- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Néha vannak nekem is pillanatok, amikor úgy érzem, helyrejött a hangerő. Bár nem is igazán emlékszem már, milyen az " ideális "
Ha ezen múlik, keresek én is Win 10-et!
(#28043) szaszaboy0 A " főzött " ROM-ok általában jobban ki vannak pucolva, nincs rajtuk annyi gyári alkalmazás, amik a működéshez elengedhetetlenek, ennek köszönhetően kevesebb háttérfolyamat = valamivel jobb üzemidő. Lehet próbálkozni a főzött ROM-okkal, bár én egy életre lemondtam róluk.
De mivel ez nem főzött ROM, nem értem mitől lenne ekkora különbség.
-
polcsy1
tag
Jó neked, én egyszer ejtettem le tok nélkül és a hátlapi fólia megsérült 2 helyen, meg a sarkán látszik a sérülés. Meg nem tudom, hogy az enyém széria hibás lehet vagy valami, de a hátlap úgy néz ki, mintha egy több éves telefon lenne. Kopott meg foltok vannak rajta (eléggé nagy mennyiségben), inkább már ki se veszem a tokból, mert már rossz ránézni annyira oda van.
-
törölt tag
Effektív használattal mérj üzemidőt!
Maga a telefonálás önmagában elenyészően meríti az akksit. Tehát ez a legkevésbé mérvadó! Az SMS meg szinte semmi.
A fényképezés szintén nem az a nagy üzemidőt produkáló valami. Kivéve, ha éppen videót vágsz mellé vagy épp szerkeszted telefonon!
A web használat is csak mobilnettel mérvadó! WiFi-vel jóval kevesebb erőforrásigénye van. Persze itt kivétel, ha épp alig van jel!Ezen kívül nem mindegy, hogy épp 4.2.2 vagy 4.3-as droiddal megy a készülék, illetve másik rommal!
Egyszer erőszakoltam fel a saját tesztkészülékemre az Ubuntu rendszert. Azzal ugyan elment 2 napig, csak épp a fele tudását nem tudta kiadni a készülék egy vagon probléma miatt. Tehát ebből arra következtetek, hogyha idővel az Ubi rendszert megreszelnék, akkor ez visszacsökkenne 1 napos üzemidőre közepesnek mondható terheléssel. Ami úgy önmagában nem lenne rossz, csak épp az update periódusok nincsenek a helyzetük magaslatán...
-
daniel909
addikt
ota vagy pcre kötős módszerrel?
nekem is független, jöhetne már. jött valami, de ugyanúgy 4.2 maradt a verzió szám. egyébként ha jól láttam a 4.3 hozza a z1 UI-ját ami nekem személy szerint nagyon bejön, úgyhogy jó kis karácsonyi ajándék lenne ha jönne már.amúgy hol tudom megnézni milyen régiós a mobil?
boldog karácsonyt mindenkinek!
-
WuuWuu
tag
most hogy mondod igazad van
bar nalam narancssarga meg piros egyre megy,
igaz még nemvolt 30% alatt az enyem szerintem.laggolasi temaval kapcsolatban meg nem akad az enyém.
mondjuk hasznalok launchert valamiert nkem gördulekenyebbnek tünik ugy.
jatekok amit eddig probaltam nem akad. igaz csak 2-3t probaltam. nalam inkabb ipaden megy a game ha arrol van szo -
"Azt hogy lehet megnézni, h hány percet beszéltem az adott napig, és azt hóvégén lenullazni?"
Call Meter 3G, egy kicsit bonyolult program, de annál okosabb. A hivatalos honlapjukról elég sok magyar díjcsomag beállítása is letölthető hozzá.
"Ja és a kijelző energia zabálását lehet valahogy csökkenteni ha be van kapcsolva?"
Csökkented a fényerőt.
-
5381
aktív tag
Szerintem pár feltöltés kell, hogy az aksi észhez térjen. Lehet játszani a fényerővel és a stamina móddal, de persze, ha egyfolytában él a kijelző, akkor az meríti rendesen.
Írtak lentebb a dokkolóról, praktikus jószág, érdemes beszerezni, nekem is benne pihen egyfolytában, ha otthon vagyok. -
zh1972
tag
Általában van az akksiban minimum 30-40% amikor kibontják, ergo bekapcsolhatod! ...ha meg ott bekapcsolják és semmi, akkor kérsz egy másikat!
Nagyon nagyon ritka, hogy teljesen lemerülve bekapcsolod és probléma jelentkezik. Túl alacsony töltöttségi szintnél, nem fog bootolni! Nem kell izgulni!
-
Nincs mit!
Más:
Mondjuk azon én még mindig ki vagyok bukva, hogy a sony felirat a fólián van. Ezt nem tudom, hogy hogyan gondolták a sonynál, főleg, hogy garban nem pótolják, külön vásárolni meg nem is lehet. Meg alapvetően, mi az, hogy a fólián van a márkajelzés... pofám leszakad...
-
törölt tag
Nem lassul be, azok az alkalmazások fogalmazhatnak adatot, szinkronizálhatnak lezárt képernyőnél amik rajta vannak a kivétellistán.
Androidot könnyen meg lehet szokni, a Sony felülete is elég szuper.
Panoráma azt hiszem nem tud 360 fokot, stabil, én egyszer próbáltam a szobában, jó lett a végeredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest