- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukacka11
tag
A Pulse-om kezdi megadni magát. Azt látni fogják a szervízben, hogy főzött ROM volt rajta korábban ha vissza rakom a gyárit?
Egyébként a függetlenítést és újra függősítést azt tuti látni lehet. -
kukacka11
tag
Nekem Kingstone van. Egyébként a telefon funkcióinál nincs nagy jelentőssége, hogy C4 vagy C6. Próbáltam C0-s kártyával is és azzal sem volt lassabb. Pár kilobájtos adatokat olvas-ír szóval nincs jelentőssége csak olyankor amikor sok adatot kell írni pl rámásolsz valamit a kártyára. Meg eleve ez a teló is elég lassú.
Viszont a Kingstone nekem nem jött be. Sandisket vettem volna, csak nem volt. -
kukacka11
tag
válasz
sagesz93 #14891 üzenetére
Köszi. Rájöttem én is. Nekem simán jól fut.
Akkor lehet, hogy az Angry Birds is 1.6b-vel menne jól?
Inkább vehetnél egy Nintendós vagy milyen cuccot. Azok kifejezetten játékra vannak és sokkal jobbak, mint így telefonon bohóckodni. Én annyit nem játszom vele, hogy ilyenekre költsek még. -
kukacka11
tag
Lehet, hogy inkább tönkre ment a mikrofonod. Sajnos másnál is volt ilyen. És már nem lehet cserélni, mert nincs alkatrész.
Csak új telefonra cserélik.
A Driftelést, hogy kell csinálni az NFS-ben. Nagyon nehezen jön össze. Van valami trükkje?
Addig meg van, hogy a kanyar irányába rántom hirtelen a telót. De már többször majdnem elejtettem a nagy rángatásba és mégsem driftelt. -
kukacka11
tag
Ha sokan panaszkodtak akkor nyilván másnál is van.
Nálam jó 1.7.
Az Angry Birds nálam is fehéren rakja ki a fix elemeket. És én is azt használom amit pár napja le lehet tölteni. Viszont NFS-nél találkoztam olyannal, hogy az egyik verziót feltettem és az is fekete-fehér volt. Aztán felraktam egy másikat és az rendesen ment.
Végül megvettem, nagyon tetszik.Szóval lehet, hogy nem azt sikerült volna letölteni az AB-ből ami nekem kell?
-
kukacka11
tag
Én is egyet értek llaszloval.
És az engem nem vígasztal, hogy a HW ennyi tud. Legközelebb inkább telefont veszek nem egy ilyen "játékot" Eddig legalább 10-15 féle ROM volt rajta. De az egész sehogy sem az igazi. Igaz az ára is olyan amennyit tud.
De nekem nem az kell amit ez tud. Főleg nem az, hogy megbízhatatlan. És erre már sokan panaszkodtak. Igaz mostanra ez sokat javult, de valahogy mindig van vele valami gebasz (GPS, wifi, egyéb). Nálam nem üti meg azt a szintet amit egy telefontól elvárnék.
Én azért jobbra számítottam. Talán egyszer lesz majd 2.2 és talán javít rajta annyit, hogy telefonnak tudjam nevezni. -
kukacka11
tag
válasz
CoolBoy323 #13454 üzenetére
Korábban próbáltam, de nem működött rendesen.
-
kukacka11
tag
Valaki tud egy TUTIRA jól működő backup progit? Amit tudjon mindenképp: lementeni az appokat és a beállításait is és persze vissza is állítani.
Korábban a Tithaniumot használtam, de mostanában megzakkant és nem akar működni. Meg még próbáltam a Sprite backupot, de az sem működik. Egyáltalán nem állított vissza semmit sem. Pedig kiírta, hogy Success. -
kukacka11
tag
válasz
impalaman #12125 üzenetére
Pedig az csak annyi mintha a ROM-ban lenne a /data/app mappában az app, de oda nem lehet a végtelenségig berakni az appokat. Pedig jó lenne.
Szerintem nem az a2sd miatt van. Inkább valami más okozhatja ezt. Az is lehet, hogy valamelyik app csinálja ami korábban nem volt fent.
-
kukacka11
tag
Az ext/app mappában csakis apk fájlok vannak. Semmi beállító meg ilyenek. Ennek semmi köze nincs a kernel verzióhoz. Mivel a beállító és egyéb fájlokat bootoláskor és használatkor készíti el a rendszer. Eddig ez működött bármelyik ROM-nál csak most nem. De nem tudom, hogy miért. Majd 3-4 nap múlva megírom az összefoglalót.
-
kukacka11
tag
-
kukacka11
tag
ROM-okkal kapcsolatos megfigyeléseim.
Nem használtam Task Killert illetve elvétve max 1 nap egyszer vagy kevesebbet.
Már majdnem 4 napja ment nálam az LCR v1.8.1-es ROM amikor is újraindult. Korábban is tapasztaltam ilyet más 2.1-es ROM-oknál is, de akkor még nem tudtam, hogy mi az oka.
Ez eddig mindig olyankor történt amikor a gyári eszköz widgeten bekapcsoltam a wifi-t. Igaz elég ritka jelenségről van szó, talán 20-ból 1x van ilyen vagy ritkábban.
2-3 nap után eddig minden ROM-nál kissé elfogyott a RAM úgy 20-22 mega körül alakult. Ami okozott némi lassulást. Ez szerintem az asztalon használt widgetek miatt van. Bár most, hogy újraindult a teló 30 mega felett van a szabad memória. És nem is értem, hogy hová tűnik az a 10 mega RAM. Ha az alap asztal megy widgetek appok nélkül akkor 40 mega körül mozog. Szóval ebből gondolom, hogy a widgetek és appok eszik meg még pluszba azokat a megákat.
Ezt szintén minden ROM-nál megtapasztaltam. Szóval nem egyedi eset. Igyekeztem minden ROM-nál ugyanazt az asztalt használni ugyanazokkal a widgetekkel és appokkal. -
kukacka11
tag
válasz
resch13 #11707 üzenetére
Érdekes ez a memória téma, mert a free parancs szerint 100mega a szabad memória. De van olyan app ami meg 80-at ír ki és ha kilövök pár appot akkor meg növekszik a szabad memória. Most épp nincs fent az, de majd megkeresem.
Ez a HOME-os sor meg minden local.prop fájlban ott van. Szerintem a legegyszerűbb adb shell-el megcsinálni és a vi paranccsal tudod szerkeszteni a fájlt. Persze ehhez ismerni kell a vi-t.
r5.1-es update az mindenhová beírta ezt a sort. Esetleg azt is megpróbálhatod, hogy kicsomagolod azt az update-et megkeresed benne a local.prop fájlokat (talán 3 van benne összesen) majd sima text editorral módosítod és utána szignózod újra a zip-et majd úgy telepíted. -
kukacka11
tag
Valaki használja itt a Sygic-et? Nekem nem tölti be a térképeket. Egyiket sem. Pedig az aktiválást azt elfogadja. Korábban működött rendesen, de most nem tudom, hogy mi történt vele. Kipróbáltam egy korábbi verzióval is és azzal is ez a helyzet.
Más tapasztalt ilyet? -
kukacka11
tag
llaszlo: Feltettem a ROM-odat. Már lassan két napja van fent és eddig ez a legjobb amit próbáltam.
Nagyon szuper lett.
Nekem nagyon tetszik így.
Gratula hozzá.
-
kukacka11
tag
válasz
kukacka11 #9885 üzenetére
Email csatolmányt mivel tudok letölteni? Eddig két programmal is próbáltam de egyikkel sem megy. Email for PW és K9 for PW.
Elvileg letölti az EmailFPW, de sehol sem találom. Megnyitja az AndroZIP-et, mint fájlkezelőt de sehol sem találom a csatolmányt.
A K9-nél van olyan gomb, hogy open meg, hogy save, de egyikre sem csinál semmit sem. -
kukacka11
tag
válasz
llaszlo #9883 üzenetére
Hasonlóan jártam én is. Valami nagyon érdekesen működik ebben az RMB-ben. Nem telepítettem semmit sem, csak letöltöttem az emailjeimet. Mégis kiírta, hogy kevés a szabad hely. Most törölgetem az appokat és most végre szinkronizál is mert az sem ment, de csak most volt időm felnézni ide. Tehát valahogy, valamiért az üzenetek (email, SMS) elveszik a szabad helyet.
-
kukacka11
tag
Egy kérésem lenne.
Nem találom a Modacon az MCR 1.7 T style ROM-ot.Vannak benne csengőhangok és háttérképek amiket szeretnék most is használni. Viszont már nincs meg a ROM a gépemen.
Aki tudja a linket az légyszi írja be ide. -
kukacka11
tag
Az USB debug-ot hol kell bekapcsolni? Mert kikapcsoltam és sehol sem találom. Pedig minden menüt végig nyomkodtam, de biztos elkerülte a figyelmem.
Semmi, google fél perc alatt:
On the device, go to the home screen, press MENU, select Applications > Development, then enable USB debugging. -
kukacka11
tag
Engem azért érdekelne, hogy mi lehet az a fórum ami llaszlo mentalításának nem felel meg.
Jöhet priviben is.
Én segítek, hogy ha tudok. Igaz sokmindennek utána is nézek.
Ma frankón ment a teló, pedig nyúztam rendesen. Nem tudom, hogy mitől volt a reboot de ma minden rendben.
-
kukacka11
tag
Nekem is elkezdett újraindulgatni a teló.
Lehet, hogy valami app miatt. Korábban jól működött, de ma még telepítgettem és azóta csinálja.
De nagyon sok appot tettem fel meg töröltem is és nem tudnám megmondani, hogy miket telepítettem.
-
kukacka11
tag
Aki követi a Modacot az írjon légyszi, hogy lesz-e Paul féle vanilla ROM. Bár mintha valaki azt írta volna, hogy csak a hétvégén lesz ideje megcsinálni.
-
kukacka11
tag
válasz
CoolBoy323 #9523 üzenetére
Ezt kinek írtad? Nem te írtál korábban valami olyan billről, hogy csak húzogatni kell a betűk fölött az ujjad?
-
kukacka11
tag
Valami egyéb billentyűzetet keresnék. Van egy olyan lehetőség, hogy ha HTC billjét fel lehet tenni. De ezt most nem találom, hogy hogyan. Meg van valami olyan is ahol össze lehet kötni a betűket vagy ilyesmi. coolboy talán te írtál erről.
Szóval milyen billeket ajánlotok?
Ma velem is eljátszotta a 2.1, hogy nem jelent meg a név csak a szám, híváskor. Szerintem kevés volt a memória, vagy a proci volt túlságosan terhelt, mert épp kiléptem a böngészőből amikor hívtak.
-
kukacka11
tag
Elég jó ez a 2.1, de elég sok jó cuccot raktak a 2.2-be.
[link] -
kukacka11
tag
Egy érdekes jelenséget tapasztaltam.
A google earth-t, a goggles, és még egyéb google alkalmazásokat nem tudom telepíteni.
Ezeknek nem 2.0-tól kellene működniük? -
kukacka11
tag
Már más is írta, hogy a BT-al valami nem stimmel. A gépemről tudok küldeni a telóra, viszont fordítva nem működik. Korábban a gépről tudtam böngészni is a telót, de most az sem megy. Van erre valami app amivel ez megoldható?
Szerintem 2500 Ft az sok volt érte. Pláne, hogy 2000-2100Ft-ért lehet kapni pl 2GB-os Kingstont. Továbbá a 2GB-os nem tudom mennyire lesz lassú/gyors, hogy ha használni akarod az A2SD-t. Márpedig az a 40MB szabad hely a telepítésekre nagyon sovány.
Sosem értettem, hogy az emberek miért spórolnak filléres dolgokon. Pláne akkor, hogy ha hosszabb távra vesznek valamit. -
kukacka11
tag
-
kukacka11
tag
Van az az alap widget amin rajta van a wifi, bt, gps stb. Azt nem lehet módosítani? És pl a néma módot beállítani? Mert nekem semmi szükségem a GPS kapcsolgatásra, meg az autosync-re sem.
Viszont most kitettem a Curve Fish widgetjeit helyette, és a szabad memória lecsökkent 8-10MB-tal. -
kukacka11
tag
válasz
bounty123 #9133 üzenetére
Nagyon pöpec a teló.
Az adb-hez nem kell telepíteni az SDK-t? Én is ssh-n keresztül csináltam az ilyen beavatkozásokat korábban.
Ahogy olvasgattam a C6-os kártyákkal valamiért sok a gond ennél a telónál. llaszlo csinált valami felmérést is és annak is az lett az eredménye, hogy főleg a gagyi C6-os kártyákkal gond van. Én Kingston 8GB C4-est használok azzal minden rendben van.
Korábban egy 4GB-os C4-es Sandisk volt azzal is ment minden rendesen.
-
kukacka11
tag
A root jelszót hol kell beállítani? Vagy nem megy rajta még az ssh?
Még nem megy.Most olvastam a modacon.
-
-
kukacka11
tag
válasz
kukacka11 #9090 üzenetére
Viszont úgy néz ki, hogy a modaco-n lévő két ingyenes ROM-ból az elsőben nincs A2SD. A terminálban ha kiadom a df parancsot akkor nem látom az ext partíciót.
Mit kapcsoljak ki? Az elején én nem engedélyeztem semmilyen sync-et. Meg most néztem a beállításokban és nincs autosync.
-
kukacka11
tag
válasz
bounty123 #9082 üzenetére
Hiba:
Finding update package...
Opening update package...
Verifying update package...
E: No signature (7 files)
E: Verfication failedAnnyit csináltam, hogy fent volt a gyári 2.1 mindkét dload mappát telepítettem.
Aztán amonra felment, majd wipe-ok, és utána update.zip-et kiválasztottam és elindítottam.Valamit kihagytam volna?
Meg van. Nem ellenőriztem a fájlt és hibás.
-
kukacka11
tag
válasz
bounty123 #9015 üzenetére
És csak azért nem tudok feltenni valamit, mert kevés a hely az SD-n vagy azért, mert kevés a hely a telefonon a dalviknak? Ha eleve mindent SD-re telepítek akkor gondolom nem fog elfogyni a telón a hely.
Vagy rosszul értelmeztem?Szerk:
Ahogy a következő hsz-t nézem nem csak én nem értem. -
kukacka11
tag
válasz
dorkababa #9010 üzenetére
Azokat ki lehet szedni utólag is.
Én is azt csináltam, hogy ami felesleges volt azt mind töröltem. Pl Road Sync meg társai.
Még mindig nem értem, hogy mi a különbség az A2SD és az A2SD+ között.
Amiket nem én főzök azokban az van benne ami alapból ki van pipálva? Mert az nekem simán megfelel. -
kukacka11
tag
Ha feltenném az új ROM-ot akkor minden appot újra kellene tenni?
Ha igen akkor az appbrainel szinkronizálva vissza lehet tenni mindet anélkül, hogy keresgélni kellene egyesével? -
kukacka11
tag
Nálam nem megy az appbrain. Ha a honlapon ha kiválasztok egy appot telepítésre és ha utána syncelek akkor nem jelenik meg az app. És a MyListemben sem látom, mint telepítendő alkalmazást. Másnál mi a helyzet ezzel?
-
kukacka11
tag
válasz
ricsipontaz #8454 üzenetére
.semmi
-
kukacka11
tag
válasz
magnusheron #8388 üzenetére
Képet, képet, képet. Screenshot, screenshot, screenshot.
Sőt vidió vidió vidió kell -
kukacka11
tag
A 2.1-ben már ki lehet kapcsolni, hogy a gombokkal felvegye vagy letegye a hívást? Tehát csak a kijelzővel lehessen kezelni?
-
kukacka11
tag
válasz
szalai rita #7458 üzenetére
Ez a Pulse topic itt nem hiszem, hogy tudnak segíteni. Javaslom keress egy G1-es topicot, ott több esély van a sikerre.
-
kukacka11
tag
válasz
disza.n #7350 üzenetére
"Sziasztok!
Noshát eljött ez a pillanat is.. Betört a pulse plexije. az érintőképernyő ugyanúgy megy, kijelző is rendben van, a t-mobilban azt mondták, hogy erre nem tartozik a gari.l Mennyibe lehetne kapni egy ilyet? Üdv Dani..
Jha és sztetk ki csinálná meg?"Nem tudom, hogy hogyan történt, de van egy frankó övre akasztható bőrtokom.
Egyik haverom kérte iPhone-hoz, de aztán mégsem kellett neki.Akit érdekel az írjon egy privit.
Kíváncsi leszek a 2.1-re.
-
kukacka11
tag
válasz
tomkabp #7200 üzenetére
Nekem az Opera mini az megy rendesen. Nem tudom, hogy hol láttad, hogy az opera 2.x-től megy, de ezt tuti cáfolhatom.
Viszont a Fennecnél nem tudom mi a gond. Ha nem jó a verzió akkor azt talán más hibaüzenettel közli, mint hogy simán nem tudja telepíteni. Egyszer mintha már belefutottam volna ilyenbe. -
kukacka11
tag
Android Firefox=Fennec
Fel tudja valaki telepíteni? Nekem nem tudja installálni. MCR 1.7.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest