Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
cotreaux #8705 üzenetére
Akkor azt is tudhatnád, hogy az idióta ügyfél nem azzal kiabál akinek bármi köze is lehetne az ő problémájához. Egyszerűen csak idióta és nem fogja fel, hogy ha ordibál attól még nem lesz neki jobb. De ezt láthatjuk az utakon is a sok idióta dudál meg qva anyázik stb. Tisztelet a kivételnek. A normálisabb az úgy telefonál vagy megy oda az ügyintézőhöz, hogy segítséget kér és elmondja a problémáját.
cx29: Szerintem inkább idegileg instabilak és minden kis vackon felhúzzák magukat.
-
llaszlo
veterán
válasz
cotreaux #8699 üzenetére
Ahogy már írtam. Szerinted is csak mi létezünk és mással nem kell foglalkozniuk? Lehet, hogy vannak sokkal fontosabb dolgaik is, mint hogy ezt most javítsák. Nyilván elrontották, de nem értem, hogy ez miatt miért is kell hőbörögni. Jelezve lett a hiba és majd javítani fogják. Hidd el van ahol még lassabb az ügyintézés, mint 24 óra. Mert itt kb akkorra javítva lesz. Az még egy óra.
A mondat végén az "?" "!" és "." közvetlen az utolsó szó után kell, hogy álljon. Egy időben én is eltoltam eggyel.
-
DarkByte
addikt
válasz
cotreaux #8536 üzenetére
Tippre pedig szerintem a Pulse Mini is hamarosan bekerül a kínálatba és ezért került fel véletlenül a rossz ROM.
Egyébként igen, még mindig szkeptikus vagyok kicsit, főleg hogy alig 1-1,5 hete még azt olvashattuk a Huawei oldalán hogy lehet nem is lesz ROM a kevés RAM miatt.
#8545: árazás függő a dolog. Ha például előfizetéssel 0 forint kezdőrészlettel osztogatják majd, szerintem vinni fogják azt.
-
bounty123
őstag
-
n00n
őstag
válasz
cotreaux #7912 üzenetére
Pont fordítva a 4-es az újabb. Nekem már olyan van. Pedig decemberben vettem a telót. Azt hiszem a régebbi 8-ast csak 3 hétig árulták.
rhen:
"Szerintem aki ilyen telefont vett általában azért választja ezt, mert vagy nincs rá több pénze, vagy nem akar többet kiadni egy telefonra.
Nekem pl. ha lenne pénzem nexus one-ra, biztosan nem vettem volna pulse-t. uh nekem az nem alternatíva."Így van, én is azért vettem, ellenben ahhoz még biztosan érkezni fognak sorban a frissítések és évekig tudom használni a telefont. A Pulse-nél viszont még mindig az 1.5-s ROM van és lehet nem is lesz újabb. Így pedig olyan újdonságokról kell lemondani amiket elviselnék...
-
mumk
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nintendo Wii U
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest