- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny750
őstag
válasz
laszlolczka #13191 üzenetére
A note 2-nél is laggmentesebb az s3 lte.... Nekem volt mind a 4 felsorolt készülék majdnem egyszerre! Erősebb a Z, de itt van még microlagg, ahogy az s4-nél is, ellentétben az s3 lte-nél!
Persze gyári rommal....
-
Danny750
őstag
válasz
laszlolczka #13179 üzenetére
Az antutu hülyeség...az lte lénEgesen jobb, mint a sima S3 nekem egyszerre volt mind a két változat ,a 2gb ram nagyon sokat számít! Teszteken kívül a Z-nél is fürgébb az S3 lte.....
(Valótlan dolgokat nem kellene írni...)
-
Danny750
őstag
Valamit nagyon eltalàlt a Sony kijelzőben
Htc One-t porba tiporja a Z Ultra:
http://m.gsmarena.com/sony_xperia_z_ultra_display_showcased_against_the_htc_one-news-6549.phpkali: +1
-
Danny750
őstag
válasz
Hegyirabló #9382 üzenetére
Viszont itt nem egy szívritmus szabàlozóról van szó...
End OFF -
Danny750
őstag
válasz
Hegyirabló #9378 üzenetére
Most ez komoly?
Ettől aztán eltudja dönteni, hogy active vagy z legyen???
dekrer: gondoltam.... -
Danny750
őstag
Sztem az hogy egymás után használta a kettőt....
dekrer: használtál már felső kategóriás samut? Az egy dolog , hogy a design nem jön be mindenkinek, de nagyon jó fogásuk van! A többire meg inkább nem reagàlnék...
gti16v: a leírtak alapján akkor neked az active lenne a jobb választás, viszont mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod a z-nél... -
Danny750
őstag
Sztem most az Xperia T is nagyon korrekt választás ,dominóban 99.900ft!
-
Danny750
őstag
Na végül nem i5 lett a befutó hanem egy Note2! (Kicsit tartottam a méretétől, de a Z után ez nem zavaró, sőt már 5"-nál kisebbet nem is szeretnék..)
Kijelző pixelesebb, de megszokható! Viszont amin nagyon csodálkozom az, hogy gyorsabb, folyamatosabb nem is kicsit...(remélhetőleg itt a frissítéssel a Znél is javulni fog a helyzet)
Semmi problémám nem volt a Z vel sőt, egy kiváló készülék, bátran tudom ajánlani bárkinek! -
Danny750
őstag
Lehet búcsúzom közületek egy iPhone 5 32gb miatt, de attól még a Z az egyik ,ha nem a legjobb androidos készülék jelenleg a piacon! (+15000ft-ért tudom beszerezni a vadi új i5 32gigát)
-
Danny750
őstag
Ezzel én is így vagyok! ArcS-emen is volt ilyen gyári fólia, ott találkoztam elsőre olyannal ami nem zavaró!! Az Arc óta szerencsére a Se/Sony páros nem hagyta el ezt a jó szokását! Kimondottan zavarnak pedig a fóliák, de itt eszem ágában sincs levenni ,mert észrevehetetlen+tudom hogy védve van a kijelző!
-
Danny750
őstag
válasz
pepe091 #1995 üzenetére
Remèlem a frissítéssel jön a kalibrációs app is! Akkor a kijelző is kipipálva!(persze annak aki nem 100fok-os szögben akarja használni..)
+azt a minimális lag-ot is remélem, hogy orvosoljàk!(ami nálam csak nagyon ritkán jelentkezik és csak a főképernyőn történő lapozásnál..)
+a kamerán is csiszolhatnànak még
Ha ezeket megteszik akkor kész az eddigi legjobb androidos készüléket! -
Danny750
őstag
Az s3 előnyeinél írtam! (amoled+kisebb felbontás miatt ez természetes)
Nálam ma hajnalban folyamatos mobilnettel böngészve 51%on állt 2óra 45perc kijelzőhasznàlattal!
1nap 10órát bírt 4óra 6perc kijelzőhasználattal folyamatos mobilnettel normál használat mellett!
Caaabi: Engem sem érdekel, csak leírtam elfogultság nélkül, hogy mi a pozitív és negatív tulajdonsága!
Sztem a legjobb fullhd-s készülék a piacon! (egy xperiaP kijelzővel mindent vinne full hd felbontással!!) -
Danny750
őstag
Kijelző nappal kiválóan olvasható! A kamera mèg javulni fog! A készülék már rootolható!
Z mellett szól: szebb, minőségibb, ip57, kijelző teljesen pixelmentes, korszerűbb hardver!
S3mellett: jobb betekintési szögek, (kiváló fekete, de hírből sem ismert fehér+szin árnyalatok)
jelenleg valamivel jobb képeket kèszít, de a későbbiekben ezen a Sony mèg javulni fog, kb.15-20%al több kijelzőhasznàlatot bir! -
Danny750
őstag
A gyengébb hangerejű füles a halláskárosodás megelőzése érdekében van! A SE is elkezdte visszavenni a régebbi készülékek hangerejét az utóbbi frissítésekkel!
Buci30: Fentebb írtam az akksiról! Teljesen korrekt az egy napot lazán hozza normál hasznàlattal! Az S4kijelzője biztos jobb betekintési szögekkel fog rendelkezni ,de túlszaturàlt természetellenes színekkel! Sony mellett szól a jóval szebb design és az ip57! -
Danny750
őstag
Az akksi egyre jobb...
Folyamatosan mobilneten lógva és böngészve 2óra 45perc képernyőhasználattal 51%on áll az akku!!
Folyamatos kínzással jó 5és fél órát bír!
Azért ez nem gyenge...
(ja és stamina nélkül)
Úgyhogy aki tartott az akksitól az megnyugodhat!
Tesztelve stamina módban 1nap alatt 2%ot merült nyugalmi állapotban hálózaton!! -
Danny750
őstag
Persze ,de hidd el a többi felsőkategóriás mobil sem csinált volna ilyen körülmények között jobb képet..........(808-as nokia ,meg az i5 talán kivétel...
)
Sajna kevesebb fény mellett csak a megfelelő kiegészítőkkel lehet értékelhető képeket készíteni........ -
Danny750
őstag
Ilyen fényviszonyok között mégis mit vártok?? Nézzétek meg az One milyen képeket készít 4mpx-en........(aztán ott izomból rágyúrtak a kamerára........+mégiscsak könnyebb dolga van 4mpx-en értékelhető teljesítményt nyújtania ,mint 13-on)
Az utolsó kép már egész jó főleg egy tűszemnyi optikától, mesterséges megvilágítás mellett!
(Nappal tiszta időben lényegesen jobb fotókat lehet készíteni a Z-vel.......) -
Danny750
őstag
Ilyen nálunk miért nem volt??
oceanrush: Látod ennyit ér a Project Butter...........Nálam szerencsére nem laggol ,mert sztem 100lapozásnál a főképernyőn egyszeri kis megakadás nem nevezhető annak!
(bár nem is a gyári hátterekkel használom)
-
Danny750
őstag
-
-
Danny750
őstag
Két nagyágyú: [link]
-
Danny750
őstag
válasz
SkyS1gn #1798 üzenetére
Persze ha holnap szép napos idő lesz felénk akkor lövök pár képet! Hdr-ben és anélkül is!
(a lépcsőházas sztori nem is jönne össze nálam)
Na most ugye itt lesz a Htc One a kisebb felbontású kamerával-viszont ha azok a fotók is zajosak lesznek 100%-ban ,akkor itt a 13mpx-es képeket 4-5mpx-es méretben szemlélve sokkal jobb minőséget kapunk.....!
Szóval jó ez a kamera csak nemkell a 13mpx-et 100%-os nagyításban szemlélni ,mert úgy persze ,hogy sok a zaj........Full HD-s TV-n is gyönyörűek a képei!
zoty0: Videó is érdekelne?? Abban nagyon erős! Nemrég linkeltem ide be parádés makro videót ,amit Z-vel készítettek! -
Danny750
őstag
Na látom jó az ízlésünk
Üdv minden kollégának és fórumlakónak! -
Danny750
őstag
Van egy B-A-B nevű fórumozó aki olyanokat írogat nekem ,hogy a T-Mobile visszavonja az akciós Xperia Z-ket!!................
Szerinte 2 héten belül peres úton fogják követelni a teljes összeget.......
Ilyent nem csinálhat mert hivatalos számlák vannak a készülékhez ,amiket a T is jóváhagyott!
(szerintem) -
Danny750
őstag
válasz
xenom0rph #1771 üzenetére
[link] 1 nap 20óránál kellett töltőre dugnom ,amikor 5%-on volt! (volt bennt 30perc telefon, 3óra 8perc kijelző, internetezés, 5-10perc játék, 20 perc ingress, kb. 10fotó, mobilinterneten folyamatosan, a készülék auto fényerőn volt-stamina módd 55%-nál aktiválva!!)
Sztem teljesen korrekt! -
Danny750
őstag
-
Danny750
őstag
Kis akksiteszt, normál használattal: Netezéssel, 15perc baszélgetéssel, kb. 10 fotó, 15-20perc Ingress, végig mobilnet-en és a Stamina mód-ot csak 55%-nál kapcsoltam be!
Sztem ilyen hardverrel nagyon korrekt!
Persze hajtósabb használattal lényegesen hamarabb is le lehet meríteni! (első napokban volt hogy napi 2x is töltöttem ,de azóta az akksi is beállt+kicsit lenyugodtam)
-
Danny750
őstag
Jaja nekem itt a kezemben mind a kettő! Két kiváló készülék a maguk kategóriájában
(persze nem is az a kérdés ,hogy melyik jobb ,de a P kijelzője valóban egyedülálló és nem a white magic miatt.......nagyon szép színei vannak és korrekt betekintési szög-szóval nagyon tud a Sony ,de hát nem akartak tökéletes készüléket gyártani....MÉG)
-
Danny750
őstag
válasz
darvinya #1745 üzenetére
A kijelzőt mindig auto-n használom, mert így a legszebbek a színei és nem is égeti ki a retinámat! (am brutális fényereje van a Z-nek is ,napfényben is kiválóan látható!)
Remélem a kalibrációt jól belövik, mert videóknál és a galériába ahol dolgozik a BE2 látszik ,hogy még sok tartalék van ebben a kijelzőben!
Amúgy sem olyan rossz a kijelző ,ahogy sokan gondolják....persze azok mondják ezt, akik még nem is látták élőben
Semmi gond vele,alapjáraton kissé fakó ,de ezt majd orvosolhatja magának a felhasználó! (viszont legalább van rajta normális fehér+természeteshez közeli színek+napfényben is kiválóan olvasható!)
A P meg nagyon frankó kis készülék a 2 magosok között kiváló minőséggel! (talán csak a razr vetekedhet vele+az intel procis RazRi ,de ez már más kategória) -
Danny750
őstag
válasz
darvinya #1739 üzenetére
Nekem egyszerre van P-m és Z-m is! Sebességben óriási különbség van a 2 gép között, de kijelzőben a felbontáson kívül mindenben jobb a P.....viszont ha a frissítésekkel kijön a kijelző kalibráció ,akkor azért javulni fog a helyzet!
Sajnálom a P-t ,de köszönőviszonyban sincs a két készülék!
A gyári launcher is csak bizonyos képekkel röccen meg ,nekem letöltött full hd-s háttérképekkel semmi akadás!! (bár ezt el is várom ilyen vastól-más launcherrel meg tök mind1 ,hogy mi a háttér ,egyáltalán nem laggol sehol!)
Akksi a P szintjét hozza! -
Danny750
őstag
Akksiteszt, by gsmarena: nem olyan vészes ez......sőt
-
Danny750
őstag
Na sokak örömére lesz fehér BigZ a T-Mobile kínálatában is!
-
Danny750
őstag
Antutu elsőre 20719 pont! Nem gyenge....
-
Danny750
őstag
Na kb.2 órával ezelőtt megjött a BigZ!!!! Csodás szerkezet!
Üzemidőben így első feltöltés előtt sem tűnik rosszabbnak a P-nél! A Kijelző bámulatos! A multitask és a sebesség is felemelő! Jó kis készülék az XperiaP és az OneS, de a Z lényegesen gyorsabban teszi a dolgát! A mérete elsőre furcsa volt, de 2 perc alatt teljesen megszoktam! -
Danny750
őstag
Nagyon adja............
[link] -
Danny750
őstag
válasz
exelsior1 #1388 üzenetére
Hát igen ,de nekem már ez az 5" is nagyon a határon mozog!!
Az 5,5-ös Note 2 már nagyon sok lenne......(pl. kisebb zsebű nadrágba ,esetleg kirándulások alkalmával, sportolás-kor azért elég nehéz lenne számára megfelelő helyet biztosítani-egy övtatyó nem árt ha van otthon)
Na lassan megyek egyet szundítani! Jó éjt minden kedves fórumlakónak!
Sony4ever -
Danny750
őstag
válasz
exelsior1 #1386 üzenetére
Hát igen ,kell egy kis idő amíg elterjednek a FullHD-s készülékek..........
Szerencsére van 5000mAh-s hordozható töltőm így nem aggódom annyira az üzemidővel kapcsolatban.
1-1,5nap-ot hozza stabilan és az nekem már megfelelő! (kijelzőt mindig auto-n használom , 3g kilőve csak ha vmi nagyobb filet töltök le akkor kapcsolom be-szinkronhoz bőven elég az edge, wifi kilőve (1,5giga mobilnet ált.elég) -
Danny750
őstag
válasz
exelsior1 #1384 üzenetére
Note 2 korrekt kis készülék ,de nálam az anyaghasználat miatt azonnal kilőve......
Nem véletlenül van tele az ebay a Samukhoz kapható alumínium borítású hátlapokkal! Bár sztem írtó bután néznek ki de sokan veszik! (+rendesen csúsznak azok is)
Sztem a legjobb borítás a Z és iPhone-k dupla üveges/GG/dragontail megoldása, vagy a T-n található selymes gumírozott műanyag! (akit meg zavar a hátlap könnyen koszolódása ,annak ajánlom a matt és carbon fóliákat)
Viszont van egy jó tulajdonsága a Samuknak! -a hátlap sérüléseitől nem kell annyira tartani ,mert egyszerűen és olcsón cserélhető!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest