- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlolczka
őstag
-
stilo18
addikt
válasz
Danny750 #9434 üzenetére
Ez az a témakör amit soha nem lehet konkrétan leszögezni...
Itt a Note II mellettem, ha akarom úgy állítom, hogy kicsattanjanak a színek (mint itt az Xperia Ultra) , de akkor jönnek az emberek és leszólják, hbogy mekkora szar, mert túl színes...
Ha egy kijelző színhű, mint pl. az LG IPS kijelzői, arra a másik tábor meg rávágja, hogy húúú, de szar, fakó a kijelző...Tudjanak jót csinálni a gyártók...
-
Deck
titán
válasz
Danny750 #9436 üzenetére
Így van. Bár nekem eddig sem volt bajom a kijelzővel. A P-n is csak tft kijelző aztán, valami fantasztikus a betekintési szövege akár oldalról is és nagyon szép. A Z-n meg nagyon kicsi a betekintési szög, de mindig szemből használom ott meg nincs vele semmi gond. Bár film közben a betekintési szög mintha nagyobb lenne.
-
Ferenczi Áko
addikt
-
-
-
exelsior1
senior tag
válasz
Danny750 #2142 üzenetére
Alig nagyobb az N2 viszont a lekerekitett vonalai miatt kényelmesebbnek érzem tartani (megjegyzem azért jobb lenne ha XZ szintű burkolata lenne de a Samsung olyat nem hajlandó gyártani). Még épphogy de el tudom kezelni egy kézzel pedig nem nagyok a kezeim. A kijelzőjét viszont természetes módban imádom.
-
-
Caaabi
senior tag
válasz
Danny750 #1986 üzenetére
Egy jó frissítéssel mind a kamera mind az uzemidő javulni fog gondolom, engem a betekintési szög nem érdekel, szemből nézem, fontosabb va rásüt a nap akkor látszik e a képernyő, custom rommal azért lehet javítani a fogyasztason is nem? Hatuljara valami fóliát használtok? Ujjlenyomatok elkerülése céljából vagy annyira nem is gyűjti? Úgy kipróbálnék egyet de Miskolcon meg sehol sem láttam :S nova launchert szereti a vas?
-
oceanrush
senior tag
válasz
Danny750 #1879 üzenetére
HTC One X laggolt mint a fene, ez igaz. Az SGS3 viszont nem annyira mint most az Xperia Z. Es ne felejtsuk el, hogy azok ICS-sel jottek ki, nem volt rajtuk Project Butter. De jo telefon ez, nekem bejom. Akksija is turheto, meg gondolom jobb lesz 1-2 het mulva amikor beall. Viszont remelem a Sony nem fogja elfelejteni a szoftverfrissitest, legalabb egy foverziovaltas nem artana.
-
oceanrush
senior tag
válasz
Danny750 #1865 üzenetére
Az Xperia Z kijelzoje szaturaltabb, a betekintesi szogei viszont rosszabbak. Az Xperia Z melegebb, a Nexus 4 hidegebb szinekkel operal. A felbontasbeli kulonbseget pedig eszre lehet venni, de nem akkora nagy ugras mint a qHD->720p, kozelrol kell nezni nagyon ha latni akarom a kulonbseget, es akkor is foleg a kismeretu betuknel lehet eszrevenni, sima kepeknel/videoknal nem.
A Nexus 4 viszont 'smoothsag'-ban osszevissza veri az Xperia Z-t.
-
minasm3
tag
válasz
Danny750 #1840 üzenetére
Irtó sok értelme van így a ZL-nek...
Nemigazán tetszene, ha a Sony is a Samsung által jól bejáratott utat választaná (tucatszámra ugyanolyan telefonokat gyártani).(#1841) Danny750: Hát a HTC One-ra sem lehet azt mondani, hogy csúnya. És még a kijelzője is jobb, mint a Z-nek. Ha normális áron jönne ki egy pillanatig megfordulna a fejembern a csere. Aztán elmosolyodnék és használnám továbbra is az imádott SXZ-met.
-
-
sdd2
veterán
válasz
Danny750 #1783 üzenetére
Nem fogják. Mivel webshop, leszállította, számlázta köteles azon az áron adni, mert ha ezen változtat azzal már jogszabályt sért. Tegyük fel bemész a Tescoba, elírják a rendszerben a kenyér árát és 280 helyett 80-ért húzzák le, nem fognak perelni, stb. Ők szúrták el, nekik kell benyelni. Ezt azért is tudom mert családban van webáruház és némi jogot tudok mint rendőrtanonc. (igaz ott inkább mást tanítanak, de mivel ez is érdekelt ezt is átolvastam)
-
darvinya
titán
válasz
Danny750 #1752 üzenetére
Rosszul értelmezted a mondatom.
P-t vettem 35eFt-ért függőként, de semmi extra hűségidő és havi részlet nincs.
Z-ért Max. 60eFt-ot adnék érte, szint úgy semmi hűségidő és nulla havi részlettel.Ennél többet teloért soha nem fogok kiadni.
Pláne akkor, mikor tudom, hogy a kereskedők 400%-1200%-os haszonkulccsal dolgoznak itthon. -
darvinya
titán
válasz
Danny750 #1743 üzenetére
Itt csak a kijelzőről van szó.
A kalibráció app viszont egy kompromisszumot jelent.
Hogy miért, mert gamma és a fényerősség csökkentésével mélyebb fekete lesz, de nem lesz annyira látható napfényben.Bár, ha jól csinálják meg az app-ot akkor ezt észre sem veszi aki használ.
Azaz nappali viszonyban jól látható(ilyenkor értelmetlen a fekete amúgy is), viszont árnyék/sötét-ben fekete szépen kijön.
Ezt csak autofényerőnél lehetséges. -
-
válasz
Danny750 #1518 üzenetére
??
"(#1516) Danny750 válasza mrlujoak (#1512) üzenetéreÚjVálaszPrivát2013-03-02 18:06:13
Danny750
(senior tag)
Igen és ahol nincs kiépítve a t-s 3g hálózat sem??? Akkor??
Sajna nálam ez a helyzet pedig 10km-re élek Vas-megye székhelyétől!!
Sajnos így nincs más választásom! "Most vagy nagyon benéztél valamit, vagy nagyon benéztél valamit...
Amúgy a kérdésedre - mindegy kinek címezted - a rövig válasz:
"Igen és ahol nincs kiépítve a t-s 3g hálózat sem??? Akkor??" --> harmadik módozat, azaz 3G/gsm mód, és amikor csak 2G háló van, arra kapcsolódik...
-
válasz
Danny750 #1516 üzenetére
?
Remélem most csak viccelsz...
Látod, és meg is értetted a módozatokban jelölt hálózatokat?!
"Ennek ellenére ez a modell is képes még 2G-n üzemelni, ha más hálózat nem elérhető."
Olvass: [link]
"módozatok;
- lte (előnyben részesített) / wcdma / gsm
- csak wcdma
- wcdma (preferált) / gsm"Tehát:
...ha az első módozatot választod, és leszakad az LTE-ről, akkor 3G-re kapcsolódik. Ha az is eltűnik, akkor átáll automatikusan a GSM azaz a 2G hálóra!
...ha az utolsó módozatot választod, akkor üzemel 3G-n, majd ha leszakad róla, átáll 2G-re azaz GSM módra.
Tehát a csúcs készüléked nem lesz GSM azaz 2G módban használhatatlan...
-
exelsior1
senior tag
válasz
Danny750 #1387 üzenetére
Ha nem mindig maxon megy a kijelző akkor stamina módban egész jó üzemidőt tud produkálni az XZ. Az 1 napot gond nélkül ki lehet vele húzni és csak kis odafigyelés kell, de nagyon többre nem lehet számítani, max ha alig használja az ember, de akkor mi szüksége lenne rá?
Mondjuk sokat segít tényleg az a vészhelyzeti 5000mAh-s töltő, csak legyen mindig kéznél ha kell
Mindent egybevetve a Note 2-nél nagyon élveztem a biztonságot, hogy bármit csinálhatok max fényerő mellett, netezhetek, videozhatok, telefonálhatok, chatelhetek stb, és végső soron nem kell félnem, hogy napközben lemerül, mert azt nem lehet!
-
exelsior1
senior tag
válasz
Danny750 #1385 üzenetére
Jaja, meg alapból jól jönn az akksi cserélhetősége is (mondjuk a Note 2-nél annyira nem kell, mert az tényleg jól bírja.óm ha megerőszakolom akkor sem tudom nap végére lemeríteni
) De az a baj, hogy valahányszor megveszek egy telót a korrekt külső miatt, kiderül, hogy az amúgy korrekt belső nekem nem megfelelő, így mindig visszakerülök a Samsunghoz. Am, meg az XZ-vel is olyan gondok voltak amik a többségnek lehet viccesek is. A kijelző még elment volna összességében, de sajna a felbontás kompatibilitási gondokkal járt, pl az áltaam preferált qucik ICS browser nem indult el rajta, a flash player sem igazán ment rajta szintén valamiért (a JB nem támogatja de attól még ment mindenen eddig, gyanítom ez is a felbontás miatt lehet), de nagyon más nincs, meg sok programnál nagyon kicsik az ikonok. Még nem készült fel a világ a fullHD kijelzőkre szerintem.
-
exelsior1
senior tag
válasz
Danny750 #1383 üzenetére
Én minden gyártótól elvárom, de nem nagyon akarják általában teljesíteni
Ami meg nagyon tetszik külsőre az sosem megfelelő nekem más szempontokból
Mindegy, a Note 2-höz úgyis van egy jó kis hátlapvédő tokon, bársonyos borítással, azzal már tűrhető. Alapból szinte használhatatlan mivel kézbe véve azon nyomban ki is csusszan onnan
-
exelsior1
senior tag
válasz
Danny750 #1381 üzenetére
Nos, nagyon nem fogsz tudni csalódni benne (főleg ha 44 ezerért vetted
). A kijelzőjének nincs nagyon baja, a színek szépek természetesek (bár a bravia 2 képes időnként nagyon túlszaturálni
), meg tényleg olyan a kép mintha paprt nézne az ember, semmi pixel közeltől hunyorítással sem
, és összességében a kontraszt sem vészes, alapállapotban közepes, de a videoknál sokat javít a bravia, a korábbi telóknál gyakran észre sem lehetett venni a bravia hatásait, itt viszont eléggé agresszív, a színek, kontraszt élesség mint nagyon láthatóan változik általa. A méretekkel meg nincs gond, mmint jól látható képeken, egy picit nagyobb a One X-nél (a szögletesség miatt nagyobbnak hat), viszont pont annyival vastagabb, ohgy a One X-nek (meg a többi 4,7-colosnak)jó tokokba épp-hogy ne férjen be :S De a szépsége és masszivitása nem kérdőjelezheztő meg.
-
szimike79
őstag
válasz
Danny750 #1217 üzenetére
Nézd a jogszabályokat nem én írom. Miután nyilvánvaló elírás történt a honlapon, amíg a szerződést alá nem írta mindkét fél, addig bármely fél elállhat tőle, főleg ha elírás történt az árban. Lehet háborogni, fogyasztóvédelemhez menni, de sok értelme nincs. Téged kár nem ért, előleget nem fizettél. Ha interneten keresztül kifizetted volna, akkor esetleg lehetne kezdeni valamit.
-
SkyS1gn
félisten
-
exelsior1
senior tag
válasz
Danny750 #947 üzenetére
A hangszóró meglepne, ahogy nézem fülhalgató sem lesz
Vajon mennyibe lesz a dokkoló? Ill mennyit tölt? Mert min 1,5 Ampert tölt a gyári töltő, de ha a dokkoló kevesebbet tud az megintcsak rossz. Am, mindegy, ilyen jó ár meleltt belefér mondjuk 10 ezer dokkolóra (már ha tetszik a teló és nem azt adja el mégis az ember
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest