- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
Modder kollégáktól kérdezném, hogy esetleg nem-e tudják, hogy a HTC widgetjeit nem lehet külön elérni valahogy, esetleg romból kiszedve? Esetleg működhetnek ezek más androidos telefonokon? Pl. RSS widget....
-
ATM_automata
őstag
válasz
Pocok256 #12315 üzenetére
Ez volt az egyik oka annak, hogy kicseréltem a Pulse-t...ilyen szar helyre tenni egy mikrofont. Pont ott van, ahol az ember megtámasztja a telefont, hogy ne essen ki a kezéből...megjegyzem bal kezes vagyok....a jobbosok a másik sarkát támasztják....óriási konstrukciós hiba.
-
ATM_automata
őstag
Azt megtudná valaki mondani, hogy pl. az FLBr3 romban is található Naptár widget az melyik? Egy kis ablakban megjeleníti a következő naptári bejegyzést...vagy ha tudtok ajánlhattok is valami jó naptár widget-et.
-
ATM_automata
őstag
válasz
sagesz93 #12291 üzenetére
Annyiban pontosítanám az infót, hogy a 8gb-os változatban 2Gb van az appoknak, kevesebb, mint 6GB meg a többinek (mint egy SD kártya) + még lehet beletenni egy SD-t is. Nekem egy 4GB-os SDHC van még benne, megörökölte a Pulse-tól
Egészen pontosan úgy írja az SD-kártya és telefontárhely menü a beállításokban:
Belső SD kártya: 5.78Gb
Telefon belső tárhely: 1.66GB üres (de mivel már raktam rá cuccot rendesen, így ez valahol 1.9GB körül van teljesen üres állapotában.)Azt, hogy azaz 512Mb Ram hogy áll, azt nem látom...
-
ATM_automata
őstag
válasz
Eclips21 #12282 üzenetére
Annak a díjcsomagnak az árát, amivel vettem a telót. Ha MédiaMánia L, akkor az L-es árat, ha XL, akkor az XL-es árat és a különbözetet kell fizetni.
szente: Köszi! Igen, eldurrant az agyam és lecseréltem. Szombat óta nézem a teszteket és a GalaxyS topicot. Pár dolgot már tudok mondani a "másik androidos életről". Gyorsabb, sokkal több élményt és örömöt rejt. Ami eddig siralmasan lassú volt, az most egy pillanat alatt megtörténik. Nem hittem, hogy ennyire lassú a pulse más telókhoz képest. Mivel van benne 2GB hely az appoknak, se moddolt firmware, se taskkillet, se tele a memóri effektus nincs.
A kijelző állati szép, az egész telefon nagyon vékony a superamolednek köszönhetően. A HD video felvétel tényleg működik és szépen vesz fel. Végre zökkenőmentesen működik minden.
-
ATM_automata
őstag
Na lecseréltem a telót...nagyon lassú volt, akármit is tettem rá.
Mint azt korábban írtam itt, küldtem egy levelet a T-nek, hogy a gyári szoft szar, leírtam a hibákat és kértem őket, hogy orvosolják. Írtak, hogy tudják, hogy megfekszik a teló a 2.1-es szofttól, de egyelőre nincs megoldás. Vártam 1 hónapot, nem küldtem semmit, úgyhogy bementem és közöltem velük, hogy tovább nem várok. Vegyék vissza a telót és ha kell, akkor ráfizetéssel elhozok egy másik tipust. 3 nap alatt elbírálták, ma mentem az újért. Mától van egy Samsung GalaxyS-em....Hát döbbenetes a különbség....
-
ATM_automata
őstag
http://logout.hu/cikk/huawei_8100/bevezeto.html
-
ATM_automata
őstag
válasz
Watt25 #11872 üzenetére
Hát én nem tudom, de ma írtam a T-nek, hogy van-e már valami megoldás a "gyári 2.1-es szoftver felemészti a készülék erőforrásait" problémára....ha meg nincs akkor legyenek szívesek megírni, hogy milyen készüléket szeretnének nekem adni helyette, mert ez nem állapot. Teljesen bizonytalan a szerkezet működése....a hívás beragadási probléma is mindennapos nálam...szóval én is azt gondolom, hogy a Huawei-nél valamit nagyon elkúrtak a 2.1-es ROM Pulse-ra szabásakor.
Gondolkodom egy HTC Desire vagy egy WildFire cserén....Mostanában olvasgatom a HTC Desire topicot és igazából eléggé le vannak maradva moddolás ügyben "tőlünk"....Mennyit tudnának a Pulse-os mágusok dobni azon a készüléken
-
-
ATM_automata
őstag
válasz
Klemens #11838 üzenetére
Átrágtuk már amiket javasoltál, szó is volt róla, hogy bekerül az 1-es HSZ.-be, de még nem írta össze, aki ajánlotta, hogy megteszi....de mindenképpen hasznos lenne egy ilyen kifejezés meg gyűjtemény, ami tisztázza, hogy mi a különbség az egyes romok, illetve pl. az A2SD verziók között...
A magyar wikipédiában is van egy jó és elég rövid leírás magáról az android rendszerről.
-
ATM_automata
őstag
válasz
Klemens #11832 üzenetére
Az a A2SD csak a programokat, az A2SD+ viszont a programok mellett a Dalvik Cache-t is átrakja az SD-re. A második verzióval még több lehet a szabad helyed. Elvileg lassabb lehet vele a telefonod, de ezt a gyakorlatban nem támasztja alá semmilyen negatív tapasztalat, mérhetően itt még nem sikerült kimutatni. Olyan memória szegény kütyüknél, mint a Pulse érdemes őket használni...illetve nem tudod őket elkerülni.
-
ATM_automata
őstag
válasz
llaszlo #11795 üzenetére
THX! Azt nagyjából gondoltam, hogy nem fizetek, a fő gond azzal van, hogy a készülék addig teljesen kuka, amíg ez az állapot fenn áll. Se hívni, se hívást fogadni nem tudok....tehát ha nem veszem észre, akkor akár órákig nem tudnak elérni, ami ez én esetemben nem túl szerencsés.
-
ATM_automata
őstag
Jelezném, hogy FLBr3 alatt már napi szinten legalább 1x előfordul az, hogy beszélek, aztán nem én nyomom ki a a beszélgetést, hanem a másik fél, és a telefon nem bontja le a vonalat. Ma 34 percig volt vonalban, mire észrevettem...mobilról hívtak, tehát nem lehet még az se, hogy a másik fél félretette. A vonalat csak úgy tudtam bontani, hogy akksit le kellett venni....
-
ATM_automata
őstag
válasz
llaszlo #11689 üzenetére
Igazi állat vagy
Ha nem tudod mi az a PSK, akkor minket neked moddolt DD-WRT firmware
(Nem sértésnek szántam!!!)
Én olyat tapasztaltam, hogy WEP-hez nem tudtam csatlakozni, ha nem az első, hanem a 3. kulcsot használták...ilyen opció ugyanis nincs az andoridba, hogy ez be tudd állítani...még annyit, egy korábbira reagálva valakinek, hogy a WPA2-t nem a WinXP nem tudja, hanem esetleg az adott wi-fi kártya drivere
Ha frissíted, akkor fogja tudni az XP is
-
ATM_automata
őstag
válasz
bucsupeti #11672 üzenetére
az oké, hogy egy hírolvasó prog töltögeti a híreket....de a google maps az miért és minek indul el magától? Már többször láttam a taskban, hogy fut, pedig nem sokat használtam még, max ha 2x megnéztem, hogy milyen
Meg van még pár ilyen...a paul féle romban pl. állandóan a settings volt a taskban, dehogy minek??
-
ATM_automata
őstag
Csatlakozom....A kompromisszum kötésbe belefér az, hogy nem tudok rajta játszani, vagy nem tudok 20 appot felrakni csak 5-öt, de az alap funkciók lassúsága nem, illetve hogy ami megy, az ímmel-ámmal, meg kérem várjon vagy bezárás üzenetekkel menjen...
Én azt gondolom, hogy ami az androidban lényeges lehet, mint alap funkció, azok a naptár, kontak és email, sms és üzenet kezelés...ezeknek semmilyen körülmények között nem szabadna se lassulni se hibásan működni....ugyanis ettől telefon a telefon, hogy lehet rajta telefonálni...na nálam azért ezzel is akad néha gond.
-
ATM_automata
őstag
válasz
ATM_automata #11653 üzenetére
Most éppen a TP, Fancy, TKiller-re 28 mega a free....előbb 26 volt....
-
ATM_automata
őstag
válasz
llaszlo #11651 üzenetére
Az appok nem az SD-re kerülnek? Nálam valahogy nem bővelkedek helyekbe, pedig nem fut a task killer szerint csak a TouchPal, Fancy Widget, meg értelem szerűen a Task killer, amikor nézem. És ezekkel van olyan 26 mega körül a szabad memória...akkor mi eszi meg a ramomat???? Most ezeken kívül még a Fring fut és így van 20.
Help
!!!!!
Amit még észrevettem, hogy van, hogy csak az első három fut és nem 26-ot ír, hanem 30-at...tehát valami még kell, hogy legyen amit nem jelez ki, vagy töröl a rendszer időközönként (mondjuk cache)...??
-
ATM_automata
őstag
válasz
bucsupeti #11647 üzenetére
Én se használtam a Task Killert, mert mondtátok, hogy nem kell...nálam spec voltak lassulások...föltettem a Task Killer Free-t, hogy megnézzem, mik is futnak...hát még egy máig harcoló német alakulat is volt a taskban....de komolyan. Google Maps...el se indítottam. BT file sharing vagy mi....szintén nem kell....Gesture Search....meg még sorolhatnám...szóval ezeket szépen kilőttem a retekbe és lett 32M helyem...és minden tuti lett.
-
ATM_automata
őstag
válasz
Totyasrác #11624 üzenetére
Azért birom egyébként, hogy kb harapó fogóval kell itt az emberekből kihúzni azt, ami fontos lehet...ami meg nem az, arról meg megy a duma napokig
Nem szeretnéd elárulni, hogy mi a részletes infó azzal kapcsolatban, hogy az "FBL beta5.1 nagyon nem lett jó." Milyen lett kedves fórum társunk?....mesélj róla...mert mondjuk az ilyen infók sokat segíthetnek abban, hogy Llaszlo ne kezdjen neki egy olyan ROM moddolásának, ami alapból szar, vagy el tudja dönteni, hogy a ROM szar, vagy csak egy kicsit piszkálni kell és jó lesz
THX
-
ATM_automata
őstag
Jött egy update!!
-
ATM_automata
őstag
válasz
llaszlo #11580 üzenetére
A Paul fére romban vannak jobb megoldások, mint az FLB vagy RMB ROM-ban (ezt nem ismerem) amit eddig tovább moddoltatok? Nekem személy szerint az FLB jobban működik, mint Paul ROMja, amit korábban használtam, persze lehet, hogy csak ki kell gyomlálni, ahogy írtad is.
Közben benéztem a HTC Desire topicba...ott is nagyon mondogatják, hogy milyen kevés memóriájuk van...pedig ott azért van fél giga a gyári speckó szerint....az hogy lehet kevés???
Arra kíváncsi leszek, hogyan fog megújulni pl. a Fancy, mert ezek a kinézetek/elrendezések azért elég jól vannak kitalálva...nem véletlenül teteszik ennyi embernek.
-
ATM_automata
őstag
válasz
llaszlo #11575 üzenetére
Paul-é alatt arra gondolsz, ami nekem korábban fenn volt, vagy van egy másik is?
Valamit fel kéne tennem az r3 helyett, de igazából nem tudom, hogy mit. Most voltak vele érdekességek, meg le is írtam pár hsz-el korábban, hogy miket tapasztalok. Az FLB r3 egyébként kinézetre tetszik, lassan megszokom....
erre megint kezdhetem előről
Az asszony meg már válni akar....többet foglalkozom a Pulse-al, mint vele.
-
ATM_automata
őstag
válasz
CoolBoy323 #11573 üzenetére
na hogy is van az a "gond nélkül hellyel-közzel..."
Miket tapasztaltál?
-
ATM_automata
őstag
FLB r3 tapasztalatok:
- Egyre gyakrabban fordul elő, hogy a Wi-fi lekapcsol a képernyő kikapcsolása után. Pedig itthon ülök és a teló se mozdul semerre sem. Ekkor újra rá kell frissítenem a wi-fi manager app-ba a hálózatra...ekkor újra megtalálja és felcsatlakozik. A laptoppal nem szakadozik a wi-fi, szóval ez szoftver hiba lehet szerintem.
- Egyszer kifagyott a teló a minap, de úgy, hogy a kijelzőn semmi nem jött be, ha megnyomtam a hívás kezelő gombokat, akkor azok világítottak, de azok kívül semmi más nem ment. Akkis levétellell lehetett megoldani.
- Ma néztem a telefont és vonalba volt....már vagy 10 perce....úgy, hogy nem is beszéltem. Az állapot sávon kinn volt a kis zöld telefon ikon. Lenyitottam, ráböktem, aztán írta, hogy beszédbe vagyok...letenni nem tudtam a pirossal, mert kilépett az home képernyőre. Szintén akksi ki/vissza volt a megoldás.
- SMS-ek közül van ami 2x és van ami egyszer se jön meg. Emailekkel nem volt ilyen gondom, bár a google által küldött értesítéseknél volt ilyen.
- Ha estére kikapcsolom a telefont, akkor több esetben volt olyan, hogy reggel megkaptam előző napi sms-eket újra, pl. nem fogadott hívásokról értesítő sms-eket is, amiket kb 12 órával hamarabb már 1x megkaptam.
- SMS-eknél nem tudok 1db-ot kitörölni, csak az egész folyamot.....nem lehet kijelölni és törölni....
-
ATM_automata
őstag
válasz
llaszlo #11563 üzenetére
szerencsére eddig még csal 1 ember szájából hangzott el olyan szó, ami szerintem nem igazán illik se ide se máshová....remélem Ő saját magát kimoderálja és elnézést kér mindazoktól, akik erre nem kíváncsiak és nem is érdemlik meg....szerintem.....nem kell ide semmilyen "@" -el fémjelzett kifejezés....én úgy gondolom..
-
ATM_automata
őstag
válasz
lkristobal #11555 üzenetére
Én életembe se dugtam még rá fülest, úgyhogy nem tom.....
-
ATM_automata
őstag
Van egy rossz hírem azoknak, akik a Fancy Widget-et használják. Ha jól olvasom, akkor meg fog, vagy meg akarják szüntetni....ahogy fordítottam, elvielg csak a marketen szűnik meg, maga az alkalmazás elvileg tovább élhet, de nem igazán értem. Aki kicsit jobb angolból, az fussa már át, hogy mi derül ki belőle pontosan! Ja és kapok tőlük egy nyelvi file-t, amit lehet magyarra lokalizálni....csak fordítani kell és beteszik a widget-be.
-
ATM_automata
őstag
válasz
sagesz93 #11542 üzenetére
Az tény, hogy már olyan szinten vannak a postok a topicban, hogy ember legyen a talpán aki be tud csatlakozni és meg is érti, hogy miről van szó....ami szakmai oldalról jó, csak nehezen elvárható, hogy ezt az emberek megértsék.....az meg megint nem elvárható, hogy valaki vissza olvasson 12.000 postot, mert ennyi idő a világon sincs....és mire a végére ér megint várni fogja 3000 új post
Ezt azért tolerálni kell....még ha nem is egyszerű....
-
-
ATM_automata
őstag
Egy kérdésem lenne, ha valaki válaszolna azt megköszönném.
Ha innen fölteszem az r5-öt, akkor abban az ADW van, ha jól értelmezem az írást? Vagy nincs benne semmi és azért van alatta külön az ADW és a LauncherPro? ha az r5-öt szeretném kipróbálni LauncherPro-val, akkor azt hogy tudom összekombinálni?
llaszlo: A Te r5 alapú cuccod mennyiben más, mint a normál r5? (érthető nyelvre fordítva
Még annyit, hogy a JIT az pontosan mi? Mert ez nem nagyon derül ki a diskurzusotokból...pedig rendszeresen elolvasom mindet.
Köszi!
-
ATM_automata
őstag
válasz
llaszlo #11427 üzenetére
Majd kíváncsi vagyok, hogy ki mit mond róla:
Ovecs: iGo for android.
Pulse-nál annyira készülj fel, hogy kevés a memóriája, ergo a gyári 2.1-es T-s szofttal szart se fog csinálni, csak a lassúságát fogod észrevenni....
Ha normális működést szeretnél Pulse-al, akkor moddolt romot kell majd föltenned, amik elég szubjektíven vannak összerakva....viszont azokkal gyorsabb.
A teló viszont nagyon szép és szinte ölhetetlen szoftveresen.
-
ATM_automata
őstag
Bár vannak itt nálam okosabba is, de én azt tudom neked mondani, hogy ezeknek a romoknak egyre inkább az a lényege, hogy ki van belőle hányva minden, ami nem "nagyon" szükséges. Ergo az összes ilyen "kliens" is. Max a mail küldő meg gmail kliens van bennük...a többit kiszedték, hogy lassítsa a rendszert.
-
ATM_automata
őstag
Az oké, hogy műkdhetnek ezek a telón, de aki most se használ sok appot meg nem nagyon netezik, azt nem igen érinti majd ez a dolog.....bár a fene se tudja....a lényeg, hogy oprendszer szinten nyújt valami újat? Gyorsabb lesz, kevesebb memót eszik, jobban kezeli a meglévő vasat?
-
ATM_automata
őstag
2 kérdéseben kéne nekem segítség.
FLB R3 alatt üzenetkezelésnél ugyebár elkezdi kontaktonként gyűjteni az üzeneteket/válaszokat. Nem tudok 1-1 üzenetet törölni, csak az összeset törli egybe ami az adott "gyűjtőben" van. Erre valaki tud valamit mondani? Korábbi romokná lehetett kijelölni, hogy mit töröljön. Itt nem találok csak olyat, hogy delete thread és all threads lehetőségek.
Másik kérdésem Camrea 360-al kapcsolatos. A marketen nem látom, letöltöttem a netről korábban, föl is raktam. Most az AppBrain kiírja, hogy lehetne frissíteni, de nem tudja letölteni hozzá, mert a marketen ő se találja. A Progi meg nem indul el, azt írja ki, hogy expired és frissítsem. Valakinek van működö apk-ja amit oda tudna adni?
-
ATM_automata
őstag
válasz
sagesz93 #11248 üzenetére
Nálam is ez volt MoDaCo rom alatt....valami miatt nem szeret minden romot a Fancy-ben az időjárás kép megjelenítő....most az FLB r3-al tökéletesen működik, az időjárás képek is mindig megjelennek. Próbáltam a Beautiful-t is, amit neked is ajánlottak, de ott is volt hasonló gondom, illetve állatira meglassult tőle a rom.
-
ATM_automata
őstag
válasz
bucsupeti #11232 üzenetére
Ezeknek a romoknak a lényege az A2SD/+. Mivel a teló memóriája kicsi, az appok megszik az erőforrásokat...ergo pont az a lényeg, hogy az SD-re kikerüljenek az appok, és lehetőleg a telón ne legyenek olyan appok, amiket nem használsz semmire...a "vita" itt az, hogy kinek milyen app kell/nem kell....illetve, hogy ezek a romok egyedi kinézetűek és összeállításúak, ergo találnod kell egy olyat, ami neked a leginkább megfelelő.
-
ATM_automata
őstag
-
-
ATM_automata
őstag
Az SMTP és a POP egymástól független, ergo freemail pop3 és gmail smtp együtt használható. A mail kilensbe be lehet rendesen állítani, így bárhonnan tudsz küldeni a gmail-es accountodon keresztül....
Én spec szolgáltató független, saját szerveres SMTP és IMAP levelezést használok, ezek is átmennek bármelyik szolgáltatón, nincs korlátozás, bár én 2525-ös porton küldöm. A Gmailnak is saját portja van (465), az se a 25-öst használja, szóval szerintem nyugodtan állítsd be, mennie kell.
-
ATM_automata
őstag
-
ATM_automata
őstag
FLB hibát találtam, érdeklődnék, hogy tudtok-e rá megoldást, vagy találkoztatok-e már vele. Emailt írnék + filet szeretnék csatolni, de kiírja, hogy nincs olyan alkalmazás, ami végre tudná hajtani a feladatot....vicces.
Contact csoportokra még mindig senki semmit?
-
ATM_automata
őstag
válasz
ATM_automata #11014 üzenetére
FLB r3 tapasztalatok azoknak, aki vívódnak:
Nekem gyorsabb és tabillabnak tűnik, mint a MoDaCo. Kinézetben, kezelő felületben más, meg kell szokni. Vannak ebben is furcsaságok, de az email és contact kezelés sokkal gyorsabb. A telefon eddig még nem akadt meg egyszer sem, ami a többi romnál azért előfordult nem egyszer. Fagyás 1x volt, email szinkronizálás közben, de azóta nem fordult elő. Ajánlom kipróbálásra.
Kérdés:
Korábban nem kaptam rá választ, hogy a contact csoportjaim hogy jönnek elő FLB r3 alatt, mert nem látom csak az összeset meg a kedvenceket és ennyi....
-
ATM_automata
őstag
válasz
llaszlo #11011 üzenetére
Használd a keresőt!!!
Bocs, de ezt a labdát nem lehetett nem lecsapni
Amíg a T-s 2.1 volt fenn, addig tapasztaltam hibáka, amikről már sokan sokat írtak itt, és főleg a 2.1 hibájának tudható be (talán). Geotagging hiba, egy névnél több szám esetén más nevet ír ki a rendszer, lassulások, akadások, process hibák, stb. Ezeket megírtam a T-nek, akik írták, hogy sorry, de időt kérnek a válaszra...mindenki azt hitte, hogy csak le akarnak rázni, de most kaptam ezt a választ....ezek szerint viszont elég sokan nyivákolhattak a rom miatt, mert csak miattam biztos nem foglalkoznának vele...
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
Megjött a T-mobile hivatalos állásfoglalása a 2.1-es rommal kapcsolatban:
Tisztelt XY, kedves Előfizetőnk!
Köszönjük, hogy elküldte észrevételeit a T-Mobile Pulse készülékkel kapcsolatban.
A 2.1-es szoftver a készülék erőforrásait felemészti, ebből adódnak a lassulások, és a kevés memória.
Szervizünk visszajelzései szerint a hibák ismertek, melyeket a gyártónak jeleztünk. Amint készítenek egy javított szoftvert, elérhetővé tesszük ügyfeleink részére.
Kérdése, észrevétele esetén a továbbiakban is készséggel állunk rendelkezésére.
Üdvözlettel:
XY
levelezési képviselő
T-Mobile -
ATM_automata
őstag
válasz
llaszlo #10942 üzenetére
Na...lesz egy jó romunk végre? Kívánság lista mehet, hogy mi legyen benne
Én meg közben föltettem az FLB r3-at. Ha jól nézem, a szabad memóriám nem lett sokkal több, mint a MoDaCo rom után, de gyorsabbnak tűnik a szerkezet működése. Feltoltam rá ugyan azokat az appokat, amik azon is fenn voltak, meglátjuk milyen lesz.
Ami változás, hogy a FancyWidget kirakta végre az időjárás ikonját és kiírta, hogy "Chance of Storm". Hurrá. Pár rész nem magyar a beállítások menüben, a MoDaCo-ban szinte minden magyar volt.
Ami kérdésem lenne, hogy a kontaktoknál nem látom a Gmail-be létrehozott csoportjaimat, csak a Kedvencek vannak, de azok is üresen meg az összes kontakt. A másik romnál letöltötte a csoportokat is a gmail címtárból.....itt ez bukó?
-
ATM_automata
őstag
válasz
ATM_automata #10931 üzenetére
FLB R4-ről valakinek friss tapasztalatai vannak?
-
ATM_automata
őstag
A wi-fi hiba nálam is jelentkezik Modaco és Gyári T-s rom mellett is....biztosan valami 2.1-hez kapcsolódó hiba.
Próbáltam ma reggelni a modaco-s oldalra. Meg is csinálta reget, de nem kaptam mailt, pedig írta, hogy azzal tudok aktiválni. Így viszont nem látom azokat a dolgokat amiket linkeltek (a képeket). Nem tudjátok, hogy mennyi időn belül küldik a mailt?
-
ATM_automata
őstag
válasz
impalaman #10885 üzenetére
Én is föltettem pár napja, de kissé érdekesen müxik. Középen a "napocska" hol megjelenik, hol nem. Eddig nem tudtam semmihez se kötni, hogy mikor jelenít meg képet.
A Beautiful Widget-et is leszedtem és kipróbáltam. skinekkel lehet játszani, de nekem szörnyen megfogta a telefont, viszont sokkal többet tud.....
-
ATM_automata
őstag
Kicsit elvesztettem a fonalat, Vannak a Romok, Modaco, RMB, FLB...Ezekre tesztel fel egy Framework-öt, ami mi is pontosan? Illetve a Launcher Prot, amit megint csak pontosan mi is? És ez a framework a Launcher segítségével a telefon "skin"-jét változatja meg, vagy ennél többet?
Próbálom követni az eseményeket, de ha vissza olvasok se tudom pontosan összerakni, hogy mi mire épül, mit mivel kell felrakni és mit is érhetünk el velük.
-
ATM_automata
őstag
válasz
CoolBoy323 #10748 üzenetére
nálam is ezt csinálja, és még torzít is
-
ATM_automata
őstag
válasz
bounty123 #10701 üzenetére
Nálam a friss rom Task killer nélkül ma 15MP alatt lépett be a hívás listába....ez azért elgondolkodtató...teljesen szar...legalább 10 alkalommal írta ki, hogy nem válaszol egy folyamat, várjon vagy bezárja....
Elég tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek a telóval, mert szinte alig tudom használni és már lassan a munka rovására megy (elég sokat telefonálok, számokat keresek a kontakt listában stb.)
-
ATM_automata
őstag
-
ATM_automata
őstag
Én még mindig, vagy egyre jobban szívok ezzel a szerkezettel. Mára eljutott odáig, hogx rendszeresen kapom a várok vagy bezár üzeneteket, a híváslistába kb 5mp alatt lép be, naptárba dettó 5-10 között. Email kliens időnként kifagy, ha hívnak, akkor kb a 8. csörgésre képes a kontaktból embert hozzá rendelni a számhoz, így sose tudom kivel beszélek, mert se nevet, se képet se egyéni csengőhangot nem rak hozzá.
Az egész készülék állíti lassú, pedig vagy 2 napja raktam rá meginta modaco romot, nem hekkeltem rajta semmit se szét.
Valakinek van valami ötlete, hogy mit tegyek, vagy hová vigyem, ahol gatyába tudják rázni rendesen, vagy adjam el és vegyek valami mást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netflix
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest