- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muki94
aktív tag
válasz
pitterr #15681 üzenetére
Ha éppen nem root explorer, akkor Estrongs, annak a menüjében, ha jól emlékszem legalul beállítod, hogy root jogot kapjon a program. Azután a data/apps mappából törlöd az ADW...apk-t. Ezután a gyári launcher fog futni. Ha jól emlékszem van egy Homeswitch, vagy hasonló nevű program, amellyel lehet váltogatni a launcherek között.
MÁS: most döntöttem el, hogy felrakom a CM6 0.4-et.
Rommanagerrel letöltöttem a Huawei Pulse-hoz tartozó nem tudom mit. Ezután hogyan tudom feltenni a romot? Van olyan lehetőség ,hogy "Install ROM from SD card", kiválasztom a flashelni kívánt romot, nem kérek backupot, csak wipe-t, telefon újraindul, és az amonRA recoveryben találom magamat.
Hogyan tovább? amonRA-ból nem lehet flashelni...Instructions
These instruction are only for release 0.3 and later. For earlier releases you must use fastboot.1. Install Clockwork recovery image if you haven't already. Clockwork (AmonRA's recovery will not work).
2. Download both the rom zip file and the gapps zip file.
3. Copy both zip files to your sd card. This can be done my removing the sd card and putting it into a pc, or mounting it while it is in the phone, or using 'adb push <file> /sdcard/'.
4. Reboot into recovery.
5. Make a nandroid backup so you can revert if necessary.
6. Install first the rom using the install update from sd card option.
8. Next install GApps the same way.
9. If you were not previously using a CyanogenMod rom you MUST wipe /data/.
10. Reboot. -
impalaman
aktív tag
-
rakal
senior tag
válasz
pitterr #15390 üzenetére
Lehet kapni,bizony,szerintem a ZTE Blade most teljesen korrekt,persze apróbb gyermekbetegségekkel.
És kéretik figyelembe venni:gazdasági válság van,ahol vagyunk pedig Kelet-Európa!
Aki itt 150-200 HUF-t kidob az ablakon egy telóért,az ha átlagember,nincs egészen magánál,vagy milliomos sznob.... -
NPeete
tag
-
syl5
őstag
válasz
pitterr #15264 üzenetére
Sztem két gond lehet:
- vagy bent ragadt valamelyik program a memóriába a bezárás ellenére is.
Indítsd újra a telefont!
- vagy valamelyik programod szarul van megírva, és ennek következtében, vagy valamilyen egyéb okból kifolyólag (pl.: nagyon gyakran szinkronizál) folyamatosan fut.
Keresd meg és töröld le! Nálam pl a Palmary Weather volt szar.Egyébként meg sztem térj vissza taskkiller-re! Nem kell olyan durván használni, mint régen; de néha jól tud jönni!
-
Watt25
veterán
válasz
pitterr #15256 üzenetére
Mount-oláskor nem az SD-kártyát mount-olja a gép számára, hanem csak az SD kártyán levő FAT32-es particiót. Gondold végig, ez mit jelent.
Még annyi, hogy ha file-os swap-et használsz, akkor a Swapper 2-ben van olyan opció, hogy ilyen esetekre elvileg kikapcsolja a swap-et, bár nem tudom, hogy ez működik-e jól. Nekem van swap particióm. -
janez
aktív tag
-
bounty123
őstag
válasz
pitterr #15170 üzenetére
Pedig lehet, anno egy jre one-time-password generáló miatt kellett nekem is és többféle jó megoldás is van rá. Jóideje nincs rá szükségem, mert megcsinálták a progit androidra is, de ha nem jutsz előrébb akkor utánanézhetek. Az tuti, hogy Paul a modacoról alapból bele szokta tenni a java futtató környezetet a romjaiba, de ő manapság már nem készít pulse romot.
-
Pocok256
veterán
válasz
pitterr #15170 üzenetére
Ez nem telefon fuggo. Kell hozza egy emulator ami a kodot futtatas elott emeszthetove teszi.Ha jol tudom spicaba van ilyen majd megnezem haver telojan.
A dalvik cache meg egyebek atetele le van irva a nagy pulse kezikonyvben amit Tisztelt rum-csajsz forditott.Tessek atnezni ha nem baj en most nem bongeszek mert mobilrol vagyok es meg vonaton is
-
j.e.d.
csendes tag
válasz
pitterr #14005 üzenetére
Ugyanez volt nálam, visszaküldtem még1x. Kicserélték az alaplapot, ha jól vettem ki a papírból, meg van egy plusz akksim. Kaphattam volna egy újat is ezzel az erővel, de lehet már csak alkatrészük van.
A lényeg, hogy nincs újraindulás, a melegedés sem a régi, stabil a készülék. Örülünk.
Ja, 1.5-tel kaptam vissza, hehe. Azonnal feltoltam rá a tre-s romot és a DMC-ROM 2.1r7 SP1-et, szakít, mint még soha.
-
llaszlo
veterán
válasz
pitterr #12417 üzenetére
Lehet, hogy van benne multitask (zenehallgatás, opera mini, sms, telefonálás), mert a rendszer tudja, de a vas gyenge hozzá. Ezért nem volt az iPhone 3G-ben sem. De ahhoz, hogy jól működjön jóval jobb vas kell, meg sz@rrá optimalizált rendszer. Talán a HTC-kel rendesen működik.
-
impalaman
aktív tag
válasz
pitterr #12338 üzenetére
Alapból a Dalvik-cache-t nem az SD-re teszi, így az továbbra is foglalja a helyet a telefonmemóriában. Hogyha kiadod neki az "a2sd cachesd" parancsot akkor áthelyezi az SD-re. Így elméletileg lassabb lesz az appok indítása és futása, de én ezt nem tapasztaltam. (class 4-es kártyám van)
-
bounty123
őstag
-
G4B
csendes tag
válasz
pitterr #10163 üzenetére
Kevés a szabad memóriád, ezért kilövi a Home-ot (LauncherPro-t) amikor bármit futtatsz.
Amikor visszalépsz a Home-ra, akkor indítja el újra és bizony sajnos elég lassan indul.
Ha kilövöd a taskjaid és csinálsz legalább huszonpár mega szabad helyet, akkor már nem fogja bezárni. Próbáld ki!
Amúgy a gyári (T-s) asztal/home ilyen szempontból jobb, ott nincsenek ilyen belassulások, vagy legalábbis nem ilyen durván. -
kecz
aktív tag
válasz
pitterr #10163 üzenetére
Hát beírom marketba, hogy home és keresgélek
Pedig egyébként tényleg tetszős a LP...szerk: Itt is egy: HelixLauncher kipróbálom...
-
rhen
senior tag
válasz
pitterr #9881 üzenetére
Nekem a hivatlaos t-s 2.1 van fent és én is tegnap vettem észre ezt a hibát, mikor újraindítottam a telefont, hogy újraindítás után 1-2 nappal ezelőtti sms-eket kaptam meg.
Vmi nagyon nem okés ezzel a ROM-mal...
Nekem 2.1 óta az e-maileket se jelzi rendesen, vagy csak nagyon késve. (bár ez lehet a juice defendernek tudható be) -
bounty123
őstag
-
bounty123
őstag
válasz
pitterr #9824 üzenetére
Az appbrainről nem szedsz le semmit, az csak egy adatbázis, mint az androlib - minden installhoz a marketre linkel, és ugyanúgy nem fog bejönni sajna a handcent.
Annyi okossága van a brainnek, hogy a pc-den válogathatsz, aztán a telefonról pedig már csak rá kell böködnöd a kiválogatott appokra, rádob a marketen. Vagy reinstallnál is jól jöhet a régi appok listája, de arra ezerszer kényelmesebb a titanium. -
bounty123
őstag
-
bounty123
őstag
válasz
pitterr #9100 üzenetére
Igen onnan, hogy nem vagy csak picit csökken a telefon memória szabad helye.
Ext3/4 röviden: ezek az ext2 linuxos fájlrendszer fejlettebb új változatai. Ezek már naplózó fájlrendszerek az ext2-vel ellentétben. Ez előny az adatvesztés/filerr sérülés elkerülésében, viszont hátrány a flash memóriáknál, mert a naplófájl sok + írási műveletet jelent. Ext2-ket viszont szabálytalan leállítás után helyre kell pofozni (ext repair), míg egy naplózó fs ilyenkor a naplóból simán visszagörget és nincs sérülés.
-
pitterr
tag
válasz
pitterr #9084 üzenetére
Na sikerült a modacos leírások alapján nagy nehezen összehozni a dolgot!
most már tényleg csak az érdekelne, hogy mi ez az ext3 meg ext4, tudom, hogy a mostani 2.1 csak ext2-vel megy, de érdekelne.szerk: azt, hogy az a2sd működik-e, azt honnan tudom? (elvileg nem nő a telefonmemória foglaltsága progamtelepítgetések után?)
-
bounty123
őstag
válasz
pitterr #9056 üzenetére
Pedig a superboot kizárólag akkor kellett korábban is, ha az _eredeti_, nem modaco-s romodból akartál rootoltat csinálni. MCR feltevéséhez korábban se kellett, most meg aztán pláne nem. Az Amon RA recovery kell csak, azzal tudsz update zipeket flashelni.
dorka: ha csináltál esetleg a 2.1-edről nandroid backupot és bejön a recovery menü, akkor azt is visszatolhatod. De ha az sd-re felmásolod a dload mappát a magyar zipből és hang fel+piros+powerrel indítasz, fel kell másznia az eredeti romnak.
-
bounty123
őstag
válasz
pitterr #8969 üzenetére
Elég sok lehetőséged van. Válogathatsz bármilyen kép közül ami a telefonodon van (picture menüpont), vagy az előre feltelepített live wallpaperek közül, vagy telepíthetsz a marketről is további live vagy sima kép wallpapereket. Vannak külön wallpaper gyűjtemény appok is a marketen. Kb. ugyanazok a lehetőségeid háttérkép szintjén, mint a canvas-nél ami a T-s home app. A widgetek/színes-szagos bigyók meg általában nem home app függők (a gyári htc-sek viszont általában csak a htc saját telóin mennek). Felteszed a widgetet, aztán kiteszed a home-ra.
-
Watt25
veterán
válasz
pitterr #8889 üzenetére
Meglepő módon azok a Copy Protected App-ok, amelyek Copy Protected-ek.
Pl.:
F1 Live Racing
Raging Thunder
A T-Mobile-nak kéne "aláíratni" a Pulse telefont a Google-nél, vagy mi a tököm... Ahhoz, hogy ezeket letölthessük Custom Rom nélkül. -
Watt25
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
pitterr #8227 üzenetére
A szolgáltatónak mégis miért lenne érdeke, hogy máshol vedd a telefont? A voda meg ettől sokkal sz@rabb. Azok még a menüket is átírják, és egy rakás fost kapsz.
Van aki használja a w&w-t attól, hogy te értelmetlennek látod sok hasznos dolog is van benne. Én meg a TV-t látom értelmetlennek egy kis fos kijelzőn nézni.
Elég érdekes felfogásod van. Minden szolgáltató sz@r, szemét, kocsog. -
Mattheo
tag
válasz
pitterr #8227 üzenetére
valahol #5000 körül asszem én is hőzöngtem, mikor feltettem a Vanillát, és kiderültek a bajok.
nem esküszöm meg, de úgy rémlik a gyári médialejátszóval is voltak gondok, emlékszik valaki?
talán nem tudtam utángyártott fülessel videózni, csak a moslék gyárival, vagy valami ilyesmi asszem. nem esküszöm meg, mert nem nagyon haználom mozizásra, csak 1szer megtöltöttem 1 hosszabb utazás alatt a kártyát, aztán szo.tam.. -
Watt25
veterán
válasz
pitterr #8227 üzenetére
Hát, pedig ez van. Sajnos pontosan a Web'n'Walk honlapról kell elérni a MobilTV-t (Kizárólag WiFi nélkül!). Elég gány megoldás szerintem is. Csinálhattak volna egy App-ot inkább, mennyivel kultúráltabb lenne...
Úgy mellesleg, amikor kipróbáltam az elvileg szintént T-s 2.1-es ROM-t, akkor annyira nem ismerte fel a telefonomat, hogy a kétszínű, WAP-os kinézetű oldal jött be a Web'n'Walk helyett.Grat...
-
Mattheo
tag
válasz
pitterr #8214 üzenetére
a mobilTV csak a T-s romokkal megy, van valami szoftveres ellenőrzés sajnos.
viszont ha kicsit rutinosabb leszel, kb 2 perc lesz váltani a 2 soft között.
én úgy TV-ztem, h volt az 1.7 T ROM-ról 1 backupom, meg volt 1 másik a Vanilláról, azt annyi.
ha tévézni akartam, áttöltöttem a T-set. 2 percet megér, az alap mindennapi használat meg Vanilla.szerk:most látom h van akinek megy, én most néztem, nem megy Vanillával..
-
bounty123
őstag
válasz
pitterr #8209 üzenetére
Class4-gyel használom, tökéletesen megy az a2sd (1.7 vanilla mcr). Igaz az SD tesztelő app amit a modaco-n mutattak, class6-osnak értékeli
sagesz93: Grat a telóhoz! Na annak a sebességnek kb. a duplája lesz a vanilla rom-é. Egy kollégám a 2.1-es spicájával irigykedett az enyémre, hogy milyen gyors.
-
llaszlo
veterán
válasz
pitterr #8174 üzenetére
Az amcsis árak áfa nélkül értendők. Meg ott kicsit nagyobb az ügyfélkör, mint nálunk. Ha még hozzá vesszük a vámot is akkor már szép ára van itthon is. Bármi ami az usából van az az EUban kb annyi EURban mint ott USDben. Amúgy meg ahogy néztem olcsóbb egy független telefont venni, mint egy függőt. Pl Desire 117e az egyik GSM boltban és 190e a pannonnál didzsúzzal vagy mivel, de számlával is 120e. Szóval kicsit elszálltak árilag a szolgáltatók.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
pitterr #7727 üzenetére
EQ van, visszább írtam is róla egy "mini faq"-t. Flash-t meg elhiheted, hogy biztos meg csinálják rá. Skyfire már most is támogatja, de elég sz*r (még).
Anyway.
Továbbra is keresek Pulse-t.
Gyors kérdés.
R6.1-ben működik a mikrofon? Mert én tegnap azért vittem vissza a szervizbe, mert nem volt jó a mikrofon. Ez lehet, hogy a ROM hibája volt?
-
llaszlo
veterán
válasz
pitterr #7727 üzenetére
10fps-sel játsza le a fájlokat és 10dodóba kerül)
Cáfolom simán játsza az avikat. Igaz nem a giga bazi nagy felbontást, de pl egy CD-s filmeket is simán játszik.
Van equalaser valaki írta, hogy van hozzá app.
Flash meg minek egy telefonra? Normálisan nem lehet rajta böngészni flasht kezelni nem tudsz semmilyen telóval. Videóhoz meg úgyis van app.A Samsung telók amúgy is elég szarok. Főleg az érintősek nem is tudom, hogy hány omniát hoztak vissza, de valami brutál sokat. Kijelző problémák, SW problémák állandóan, több alaplap hibás volt.
A samsung az egyik legtöbbet szervízelt telefonok között van. Én tuti nem adnék érte 2x annyit.Ha csak trollkodni jössz ide akkor inkább menjél és szedjél csigát vagy amit akarsz ennek semmi értelme.
-
llaszlo
veterán
válasz
pitterr #7622 üzenetére
Akkor miért nem vettél Spica-t? Jöttök itt állandóan a "sírásotokkal", hogy miért nincs ez, miért nincs az.
Nem szántál rá több pénzt? Akkor nem is kapsz többet. Ez mindenhol így van.
Egyszer majd lesz 2.1.
Eddig csak arról sírtál, hogy már erre meg arra már kiadták (állítólag). Hivatalos bejelentést sehol sem linkeltél. Vegyél akkor olyan telefont amire már kiadták.
Ez kb olyan, hogy a Volvoban már régen volt függöny, első, hátsó tököm tudja milyen légzsák, meg egyéb biztonsági rendszer de egy Opel Astra-ban miért nincs? Ja, hogy egy Volvo 2-3x annyiba kerül, mint egy Opel?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 25
- Óra topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest