- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsabee265
csendes tag
Na pont került a történet végére. kaptam szép új kijelzőt (amit nem bánok mert már karcos volt a kijelzővédő fólia) meg egy hivatalos papírt a cordontól hogy nem tudják mi a baj meg blablabla...
így ha bármi történne a telefonnal a papírral jogosult vagyok egy új készülékre! -
tsabee265
csendes tag
Halihó mindenki! Valaki találkozott már olyan hibával, hogy a telefon baj alsó sarkánál megnyomja a keretet és el lilul a kijelző? Mert én 1,5 hónap után ma kaptam vissza a szervizből, miközben már mindent kicseréltek benne és nem lett jó! De negyedik próbálkozásra sikerült megoldaniuk a problémát! Cseréltek kijelzőt (így lett új keményfóliám
, hátlapot, meg még valamit de azt nem írták le hogy mi az!
-
tsabee265
csendes tag
Már nem tudom ki linkelte de nekem ma jött meg mind a 3 db és tökéletes.
jól mutat a színes tok rajta.
-
tsabee265
csendes tag
Sziasztok!
Közel 3,5 hét után visszakaptam a telóm a hátlapleválás miatt neves szervizünktől! szépen megcsinálták még nem lett vele semmi probléma csak nagyon sokáig ültek rajta vagy nem tudom mit csináltak vele! Majd a mai nap kiderül mit sikerült csinálniuk vele.a roothoz a linkek nem működnek valalki tud segíteni élő linkekkel? előre is köszönöm!
-
tsabee265
csendes tag
Valaki használja?
-
tsabee265
csendes tag
13w13 hátlap elválás a kamera felőli részén. Hát így nézegetve nem nagyon lehet egy adott gyártási időre vetíteni a leválást. :-S dekrer:
jó az az autós mód. Én előszeretettel használom. Jó hogy nagyobb "gombokat" tapizol meg minden nagyobb ami fontos lehet. -
tsabee265
csendes tag
válasz
ilovedigweed #9571 üzenetére
gps-t használtam aktívan. szinte napi rendszerességgel. meg napi 40-45 perc aktív real racing 3. szerintem ennyi az ami aktívan használtam és melegedett tőle.
-
tsabee265
csendes tag
válasz
Hegyirabló #9568 üzenetére
köszi
én is rettegek beadni mert eddig semmi jót nem hallottam rólunk. múltkor barátnőm U-jára kerestem gyári fóliát és sony centerbe mondták hívjam fel. hát ilyen balf*sz bagázst. 20 percig lógtam a telón mire kinyögték h nincs és ilyennel ne zaklassam őket.
-
tsabee265
csendes tag
Na bekövetkezett a hátlapleválás.
Azt hiszem megnézzük mit is tud a "szervíz".
Valakinek tanácsa mielőtt beadom?
Vagy egyáltalán ezt csinálják gariba? mintha olvastam volna már róla- bocsi nem emlékszek.
-
tsabee265
csendes tag
[Háttér]
Akkor itt van linként a háttér beállíto app.
raziel01: Köszönöm.
És mégegyszer bocsi a tudatlanságomért.
Nektek nem kopik a műanyag keretről a bevonat? (egyik ismerősömnek a sarkoknál elkezdett kopni. Vagy ez csak az ő szerencsétlensége?) -
tsabee265
csendes tag
Végre gép elé kerültem akkor leírom hogy gyári launcher alatt ezzel a progival https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ogqcorp.bgh lehet háttérképet beállítani úgy hogy eredeti mérete marad a képnek!
-
tsabee265
csendes tag
Helló. Telóról hogy tudok linket bemásolni ide? Mert találtam egy megoldást a háttérkép normális megjelenítésere és azt szeretném megosztani veletek. Egyébként én is jelen vagyok csak readerként. Sok mindent nem tudok írni mert a teló tökéletesen működik. Előre is köszi.
-
tsabee265
csendes tag
Sziasztok. Két hete lettem boldog tulaja a telónak. Ma csinált olyat hogy újra akartam indítani és nem akart bekapcsolni csak az xperia feliratig jutott és restart. A töltő csatlakoztatásakor meg elindult. Ez mitől lehet? Egyébként nagyon szuper teló. Jó vétel volt. Ja és fehér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest