- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
norbest #7938 üzenetére
Biztos gyors, de nagyon csúnya. Agyon rakták sok hülye és fölösleges gombbal.
Bár nekem az Android még mindig inkább a Linuxos gányoláshoz hasonlít az OSX használhatóságával szemben. Mindenki hiányolta az iPhoneból a multitaskot. Az androidban van, de használhatatlan. Mostanában talán már használható vagy az lesz. De most már az iPhone-ban is lesz multitask.
Kicsit olyan ez nekem, mint a win, Linux és az OSX. A winnel is lehet gányolni de legtöbbször összeomlik. Persze be lehet állítani, hogy jó legyen. Linux az stabilabb, de, hogy igazán használható legyen ahhoz be kell állítani és ahhoz szintén nem árt érteni. Ezzel szemben az OSX beállítás nélkül is stabilan megy. Legutóbb 30 nap uptime után indítottam újra a gépet (frissítés miatt) és nem lassult be. Próbálja meg valaki ugyanezt egy winnel lassulás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest