Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palesz191
aktív tag
Viszonylag hamar merülök már le.. amikor kijött telefon azóta megvan, gondolom akksi kezd meghalni.
Kérdés, hogy valaki már cseréltette az aksit? Árban hogy jönnék ki? egyáltalán megéri, vagy váltsak már? Mert még megvagyok elégedve vele.. nem fagy, nem akadozik -
Palesz191
aktív tag
sziasztok
keresgéltem, sok találat van ezért kérdezem tőletek, hátha rendelt már valaki..USB csatlakozó takarót/ajtót/fedőt keresnék fekete színben.
Nem horror áron, mert találtam valahol olyat is aki 6ezer ft ot kért volna egy ilyen kis biszbaszé
kezd tönkre menni enyémen a gumivalaki help?
-
Palesz191
aktív tag
Mondjuk ezt sem értem, hogy lezárt telefonnál (PIN Kóddal védve)
Ha bárki lehúzza az állapotsávot vagy mit, akkor szabadon ki/ bekapcsolahat dolgokat...
Akár be is rakhatja repülőgépes módra azt szevasz
(jó, nyilván nem fogják benyomni... de értitek a felháborodást) -
Palesz191
aktív tag
unalmamba még 4.4 alatt egy hete feltettem a minyonokat
minden fasza volt
frisítettem lolliirra, most már akad, laggol , játszhatatlanötlet ?
-
Palesz191
aktív tag
jopp.
-
Palesz191
aktív tag
csináltam bizti mentést programmal névjegyekről is.. ahogy szoktam..
mindent visszaállított, kivéve a névjegyeket.
miért? -
Palesz191
aktív tag
ugye ha csak frissítés előtt kiveszem simán memória kártyát, majd utána vissza, akkor minden okés lesz rajta?
-
Palesz191
aktív tag
Ezt felraktam, és villog...
remek
-
Palesz191
aktív tag
mivel valami baja volt az "Album" appnak, villogott a kijelző, töröltem frissítseket... hogy frissítsem ujra ?
belemegyek szoftverfrissítés és nem talál uj appot.. -
Palesz191
aktív tag
ez a " friendsDBLog " cucc micsoda?
mi csinálja őket ?? meg minek.. tele van vele a gyökér
-
Palesz191
aktív tag
vettem bele memoria kártyát.
Azt be tudtam állítani, hogy a kamerával készült képek oda legyenek mentve.. na de
Bel ehet azt állítani, hogy pl a viber beékrezett képek mentés helye is kártya legyen, vagy pl instagram amit csinál képet.. vagy csak simán egy böngészőből törtnő letöltés ?
-
Palesz191
aktív tag
mivel már nicns Update Service, mivel érdemes teljesen tiszta telepítést végezni, ha jön egy frissítés? :
-
Palesz191
aktív tag
ha már túl forró a telefon, normális, hogy annyira lassú, hogy kb használhatatlan?
GPS ment sokat... 3 óra után amikor hívtak, már az is vagy fél perc mulva jött ki, hogy ki hív, felvenni se tudtam .. -
Palesz191
aktív tag
https://www.dropbox.com/s/utdi9aapljhyds8/Screenshot_2014-05-24-17-07-59.png
direkt iylen ez?!
vagy mi történt
-
Palesz191
aktív tag
válasz
davids1987 #20056 üzenetére
szimplán várni kell.
ilynekor kicsit hosszabb a töltés idő ....vagy susal ujratetnni.
-
Palesz191
aktív tag
ez a alap háttér mitől függ, mikor változtatja színét?
mert jelenleg pont mindig ilyen izés lila -
Palesz191
aktív tag
a gyorsmenüt nem lehet megcsinálni úgy mint régen volt??
csak ilyen ketté osztott cucc lehet? (értesítések, gyorsbeállítások) ??! -
Palesz191
aktív tag
SUS segítségével telepítettem
egyedül olyan mintha a beállításokon belül laggolna...
?! -
Palesz191
aktív tag
Z tulajok, és akik használnak instagramot
ma délutántól egyfolytába befagy az insta...
jön egy like, felül sáv mutatja, rámegyek, egyből írja hogy leállt....Ti hogy vagytok ezzel? jelentkezett a hiba? (már ujraraktam az instát)
-
Palesz191
aktív tag
ha csutkára lemerül a teló (már ki is kapcsol annyira)
elvileg rádugom töltő kellet volna tölteni?!
hazaértem éjjel ,teljesen lemerült, rádugtam töltő, meg se mukkant.. be se bírtam kapcsolni.. gondoltam hagyom ,majd reggelre feltölti.
kelek, a kis led nem világít, és ugyanúgy nem birom bekapcsolni.. csak a led villant fel pirosan.
kb 10 próba után kapcsolt be, és kezdte tölteni.... de egész éjszaka semmit nem töltöt...
ez normális ?!?!?!?!?! -
Palesz191
aktív tag
jaj jut eszembe.. nekem is Z van.
ismerősömnek is. múltkor minden névjegy minimum 3szor, de előfordult hogy valami 10szer volt...
sim kártyán is. így töröltem a duplákat és stb, aztán újratettem neki telefont ( gyári vissza.. mivel nem engedte törölni a névjegyeket valamiért.. rámentem törlés, megmaradt, meg kiírta néha hgy nem törölhető.)
ez után importáltam simről neki a névjegyeket, bejelöltem hogy csak helyi névjegyeket mutasson. oké, ez jo is volt, egészen egy napig.
elmondta hogy csak a facebook messengert és a vibert rakta fel.
és már így a névjegyekbe !!HIÁBA HOGY HELYI NÉVJEGY VAN MEGJELÖLVE A MEGJELENÍTÉSBEN!!!! ott van pár darab SIM kártyás ikonnal telefonszámok, valami duplán, valami háromszor.Na ez miért van? Mit lehet csinálni. ?
ui.: ha törölni próbálom kiírja, hogy xy névjegy nem törölhető, és ott marad..
-
Palesz191
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #17485 üzenetére
mosogépben, néha mosogatógép
-
Palesz191
aktív tag
írtam az appos fórumba is, de hátha itt is pont használja valaki..
Alapjában véve swiftkey -t használok, de szeretnék instára meg üzikbe több szimbolumokat.
Ezért leszedtem a Kit Kat Emoji Keyboard appot..
az a kérdés, hogy ez csak úgy működik, ha mindig előtte beállítom alapértelmezettnek, aztán ha szöveget akarok írni akkor visszateszem a swiftkeyt?
valami megoldás erre?
biztosan sokan használtok ilyen egyedi szimbolumokat stb, ti hogy csináljátok ?előre is köszönöm
-
Palesz191
aktív tag
mégis mi ez a médiakiszolgáló cucc ..? olyan szinten megeszi akksit..
ébrentartási idő 13 óra-...
telejs cpu 2 óraés full megöli a telefont... olyan laggok vannak és stb... pl megnyitok valamit, és kijön a futó alkalmazások
-
Palesz191
aktív tag
ötlet még mindig nincs arra,hogy a fb messengerrrel miért nem tudok hangüzenetet küldeni?
egyből becrashel... má jelentettem hatszor a hibát, de ez a szarság vagy 2 hónapja tart -
Palesz191
aktív tag
facebook messenger.
nektek jó a hangfelvételes cucc?
Mert nekem vagy 2 hónapja nem jó.. ahogy elkezdeném venni, egyből lefagy az app ..
azóta már volt újra rakva is a teló -
Palesz191
aktív tag
Ha ők már jogtalannak találták ezt a bejelentést, max te viheted el egy független bevizsgáló szervezetthez, majd ők megállapítják hogy a hiba gyártásból eredő, avagy nem rendeltetésszerü használat...
amit ha elbuksz, ki kell fizetned a vizsgálat díját .ui.: valaki írta hogy készülékbiztosítás... szart se ér, csak fizettetik habra..
több embertől hallom, hogy ugyanúgy elutasítják. ... -
Palesz191
aktív tag
válasz
burgatshow #15000 üzenetére
uhh. annyi az egész hogy láma módon csinálod a képet
csináld ugy hogy legyen mit elmosnia háttérbe... de ottvan a kis kérdőjel, megmutatja -
Palesz191
aktív tag
Nálam a melegedés megvolt. különösen játékoknál...
de ezt napi szinten toltam több órákat, és nálam -lekopogom- nem jelenet meg hogy púpos lett vagy ilyesmi.
egyetlen hibája ez a pixeles, koszos valami volt amit javítottak.
kíváncsi lennék mit csináltak, de papírra csak alkatrész csere van írva :\ boltban se tudták ... -
Palesz191
aktív tag
válasz
WuuWuu #14968 üzenetére
ő volt a gond
valami folt volt kamerán vagy valami pixeles cucc. -
Palesz191
aktív tag
válasz
barnabasss #14613 üzenetére
nézd meg hogy mi ette meg..
-
Palesz191
aktív tag
Valaki felvette már a kapcsolatot a Cordon Electronics-el e-mailban?
arra vagyok kíváncsi, hogy milyen gyakran olvassák a leveleket..
ha valakinek valami infója van pls..irja meg
-
Palesz191
aktív tag
válasz
boogie84 #14455 üzenetére
nem mozog
digitálisan nagyítja ...
ez nem optikai zoom emberr@(#14456) pszichiáter
főleg ugy hogy kerül bele, hogy egésznap az asztalon voltszóval holnap beviszem, aztán meglátjuk... de én ugy vagyok vele hogy egy iylen drága készüléknél a legapróbb hiba se legyen már
-
Palesz191
aktív tag
válasz
roti13 #14339 üzenetére
igen gondoltam rá.. de végül a progival csináltam a biztonsági mentést
kérdés merült fel bennem, hogy ha így másolnám képeket, akkor ugye módosítás dátuma már más lenne, így viszont megőrzi hónapra lebontva a képeket?
jól megfogalmaztam, remélem érthetőszóval másolás nem egybe rakja hogy 2014 január és képek ?
-
Palesz191
aktív tag
válasz
laszlolczka #14334 üzenetére
eddig nem véltem hibát felfedezni
remélem így is marad. nincs kedvem naponta újrarakni
pláne hogy a biztonsági mentés folyamat 1-1 óra nagyjából -
Palesz191
aktív tag
na újra tettem a telót ismét, kb 4szerre.
ha most is jelentkeznek hibák eladom4 -
Palesz191
aktív tag
ha újrateszem telefont (SUSal) utána pedig a Sony PC Companion 2.1 progival visszaállítam a bizotnsági mentést, ez okozhat hibákat..?! (képek,sms,névjegyek,videok)
-
Palesz191
aktív tag
hát de attól http://web.airdroid.com/ működni fog.
szerintem
azt még kábel se kellszerk.: vagy még azt probáld meg telon beálíltod, hogy usb kapcsolodási mód ne média cucc legyen hanem adattárolás móód
és akkor nem zavar be elv. az n es windóz -
Palesz191
aktív tag
válasz
#09819904 #14282 üzenetére
egyedül az e-mail szinkron van bekapcsolva. az is óránkénti frissítés..
semmi más nincs.
nincs is fent nagyon más app a telón...azért vicc, hogy amióta felraktam a 4.3mat mindennel csak szenvedek
én *asztam el ennyire vagymi ..megjegyzem: mire megcsináltam a két screenshotot, ujra kellet indítani a telót, ugyanis nem volt hajlandó képet rögzíteni, csak a hangot játszotta le beakadva
-
Palesz191
aktív tag
halkan megkérdezném
nagyjából 5napja véltem felfedezni, hogy a facebook messenger nem képes hangfelvételt csinálni..
elsőnek csinál de nem küldi el, utána meg kiírja hogy "nem tudok hangot felvenni"ez egyéni probléma ismét? vagy esetleg másnál is rossz?
Már újratettem a messengert stb. -
Palesz191
aktív tag
ugye mrá sokat panaszkodtam 4.3 óta..
tegnap pluszba az volt, hogy fotozni akartam, erre " a kamera nem elérhető"
hát mivan? -
Palesz191
aktív tag
kegyetlenül felidegesít ez a 4.3
szinte minden app egyszer-kétszer leáll...
mi ez mégis
tiszta telepítést végzetem... -
Palesz191
aktív tag
amióta firssítettem 4.3 ra (sus, t-mobils vagyok) azóta egyre többször tapasztalom hogy az appok leállnak....
pl fxguru már kb 4szer.
ma pedig telefonáltam, le akartam tenni, erre kijött hogy com.andorid.phone alkalmazás leállt.Tapasztal még valaki ilyet? Vagy mi lehet a problem
-
Palesz191
aktív tag
telótól függetlenül, haveromnak miért írja ki ezt a SUS? (nincs hálózat)
Valaki tudja rá a megoldást??
-
Palesz191
aktív tag
hát ezt ki mondta nekik, hogy így akarjuk....
-
Palesz191
aktív tag
jól látom, vagy nem látom, hogy uj kamera cuccba, kiváló autmatikus alatt nem lehet átállítani hogy milyen felbontásban csináljak képet?
-
Palesz191
aktív tag
http://kepfeltoltes.hu/view/131225/Screenshot_2013-12-25-00-52-44_www.kepfeltoltes.hu_.png
namármost , ha átállítom a hátteret, akkor ezt mé nem tudom visszarakni később??? Nincs sehol....
továbbá a lezárt képernyő ugye a Föld, azt se tudom visszarakni ha már változtatom, nincs ott alapban sehol.. vagy csak vak vagyok ? -
Palesz191
aktív tag
mielőtt a biztonsági mentést visszaállítanám, előtte az appokat nekem kell visszatenni stb?!
és így megmaradnak a beállítások ? -
Palesz191
aktív tag
10.4.B.0.569
tehát ez a 4.3 ?
amit érdemes feltenni úgy hogy teljesen nulláról ? -
Palesz191
aktív tag
ugye tél, hideg van, kesztyű.
még csak fel se bírom venni a telót...havernak SP teloja van, neki van olyan funkció hogy valami kesztyűs rásegítés...
Nekünk semmi ilyen nincs? leglaább annyira, hogy fel tudjam venni a telefont -
Palesz191
aktív tag
minionrush.
olyan mintha akadna, valamikor ezért rontom el... már pedig nem kéne....
nem dolgozik az összes mag? vagy mivan?
mert ha hirtelen megnézem systemmonitorba csak egy mag dolgozik -
Palesz191
aktív tag
ha megkapjuk tmobiltól, érdemes teljesen újratenni a telót vagy csak ráfrissítés is elég?
-
Palesz191
aktív tag
válasz
R_Betis #12714 üzenetére
van egy külön iylen menüpont.. még nem teszteltem, de bizots egyszerü..
youtube sztem ha beírod találsz róla ezt azthttp://www.youtube.com/results?search_query=xperia+z+ps3+controller&sm=3
-
Palesz191
aktív tag
Sziasztok.. még az elején volt szó arról, hogy a gyári fóliát (amin a Sony felirat is van) cserélik...
Na már most nekem a hátulján keletkezett egy szép karc... Ha elküldöm cserélik a fóliát???
-
Palesz191
aktív tag
én a frissítés óta semmit nem véltem felfedezni
-
Palesz191
aktív tag
nem értem, mi ez a fólia idegbaj most?!
-
Palesz191
aktív tag
lehet nem a megfelelő topicba irok.. de
ha már Z van
Napokban pár képet, pontosan 13 db-t, ami ~35mb volt, át kellet volna küldenem e-mailben.
Alap progit szoktam használni.. kijelöltem mind a 13-at pötty hogy küldés és kiírja túl nagy...
Erre megpróbáltam GMAIL appban, ott meg kiírta hogy meghaladta a 25megátA kérdésem pedig az, hogy létezik e valami, hogy én egyszerűen átküldjek ilyen sok képet, filet. ?!
Mert így most gyorsan 3mailban küldtem el ... ami nem jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest