- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexion218
tag
válasz
Palesz191 #27592 üzenetére
Ma átmentem Captain Obvious-be....
De a kérdés az lenne, hogy ráfrissítettél vagy kitakarítottad a telefont, üres gépre raktál Lolli-t és arra újratelepítetted a "minyonokat"? Ha az előbbi, akkor az utóbbi lehet segítene... De lehet nem... Vagy mégis? Bizonytalan vagyok...
-
-
Zsmester89
őstag
válasz
Palesz191 #15029 üzenetére
A biztosítás elutasítást valami nagyon szár szöveggel harcolhatta ki a pár ember. Törés, beázás esetén a legegyszerűbb: "Utcán kilökték a kezemből" Ezt nem tudják elutasítani. (persze, csak valós indokot szabad mondani!!
)
Nem annyira vicces a beázásra való biztosítás a Znél sem, egy csomó huzavonát el lehet oerülni, h gyári hiba miatt ázott be vagy a te hibád, keg ugye aki elfelejti becsukni az ajtókat...
De amiben a törésre vállalják, abbab a beázás is benne van. -
tottilaci
újonc
válasz
Palesz191 #15029 üzenetére
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy nem rég vettem (hétfőn) egy Xperia Z-t és padtársamnak is olyan van, neki kedden jelezte az Update Center hogy frissitheti 4.3 ra az eredetileg 4.2-t .... na szóval nekem nem jelzi és nagyon várnám már hogy én is frissiteni tudjam...mit tudok tenni az ügy érdekében? osztálytársamnak például tovább bírja vele az akksija -
boogie84
veterán
válasz
Palesz191 #14445 üzenetére
Ez bizony a lencsén van. Egyszer zoom-oltál vele és bizony annyi is.
Melegedés:
Nálam a hátlap olyan drasztikusan felemelkedett h feljebb van mint a telefon oldala. Minimálisan de nemhogy belülről érezni a peremet, hanem kívülről.
Azt hiszem holnap irány a Yodafone, és megy vissza garba.- Koszos lencse
- Hátlap
- Töltőcsatlakozó fedél laza + lötyög a töltőkábel is a csatlakozóban. -
roti13
tag
válasz
Palesz191 #14337 üzenetére
Talán egész végig rosszul csináltad ha ennyi ideig tart. Képeket, videókat zenéket simán másold rá a gépre, névjegyeket exportáld SD kártyára onnan meg mehet a gépre ez is, programot/játékot nem nagyon ajánlatos menteni, ez okozhat akár problémákat is. Szimplán tedd újra a sus segítségével, teszteld le hogy jó-e, majd másolj vissza mindent ha jó. Ez sokkal gyorsabb folyamat, megvan olyan 3-4 perc alatt a másolás és a hiba is kizárva
-
Yoshida
aktív tag
válasz
Palesz191 #14280 üzenetére
Az hogy a média kiszolgáló eszi az akksit, a mögött még állhat egy másik process, érdemes lenne felrakni egy wakelock detectort, és megnézni fél nap futás után, hogy mi eszi.
Nekem ugyanez volt nyáron, amikor megvettem a telefont, és felraktam kb 10 alap programot amik mindneképp kellettek, az "android system" ette meg még mobilnet nélkül is 1nap alatt a telefont. Felrakva a wakelock detectort, kiderült hogy a locale nevű progim (ami defy-n jól ment) bugos, és az meríti, csak valamiért az android system alatt futó része teszi ezt. (a locale support azt mondta hogy a telefon a bugos
az iránytűje talán ami a gebaszt okozza, és valami patch-et ráküldtek a progira hogy jó legyen, és ne használja az iránytűt. persze más progiba rendesen működik az iránytű is meg minden...)
-
törölt tag
válasz
Palesz191 #14283 üzenetére
Ha bug van akkor ott valami az installációnál lehetett! Mert nekem simán ment fel és nem volt galiba.
Úgyhogy biztosan nem Te szúrtad el, hanem valami gond van!
Ilyen előfordul. Most nem warezolni akarok, csak példának tudom említeni a filmletöltést, aminél ugye, ha a file a letöltés során sérül - amit amúgy ember nem is vesz észre -, már nem lehet kicsomagolni a filet. Tehát elég egy nagyon pici hiba és máris ott a gond!
Az is lehet, hogyha pl. a ROM-ot letöltötted és Flashtoolal raktad fel, akkor az sérült valahol. Esetleg maga a Flashtool működése közben volt valami más progi futtatva ami bezavarta/bezavarhatta. Nagyon más tippem nincs!
Ha újradobod és ugyanúgy produkálja a jelenséget akkor viszont érdemes lesz a telefont megnézetni HW ügyileg. Bár erre kevés esélyt látok, de ugye inkább jobb az óvatosság! -
törölt tag
válasz
Palesz191 #14280 üzenetére
Ez a jobb akkuidőt jelenti!
Viccet félretéve, nekem ilyet nem produkál, pedig vannak fent játékok is.
Vélelmezem, hogy esetleg neked fut valamiféle szinkronizáció a háttérben és mivel az ugye folyamatosan csekkol (még akkor is amikor nincs net, mert ugye az X időközönkénti keresés attól még megy), és emiatt csökkenhet az üzemidő.
Gondolom mindezt abból, hogy amikor feldobtam a 4.3-at akkor az összes létező szinkronizációt amit csak lehetett kikapcsoltam.
Esetleg a Cleaner progival megnézheted, hogy mik azok amiket a telefonod a memóriában tart és esetlegesen zabálja az akksit. -
roti13
tag
válasz
Palesz191 #14270 üzenetére
Nekem 12.-e óta el sem indult a facebookom, amióta frissült. Azt írták valami béta teszt módot kell kikapcsolni és jó lesz a play áruházon a kommentekbe mert sok mindenkinek elromlott, de nem találtam ilyen opciót miután visszaraktam a gyári állapotba és el tudtam indítani.
-
törölt tag
válasz
Palesz191 #14139 üzenetére
Nem tudom mit csináltok rosszul, de én pl normál PCC-s telepítéssel gyalu nélkül frissítettem, és egyik problémátokat se tapasztaltam még, szép és gördülékeny a rendszer, nem merül mint nyeletlen balta a tóban.
Egyedül a világóra és a stopper közötti váltásnál van egy jelentős akadás, azt nem tudom mire vélni. -
SkyS1gn
félisten
-
a.sebi
őstag
válasz
Palesz191 #10573 üzenetére
Vedd le a képméretet 13 mpx rő. Mondjuk 5 re....persze ha nem plakátnak akarja az email fogadója kinyomtatni.... És ha megismételhetőek a képek, illetve javallok még képszerkesztő progit amivel a méret csökkenthető... Ha ragaszkodsz a képeidhez, akkor nem tudok segíteni, nem vágom ezt az email dolgot. De hatha így is megoldódik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest