- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
norbest #7938 üzenetére
Biztos gyors, de nagyon csúnya. Agyon rakták sok hülye és fölösleges gombbal.
Bár nekem az Android még mindig inkább a Linuxos gányoláshoz hasonlít az OSX használhatóságával szemben. Mindenki hiányolta az iPhoneból a multitaskot. Az androidban van, de használhatatlan. Mostanában talán már használható vagy az lesz. De most már az iPhone-ban is lesz multitask.
Kicsit olyan ez nekem, mint a win, Linux és az OSX. A winnel is lehet gányolni de legtöbbször összeomlik. Persze be lehet állítani, hogy jó legyen. Linux az stabilabb, de, hogy igazán használható legyen ahhoz be kell állítani és ahhoz szintén nem árt érteni. Ezzel szemben az OSX beállítás nélkül is stabilan megy. Legutóbb 30 nap uptime után indítottam újra a gépet (frissítés miatt) és nem lassult be. Próbálja meg valaki ugyanezt egy winnel lassulás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Python programozás
- SSD kibeszélő
- PlayStation 4
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Androidos tablet topic
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest