocok256
veterán
Nekem az néha bevált hogy gyoirs rányomtam a hd gombra és akkor nem HD ba akarta lejátszani és úgy ment neki
-
Pocok256
veterán
válasz
RepeatSector #17314 üzenetére
+1
-
Pocok256
veterán
Bocs hogy csak most válaszolok, de csak most értem gép elé.
Csak clockwork recovery röl lehet feltenni. nekem előtte flb 1.6 volt fent szóval innen tettem fel én is. A gyári gmailt és egyéb cuccokat rom install után azonnal még recoveryböl fel lehet tenni ott van a linkje a topicba és írja is a csávó aki csinálta a romot, hogy tessék utána rá flashelni.
Nekem modemként is funkcionál és mind 3g n és edge kapcsolaton keresztül szépen tölt le folyamatosan szakadás nélkül. Nem tudom nálad mi lehet a hiba :S
Másik dolog ha van swap partíciód akkor mielőtt még telepítenél bármit is azelőtt be kell állítani a2sd be, hogy hova telepítse az appokat máskülönben folyamatos reboot lesz ha bármit is fel akarsz tenni. -
Pocok256
veterán
válasz
RepeatSector #17287 üzenetére
Én alapból olyan fülest vettem amihez nem kell átalakító ajánlom neked is ezt a megoldást
Jack átalakítóval néha bugol a rendszer duplán indul el a zene lejátszó és ilyen nyalánkságok persze legújabb 2.2 es rendszerbe ez már úgy ahogy korrigálva van.Hogy a kérdésedre is válaszolja buszon hallgatva hobbi szinten nekem megfelel de én olyan távol vagyok az audio fill embertől mint mako jeruzsálemtől
-
Pocok256
veterán
válasz
RepeatSector #17284 üzenetére
Ipod után mind az lg mind a pulse egy darab fos lesz és akkor még finoman fogalmaztam
De ezektől a készülékektől ne is várj többet talán direkt erre kihegyezett telok képesek felvenni a versenyt az iphone hangminőségével.
Viszont nekem ettől független a pulse hangminősége megfelel, fülesben egy jófajta equalizerrel egészen használható. Lg elég ratyi ilyen téren tapasztalatból mondom. -
Pocok256
veterán
Nemrég feltettem ezt a romot kellemes meglepetés, sokkal gyorsabb és fürgébb telefon, már már a használható kategórián belül lett
nem beszélve a 2.2 előnyeiről és az irdatlan sok testreszabási lehetőségről. Idáig nem találtam benne bugot szóval ajánlom mindenkinek aki még pulse telefont nyüstöl.
-
Pocok256
veterán
Nálam most éri fénykorát biztonsági őrködöm diákmelóban és kifejezetten élvezem, hogy a nagy unalomba 4-8 órát végig tudok netezni rajta
Ha nem lenne elvinne az unalom az hétszentség
30k nál meg többet nem adnék egy telefonért sem. Még midnig azt mondom arra amire kell nekem 100% ban megfelel mp3 internet tökéletes akár 10-12 tabbal is biztosnágosan fut az opera és egyáltalán nem lassú ha kell meglehet vele nyitni a youtube videokat is szóval nekem még mindig best buyTetejébe nem is kell vigyáznom rá mert ha tönkremegy vesztek 15k -t ami a mai életben nem egy akkora összeg
(a 60-80k ba kerülő super galaxykhoz képest) Tetejébe egész strapabíró nem egyszer esett már pofájára 1-2 méterről aszfaltra és semmi baja nem lett
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #16794 üzenetére
Én már használtam !
-
Pocok256
veterán
én telom meg lassan 1 hónapja megy restart nélkül ^.^ és semmi baja
-
Pocok256
veterán
válasz
Ricsiii1992 #16385 üzenetére
hagyjad llaszlo már csak ilyen
-
Pocok256
veterán
válasz
butcher eu #15978 üzenetére
Kereső....
2.3 -ra tuti nem alkalmas szvsz. -
-
Pocok256
veterán
válasz
Csorosz #15612 üzenetére
Class 6 os 4 gigás kártya van a telefonomba és tökéletesen megy tessék kipróbálni egy másik kártyát hátha azzal jó. Vannak egyes kártya fajták amiket nem szeret a droid. (kiemelném, hogy valószínűleg a droid nem szereti nem pedig a készülék legalábbis eddigi tapasztalatok alapján)
ui.:
Elnézést nem akartalak megsérteni az előző hsz-el. Bocs.n00n
Optimusban meg "sokkal" jobb proci van mint ebben de a topikjában és a tesztjében is bővebb információt találsz. (de ha jól emlékszem inkább a memória volt az ami nagyobb és ezért használhatóbbá tette a készüléket a pulse hoz képest.)
Még valami el kell dönteni mire akarod használni a telot mert netezésre szerintem ez jobb mint az optimus -
Pocok256
veterán
válasz
Csorosz #15605 üzenetére
Az hogy béna vagy hozzá nem azt jelenti, hogy rossz a készülék tessék utánan olvasni és utánna ítéletet mondani
n00n:
Lg Optimus jobb vétel ha az ár nem számít, de ha már itt tartunk ajánlom a ZTE Blade-t az mind a két készüléknél jobb(vagy egy san francisco külföldröl)
-
Pocok256
veterán
válasz
Muki94 #15597 üzenetére
Az Flb be gyárilag beépített SMS kezelőnél sajnos nem lehet kikapcsolni, de ha jól emlékszem a Handcent SMS proginál be lehet állítani.
Nekem a Bluetooth tökéletesen megy a gyárilag beépített fájl küldővel is (flb 1.7) még nem androidos telokra is 1-2 gombnyomásra küldte a fájlokat
-
Pocok256
veterán
válasz
Muki94 #15588 üzenetére
Ez nem az FLB hibája egyszerűen kapcsold ki hogy MMS alakítsa az üzeneteidet. Anno én is szívtam vele
Ha nincs net előfizetésed akkor nem nagyon küldi el az mms-t legalábbis nekem addig nem küldte sajnos
(hát a 20k reális mivel a telo hátulja igencsak karcos
nem bánok vele egy jól
)
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #15579 üzenetére
Hát igazából olyan 20k ért esetleg el lehet passzolni de annyiért meg nem éri meg ...
Én személy szerint arra várok, hogy bemondja az unalmast vihessem szervizelni és kérhessek helyette egy ZTE blade -t XD Tiszta álom lenne
(még ha 10k -t rá is kell talán fizetni
)
-
Pocok256
veterán
válasz
bounty123 #15546 üzenetére
Több mint két hónapja használom az FLB 1.7 OC romot és semmi bajom nincs
Set CPU ba ondemandra van állítva a profil 245-től 691 Mhz ig skálázódik. Plusszba még megadtam, hogy kikapcsolt képernyőnél csak 122-320 ig legyen a proci. Így iszonyat jól bírja jelenleg több mint 2 hete nem volt újraindítva és semmi baja sincs
(minden süvít rajta fajinul
(megjegyzés van swap és van a2sd is viszont a cache a telefonon hagytam mert hiába van class 6 -os sd kártyám érezhetően lassul ha átteszem a cache -t az sd-re.) -
-
Pocok256
veterán
válasz
maggi1886076 #15378 üzenetére
2.2 -es rom van már cyanogenmod néven modacon megtalálod.
Factory reset meg van telon nem értem, hogy mi a kérdés ezzel kapcsolatban. -
-
Pocok256
veterán
válasz
NPeete #15301 üzenetére
Erre megoldás a SetCPU nekem alapból ha ki van kapcsolva a képernyő akkor 125 Mhz a min és 320 valamennyi a max.
szente:
Igen elég viszont a set cpu val csak nyerhetszvsgaborr11:
3d -s játékokhoz ne vegyél pulse-t nem erre van kitalálva böngészni telefonként használni meg ébresztőnek jó meg ugye gps nek is. Egy két kisebb játék elmegy rajta, de azok amiket említettél nem igazán. -
Pocok256
veterán
válasz
Balázs1621 #15296 üzenetére
3 hozzászólással arrébb olvass kérlek
-
Pocok256
veterán
válasz
maggi1886076 #15285 üzenetére
Tessék elolvasni az első hsz-t.
-
Pocok256
veterán
Elküldik a központba ha nem szoftveres a hiba akkor cserét ajánlanának, de mivel nincs már ilyen készülékük ez nem fog menni nekik és felajánlják neked a pulse minit amit te hülye lennél elfogadni mert egy rakás fos ehhez képest. Te felháborodsz asztalt döngetsz és követeled vissza vagy a teljes vételárat igen azt amennyiért anno vetted nem az utolsó akciós árat hanem a lista árat. Vagy pedig, hogy azonnal cseréljék mivel törvényi kötelezettségük a garancia ideje alatt csere alkatrésszel vagy csere készülékkel szolgálniuk.
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #15227 üzenetére
Telefonnak ritkán használom én is viszont netezni jó rajta
Bár sajna 4 óra folyamat netezéstől lemerül :S
-
Pocok256
veterán
Ja értem. Hát idáig 4-5 fülesen teszteltem és mindegyiknél más hangerő a max. Szóval igencsak sokban függ a fülestől is. Legalábbis mint laikusként meg tudom ítélni. PowerAmp -ot használok amúgy meg és azzal elég durván fel lehet tekerni a füles hangerejét
(nem mellesleg fényévekkel jobb is mint az eredeti zenelejátszó
)
-
Pocok256
veterán
válasz
Muki94 #15204 üzenetére
Az android teloknal egy fajl tartalmazza azokat az adatokat, hogy milyen korulmenyek kozt, hogy fog merulni az aksi.Ezt a telefon menetkozben tolti fel a kapott infokkal sajat maga. Ez olyan mint egy excel tablazat sok sok adattal es minel tobb adat van benne annal pontosabb (kiveve oc romrol normalra vagy forditva valtas utan mert ilyenkor kotelezo a wipe)
-
Pocok256
veterán
Most komolyan nem értem min vagytok kiakadva... mondjatok egy olyan telot ami ugyanennyit tud és 30 ezerért megkapod ja és android rendszer van rajta.... ja, hogy még mindig nincs pedig a telefon már lassan 2 éves......
-
Pocok256
veterán
válasz
pitterr #15170 üzenetére
Ez nem telefon fuggo. Kell hozza egy emulator ami a kodot futtatas elott emeszthetove teszi.Ha jol tudom spicaba van ilyen majd megnezem haver telojan.
A dalvik cache meg egyebek atetele le van irva a nagy pulse kezikonyvben amit Tisztelt rum-csajsz forditott.Tessek atnezni ha nem baj en most nem bongeszek mert mobilrol vagyok es meg vonaton is
-
Pocok256
veterán
válasz
#30662400 #15167 üzenetére
Na erre még én sem jöttem rá valószínűleg SE tulajok öröme. Az ott lévő apk-t kéne kiherélni és portolni a pulse -ra szerintem.
Mert én sem találtam erről az ap-ról semmit, hogy hol és merre lehetne letölteni, de ha valaki tud róla valamit ne tartsa magábanMás:
Még mindig nem jöttem rá, hogy java alkalmazásokat, játékokat, hogy lehetne futtatni egyszerűen android telefonokon :S -
Pocok256
veterán
válasz
wesaaa #15163 üzenetére
Persze a dalvik cache ott marad és egyéb programok is amik képtelenek sd re települni, de ezek száma egyre csökken.
Más:
Ez a funkció nem életbe vágó (mármint az ap2sd) csak azért mert a szomszédnak megy neked nem kell mennie ha nincs rá szükséged nem mellesleg lassítja is a telefonod.(ezalatt azt értem, hogyha van elég helyed akkor nem kell használnod)Ha mégis kell mert nincs helyed egyáltalán mindjárt utána nézek neked. De ha jól emlékszem clocworkbe is megvan az opció hogy particionáld az sd kártyádat csak éppen nem azon a menü pont alatt mint amit a pulse kézikönyv ír, de ha mégse lenne akkor tegyél fel egy linuxot és kézileg particionáld
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest