- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
janez
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #17417 üzenetére
Áá, nem gg-t és nem gorilla glas-t akartam írni.
Hanem gerilla glas-t.
Jobban örüknék a pulse féle üvegnek. Az nekem nagyon bevált. Na de nem a kijelző miatt cseréltem le, hanem... úgy is tudjátok.
-
janez
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #17413 üzenetére
Szerintem a Pulse kijelzője strapabíróbb karcolás szempontjából, mint a GG, de a nyomástesztet nem biztos, h kibírná.
Másfél év után eladtam, egyetlen karc sem volt a kijelzőn, pedig fólia nélkül használtam. Az Ace-ről inkább nem veszem le a fóliát, mert "csak" GG van alatta.
-
janez
aktív tag
válasz
kmarton #17350 üzenetére
Ehhez a telóhoz tényleg nem árt egy kis otthoni szakértelem.
Nem éri meg minden bootloop vagy más anyja kínja miatt szervízbe vinni. Néha nekem is bootloop-ol és csak a recoveryből történő újraindítás sikerül elsőre. Ki érti ezt!? Legalább nem kell wipe-olni a dalvik-cache-t vagy újra telepíteni az egészet.
Köszönöm a figyelmet.Mivel úgy is eléggé leült ez a topic, gondoltam hozzájárulok egy hozzászólással.
-
janez
aktív tag
válasz
kurion #17310 üzenetére
Az első hsz-ben mindent megtudsz az U8220-ról. Ugyanaz a módszer mindkettőnél gondolom. Amúgy asszem van az U8230-nak is topikja.
Más. Maradok az Flb 1.6b ROM-nál. Ezt szereti a legjobban a készülékem. Amit legutóbb teszteltem, abban vannak apró, de engem zavaró bugok. Elfogadom, h ennyit lehet kihozni ebből a telóból. Végülis tud mindent ami nekem kell. Igaz néhány dolgot csak alapfokon. Mint a többségnek, nekem is csak a kevés belső tároló- és RAM memória a problémám vele. Erről ez jutott eszembe: "Dehát ezen a gördeszkán nincsenek kerekek!! - Azért ilyen olcsó!"
Persze sokak szerint nem olcsó valami, ha nem lehet rendesen használni, vagy nem a rendeltetésének megfelelő célra. Én keveset telefonálok, ezért nem sírok. Internetre jó, navigálni is lehet vele. Nemrég az IGO-t tettem föl. Jónak tűnik, de csak holnap tesztelem majd Ausztria felé.
Ez a véleményem másfél év nyúzás után.
Mára ennyi. -
janez
aktív tag
válasz
Pocok256 #17307 üzenetére
A ClockworkMod recoveryvel sem akart felmenni. Pontosabban csak a ROM managarből indítva telepítette föl a CyanogenMod Plus-ot és a két szükséges update-et. Másodszorra hiba nélkül felment a Gapps a gmaillel, mindennel együtt.
Érdekes, én később küldtem csak az appokat az ext-re, mégsincs gond. Tényleg igaz, h minden Pulse másképpen viselkedik különböző ROM-ok hatására.
Kábeles modemként még mindíg nem jó, de a wifi-t megosztva (barnacle) nincs gond. Ez is valami.
Pakolok a /system-be néhány dolgot pc alatt, csinálok costom romot belőle, majd felrakom, backup, aztán tesztelem még kicsit. Még az is lehet, h megmarad. -
janez
aktív tag
A T-s rommal sem akart felmenni. Ment vissza az FLB és annak a rom managaréből sikerült csak feltenni. Se az Amon RA, se a CM recovery nem engedte. Nem rossz, de a gmail hiányzik belőle és modemként nem akar működni a teló. Ez utóbbi fontos lenne. Talán van megoldás, de több időt nem akarok ebbe beleölni. Az is lehet h egy másik romban benne van ami ebbe kell. Egyelőre nem tudom.
-
janez
aktív tag
válasz
Pocok256 #17282 üzenetére
Szia/sztok!
Egy ideje már az FLB 1.6b-t használom, semmi gond, ha nincs teletelepítve 50 programmal, hanem csak 30-cal.
Kipróbálnám amit ajánlottál, de a teló mobilnetjével töltenék (sajnos jelenleg nincs vezetékes netem), viszont valamiért mindíg megszakad a letöltés. Tudtok esetleg másik tárhelyről vagy feltöltené esetleg valaki máshova? Előre is köszi a segítséget. -
janez
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne. Úgy rémlik volt már szó róla, de nem vagyok biztos benne, hogy ez a készülék modemként csak a gprs-t és a 3G-t támogatja,de az edge-t nem. Tudtok erről valamit? Ugyanis 3G-vel nem, de edge-vel lefedett területen is csak gprs letöltési sebesség érhető el. Pl. max. 6-7 kbyte/sec. Így borzalmasan lassú a netezés még opera turboval is. Ha veszek usb-s mobilinternet modemet, azzal jobb eredmény érhető el? Valakinek van esetleg erről tapasztalata? Előre is köszi a válaszokat. -
janez
aktív tag
Sziasztok!
Úgy tűnik meghalt a nyolc gigás micro sd. Az appok és a cach is azon voltak. Mindent le tudtam róla menteni, de írni nem tudom és formázni sem. A gparted látszólag formázza, aztán mégsem. A partíciók nem törlődnek és a fat-on is maradtak ismeretlen fájlok. Szerintetek kuka vagy helyre lehet állítani valamivel esetleg? Most egy 1 gigás kari van benne. 256 ext, 32 swap. Egyelőre még jó...
Nem egészséges dolog ez az sd-re telepítgetés, legközelebb remélhetőleg már olyan telóm lesz amihez bőséges memóriát kapok és nem kell barkácsolni. -
janez
aktív tag
válasz
rum-cajsz #15232 üzenetére
Biztos, h minden Pulse mac címe uaz? Küldenél egyet privátban? Amúgy én használok mac szűrést a routerben és ROM cserék után is volt wifi kapcsolat. A mac címek nem változnak véleményem szerint. Legalábbis nálam nem. (Mondjuk nem használtam cm6-ot...)
Más. Szerintetek egy nandroidos mentés elindulna más pulse-on? Próbálta már vki?
-
janez
aktív tag
-
janez
aktív tag
válasz
#90994432 #15173 üzenetére
Sziasztok!
A J2ME app runner
INNEN tölthető le.
Nem tesz mást, "csak" csinál egy .apk csomagot adott j2me alkalmazásokból.Más: Siralmas a zenelejátszó hangereje utcán. Közlekedési eszközön pedig már szinte semmit nem hallani. Van megoldás? Az "agybadugós" füles érhet valamit?
-
janez
aktív tag
-
janez
aktív tag
válasz
rum-cajsz #14886 üzenetére
Feltettem az 1.6b-t, nem rossz. Nem lassú, nem fagy, nem indul újra... A2sd+64MB swap és végre van gyorsítótárazás. Ott folytathatom a dolgokat (pl. netezést Opera Minivel)ahol abbahagytam. Multitaskingnak nem nevezném, de azért ez már konfortosabb érzés, mint ami volt. Ajánlom mindenkinek aki még nem próbálta.
Köszönet a Nagy Pulse kézikönyvért. Találtam benne néhány számomra új infót. -
janez
aktív tag
válasz
Brianiac #14881 üzenetére
Egyik sem hibátlan szerintem. Ha nem hardveres a probléma, akkor csak szoftveres lehet. Azon belül pedig kerneles. Tehát olyan custom rom kell amiben a kernel is más ill. javított. Nem nagyon használok 3G-t, inkább edge-t, nem eszi annyira az akkut és opera minivel nincs különbség. Ha van wifi, azt használom, azzal még a youtube is jöhet. Nem szoktam tapasztalni újraindulást.
Felraktam az FLB1.5adw-s változatát, ami már bíztatóbb az lp-s verziónál,de a home-hoz visszatérés néha ennél is lassú. Vajon mitől lehet? Esetleg kipróbálok majd régebbi home-okat is.
Még valami: Az 1.7 használja a swapot? Hogyan lehetne ezt megtudni? Mert a sebességből nem derül ki...
-
janez
aktív tag
Sziasztok!
Régóta "csak" használom a készülékemet, de tegnap gondoltam kipróbálok néhány újabb ROM-ot. Konkrétabban ezeket: FLB1.7; FLB1.7oc; DMCr9... Formáztam a 8 gigás memkarit és csináltam újra egy 512-es ext2-t és egy 64-es swap-ot, a maradékra visszamásoltam a dolgaimat az említett romokkal együtt. A legújabb változatoktól nem voltam elájulva, de számítottam rá, hogy lassulni akadni, fagyni fognak. Viszont az FLB1.5lp nagy csalódást okozott, mert az sem volt sokkal jobb. Nem értem az egészet. Még kipróbálok egy-két másikat, aztán majd meglátom.Más. Ilászlónak: Feltettem (ráfrissítettem 10.04-re) az Ubuntu 10.10-et. ADB, ddms, android commander, minden megy, bár fogalmam sincs mitől. Talán egyszerűen csak jól csináltam valamit?!
Tehát nem tudom melyik leírás, tipp segített. Jó az android commander, mindent lehet vele másolni gyorsan, mert csak rádugom a készüléket kábellel a gépre és azonnal használható. Nincs mountolás és a teló rendszerfájlaiban is bármit megtehetek.
-
janez
aktív tag
válasz
llaszlo #12692 üzenetére
Bemásoltam azt az adb-t a másik helyett, de még rosszabb lett a helyzet. Viszont, ha a trémobilos lemezről futtatom pl. a ddms-t, bár nem megy minden, de már biztatóbb. Az adb is működik így végre. Tehát lemezről próbálkozzon mindenki. Egyébként biztos van valami megoldás, hogy amúgy is menjen a dolog.
-
janez
aktív tag
válasz
llaszlo #12672 üzenetére
Nem megy, nem is ment soha. Igaz sokat nem vacakoltam vele, mert nem létfontosságú. A demon elindul, de nem látja, vagy nem tud kapcsolódni a telóhoz. A fastboot működik és az android commander is, ami elég kényelmessé teszi a dolgokat. Igaz még nem annyira jó mint a windózos változata.
-
janez
aktív tag
Most nem vagyok gép előtt, nem tudok linkelni stb., de töltsd le a linuxra való android sdk-t, csomagold ki és asszem a tools mappában találod az android indító ikont. Rákatt és kiválasztod melyik androidot akarod használni. Letölti és miután beállítottad virtuális gépnek, elindítod.
Tehát telepíteni sem kell, abból a mappából dolgozik amit kicsomagoltál.Viszont nekem is kéne segítség valakitől, vagy valami jó leírás, mert ubuntu 9.04 alatt nem megy az adb shell. Az android commander működik.
-
janez
aktív tag
válasz
akos727 #12631 üzenetére
A sebesség és ram szerintem ugyanaz, mint az alapnál. Attól /is/ függ milyen szolgáltatások futnak majd telepítés után. Az alap jó, ahhoz minek nyúljunk, nem is nyúltam. Pont azokat a dolgokat vettem ki belőle amik véleményem szerint fölöslegesek és/vagy lelassíthatják a használatot. Pl. a voice search ill. a live wallpaper.
Ma beletettem a maxiba és a minibe is a HungarianPack-ot, mert kimaradt. A Taccs Pál hiányolta.
A maxiba pár app frissebb változata is belekerült. Vannak appok amik hetente frissülnek. Azt tapasztaltam, hogy az általam systembe tett csomagokat is frissíti a market. Feltéve ha az az app megtalálható a piacon...
Tehát a JanezCustomRom_2010.07.27 minimal és maximal elérhető janez blogjában.
-
janez
aktív tag
válasz
llaszlo #12601 üzenetére
Nálam sem működik már generációk óta. Nem is tudom már melyik rommal működött utoljára a dolog.
JanezCustomRom_2010.07.25_maxi. Bővebben janez blogjában.
-
janez
aktív tag
válasz
Danny750 #12347 üzenetére
Biztosan tudod, hogy kapható? Utána érdeklődtél? A memkarin mindegy hol tárolod a dolgokat, mindenhol elérhetők a dolgaid, ha fat-os a partíció.
Asszem a fancy widgetre gondolsz.
Egész tűrhető a hangszóró hangminőség szempontjából, nekem megfelel, de csodát ne várj.Egy biztos, qrva sokat kell majd itt olvasnod, ha a legtöbbet akarod kihozni belőle, de megéri.
-
janez
aktív tag
válasz
ATM_automata #12333 üzenetére
-
janez
aktív tag
válasz
ATM_automata #12303 üzenetére
Lehet,hogy a my events-re gondoltál?!
-
janez
aktív tag
-
-
janez
aktív tag
válasz
bucsupeti #12117 üzenetére
Így nincsenek o(ptimalizált)dex fájlok a romban az appok mellett, hanem a telepítés után hozza létre a rendszer a dex fájlokat. Több appot lehet így tenni elvileg a systembe.
Impalaman: Hogyan csináltad? Egyszerűen csak el kell távolítani az odexeket az autosign előtt?
-
janez
aktív tag
válasz
kukacka11 #12114 üzenetére
Hát nem tudom, nálam az átlag szabad ram 20-22 MB, lassulás nélkül. Task gyilok progik több, mint egy hónapja nem érdekelnek.
Mondjuk játékokat, külsős navigációs programokat nem használok. A gmaps is megteszi nekem gyalogos navigációra.Viszont én is tapasztaltam, hogy nem az egyedileg a névjegyhez beállított csengőhangon szólal meg a készülék. A hívóképet nem néztem, még nincs beállítva.
-
janez
aktív tag
-
janez
aktív tag
válasz
Klemens #11857 üzenetére
Én Ubuntu 9.04-et és 10.04-et is használok. Az előbbivel csinálom a Pulse-os dolgokat. Eddig semmihez nem kellett XP. A .sh kiterjesztésű scripteket a tulajdonságok-jogosultságoknál futtathatóvá kell tenni,aztán futtatni. A fastboot android 2.1-től már nekem nem írta ki, hogy okay, hanem kábel kihúz, akksi ki-be, recovery módban indítom és már az amonra recovery felülete fogad. Ennyi. Furcsa volna, ha pont egy linux kernel alapú eszközt nem tudnánk egy másik linux alól kezelni. Persze előfordulhat néhány herélt, minimal rendszer esetén.
-
janez
aktív tag
Szerintem az FLB 1.0 beta 5.1 a legjobb jelenleg. Semmi gondom vele. Ami nem jó benne, az már mélyebb szintű, senki nem nyúl bele, még Paul sem. Lehet kivenni belőle, hozzá tenni (kell is), akkor is csak a T-s szoftver az alapja, csodákat ne várjunk.
Task killer nem kell, ezen a vason a rendszer kilő mindent ami kell. Ha több ram kell, ne használjunk weathert progit, szinte semmit se, de nálam 17-25 között van a ram, lassulások stb. nélkül, pedig használok weathert is és elég sok widget van kinnt. -
janez
aktív tag
Szia!
Kicsomagoltad az unzip_me.zip fájlt? Abban van két fájl. Az egyik a ROM, a másik a terminal progi, amit külön kell majd telepíteni a rendszerről.Esetleg az én szerzeményemet is kipróbálhatod. Gyakran frissítem, de nem reklámozom annyira.
Sok sikert. -
janez
aktív tag
válasz
ATM_automata #11386 üzenetére
"de a flash meg html5 támogatás egyelőre sokat nem mond nekem, illetve annyira nem hoz lázba."
Pedig ez elég jó hír, nem? Más dolog, hogy mennyire fog a flash futni Pulse-on. A html5öt már megeszi szerintem. A flash erősebb telókra való, de majd meglátjuk. -
janez
aktív tag
válasz
llaszlo #11376 üzenetére
Milyen spanyolviaszról beszélsz? Ez (movetosd) egy működő dolog, egy lehetőség a több közül. Te találtad ki? Te írtad a parancsot? Nekem mindegy. Te a terminálos bepötyötyötyögést preferáltad, én a szkriptként futtatást. Ennyi. Amúgy ha megosztunk valamit, onnantól mindenkié, (kivéve ha valamilyen extra liszensz alá tartozik). Én nem találtam ki semmit, mert ha olyan okos lennék, akkor nem itt koptatnám a billentyűket. Viszont létező elemekből összerakosgatok ezt-azt és megosztom másokkal is, mint te is. Akkor meg mi a gond?
-
janez
aktív tag
válasz
llaszlo #11372 üzenetére
Nekem jó ez a movetosd is. Semmit nem von le az értékéből, hogy benne van és a használhatóságot sem rontja. Két kattintás, aztán egy újraindítás és a2sd+ lesz belőle. Nem tudom még mi az a a2sd cache, de szerintem azzal sem lesz jobb a helyzet ill. több szabad hely, mint a moveTosd-vel.
Természetesen a /system/app-ba tettem az appokat.
-
janez
aktív tag
Elkészült a janez_CustomRom_r2 is. Innen tölthető le.
Nem tettem bele a tegnapi RootExplorer-t, meg egy másik "warez" progit.
Amik beletettem: QuickSettings, SysTrayMonitor, iReader, Gmaps.
Új: BarcodeScanner, Mabilo_wallpapers. Számtalan szebbnél szebb háttérkép elérhető vele.
Az Elegance Framework-ot integráltam bele.
Mivel sima a2sd-s, ezért a /data/app-ba tettem egy MoveToSd szkriptet arra az esetre, ha valakinek elfogyna a felhasználható memóriája. Csak futtatni kell és újraindítani a telót és a dalvik-cache is átkerül az extre.Nálam jól fut. Kellemes használatot.
-
janez
aktív tag
válasz
Watt25 #11300 üzenetére
Először én is így csináltam, működött is (bár nem mindegyik appal tehetjük meg), de ha pl. backupot csináltam a rendszerről (nandroid), akkor a restore nem működött, tehát nem lehetett visszaállítani. Ezért jó az autosign.
"-Azzal hogy a telefon maximális hangerőn sem dobhártyaszaggató, rootolás és mindenféle garanciavesztéses megoldás nélkül lehet-e kezdeni valamit?"
Azért tudni kellene, hogy mihez képest nem dobhártyaszaggató. Az enyém sem az. Talán csak túl sokat vársz tőle. (?)
Szerintem olvasgass és szép lassan összeáll a kép erről a telóról és a vele kapcsolatos további dolgokról, lehetőségekről.
-
janez
aktív tag
Na akkor mégegyszer:
janez_CustomRom_r1
A .zip végéről továbbra is eltávolítandó ami nem oda való. Nem tudom mi ütött a dropboxba.
Remélem ez már letölthető.Ez már jön, sebességkorlátozás nélkül.
-
janez
aktív tag
Impalaman ROMja megihletett miután kipróbáltam, így hozzáfogtam én is. Nézzük mit is sikerült hozzátenni:
A /system/app-ba került ez a néhány dolog: Maps, RootExplorer, Ireader, SystrayMonitor, QuickSettings, SwitchProWidget, DocumentsToGo... Asszem ennyi. Aztán 2-3 saját csengőhang és 2 figyelmeztetőhang is belefért.
Ez csak a saját szórakoztatásomra készült a szabadidőmben, de szívesen megosztom másokkal is az alábbi linken:
[directlink] -
janez
aktív tag
válasz
llaszlo #10988 üzenetére
Nem saját kernelt írtam. Az aktuális, hardverünkhöz legideálisabb; minden szükséges drivert tartalmazó, általában legfrissebb kész kernelre gondoltam. Ha ez adott, akkor kis túlzással olyan, mint a kirakójáték, a már meglévő és hozzávaló modulokból összerakható a rendszer programozói tudás nélkül. Persze ezt nem vállalja mindenki. Egyszerűbb (kevesebb szakértelmet is igényel) egy meglévő egységben cserélni az elemeket, vagy csak kivenni a nemkívánatosakat. Hasonlót csinálunk mi, Pulse tulajok is.
Igen, az email app független a gmail-től. Szerintem. Az előbbit én is törölni szoktam.
-
janez
aktív tag
Ne feledd, hogy a T-s cucc a kernelt, a moduljait, drivereket is tartalmazza. Ami nekünk custom rom, az csak a módosítás, amit ráflashelünk a T-s alapra, felülírva azt. Nem is volna értelme az egészet cserélni. Ez a ROM-ozás olyan feeling, mint a desktop linuxban a remaster, amivel szintén bárki csinálhat "saját" rendszert, kiírhatja lemezre a meglévő OS lemezképét és terjesztheti. Ez esetben sem módosul minden, de aki igazán profi (hát én nem), az egy kernelre felépíti magának az egész rendszert. Ez a Linux szabadsága. Persze egy átlag felhasználó beéri kevesebbel is.
-
janez
aktív tag
válasz
llaszlo #10981 üzenetére
Így van, nem minden indul el a systemből. Az iReader elindul, az aepReader nem. A systray monitor megy. Ki kell tapasztalni, hogy melyek indulnak el a systembe helyezve azok közül, amiket oda akarunk tenni. Én 6 megányi cuccot szedtem ki a /system/app-ból és ennyit szándékozok a helyükre tenni. A data-ba is teszek dolgokat. A cél, hogy a lehető legkevesebbet kelljen utólag telepítgetni, konfigurálni. Az Flb 3. kiadására építek egyelőre.
-
janez
aktív tag
Ahhoz, hogy bármilyen appot betehessünk egy ROMba, valahogy odex fájlokat kéne létrehozni. Csak meg kellene tudni hogyan... Magyar irományt nem találtam erről. Valaki körülnézhetne ez irányban, ha érdekli a téma.
-
janez
aktív tag
Megcsináltam ezt az app csere dolgot és a szignózást. Linux alatt is ugyanúgy kell csinálni, szükség van pl. a jre6-ra és az auto-sign készletre. Kivettem az FLB-ből a vojsz szörcsöt, emailt és egy-két apróságot, aztán próbaképpen tettem helyette opera mini-t és root explorert. Szignó, flash működik, a baj az, hogy ott vannak a menüben, de odex fájl nélkül csak a root explorer indul el. Az operamini.apk-t telepíteni lehet, de természetesen nem a systembe kerül.
Majd még próbálgatom. -
janez
aktív tag
Próbáltad? Teljes értékűen használható? Tudom, ki kell próbálni. Majd később felrakom.
Alice_csodaorszagban_2010.mp4
Saját. 661MB, 480x272, 24frames/seconds. RealPlayer teljes képernyőn játssza, kitűnő minőségben. Ha közvetlenül nem jönne, akkor mentés másként... -
janez
aktív tag
válasz
bucsupeti #10717 üzenetére
Nos, sok újítás nincs az FLB beta4-ben, de probléma sem adódott eddig. Leszámítva, hogy a telepítés után hibaüzenet-ablakokat dobál, de egy restart után már nincs gond vele.
Már a dalvik-cache is az ext2-n van alapból (tehát nem kell movetosd), így nagyjából 75 mega szabad hely van az első indulás után, ami már csak 58 mega, viszont az exten 55 mega foglalt. (Az app-ban 36, a dalvik-cache-ben 59 fájl van) -
janez
aktív tag
Ezt már én is tapasztaltam. Tehát nem kell kikapcsolni a zárhangot és nem lesz csík.
Feltettem az FLB beta4-et. Telepítés után dobálta a FC ablakokat, de egy újraindítást követõen már minden oké vele. Alapból kb. 75 mega szabad hely volt a belsõ memórián. Majd írok még tapasztalatokat.
-
janez
aktív tag
-
janez
aktív tag
válasz
llaszlo #10589 üzenetére
"FLB:
A2SD+ Ezzel elvileg a dalvik-cache és a data mappa is átkerül az SD-re és állítólag lassabb lesz a telefon. Cserébe jóval több szabad hely az appok telepítésére."Emlékezz, a dalvik nem kerül át az extre, csak az appstosd-vel. Amivel elvileg lassúbb lesz a teló, de én nem tapasztaltam. Gondolom az RMB-n is futtatható az apps2sd, nem próbáltam.
Más.
Egy kis szórakozás, ha valakit érdekel:
Deadrace_Halálfutam_feliratos
PSP-re készített, RealPlayer teljes kijelzőn játssza, jó minőségben. -
janez
aktív tag
válasz
ATM_automata #10574 üzenetére
Ugyanezeket a kínos dolgokat tapasztaltam én is pár nap használat után. Feltettem az RMB-t, ami már jobb volt, de ami nálam hibátlan, az az FLB. Igazából nem is tudom miért beta.
Vannak akik szerencsések, jól működik a Paul féle verzió. Vagy csak a T-style tetszik nekik?! -
janez
aktív tag
válasz
bounty123 #10528 üzenetére
Köszi, ezt kerestem, működik is. Ám még előtte újra kellett rakni az FLB-t, mert elqrtam valamit. Gondoltam sebaj, mert van backup-om. Nyomtam egy restore-t, végzett is, de nem indult újra többszöri próbálkozás után sem. Megállt az android logonál. Az a gyanúm, hogy azért, mert belepiszkáltam a rendszerbe, több módosítást is végeztem, így gondolom már nem akar elindulni.
Öröm az ürömben, hogy szinte minden fent van ami kell nekem és még így is 47 mega szabad, movetosd nélkül, amit nem fogok futtatni, ha nem muszáj. Nem értem a dolgot, mert legutóbb nem működött ilyen jól az apps2sd. Leírom miket tettem fel:EStrongs FE, PicMe, Wallpapers, Yxplayer, Quick settings, Linda File m., Real Player, Barcode scanner, Retro clock widget, SysTray monitor, ShootMe, Unrar, Better Terminal, Weather widget, Opera mini, RootExplorer, HTC keyboards.
Egyelőre... -
janez
aktív tag
Valaki írt ide egy parancsot arra, hogy ne induljon el a zenelejátszó a füles bedugása után, jól emlékszem? Eddig nem érintett a dolog, de nemrég meglepődtem amikor elindítom a real playert, füles be, aztán a music player elindul...
Az 1.5-ben is meg volt már ez a hiba. Van valami bugfix, parancs, akármi ez ellen? A keresővel nem találtam még eddig semmit.
Köszi a válasz/oka/t előre is. -
janez
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #10464 üzenetére
Nálam is belassult Paul verziója, nem nálad a hiba. Amit most használok nagyon stabil, tehát nem fagyott még le és megfelelően gyors is.
-
janez
aktív tag
válasz
szaboknak #10456 üzenetére
A helyzet az, hogy nekem is visszaállt 61megára reboot után. Amit az extre tett data mappát, eltűnt, de nem érdekes. Elég, ha egyszer működik a dolog.
A movetosd csak rootolt, a2sd-s custom ROMokon működik. Például: RMB, FLB. A Paul féle mcr-en nem megy, ill. nincs értelme futtatni.
Mindenkinek az a jó rom amit használ, ez igaz. Én is a számomra legjobbat használom. Egy javaslat: Csak az mondjon véleményt, aki próbálta is a fent említett változatokat.
Kecz: SysTray Monitor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest