- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
impalaman
aktív tag
válasz
ATM_automata #12382 üzenetére
Az újabb HTC-s romokban már külön vannak a widgetek, de függőségük maradt a Sense megléte és működése. Gondolom nem akarja a HTC hogy működhessen más telefonokon is könnyedén.
-
impalaman
aktív tag
válasz
ATM_automata #12379 üzenetére
Üdv!
A HTC-s widgetek benne vannak a Sense UI-ban, ami pedig igényli a HTC-s framework fájlokat, a framework fájlok pedig egy két kernelmodult. Egyszóval HTC-s widgeteket legegyszerűbben rom portolással lehet használni (pl. a Desire romját is portolták Nexus-ra). Mondjuk a Motorola Droid esetében megoldották a Sense UI portolását is, de az sem lehet könnyű feladat. Talán majd valami hozzáértő megcsinálja Galaxy S-re is, szerintem nem lehetetlen a dolog.
-
rhen
senior tag
válasz
ATM_automata #12349 üzenetére
Nekem egy sonyericsson mw600-asom van. a hívások zökkenőmentesek. Engem jobban hallanak, mint a telefonról. Nem akad, nem recseg.
Zenelejátszás közben néha megakad egy pillanatra, de ez valószínűleg a nagy processzorterhelés miatt. Legalábbis nekem a SeePU azt jelzi, hogy ha bluetoothon keresztül hallgatok zenét akkor 50 és 100% között terhelt a processzor. Átlag 85%-os terhelése lehet, pedig semmi más program nem fut (najó, juicedefender, meg 3g watchdog az fut a háttérben, de azok nem esznek alvó módba semmit). -
janez
aktív tag
válasz
ATM_automata #12333 üzenetére
-
janez
aktív tag
válasz
ATM_automata #12303 üzenetére
Lehet,hogy a my events-re gondoltál?!
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #12324 üzenetére
Ez pont a jobbkezeseknek gond. Mivel jobb kézben tartva a tenyérrel lehet eltakarni a mikrofont. Bal kézzel nekem még nem sikerült.
-
Joeker67
aktív tag
válasz
ATM_automata #12303 üzenetére
Amit kérdeztél azt nem tudom, de próbáld ki a CalWidget-et én ezt használom.
A marketen fent van, free. -
sagesz93
addikt
válasz
ATM_automata #12293 üzenetére
Nézd már meg es task managerrel, biztos szép számot fog kiírni
-
bucsupeti
senior tag
válasz
ATM_automata #12283 üzenetére
igen, igen..... kompromisszumok nélkül nincs elégedett Pulse tulaj, ezt már a megjelenéskor tudtuk és megállapítottuk.
Mennyiért lehet egy ilyenhez hozzájutni? -
Watt25
veterán
válasz
A memória dolgot pontosíthatnád. Pontosan mennyi hely van az appok telepítésére (háttértár méret?) és általában mennyi szabad hely van a programok futtatására (operatív memória mérete?) Mert ugye te csak egy értéket mondtál, de most akkor az melyik?
-
sagesz93
addikt
válasz
Ugyanezt éreztem, mikor lg arénáról pulse-ra váltottam
Akkor úgylátszik megint ezt fogom, mikor nagyobb dögre váltok.
Játékokat nézted? Priviben visszaírhatnád -
Eclips21
őstag
válasz
ATM_automata #12279 üzenetére
és milyen árat néztek a telócserénél?
-
szente
addikt
válasz
ma érdekesség képpen benéztem a galaxy s topikba és láttam ott a kommentjeidet.mondom mi a tök van,ez a srác itt szokott írogatni...hát légy boldog vele!
majd pár hét használat után böksz ide valamit a telefonról(pro/kontra,hibák/jóságok)?kiváncsi vagyok milyen egy másik androidos "élet".
-
Watt25
veterán
válasz
Ahogy az árában is.
-
NPeete
tag
válasz
ATM_automata #12214 üzenetére
Alap T-s 2.1-es, de MCR 2.1el is ez volt.
-
dvd-stb
csendes tag
válasz
ATM_automata #12138 üzenetére
Feltettem,eddig még minden rendben!
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11873 üzenetére
Le vannak maradva?? Ezt szerintem gondold át újra! Lehet, hogy a HTC nem egy fos, mint a Pulse és nincs szükség szaros gányolt ROMokokra?!!
-
bounty123
őstag
válasz
ATM_automata #11873 üzenetére
Mondhatják, hogy tedd vissza az 1.5-öt, nem kötelező a 2.1-et használni.
Na nem mintha az maga lenne a tökélyNekem egyébként nincs komolyabb gondom a 2.1-el. Egyszer vettem csak észre, hogy egy sms pár órát késett.
-
Klemens
őstag
válasz
ATM_automata #11846 üzenetére
Értem.
Lehet mind a kettőt megpróbálom akkor.
A külömbségekre én is kíváncsi lennék. -
impalaman
aktív tag
válasz
ATM_automata #11846 üzenetére
Az enyém is a legfrissebb FLB-re épül.
-
Klemens
őstag
válasz
ATM_automata #11839 üzenetére
Értem. Senki más nem válallja?
Én megcsinálnám nagyon szívesen, de ugye én nagyon sokmindent nem tudok. A 2.1-es dolgokat szinte egyáltalán nem követtem. R4-et feltettem, de nem jött be és kuka. Amikor kijött a T-től a 2.1 azt felraktam és kész, azóta is az van fent. Azóta meg 6000 féle ROM és saját ROM meg ilyen jött ki, nem követtem már azokat. -
JoHnni
senior tag
válasz
ATM_automata #11836 üzenetére
de tegnap újraindítottam és szárnyal a teló, olyan gyors hogy követni nem tudom
Most nagyon jó, remélem pár nap múlva is ilyen marad, ebből gondoltam hogy sok lesz a dalvik vagy hasonló, nem értek hozzá
-
JoHnni
senior tag
válasz
ATM_automata #11834 üzenetére
A dalvik cache egy idő után nem lassíthatja be a telót? Mióta A2SD-t használok + helyett, 2-3 nap után belassul a rendszer, okozhatja ezt a dalvik cache?
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11830 üzenetére
Én már régen nem használtam az LProt most is csak feltettem kipróbálni. Szóval fogalmam sincs, hogy mióta van benne ez a kijelzés.
-
Eclips21
őstag
válasz
ATM_automata #11796 üzenetére
akkor meg van a nap tanulsága is
mindig meg kell nyomni a piros gombot
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11794 üzenetére
Ilyet én is tapasztaltam (1x) csak már nem tudom, hogy melyik ROM-mal. De ettől te nem fizetsz, csak a számláló megy főleg, hogy ha téged hívnak.
-
Reignman
aktív tag
válasz
ATM_automata #11719 üzenetére
Köszi a választ, a gyári rom van rajta.
Valaki esetleg vite már be szervízbe hasonló problémákkal? Mit mondtak? Vagy csak másfél hétre átvették, adtak helyette egy 3000 forintos Nokiát és újratették a 2.1-es hulladék szoftvert?
Komolyan mondom, amennyi hibát kijavítottak ebben a verzióban, ugyanannyi új, még bosszantóbb hülyeség jelent meg.
-
Klemens
őstag
válasz
ATM_automata #11702 üzenetére
És amikor szinkronizálom akkor mindig frissíti a listát ugye?
Bár... ez a lényege szerintem.
Amikor ROM telepítés után a telefonra szeretném őket rakni, akkor? -
sghc_toma
senior tag
válasz
ATM_automata #11701 üzenetére
"a WPA2-t nem a WinXP nem tudja, hanem esetleg az adott wi-fi kártya drivere"
ha nincs fent a megfelelo Windows peccs (KB893357), akkor az XP halozatkezeloje nem tud mit kezdeni WPA2-es halozatokkal.. -
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11668 üzenetére
Én már egy ideje nem nézegetem a memóriát és mégis csak minimális lassulások vannak. Van 8 widget a HOME-on. Csak nagyok vannak pl időjárás/óra 4x1-es naptár 4x4-es meg még 2x2-esek. És mégsem használom a task killert. Viszont ami fölös app és látom, hogy elindul, azt törlöm. Most direkt így tesztelem a telót. A memória az kb 20-25 között mozog, de mégsem lassú. Szóval nem a memória számít. Sőt szerintem pont az miatt lassulhat be, hogy amit gyakran használna a telefon azt kilövi a TK és így mindig újra és újra be kell tölteni a telónak.
resch13: Max 4 napja használhatod az 1.8-at mert délután fél 4 körül töltöttem fel.
-
resch13
tag
válasz
ATM_automata #11652 üzenetére
Nem csináltam semmi különlegeset... Egyszerűen mikor új programot teszek fel, kipróbálom, mennyire lassít. Ha érezhetően, akkor eltávolítás és keresek másikat, aminek ugyanaz a funkciója. Mindenre több progi is van a Marketen és mindig van köztük olyan, ami nem fogyaszt sok memóriát... Persze általában nem is olyan szépek, de nekem nem a kinézet a legfontosabb.
Bucsupeti: Az a pár perc nálam tényleg 1-2 perc... Ha belassul, leteszem és békénhagyom (persze ha nem sürgős). 1-2 perc és újra élvezhető. De belassulva is használható, csak várni kell pl: a programok képernyőre 5-6 másodpercet; vagy 2-3 másodpercet, mire az ablakok közt válthatok. Ez pedig szerintem elviselhető.
-
szaboknak
aktív tag
válasz
ATM_automata #11652 üzenetére
Mikor kilepek az iGO ból nekem is fel megy 46 mb ra ha elõtte tervezek egy hosszabb utat. Ja és taskillert mióta ez a rom van fent nem használok mégis gyors.
-
ATM_automata
őstag
válasz
ATM_automata #11653 üzenetére
Most éppen a TP, Fancy, TKiller-re 28 mega a free....előbb 26 volt....
-
resch13
tag
válasz
ATM_automata #11648 üzenetére
Igaz, nekem még csak egy hónapja van meg a Pulse, de soha nem használtam Task Killert! Jelenleg 36M a free, de az átlag a 40-41M!!! Ritkán fordul elő, hogy ez alá megy, akkor belassul, de pár perc és újra (magától) felkúszik a szabad memória és a gyorsaság is.
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11642 üzenetére
Hát, egyszer amikor nagyon b@zeráltam akkor sikerült újraindítást produkálnom. De ez csak egyszer volt és akkor tényleg sokat nyomkodtam össze-vissza.
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11640 üzenetére
Szerintem a legjobb ROM eddig az r5.1 és az r3 (az r5.1-ben több app van). Már jópár napja használom és semmi különösebb gond nincs vele. Gyors, stabil. Mi kell még?
Amiket én módosítottam azok pont, hogy a stabilitást csökkentenék, de mégis stabil.
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11614 üzenetére
Feltettem, de mintha megszaporodtak volna az FC-k
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11614 üzenetére
Ezt kell átírni és akkor többször kilép.
ro.HOME_APP_ADJ=1 // 2-4-ig// -
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11581 üzenetére
Korábban csináltam egy béna webkamos videót a Paul féle ROM-ról, amit most visszanéztem. Nálam elég jól működött. Lehet, hogy csinálok egy mod-ot és kirakom csak tesztelésre!
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11551 üzenetére
A Fancy widgetet azért kell törölni, mert a HTC levédette a design-t. Ezért változott a Beautiful widget is. Nem mindenben előnyére szerintem. Bár nekem most jobban tetszik az alap skinnel és a 4x1-es, mint a korábbi verzióban.
És igen a Paul féle ROM-ra gondoltam. Abból sajnos nincs másik fejlesztés.
Ezek a nők mindenhol hisztiznek?
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11574 üzenetére
Vannak kisebb hibák az FLB r5.1-ben, de semmi komoly. Eddig talán ez a legjobb custom ROM. Igaz Paul-ét nem nagyon nyüstöltem eddig. Most elgondolkodtam rajta, hogy egy gyomlálással
, LauncherPro-val és egy custom Framework-el kipróbálom majd.
CoolBoy: A HSZ-ed az nem off.
Akos: Kösz a visszajelzést és az elismerést.
-
xsak
tag
válasz
ATM_automata #11556 üzenetére
Nekem a gyári 2.1-el volt ilyen probléma. FLB beta5.1-el rendben van.
-
rhen
senior tag
válasz
ATM_automata #11551 üzenetére
marketen az olvasható, hogy a HTC miatt kell felfüggeszteni a fejlesztést. A honlapjuk szerint pedig a marketből is el lesz távolítva, úgyhogy javasolt a biztonsági mentés annak aki akarja használni.
Marketen azt is írják, hogy hamarosan visszatérnek egy saját designal és még izgalmasabb funkciókkal. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
ATM_automata #11543 üzenetére
van egy nagyon faszán működő kereső ott jobbra fent
-
sagesz93
addikt
válasz
ATM_automata #11541 üzenetére
Hát, mondjuk ha egyszavas a válasz, akkor tök felesleges bepofátlankodni, hogy keress vissza.
de ha pl. egy folyamatra kérdez rá az illető, vagy valamire amit nem kis idő leírni, akkor kéne elküldeni olvasgatni a tagot.
na de mindegy. -
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11468 üzenetére
Van az alap.
-
bounty123
őstag
válasz
ATM_automata #11437 üzenetére
Mindkettő nagyon jó, egyéni preferencia kérdése - a rom készítőjének most épp az jön be. Nekem spec. az Lpro tetszik jobban.
-
bounty123
őstag
válasz
ATM_automata #11433 üzenetére
Lecseréli, egyszerre csak egy home app fut az androidon. Észre fogod venni, hogy miután feltetted a marketen, a következő home-ra lépésnél megkérdezi, hogy melyiket akarod indítani, és alapértelmezetté is teheted rögtön. Ezután az ADW-t el is felejtheted, csak kis helyet foglal a háttértáron.
-
bounty123
őstag
válasz
ATM_automata #11386 üzenetére
Ja a froyoban még egy 'apróság' a hivatalos sd támogatás az appok számára. Amelyik támogatja, azt 1 kattintással tudod mozgatni az sd-re vagy vissza.
-
bounty123
őstag
válasz
Nekem egy dolog égett az agyamba: az összes app frissítése egyszerre!
Ja kitette a srác a 2.2-es romot, lehet vele próbálkozni...
-
janez
aktív tag
válasz
"de a flash meg html5 támogatás egyelőre sokat nem mond nekem, illetve annyira nem hoz lázba."
Pedig ez elég jó hír, nem? Más dolog, hogy mennyire fog a flash futni Pulse-on. A html5öt már megeszi szerintem. A flash erősebb telókra való, de majd meglátjuk. -
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11374 üzenetére
Alap esetben nem is. De most, hogy tesztelgetem meg flashelem igen. És nekem nem tetszik.
janez: Megnéztem amit csináltál. Ha jól értem akkor ez csak root explorerrel működik? Fölösleges amúgy a RE-ben írhatóvá tenni a fájlrendszert mert az első két parancs azt csinálja.
Gondolkodom egy olyan megoldáson ami hasonló lenne, de az a2sd cache-t indítaná el. De ha csak root explorerrel működik akkor kizárt. Ha free cuccokkal megoldható akkor oks.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
ATM_automata #11255 üzenetére
Én használtam (használom) az ADW.Launchert. Szerintem jobb mint a LauncherPro, de izlések és pofonok. Gyors, stabil, kis memória igényű home, akárcsak a LauncherPro.
-
Pocok256
veterán
válasz
ATM_automata #11168 üzenetére
Nálam az van fent lassan már 1 hete és szépen megy semmi baj nincs vele egyetlen egy baj, hogy az alap astro kb 2 -3 sec mire bejön amúgy semmi más problémám nincs.
-
törölt tag
válasz
ATM_automata #11168 üzenetére
Elég véleménynek az r4-ről, hogy a készítője eltávolította a MoDaCo-ról és az r3-at ajánlja?
Szerintem ez elég meggyőző érv. -
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11029 üzenetére
Én nem a gyári email klienst használom (email for pw). Valaki panaszkodott is, hogy az nem jó. Van egy jópár nézz szét a marketen.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
ATM_automata #11026 üzenetére
Ez nem FLB hiba. Ez azért van mert nem olyan fájl kezelő van a telódon ami ismerné azt amit csatolni szeretnél.
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11026 üzenetére
Milyen fájlkezelő van fent?
-
ATM_automata
őstag
válasz
ATM_automata #11014 üzenetére
FLB r3 tapasztalatok azoknak, aki vívódnak:
Nekem gyorsabb és tabillabnak tűnik, mint a MoDaCo. Kinézetben, kezelő felületben más, meg kell szokni. Vannak ebben is furcsaságok, de az email és contact kezelés sokkal gyorsabb. A telefon eddig még nem akadt meg egyszer sem, ami a többi romnál azért előfordult nem egyszer. Fagyás 1x volt, email szinkronizálás közben, de azóta nem fordult elő. Ajánlom kipróbálásra.
Kérdés:
Korábban nem kaptam rá választ, hogy a contact csoportjaim hogy jönnek elő FLB r3 alatt, mert nem látom csak az összeset meg a kedvenceket és ennyi....
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11009 üzenetére
Mi is volt az eredeti kérdés? Mert én mintha nem látnám a választ a kérdésre.
Vissza kellene írni, hogy tanulmányozzák a modaco-t. -
matelijah
csendes tag
válasz
ATM_automata #11009 üzenetére
Ezek szerint csak nem felejtettek el minket
-
Pocok256
veterán
válasz
ATM_automata #10932 üzenetére
Én ezt használom teljesen stabil egyedül az astroba mikor belép akkor gondolkodik el egy két másodpercig.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
Igen...Dolphin HD állandóan FC-zik, el sem indul.
-
szente
addikt
válasz
fent volt egy félnapig,de nem volt vele olyan szép az általam használt framework így vissza raktam az r3-at.ennyi idő alatt semmi hibát nem tapasztaltam!
-
ATM_automata
őstag
válasz
ATM_automata #10931 üzenetére
FLB R4-ről valakinek friss tapasztalatai vannak?
-
szente
addikt
válasz
ATM_automata #10895 üzenetére
már készülőben van a pulse-re a froyo!!!
addig is itt van a FontFlasherV0.2!!!
change log:
segítség menüpont
illetve saját font flashelése menüpontllaszlo:hogy érted,hogy rendes formátumban?
amúgy asszem holnap megcsinálom a saját custom romomat...bele integrálok pár appot.meg ikonokat,fontot,meg frameworkot...
-
sagesz93
addikt
válasz
ATM_automata #10890 üzenetére
a beautiful widgetnél sincs mindig ott a napocska...
Nem mindig jön meg az az adat hogy milyen idő van, csak az hogy hány fok.
És a beautifulwidgetnél ha "n/a" van, akkor az ezelötti állapotot rajzolja ki, gondolom ennél a widgetnél meg n/a alatt semmit se.impalaman a zenelejátszót megnézem, köszi! meg bounty a te appodat is meglesem szerintem.
-
sagesz93
addikt
válasz
ATM_automata #10866 üzenetére
A framework a színeket változtatja meg.
Pl. a t-s romoknak a magenta színeit. Meg a lehúzható notification izét(valamelyikbe átlátszó, szerintem igenjó), meg a fennt található akksi szintjelzőt, és a többi ottani dolgot.
a launcher pro meg egy home, az a főképernyőn az alul található gombokat változtatja, a menü elrendezést(pl az adw-ben iphone stílusú jobbra-balra huzogatós cucc), meg tudod modosítani az "asztalok" számát ahova kipakolhatsz widgeteket.
Remélem érthető voltam, és jól írtam le -
impalaman
aktív tag
válasz
ATM_automata #10866 üzenetére
A framework határozza meg a rom kinézetét, gondolok itt a színekre. A LauncherPro pedig egy home app, ebbe tartozik bele a főképernyő kezelése, menü, asztalok közötti váltás stb.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
ATM_automata #10702 üzenetére
Ma befrissült a sokak által használt LauncherPro. Nekem fel van telepítve ez is, de nem ezt hanem a (szerintem jobb) ADW.Launchert használom.
Viszont most hogy frissült, gondoltam megnézem. Tetszett is, fürge volt nem volt vele gond, viszont egyszercsak (kb egy-két órai használat után) belassult a telefon. Nem lehetett vele mit kezdeni. Reagált, de 15-20 mp-es reakcióidje volt. Az újraindítást sem tudtam kivárni, így kivettem az aksit. Újraindult. Mivel nem fixre álllítom soha az alap home-ot, ezér tmindig induláskor kérdezi meg hogy melyiket akarom használni. Benyomtam ismét a LPro-t. Ugyan az. Belassul ledöglik. Aztán újraindítás és ADW.L-et választottam, amivel nem volt semmi problémám.
Csak annyit akartam érzékeltetni hogy ezek a belassulások bizony lehetnek a home apptól is. Ha iylet tapasztaltok, próbáljatok visszaálni alap home-ra vagy másikra. Úgy is csinálja-e a lassulást. -
Mattheo
tag
válasz
ATM_automata #10680 üzenetére
nem tudom, sztem csak annyi h annak az adott szolgáltatónak csinálták.
de ez csak tipp.
mindenesetre vissza tudsz a magyarra is térni gond nélkül -
szaboknak
aktív tag
válasz
ATM_automata #10661 üzenetére
Nem értem mi lehet a gond nekem első perctől ez a rom van fent és nincs lassulás mint az eredetivel pedig elég sokat használom én is, sőt még navigációra is ezt használom.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
ATM_automata #10663 üzenetére
2.1ről 1.5re NE TÉRJ ÁT!!!!!!!!!!!
cask az mond olyan butaságot, h jó az 1.5, aki nem próbálta még a 2.1-et
-
sagesz93
addikt
válasz
ATM_automata #10663 üzenetére
Nem 2.1 alapú cucc.
Szóval 1.5 alapúÉn nem vágyom 2.1-re, ez meg egy eléggé stabil szoftver szerintem. Nemtudom 2.1-hez képest milyen gyors, de a gyári 1.5-től gyorsabb, és nekem ez a sebesség bőven elég.
mod: természetesen app2sd-s.
[link] én ezáltal tettem fel, nem volt nehéz. -
sagesz93
addikt
válasz
ATM_automata #10661 üzenetére
Nekem 1.7 van kb. 1 hónapja, és semmi lassulást nem tapasztalok.. pedig szépen lelaktam a telót.
-
rjg
őstag
válasz
ATM_automata #10628 üzenetére
Én egy G2/Hero-t használok és atomstabil. Nem fagy, a bluetooth hibátlanul megy az autó kihangosítójával 1.5 és 2.1 alatt is. Az általad írt hibák szerintem nem az Android sajátjai, hanem a hardware és/vagy a ROM sajátjai.
-
rhen
senior tag
válasz
ATM_automata #10632 üzenetére
Közben találtam egy oldalt, ahonnan jópár marketes alkalmazást le lehet tölteni gépre. Innen szedtem most le a camera 360-at is.
Nem warez, csak free appok vannak fent.
-
sagesz93
addikt
válasz
ATM_automata #10632 üzenetére
egyébként: [link] -
Gloob
addikt
válasz
ATM_automata #10628 üzenetére
Helló
Én meg gyanítom hogy kár lenne azért a telefonért. Utána meg futnál másikat venni.
Androidos telefonom nekkem is ez az első. De kiindulva más op. rendszerek hibáiból biztosan hogy mindegyiknek van valami nyügje. Nálam az utolsó igazán stabil op. renszer egy kis tulzással talán az 5.0-ás DOS volt. Jó az nem telefon az igaz. -
ATM_automata
őstag
válasz
ATM_automata #10626 üzenetére
Lehet földhöz kéne csaponom a pulse-t. Föltettem a K9 mail klienst, a leveleimet nem látom benne, hiába állítottam be...viszont megnyitottam az alap levelető klienst és most meg megjavult...lehet, hogy csak átmenetileg, de most nem állt le váratlan hibával.
Kérdésem azokhoz akik már más androidos telefonnal is találkoztak: minddel ennyire sok baj van? Mostmár kéne valami olyan telefon ami ezeket mind tudja, mint a pulse, és nem kell vele folyton gépészkedni ahhoz, hogy minden menjen. a BT-s kihangosítoval rendszeresen bajom van. Akár headset, akár kocsi kihangosítóval beszélek rendszeresen nem hallanak + váltakozó közönként megszakadnak hívásaim.
-
Gergő_
őstag
válasz
ATM_automata #10619 üzenetére
integráld be gmailra, nekem is így van vagy' 6 email címem, céges is.
-
sippet
senior tag
válasz
sokak szerint a k9 mail a legjobb levelezőkliens androidra. tegyél vele egy próbát, elég sok beállítási gondokkal küszködő usernek sikerült már ezzel egyenesbe tennie magát.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
keress marketen vmi másik appot, biztos h van 100x jobb, stabilabb -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
ATM_automata #10614 üzenetére
vagy próbáld meg a gmail-es mailt használni... persze ha nem gmailed van, akk hallgas llaszlo mesterre!
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #10614 üzenetére
Töröld a mail appot és használj bármi mást, ami neked szimpatikus.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
ATM_automata #10595 üzenetére
törölheted, nem dől össze.. nálam sincs fent, és minden zsírpolír
(kopkopkop
)
-
Totyasrác
tag
válasz
ATM_automata #10580 üzenetére
Szia!
- Ha a processz ad lehetőséget, érdemes a Wait-re nyomni. Általában nem ismétlődik meg.
- Az általános csörgés és a név/szám párosításának késése ugyanaz. Utóbbi miatt (nem párosítja a kontaktot) használja az általánost. Nekem 20-ból egyszer eljátssza :/
- A mailkliens nekem eddig minden 2.1-es ROM-ban megdöglik, ha nyitva van, és épp szinkronizál. Kezdem megszokni (azonnal újraindul...)
- Képernyőlapozásról már írtak, nem kell annyi asztal/ikon, és gól -
törölt tag
válasz
Én így csináltam:
1. Alap ROM főzése (minden választható opció KI, kivéve email, browser, youtube, DocumentsToGo, bár az utóbbi kettő nem fontos)
2. Szokásos módon a ROM telepítése
3. Valamilyen fájlkezelő telepítése Marketről (pl. EStrongs File Manager)
4. Root Explorer telepítése
5. Root Explorerben /system/app-ból Contacts-ContactsProvider-CallLog-Dialer törlése (apk és odex is)
6. Root Explorerben RBM-es Contacts-ContactsProvider, Gallery apk-kat /system/app-ba másolni
7. Root Explorerben ro.product.locale.language=en javítása ....=hu-ra
8. Root Explorerben ro.product.locale.region=US javítása ....=HU-ra
9. Recovery mód > wipe factory, wipe dalvik
10. Reboot
11. Tetszőleges további telepítések, hangolások.A végeredmény egy alig láthatóan T-s , gyors, stabil ROM.
Bounty123: Próbáld ki a Smart Shortcuts-ot. A funkció hasonló, mint az Apps Organizer, de szerintem szebbek az ikonok.
-
Exian
addikt
válasz
"- Képernyő lapozáskor van, hogy nem lép sehová, aztán meg észbekap és elugrik a fenébe egy sokadik képernyőre"
Én ezen úgy segítettem, hogy kinyírtam a fenti-lenti képernyőket, csak jobb-bal irányba hagytam meg 4db-ot. Így stabil és gyors az "asztal" váltás. Meg csak a legszükségesebb dolgok vannak kint. Sok cuccal (ikonok + widgetek) nekem is belassult mindig.
-
janez
aktív tag
válasz
ATM_automata #10574 üzenetére
Ugyanezeket a kínos dolgokat tapasztaltam én is pár nap használat után. Feltettem az RMB-t, ami már jobb volt, de ami nálam hibátlan, az az FLB. Igazából nem is tudom miért beta.
Vannak akik szerencsések, jól működik a Paul féle verzió. Vagy csak a T-style tetszik nekik?! -
sagesz93
addikt
válasz
ATM_automata #10493 üzenetére
Hát nemtudom,
akkor külső forrásból szerezd meg
megnéztem megtalálja-e, és nekem befigyel a marketben...
ez alapján bukkantam rá: -
sagesz93
addikt
válasz
ATM_automata #10491 üzenetére
gondolom mert fizetős, és azok nem jelennek meg nekünk.
de az appbrainben látod őket -
bounty123
őstag
válasz
ATM_automata #10487 üzenetére
Azt nézted el, hogy nem lehet onnan installálni a telefonra. Ha ott installra jelölsz valamit, az a telefonodon levő apprain programban fog látszani, ahonnan rákattintva átdob a marketes oldalára az adott programnak.
-
Watt25
veterán
válasz
ATM_automata #10437 üzenetére
Ja, már nekem is egyre jobban érik a dolog, hogy valamit tenni kéne, és én is fogok írni egy e-mail-t, hogy lássák, hogy tényleg problémák vannak. (A telefonos kiscsaj úgy sem tud segíteni, így legalább írás lesz róla, hogy gond van.)
Holnap szerintem összeszedem a gondolataimat és írok nekik egy kisregényt. Bár én is attól félek, hogy kapok egy sablon levelet, amiben sajnálkoznak a hibák miatt... -
dorkababa
aktív tag
válasz
ATM_automata #10437 üzenetére
a válasz valami " a kollégák már dolgoznak a hiba elháritásán,kérem szíves türelmét" c sablon duma lesz.
már ha lesz -
Watt25
veterán
válasz
ATM_automata #10435 üzenetére
Abból kiindulva, hogy a szervízekben milyen felkészültek 2.1 update ügyben, vajon mennyire lenne vicces, ha felhívnám az 1430-at... Köszönnék illedelmesen a néninek és elkezdeném:
Csókolom, van egy T-Mobile (tehát sajátmárkás) Pulse telefonom amin a hivatalosan kiadott 2.1-es Android rendszer használom. A problémám az, hogy a fényképek készítésekor rossz Geotag információk kerülnek a JPEG-ek EXIF információjába. Kérem adjon megoldást a problémámra.
Szerintetek melyik szóig tudna követni? -
Watt25
veterán
válasz
ATM_automata #10433 üzenetére
Te vagy az első, aki végre valamilyen szinten megnézte ezt a hülye geotag problémát, senki más nem volt képes erre, pedig nem egyszer kértem. (Elismerem, nagyon bonyolult dolog készíteni egy képet és a tulajdonságánál megnézni a koordinátát.)
Szóval, ezek szerinte az a helyzet, hogy a geotag, úgy ahogy van, nem működik. (Nekem hivatalos ROM-om van.) Még legalább is senki nem cáfolta sajnos meg ezt a tényt.
Egyszerűen kell ehhez a ROM-hoz egy patch, mert lehet, hogy nem mindenkinél jön elő az összes hiba, de attol még tény, hogy tele van hibákkal. (Ráadásul nagyon alapvető hibákkal is. (Gondolok itt a híváslistában a személyek felcserélésére, SMS nem megkapásra, SMS memória betelés üzenetre, GPS problémákra, stb.))
Remélem javítják ezeket a hibákat. (Hiú remény marad...)
Egyszerűen tényleg csak arra volt jó a 2.1 update, hogy új hibákkal küzdjünk. (Emlékszem, a 2.1 kiadásának napján poénból még írtam is ezt valakinek. Nem gondoltam, hogy tényleg ennyire vészes lesz a dolog.) -
advocat
csendes tag
válasz
ATM_automata #10294 üzenetére
Engem pl. az tántorít el egyelőre, hogy mindegyikről elég vegyes dolgokat lehet olvasni. Az általad feltett custom rom-ról pl. Llászló ezt írta:
"Talán ennek van a legtöbb hibája. Nálam nem volt különösebb gond vele. Rendesen működött az A2SD+-os változat. Talán egyszer újra indult. Viszont a másik kettőhöz képest egyértelműen lassabb.Szóval én spec. abban bízom, hogy idővel (tekintve, hogy olyan régóta még nem érhető el hivatalosan a 2.1es szoftver a Pulsera) egyre stabilabb és gyorsabb custom romok lesznek,és ha lesz olyan, amivel már az emberek nagy többsége elégedett, akkor akarok csak neki esni a procedúrának, egyébként nem érzem életbevágónak.
-
advocat
csendes tag
válasz
ATM_automata #10251 üzenetére
A beautiful Widgets nem ingyenes, így azt nem is látod a marketen keresztül, úgyhogy ahhoz jelenleg csak egyéb fórumokon keresztül lehet hozzájutni, amit meg nem nagyon tűrnek itt a mobilarénán
-
ATM_automata
őstag
válasz
ATM_automata #10251 üzenetére
Kérdésemre senki semmit??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Crucial 240GB SSD eladó
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest