- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos727
senior tag
Kipróbáltam az U8230at a telenorban.
Gyári romja annak is egy rakás f*s. De olykor gondol egyet és gyors lesz 5mp-re, aztan be is lassul megint. -
akos727
senior tag
-
akos727
senior tag
válasz
sastam #13902 üzenetére
Ráteszed az FLB 1.5 zip file-ját a kártyára, wipeolsz mindent a recoveryben kivéve a rotate meg a battery valamit.
és flash zip from sd card.
Ha nincs ext partíciód, akkor az egész művelet előtt létre kell hoznod.(swap 0, ext part meg amekkorát akarsz, de sztem 256 vagy 512 elég.). ext particio létrehozásánal minden elveszik a kártyádról.
Az A2SD-t meg újra kell aktiválnod (hogy a kártyára mentse a dolgokat), ezt a terminálban megteheted:
$su
#a2sd cachesd -
akos727
senior tag
válasz
Balázs1621 #13720 üzenetére
Szia, de eladom ha van rá vevő, minden cucca megvan, doboza is. A telefon működőképes, bekapcsolt állapotban ha "felkelted" írja az órát jobb felül. Szerintem egy kijelző, meg egy ház kell neki az első üveg miatt.
-
akos727
senior tag
:'(
Ezzel sajnos vége számomra az Android érámnak
Nincs pénz újra
Amúgy működőképes a telefon, sarokba látni, hogy mennyi az idő, meg a töltöttséget. -
akos727
senior tag
Mivan llaszloval? Eladta a Pulseot? Már rég láttam ide írni
-
akos727
senior tag
FLB 1.5 80 óra uptime után hibátlanul működik, semmi akadás/lassulás.
Pulse egy jó 2.1el egy nagyon király telefon. Minden igényemet kielégíti -
akos727
senior tag
válasz
RAiN91 #13665 üzenetére
Gyárilag is mikrofon nélkülit kapsz. Engem kicsit idegesit, mikor zenét hallgatok, csöng a telefonom és kikell huzni ugye mert nincs microfon akkor, és mikor leteszem akkor meg ordit a zene
Amúgy az normális, hogy csöng a telefon is meg a fülhallgatóban is hallod a csengöhangot. -
akos727
senior tag
1.4.1-es FLB-vel nem akar Gps jelet találni a telefonom Navigonnal, pedig tegnap délelöt még jo volt, du már nem meg ma sem. Ki sem próbálom újraindítás után, mert amikor használnám nem fogom mindíg újraindítgatni
-
akos727
senior tag
válasz
Balázs1621 #13499 üzenetére
Erre készültek a rootolt romok. Azoknál megy az apps2sd, tehát bőven tudsz rá telepíteni, nincs ez a 40megás korlát
-
akos727
senior tag
válasz
Balázs1621 #13495 üzenetére
Szedd le a batterylife nevű programot, ennek a widgetjénél be lehet állítani, hogy írja hány fokos a akku. Nekem a legdurvább az 40 fok volt, ezt a tűző napon értem el vele wifizéssel, de mielőtt elkezdtem használni már akkor 35 fokos volt mert törölközö alatt volt.
-
akos727
senior tag
válasz
Balázs1621 #13492 üzenetére
Fél óra folyamatos netezés után kb 35-37 fokos szokott lenni, de akkor azért markolom a telefont.
-
akos727
senior tag
Próbálta már valaki a J-MOD romot?
Mondjuk nem hinném, hogy nagy különbség lenne a többihez képest. -
akos727
senior tag
Ha jól látom Flibblesan javította az 1.4-et.
De ha jól látom nem sok különbség van az 1.31-hez képest.
Egyedül ez az "System files optimized to improve performance" érdekel, hogy tényleg dob változik e valami a performance-ban vagy csak szöveg. -
akos727
senior tag
Nektek Linpack for Androiddal milyen eredmenyek jonnek ki? Irjatok romot is!
-
akos727
senior tag
válasz
llaszlo #13404 üzenetére
Ha jol emlekszem vki ezt meg is csinalta, egy galaxy s-re cserelte be de persze rafizetett nem keveset. Amugy kb milyen aron veszik vissza? Mondjuk ar/ertek aranyban jobbat nem talalsz mert a kovetkezo androidos gep is brutal draga. Persze ott a pulse mini de az sztem visszalepes. Ennel kisebb kijelzohoz nem lenne jo visszaszokni.
-
akos727
senior tag
Mi ez az uj venezuelai rom? Ahogy olvastam azoknak az amerikaiaknak jo akiknek 3G problemai vannak az europai romokkal.
-
akos727
senior tag
És ha véletlenül megkapnánk a forráskódot akkor a multi-touchon és a swapen kívül mit lehetné még jobbá tenni?
-
akos727
senior tag
Azért nem adják ki a forráskódot, mert azt hiszik, hogy a nélkül nem tudják modolni a romjaikat?
-
akos727
senior tag
válasz
#30662400 #13279 üzenetére
Nekem az előző telefonom egy HTC Tytn II volt (Mda Vario III).
Coreplayerrel filmet néztem róla, tény ,hogy néha-néha beakadt de simán nézhető volt, nagyon jó minőségben, mindenféle convertálás nélkül.
Szval szerintem itt nem hw probléma van, de ugyanakkor ott a Spica amit ugy hirdetnek, hogy DivXet tudsz rajta nézni, és egyből ott figyel benne a 800mhz.
A Vario 3masom meg csak 400mhz-t tudott 128mb rammal, de mondjuk az meg Winmo volt. -
akos727
senior tag
válasz
CoolBoy323 #13218 üzenetére
Csak ez, hogy sleepbe megy a telefon? -.-
Esetleg valami program nincs erre? -
akos727
senior tag
válasz
impalaman #13212 üzenetére
Nem tudom kipróbálni sajnos, nem vagyok előfizetve.
Gloob: Impalaman javításával megoldódott az, hogy nem hall a másik (a vanilla romnál), viszont az emelkedő csengőhang megint előjött, ahogy impalaman mondta is.
Valaki segítsen, sehol nem találom az end button behaviourt a telefonban, és mindíg elalszik mikor a piros gombot nyomom meg.
-
akos727
senior tag
válasz
lkristobal #13182 üzenetére
Llaszlo szavait idézve:
A2SD+ aktiválása terminalban:
$ su
# a2sd cachesd -
akos727
senior tag
Nah engem is utolért a nem megkapott smsek betegége. FLB 1.3.
De azért még ellenőrzöm majd a feladó telefonján a kézbesítés állapotát. -
akos727
senior tag
Laci nagyon lassan jön le a romod a data.hu-rol :'(
-
akos727
senior tag
válasz
impalaman #12965 üzenetére
De ha pl új romot teszek fel, elindítom, és ugye nincs ext-m akkor az elkezd a telefonmemoriaba menteni mindent. Létrehozom az ext-t. Ha beírom terminalba az su majd a ap2sd chachesd szöveget akkor mindent áttesz?
Idáig mindíg új rom feltétele előtt hoztam létre a partíciót ezért kérdezem.
-
akos727
senior tag
Ti láttok még esélyt arra, hogy 2.1el érkezik a multi-touch? Vagy már csak a 2.2-vel vagy még azzal sem?
Hihetetlen, hogy a hw adott és nem használják ki.... -
akos727
senior tag
válasz
zsoltikj1976 #12934 üzenetére
FLB 1.1, FLB 1.2
De amugy kismillió jobb rom van a t-snél- -
akos727
senior tag
FLB 1.2 milyen az 1.1hez kepest?
-
akos727
senior tag
Büszke vagyok a kis Pulseunkra, 2 és fél napig bírta használat mellet(telefonálgatás,kis gps,kis wifi,zenehallgatás)
iphone ugyanennyi használat mellett másfél nap után behalt. -
akos727
senior tag
-
akos727
senior tag
válasz
Danny750 #12775 üzenetére
Gyári rom van a telefonodon? Gyári T rom kuka, ahogy a 2.1es T rom is.
Egy ext partíciót kell csinálni, hogy oda tudja menteni az adatokat. Ezt az Amonra recoveryben tudod megtenni, amit mindenképpen felkell tenned, ha romot akarsz cserélni, de igazából ennek nincs sok köze a ramhoz
.
Használj task killert ha több ramot akarsz, de a telefon magától is kilövei a progikat.
Nekem FLB 1.1es rommal 38-48es tartományban van a ram task kill után.Ramban sajnos nekünk nincs annyi mint az x10 mininek, nekünk összesen 192 van.
-
akos727
senior tag
Szerintetek az befolyásolhat valamit, hogy mikor 2.1re áltam át 1.5ről, akkor nem tettem fel a CUSTOMIZED_HU-t?
Nektek szokott olyat csinálni, hogy pl sms írásnál rámegyek, hogy szöveg bevitele (ahova az üzenetet írom), akkor nem jön elő a touchpal, és a modszert átkell állítani android keyboardra, az előugrik, visszaállítom TP-re és már az is jó.
-
akos727
senior tag
Amikor új romot csináltok akkor csak a system/app-ba nyúltok bele, gondolom nem mert az túl egyszerű lenne? Mihez szoktatok még hozzá nyúlni?
-
akos727
senior tag
Irjatok a tapasztalatokat impalaman uj romjarol, kivancsi vagyok. Ha van olyan jo mint a sima FLB 1.1 sztem cserelek
-
akos727
senior tag
Legyen mindenki saját dolga, hogy mit csinál. Ez a baj a magyarokkal, hogy mindenki a másikkal foglalkozik.
Mit tud ez a Rom Manager meg a Barnacle Wifi Tether??
-
akos727
senior tag
Ez a Rom Manager mit tud?
Ez az új 1.1 nagyon jót tett a telefonnak
-
akos727
senior tag
válasz
llaszlo #12407 üzenetére
Nekem az 1.8as Romod nagyon jól működött, ez az 1.9essel sincs nagyon bajom, de "kedv függő" volt a telefon, volt amikor gyors volt, volt amikor nagyon lassú. Smsekbe több mint 10mp alatt lépett be ha rossz kedve volt. Viszont ez a home swither nagyon király az új romodban.
-
akos727
senior tag
Én is bucsupeti véleményén vagyok, gyorsabb a sima flb nalam, de a ti romjaitokban meg alapból több a jó program.
-
akos727
senior tag
Én a gyári sms programmal meg a handcent smsel is minden sms-t megkapok.
Egyszer fordult elő, hogy nem kaptam meg de akkor úgy emlékszem Paul romját használtam, ami számomra használhatatlan volt.
-
akos727
senior tag
Van itt olyan aki a sima flb 5.1-et használja?
-
akos727
senior tag
Gyári appokat mint pl üzenet kezelést hol lehet kitörölni?
-
akos727
senior tag
válasz
llaszlo #11810 üzenetére
Én szempontom a gyorsaság, ne lassuljon be. Meg az App2sd ami még fontos nekem mert rendesen megpakolom programokkal.
Ezekből a szempontokból tied a legjobb szerintem.
Nekem mondjuk az ADW jobban bejön mint az Lpro, de ezzel is jó a telefon, Navigont használom mellette és nem lassul meg nem késik 20 métereket.
Ha tud valaki egy leírást, hogy hogyan kell home-ot cserélni pls linkelje, ja és persze a másikat ki is törölném(gyanítom nem találnám az alkalmazások kezelése menüpont alatt). Nem találtam a neten egy jó leírást sem.
TouchPal nekem nem jön be, qwerty gombsornál nem szeretem a T9-et.
Valaki mondjon egy jó bill-t (akár fizetőset is) aminél ha felfele húzum pl az a-t akkor á-t dob ki.Laszlo az 1.8 2. kiadásában mit újítottál? Stabil maradt a rom?
-
akos727
senior tag
Van most jobb Rom mint Laszlo sima 1.8as romja?
Melyik a legjobb rom ami alapból ADW-t használ?
Melyik az a bill. amiben ha pl rányomsz az a betűre és felhúzod akkor á-t ír? Marketről letudom szedni?
Köszi a válaszokat! -
akos727
senior tag
válasz
CoolBoy323 #11746 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- PlayStation 5
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest