- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
-
llaszlo
veterán
válasz
Mattheo #10709 üzenetére
Mi is Dobogókőn voltunk hétvégén, de én nem használtam a geotaget.
Bucsupeti: Én most tettem fel az FLB ROM-ot és benne van a legújabb Launcher Pro-t 0.5.4.
Eclips: Miben rosszabb? Vagy miben jobb a másik? Nekem RMB-ről váltva wipe nélkül minden renben. Egy: A market belassult
-
-
llaszlo
veterán
válasz
Mattheo #9755 üzenetére
Már nem ez a lista van, csak még nem frissítettem. A játékok meg elfértek az 1.5-nél néha jók azok.
Igaz elég ritkán játszom.
De ha nem megy az A2SD, akkor hogyan indulnak el a programok amik az SD-n vannak? Vagy akkor csak a számláló nem megy? Ezt nem értem.
Na alszom. -
llaszlo
veterán
válasz
Mattheo #9744 üzenetére
Nem olvastam, csak gondolkodtam, hogy honnan lehetne megszerezni.
Szerk: Viszont nem tudom telepíteni, mert nincs elég hely.
Szóval eddig nem annyira jön be ez a ROM. A színei azok jobbak.
Nekem van fent 120-130 app és az A2SD+ nélkül nyilván elfogy a hely a dalvicknak.
-
llaszlo
veterán
válasz
Mattheo #9737 üzenetére
Nálam először nagyon lassú volt, de talán magához tért. Kiírta, hogy kevés a hely.
Tényleg csak 6.7 mega szabad helyet ír ki. Ez mitől lehet, az A2SD-ben nincs benne a +? Vagyis a dalvick a telón van?
Az alkalmazások törlésénél elmosódott felirattal látható az app neve. -
llaszlo
veterán
válasz
Mattheo #9733 üzenetére
Tudom, hogy elég sajátos a stílusom, de engem arra tanítottak, hogy tegyek valamit a céljaimért és ne a sült galambra várjak. És azt a minimumot elvárom mindenkitől (ami nálad meg is volt), hogy legalább ő is tegyen a cél érdekében. Legalább keresse a megoldást.
Viszont az is igaz, hogy nem mindig és mindenhol vagyok ilyen. Szinte mindenhol ezzel a névvel vagyok fent szóval meg lehet találni máshol is.Most teszem fel épp a vanillát.
-
Watt25
veterán
válasz
Mattheo #9630 üzenetére
Egyébként lehet, hogy még mindig nem pont azt csinálja így sem, amit én szeretnék, majd otthon még kitesztelem.
Alapvetően az a bajom, hogy én a háttérképet úgy szeretném berakni, hogy a képernyőn a háttérben lévő pixelek egymás mellett pontosan ugyanúgy helyezkedjenek el egymás mellett, mintha kitennél a telefonra teljes képernyőben egy 320x480-as képet. (Tehát pontosan akkora felbontású képet, mint amekkora a képernyő fizikai felbontása.) Máshogyan megfogalmazva azt szeretném, hogy ha háttéképnek beteszek egy olyan fehér hátterű képet, aminek a közepén egyetlen pixelnyi fekete pont van, akkor a háttébe helyezéskor is egyetlen, kontrasztos fekete pixel legyen. (És ne mondjuk egy sötétszürke és egy világosszürke pixel egymás mellett.) Na, ez az, ami nem nagyon akar sikerülni, még talán most is csinál átméretezést, ami az antialising miatt szerintem "elcsúnyítja"a képeket.
-
llaszlo
veterán
válasz
Mattheo #9583 üzenetére
És a netet is kisiparostól kapod?
Én nem értek egyet ezzel a anitmulti őrülettel.
Igaz én sem sokat járok ilyen helyekre, de különösebben nem érdekel. Sőt azt mondom, hogy nekik van igazuk. Miért? Mert a magyar milyen? Majd én megcsinálom EGYEDÜL. Egyedül sokkal nehezebb, ha meg összefogunk valakivel és terjeszkedünk, értékesítő helyeket, hálózatokat építünk és akkor multi leszünk előbb utóbb.
És akárhogy is minél könnyebben minél kevesebb rendes (nem illegális) munkával keressek minél több pénzt. Én nem akarok egész nap gürizni még akkor sem, hogy ha sok pénzt keresek. Annyi pénzt biztos, hogy meg lehet keresni egyszerűbben és könnyebben is. Akik befektetők vagy cégtulajdonosok azoknak valami multijuk van és terjeszkednek. Azt én is megnézem, hogy melyik mit nyújt és mennyiért és eszerint döntök.
Pl nem szívesen mennék a vodához, mert az egy vicc, igaz a legolcsóbb, de a szolgáltatása az ügyfelekkel való bánásmód az eléggé minősíthetetlen.
Igaz lehet, hogy újra vodás leszek, de csak azért, mert olyan ajánlatot mutattak egy flottához, hogy arra szerintem nem fogok nemet mondani. A pontos részleteket még nem tudom, de amikor utóljára hallottam a tárgyalásokról akkor 9Ft/perc-nél jártak a percdíjak terén. A hétvégén megtudom a pontos részleteket is.
Amúgy meg szakboltba kell menni. Ott vannak szakképzett eladók és ott is vannak multik. -
Akron99
aktív tag
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
Mattheo #9548 üzenetére
utána olvastam, nem vagyok elveszett lélek, csak most bennem volt a para, mert mostanában semmi se jön össze úgy ahogy akarom... megoldva minden, csak bug volt ami miatt kiírta... már fent a vanilla 2.1, mindjárt kiderül, hogy lesz e wifi, mert b*sztam újra szórakozni mindennel... így fent volt a customized_hu...
már untam bámulni az amonra képét
de ahogy néztem itt minden megvan ahhoz, hogy visszahozzam a telót a halálból... anno a windows mobile-os kis charmeremnél sokkal többet szórakoztam amikor majdnem tégla lett belőleazért kérdezgettem inkább mert biztos ami tuti, úgyhogy köszi mindenkinek
update:
már él a rendszer -
-
Dead_slow
tag
válasz
Mattheo #9505 üzenetére
Értem, köszönöm, igazából csak a tok érdekel, memkarit veszek a hátlap nem mozgat, azt viszont elfelejtettem, kérdezni, hogy mi a helyzet az mp3 lejátszóval, létezik már hangszínszabályzós változat, vagy még mindig nincs ilyen androidra, valamint a kameránál a makro mod érdekelne, mert ha, jól láttam a tesztben akkor ilyen nincs, pedig a kamera elvileg AF-s.
-
bounty123
őstag
válasz
Mattheo #9388 üzenetére
Nekem a WIP MCR rom-ból van az A2SD-s verzió, aminél szintén a telón marad a dalvik-cache, ezért furcsállom amit írsz, mert én nem látok drasztikus helyfoglalásbeli külséget ez meg az A2SD+ között a hozzászólások alapján.
Az iGO az ami nagyot zabál a telefon tárhelyből nálam, de még utána is 40 fölötti a szabad hely. -
llaszlo
veterán
válasz
Mattheo #9388 üzenetére
Igaz ennyire nem vágom még a rendszer felépítését, de nyilván oda kerülnek az appok beállításai és egyéb ilyen cuccok. Ha kevés a hely akkor az előbb utóbb betelik.
De mondom nekem C4-es kártyával nincs különbség. Használtam a gyári ROM-ot is és nem vettem észre, hogy lassabb lenne. Lehet, hogy van valami lassulás de az nem jelentős. -
llaszlo
veterán
válasz
Mattheo #9379 üzenetére
Nálam az r15 without .... A2SD+ van fent. Felraktam már minden appot amit korábban is. Kb 130-140 van fent még nem néztem. És egyáltalán nem mondanám, hogy lassú lenne a dalvick miatt. Én nem is vettem észre a különbséget. Az tény, hogy ha kevés a szabad memória akkor belassul.
De nem zabálja a memóriát. Most is 30-35mega szabad van és már kint vannak a widgetjeim is.Egy hibát találtam eddig az a BT hibája, de ezt mások is írták. Akkor volt egy rebootom. Amúgy hibátlan. Kiírja mindig, hogy ki hív és nem kell várni a nevekre.
-
Mattheo
tag
válasz
Mattheo #9378 üzenetére
ebből azt látom h itt nem kerül át a dalvik a kártyára, ettől sokkal gyorsabb, de hisztiznek a gyerekek a fórumon h zabálja a belső memóriát.
leírná valaki hogy is van ez ezzel a dalvikkal?
nem teljesen világos, azt írják a fórumon h bár az appok az sdre mennek, a de elfogy a tárhely gyorsan..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Óvodások homokozója
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest