- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocks
aktív tag
Sziasztok!
Én is búcsút intek a topiknak (igaz nem voltam túl aktív...), mivel ma megváltam a drágaságomtól, és vettem helyette egy mégdrágaságosabbat...
(Z5-re váltottam) További jó fórumozást és hibamentes használatot kívánok Nektek a Z-hez. Az enyémmel 2 év alatt semmi probléma nem volt!!!
-
rocks
aktív tag
Lassan 2 éves lesz a Z-m.
Gondoltam ideje kipróbálnom a vízhatlanságát a természetben is.
Karintiában van pár tó. Mivel nem koszosak az ottani tavak vizei (sem), ezért néhánynál videózás közben beletettem a víz alá majd pár mp múlva kivettem és kikapcsoltam a felvételt.
A Z-nek semmi baja a felvételek zökkenőmentesek és hibátlanok.Mondjuk a Balatonban tuti nem tenném bele!!!!!
-
rocks
aktív tag
válasz
Scooter86101 #28045 üzenetére
Azt én sem gondoltam hogy a Windows 10 miatt. 😉
Azért kellett egy kis mágia...
Amikor összedugtam, akkor újra raktam a PC -re a Sony PC companion 2.1 -et, mert nem indult el a biztonsági másolat. Utána sem... A playmemoris home - t is elindítottam, de semmi.... 😔 ekkor levettem. Következő hívásnál észrevettem h nincs csengő hang csak rezeg. Beállítások között láttam hogy a hívás csengő hangja nincs beallitva. 😱 Újra be kellett állítani és személyre szabni... Amikor hívtak ezután már egész jól szólt a hangerő 🙌.és azóta is, kop-kop-kop. 😊
Utána a PC - n lévő zenéimet nem lehetett lejatszani, mert állítólag sérült a fájl😥Kénytelen voltam viszaállítani egy 2 nappal korábbi állapotra. Azóta a PC-n újra lejátszhatóak a zenék!!!
Viszont a 2 cuccot nem mertem azóta össze kapcsolni...😉 -
rocks
aktív tag
Megjavult a hangerő! Mitől azt nem tudom.
Csatlakoztattam a PC - hez (Windows 10) usb-n és miután levettem újra olyan a hangerő mint a kit-katon!!!! :-)
a melegedés továbbra is probléma... -
rocks
aktív tag
Eddigi negatív tapasztalataim az új sw-vel (loli).
- Az akksi hamarabb merül. (1 napig azért simán elmegy, csak nekem korábban 2 napot is bírt. Nem játszom vele)
- Használat alatt eléggé melegszik. (alkalmazás használattól függő a melegedés mértéke)
- Halk a csengetés és az értesítés.
- az e-mailben új levélnél a névjegyzéket nem kínálja fel autómatikusan. Így kicsit macerásabb.Viszont külföldön 2000m fölött is remekül tette a dolgát. Térképhez jelet azonnal talált.
A fotózni-filmezni a vízesés mellet is remekül lehetett nem számított, hogy csöpögött róla a víz. (A ruhám is átázott) Az akksi 1 napot így is kibírtMeglehet szokni végülis,
-
rocks
aktív tag
Felraktam az 5.02- t.
Azóta gyorsabban merül, és eléggé melegszik is. Remélem pár nap alatt ez meg fog szünni. Viszont nem találom hol lehet kilőni az autómata szinkronizálást.
A kit-katon ez roppant egyszerű volt, itt nem találom. Nagyon jó lenne ha valaki segíteni tudna abban, hogy a lolinal ezt hol lehet megoldani. -
rocks
aktív tag
Tegnap kipottyant a kezemből a teló és pofára esett kb 1m-ről a járólapra....
(tokot már nem használok kb 3 hónapja)
Egyből az infarktus kerülgetett, de feleslegesen, mert semmi baja nem történt!!!! (se repedés, se egyéb sérülés) Továbbra is ugyanúgy mükik mint eddig!Azért nem óhajtom megismételni a tegnapit...
-
rocks
aktív tag
Mindenkinek Kellemes Karácsonyt, és Sikeres Újévet kívánok!
Nagyvonalú a Sony, amely gyakorlatilag az összes Xperia Z szériás készülékére elhozza a Lollipopot. Így az új rendszer a következőkre érkezik: Xperia Z,...
A japánok a frissítést 2015 elején kezdik el kiszórni, a Z3-mal és a Z2-vel kezdve. -
rocks
aktív tag
Lószart lesz lassú meg bugos...
Én bízom sanyiékbanKidobhatnák, mert az enyém mostanában időnként (nem mindíg) gyorsan merül belassul 4.4 van fennt.
Érdekes viszont h az EUR zóna területén baromi jól bírta az akksija, filmezés, fotózás, útvonal használat,
és Kevés netezés után estére csak 20%-ot merült... (Igaz egyik nap pik-pakk 305-ra esett estére...)
Jöhet a 22.-e és a frissítés.
Még egy éves sincs "Urasága" még legalább egy évig akarom használni,(vagy tovább...) -
rocks
aktív tag
Pár nap utáni tapasztalatom, hogy az akksi már nem merül baromira, sőt egész jó, és a telo sokkal fürgébb lett.
-
rocks
aktív tag
válasz
#35914496 #19975 üzenetére
Nem rossz...
Éjszaka Stamina módban 1%-ot merült. Közben jött 2 sms és 2 email is, szerencsére nem ébredtem fel rá
Annyit látok, h pár alap alkalmazás felülete megváltozott, de majd meg lehet szokni.
Mindenesetre mintha fürgébb lenne amikor lapozgatom a képernyőt.
Rövid időn belül ennyit tudtam még meg. (azaz nem túl sok, de inkább pozitív)
Na megyek melózni, majd éjszakába nyúló koncert ahol megpróbálók lőni pár képet. (ha szarok lesznek nem teszem fel)
-
rocks
aktív tag
Felraktam az új sw-t (10.5.A.0.230) Eddig a 4.3 Android volt fent.
A frissítés után megnéztem az Android verziót és 4.4.2-t ír.
nem független, T-s
Másoknak is ez a verzió jött?
Még nem volt időm tesztelni, mert 10 perce töltöttem le, és holnap reggeltől éjszakába nyúlóig melózom, és elfoglalt leszek. -
rocks
aktív tag
válasz
Imike20 #17477 üzenetére
Nem hiszem, h ez okozza a problémát.
Én is tapasztaltam már hogy időnként nem sötétül el a telo.
Volt, amikor rögtön egymásután telefonáltam, és a másodiknál nem sötétült el a kijelzőm.
Ekkor az érzékelőtől kb.10 cm-re legyeztem () a tenyeremmel párszor, és akkor elsőtétült.
Azután ha a fülemhez tettem akkor is.
Máskor vártam 2 - 3 csöngést és ha azután tettem a fülemhez akkor sötétült el.
Nem gyakori, de ha előjön nagyon idegesítő -
rocks
aktív tag
-
rocks
aktív tag
Szevasztok
<22 óra után (ebből 8 óra stamina üzem módban) 74% az akksi. Kb. 30 perc telefon
4 email
2 fotó
>1 óra web használat
4 SMS
után!
Egész jó akku idő szerintem!:-D -
rocks
aktív tag
Most raktam fel a ...101 sw-t.
Hogy valóban stabilabb és hosszabb akksi idő lett - e azt most még nem tudni, de a kijelző képe mintha még
tisztább lenne...(és nam azért mert megpucoltam...
)
-
rocks
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Meglehet-e a videó felvételt szakítani (nem befejezettként leállítani!) a gyárival, vagy melyik kamera mód-app tudja ezt megoldani?
Mivel van olyan eset amikor a filmfelvételt csak megkellene állítani és nem befejezni. Majd onnan folytatni megszakítás nélkül
Jelenlegi megoldással sok rövid (pár mp-nyi) film is készül amit utólag kell összefűzni külön programmal. Ami valljuk be elég macerás.
Szal ennek kiküszöbölésére várom a segítségeteket.
Köszönöm -
rocks
aktív tag
Van arra lehetőség, hogy a filmfelvétel közben szünetet használni (azaz a felvételt megszakítani), majd tovább folytatni onnan ahol félbe hagytam?
A 4.4 frissítés után lesz ilyen lehetőség a kamerának?
Vagy melyik app-ot érdemes letölteni amelyik ezt is tudja és a felvételi minőség sem rosszabb a gyárinál?
Remélem érthetően írtam...Előre is köszönöm a segítséget
-
rocks
aktív tag
Nálam is megy a Sony select, de szintén átrak a playbe.
A fotó móđban nálam jobban meríti az akksit mint eddig.
A képernyő is jobban zabálja. -
rocks
aktív tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!
Felraktam a 4.3-at.
Kissé változott a kezelőfelület, néhol hasonló a nokiához.
A kamera mintha mégjobb lenne, az akksi élete is mintha nőtt volna -
-
rocks
aktív tag
Mi a francért nincs naplója a droidnak? Sokkal egyszerűbb lenne a mem takarítás.....
-
rocks
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Nem működik rendesen a stamina mód nálam. Hiába tartom állandóan bekapcsolt állapotban, ma ugyanazt írja ki hátra lévő időnek, mint mikor kikapcsolom az energiatakarékos módot.
Eddig hibátlanul ment.
Hiába indítom újra a készüléket semmi változás.
Szóval úgy tesz mintha bekapcsolna (ikonja is megjelenik a kijelzőn) miközben ha megnézem az akksi idejét ugyanannyit mutat, mintha be se lenne kapcsolva.
Kinek higgyek?
Mi a t.köm történhetett,
Köszi előre is a tanácsokat. -
rocks
aktív tag
válasz
pepe091 #13024 üzenetére
köszi
A fényerő autómatán van, és elég alacsonyan van így is amikor megnézem.Napról napra stabilabban működik az első napok beli zavarok után (gyors akksi merülés, stamina mód alatt 10%- fölötti éjszaka. Érintő képernyő akadozása. esti képek zajossága, stb.) az érintő képernyő pikk-pakk teszi a dolgát. Ma éjjel már csak 1%-ot merült staminában az akksim
Esti fotózást meg majd még tanulgatom, valszeg nem a legjobb erre a kiváló automata mód.WuuWuu:
Én a vásárlás napján 11%-ra lemerítettem...Azután 30% alá sose mentem eddig.
Amióta megvan a dokkoló, azóta meg 50% alá sem engedtem... -
rocks
aktív tag
Ja és a kijelző energia zabálását lehet valahogy csökkenteni ha be van kapcsolva?
-
rocks
aktív tag
5.-ik napja van meg
Eddig egész jók a tapasztalataim.
Vettem hozzá Sony boltban dokkolót, és "hordozható akksit" mindkettő remek cucc!:-D Az androidot még szoknom kell. Eleinte kicsit döcögött a telo, de kezd észheztérni. B-)
Ha a töltés közben fullon van az akksi, akkor nem ad hangjelzest csak a zöld led jelzi? -
rocks
aktív tag
Köszi, tegnap du óta 40%-ot fogyott ami már tűrhető.
Van olyan app amelyikkel törölhető az adatforgalom, és az üzenetek a hóvégén a memória tárolóből? Ha igen akkor melyik, és honnan tölthető le? Meg szoknom kell az androidot...
Melyik térképet érdemes használni ami működik offline módban is? A nokia után nem ismerem meg ki magam és jövő héten kellene külföldön. -
rocks
aktív tag
Megvettem tegnap. Még ismerkedünk
Akksinak meddig kell bírnia?
Nálam főleg csak képernyő használat a tanulmányozások, meg a beállítások miatt,
kevés térkép, és net. eléggé szívja.
Lehet ahogy "öregebb" lesz, annál jobban bírja majd? -
rocks
aktív tag
HELP!
Ma megyek átvenni a telót, ezért fontos lenne tudnom, h elsőre azonnal belehet kapcsolni vagy előtte 30 percig tölteni kell és csak azután szabad bekapcsolni?
(A neten olvasott használati utasítása szerint csak a 30 p. töltés után szabad bekapcsolni.)
Tehát akkor az üzletben ne is engedjem meg? Ha így van, akkor hogy tudom meg azonnal h mükik-e?
Milyen tokot érdemes venni?Köszi előre is,
-
rocks
aktív tag
mindenkinek a választ egyre jobban tetszik....
-
rocks
aktív tag
Erre valaki?:
"ha bekapcsolom az akksi kímélő módot, akkor minden mükik rajta, és belassul?
Nokiáról váltva, mennyire könnyen lehet megszokni az androidos kezelést?
A panoráma foto mód 360°-ot tud és stabil, vagy bemozog?Előre is köszi a válaszokat
-
rocks
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Hamarosan én is egy ilyennek leszek a boldog tulajdonosa.
Nem mindent olvastam, ezért nem is találtam meg az infót az akksira vonatkozóan, hogy egy napi használat (camera használat-foto/video, internet, térkép, kb. 25 perc telefon, 5 sms, e-ailek írása olvasása).
mennyire meríti le a telefont?
Estére marad benne még szufla, vagy tölteni kell.
ill, ha bekapcsolom az akksi kímélő módot, akkor minden mükik rajta, vagy esetleg belassul?
Ja és nokiáról váltva, mennyire könnyen lehet megszokni az androidos kezelést?
Új hozzászólás Aktív témák
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest