- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Bocs hogy csak most válaszolok, de csak most értem gép elé.
Csak clockwork recovery röl lehet feltenni. nekem előtte flb 1.6 volt fent szóval innen tettem fel én is. A gyári gmailt és egyéb cuccokat rom install után azonnal még recoveryböl fel lehet tenni ott van a linkje a topicba és írja is a csávó aki csinálta a romot, hogy tessék utána rá flashelni.
Nekem modemként is funkcionál és mind 3g n és edge kapcsolaton keresztül szépen tölt le folyamatosan szakadás nélkül. Nem tudom nálad mi lehet a hiba :S
Másik dolog ha van swap partíciód akkor mielőtt még telepítenél bármit is azelőtt be kell állítani a2sd be, hogy hova telepítse az appokat máskülönben folyamatos reboot lesz ha bármit is fel akarsz tenni. -
janez
aktív tag
A T-s rommal sem akart felmenni. Ment vissza az FLB és annak a rom managaréből sikerült csak feltenni. Se az Amon RA, se a CM recovery nem engedte. Nem rossz, de a gmail hiányzik belőle és modemként nem akar működni a teló. Ez utóbbi fontos lenne. Talán van megoldás, de több időt nem akarok ebbe beleölni. Az is lehet h egy másik romban benne van ami ebbe kell. Egyelőre nem tudom.
-
Watt25
veterán
Én sokat használom modemként a telefont, és nem tapasztalom, hogy EDGE esetén csak GPRS sebességgel menne a net. De ez akár helyfüggő is lehet. A mobilnet nem egy stabil dolog.
Arra kell vigyázni, hogy mobilnet használat után ha lehúzod az USB kábelt, akkor valamelyik daemon (most nem jut eszembe, hogy melyik) 100%-osan leterheli a procit. Újra rá kell dugni az USB kábelt, majd lehúzni, akkor jó lesz. -
syl5
őstag
A MAC cím, vagy más néven fizikai cím minden egyes hálózati eszközön más és más.
Elviekben viszont előfordulhat, hogy ugyanazt a MAC címet égetik bele egy teljes terméksorozatba...de nem hiszem, hogy ez sokszor előfordulna.Vannak olyan eszközök, amik támogatják a MAC átírását, de sztem a Pulse-ban lévő modul nem ilyen, úgy hogy valószínűleg a CyanogenMod-al van gond.
-
Muki94
aktív tag
Lassan kiderül, hogy egy mindent tudó bughalmaz az egész
J-MOD rom elvileg hangosabb a többinél. Nem sok ingerenciám van kipróbálni megént egy újabb romot. FLB1.7 most stabil. CM6-ban nem tudok plusz hangerőről, így attól is félek, hogy egyáltalán későbbiekben valaki rájön-e. Egyáltalán össze fogják dobni a komplett portolt CM6-ot??? -
pitterr
tag
Ezer köszönet a java-s appért!
Másik, vki említette, hogy nem lehet hallani a magasabb hangú embereket, hát én konkrétan azt tapasztalom mostanában, hogy belvárosban vagy mondjuk tömegközlekedésen ahol kicsit nagyobb zaj van egyszerűen nem hallom mit mond a másik fél, nem lehet normálisan érteni. Korábbi telóknál ilyet még nem pipáltam.
-
syl5
őstag
Lithium player
vagy
PowerAmp a megoldás.Lithium player-t egyszerűbb beállítani és talán magasabb hangerőt is produkál vele, mint a PowerAmp-al , de utóbbi funkcióban gazdagabb.
Nekem vonaton általában megfelelő a hangerő, igaz a cx300-amat tökig a fülembe nyomom, és még így is halkabb részeknél hallom a külső zajokat. A régi SE telómat zenehallgatás terén messze meg se közelíti, se minőségbe, se hangerőbe...
Muki94:
Ez a teló nem hogy zenére nem jó, ez semmire nem jó... Talán a netezés volt az a funkciója, amiben soha nem kellett csalódnom..de azon kívül... -
rum-cajsz
őstag
Az flb-mod 1.5 nem tudja még a swappet, az 1.6-os verzióba került csak bele ez a kernel.
Az 1.7-be pedig a processzor húzása és a market javítása került bele.Én 3G használom a telefonom, flb-mod 1.6b (64MB Swap, + a2sd) és semmi gondom nincs vele. Nincsenek sem belassulások, sem újraindulások. Az SD kártyám Class 6-os.
Ja és az AB nálam is fehér hátterű, és a legálisan letölthetőt használom. -
llaszlo
veterán
És az mire jó pontosan? Ugyanaz ami az SDK-ban van? Mert akkor tárgytalan. Épp most állítottam be a teljes fejlesztői környezetet ubuntura.
De az a leírás amit linkeltem nem teljesen jó. Pl a PATH export az nálam nem működött valamiért. Minden parancsra simlinket kellett létrehoznom. Meg az eclipse 3.5-ben máshogy kell beállítani az android-ot.
Szóval kellett még google-zni hozzá.
Mindjárt kipróbálom, hogy működik-e az adb is. -
Danny750
őstag
-
kukacka11
tag
Az ext/app mappában csakis apk fájlok vannak. Semmi beállító meg ilyenek. Ennek semmi köze nincs a kernel verzióhoz. Mivel a beállító és egyéb fájlokat bootoláskor és használatkor készíti el a rendszer. Eddig ez működött bármelyik ROM-nál csak most nem. De nem tudom, hogy miért. Majd 3-4 nap múlva megírom az összefoglalót.
-
impalaman
aktív tag
-
kukacka11
tag
-
NPeete
tag
-
ATM_automata
őstag
Az oké, hogy műkdhetnek ezek a telón, de aki most se használ sok appot meg nem nagyon netezik, azt nem igen érinti majd ez a dolog.....bár a fene se tudja....a lényeg, hogy oprendszer szinten nyújt valami újat? Gyorsabb lesz, kevesebb memót eszik, jobban kezeli a meglévő vasat?
-
llaszlo
veterán
Fölösleges a movotosd. Nem olvastad mostanában a fórumot?
a2sd cache
kész ennyi.Most bootol az FLB r5. Nekem nagyon nem tetszik az a villogó PULSE felirat. Ez lesz az első amit lecserélek.
FONTOS INFÓ!
Ha a /data/app mappába tesztek appokat akkor csökken a további telepítéshez a szabad hely. Tehát a /system/app-ba tegyétek inkább. a2sd+ esetén mindegy. -
llaszlo
veterán
És a setupwizard nem reklamált? Amúgy nem értem, hogy miért is reklamálna amikor ott a gmail-nek adod meg az adatokat. Ha utána elindítja valaki az email appot akkor az üres.
Ezt a setupwizard-ot nem lehet valahogy átugrani? Van a build.prop fájlban egy ro.setupwizard.mode=DISABLED sor, de akkor is elindul első indításnál. Pedig semmi szükség nincs rá.
-
impalaman
aktív tag
Az .odex-eket elvileg a rendszer hozza létre. Elvileg minden .apk-ban van egy classes.dex (Dalvik Executable) fájl ami telepítéskor átkerül a data/dalvik-cache mappába. Innen a rendszer másolja, optimalizálja és létrehozza az .apk mellett az .odex-et (Optimized Dalvik Executable). Szóval nekünk az .apk-ba kellene beletenni az .odex ből visszaalakított classes.dex fájlt és így elvileg be lehetne tenni.
ui.: A forrás itt található: [link]
-
llaszlo
veterán
Feltettem én is az FLB b1.0 r4-et !!!WIPE NÉLKÜL!!! az RMB R7B-re.
Negatívum:
- a widgeteket újra be kellett állítani
- a market megint belassultPozitívum:
- wipe nélkül megy minden
- a menük nem hullaház színűek
- van benne music widget. Lehet, hogy nem nagyon használom, de tetszik.Egyelőre nagy különbséget nem látok az RMB-hez képest.
Janez: pü ment
-
törölt tag
Nekem működik. Teljesen alap ROM-ot csináltam sima A2SD-vel a kitchenben, szinte csak a működés szempontjából legszükségesebb opciókkal (youtube, email, browser, docstogo). Az email-klienst és a browsert nem használom, de a működéshez ezek kellenek. A telepítés után a T-s Contacts-ContactsProvider-CallLog-Dialer-t lecseréltem az RBM-es Contacts-ContactsProvider-re, feltettem a Nexus-os 3D Gallery-t, meg egy marketről letöltött Calculatort. A /data/local.prop-ban az en/US beállítást hu/HU-ra javítottam (ez a hekyes időzóna miatt kellett). Teljesen stabilan és szerintem gyorsan működik.
-
kecz
aktív tag
XD
Egyébként neked nem lassult be az FLB? Én nemtom hogy az én telómmal mi van, de nekem mindegyik rendszer belassul. Tegnap este feltettem az RMB-t, ha ez is be fog lassulni, akkor lehet én csinálok valamit rosszul. Volt olyan, hogy 10-15 másodperceket kellett várni, hogy reagáljon valamit.
-
kecz
aktív tag
Köszi!
Felraktem és azt mondta: Int. Memory: 24MB/80MB
SD card: 1GB/1GB
Free Ram: 17-23 MB között ingadozott. Kérdésem: ezek milyen értékek? Mert ami a te screeneden volt, azok nagyobb MB értékek, gondolom az a jobb. Egyébként én FLB-t használok, ezekkel az appokkal. -
-
Pocok256
veterán
Ez hasznos köszi
Magamévá is tettem gyorsan :d Már csak a rootolás leírása hiányozna :SNa meg lenne még1 kérdésem ugye ezelőtt particionálni kell a sd kártyát ? Elég e az ha egyszerűen linuxal két részre particionálom a kártyát egyik ugye a nagyobbik a fat32 -es a másik meg a linux partició lenne (ugyebár annak kell lennie az első particiónak is ? )
-
-
bounty123
őstag
Mivel a micro usb ma már szabvány, bárhol kapsz hozzá autós töltőt. én olyat vettem, amibe bármilyen normál USB kábelt tudsz beledugni, pl. a Pulse-hoz kapottat. Töltőből is olyat adnak hozzá, aminél kihúzhatod a hálózati adapterből az usb kábelt és adatkapcsolatra is jó.
Jó eséllyel az utána következő telóhoz is jó lesz majd, hacsak addig nem hoznak ki egy nano usb kábelt szabványnak -
kecz
aktív tag
Na erre én is kíváncsi vagyok. Most nagyon elkapott a gépszíj
Ez a FLB engem is érdekel, mert 2-3 napja felraktam r15 without additions with A2SD+ -t, de nem vagyok vele megelégedve. Lassú, néhol 5-10 mp-et kell várni, hogy betöltsön valami. Ha ezt felrakom és ez is olyan lesz, akkor majd elkezdem magamban keresni a hibát
De addig is ha van valami tapasztalatod, akkor oszd meg pls. Akár pm-ben is. Köszönöm!
Na bakker, mire megírtam ezt a hsz-t, jól lepörgött a topicTudtok valamit aranyapáim
-
bounty123
őstag
Kérdés, hogy van-e értelme. Mármint az ideális állapot ugye az, hogy fennvan minden program ami kell, és minimális a szabad memória - így használod ki legjobban a gyors telefon tárat.
Szóval ha beleférsz, akkor a végtelen üres memória helyett lehet, hogy jobban jársz pl. egy telefonon levő dalvik-cache-sel vagy /data/data mappával.
-
Gloob
addikt
Ezt elmesélhetnéd hogy hogyan sikerült elérni, meg majd a tapasztalatokat a használat után. Gondolom hogy amit utólag raktál át movetosd-vel azok az appok is mennek rendesen. A kártya particionálását az amonra-val csináltad, vagy más módon? A particiók sorrendje hogyan volt, ha kézzel csináltad? Vagy az a probléma már megoldódott?
-
llaszlo
veterán
Mi az a Framework?
Komolyan nem foglalkoztam ilyennel. De ha a megjelenést takarja a menükben akkor a vanilla sárga/fekete színénél jobban tetszik. Az 1-es bétában még sárga/fekete volt na az nagyon hullaház kinézetű volt nekem.
De hogyan akarod ezt feltenni külön?
atti: Lásd a blogom.
-
llaszlo
veterán
Én úgy tettem fel, hogy az MBR-re wipe nélkül. Az egyetlen gondom az volt, hogy nem tetszett és hiányoztak olyan appok amik az MBR-ben voltak. De most már ott is le vannak cserélve. Korábban is wipe nélkül tettem fel ugyanolyan ROM-okat. Az MCR-eket.
Legfeljebb, hogy ha sok a gond vele akkor wipe-olsz. De előtte csinálj backupot. -
bounty123
őstag
-
bounty123
őstag
"Paul MCR-je lassú és instabil egyelõre."
Kivéve pl. nálam, ahol iszonyú gyors és atomstabil, soha nem fagyott vagy indult újra még
Itt is ahogy anno 1.5-el is figyelek arra, hogy ne nagyon fusson a háttérben semmi fölösleges - nincs időjárás vagy battery widget, auto task killer. Amit lehet shortcuttal használok widget helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest