- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
Z1-en kamera progi tesztelve és természetesen működik
-
kigyi_23
addikt
válasz
#13110016 #14503 üzenetére
700MB szabad memóriával lassúnak semmiképpen sem szabadna lennie. Nekem sincs nagyon több Z1-en és nem lassú nem fogyaszt sokat, nem akad. 300MB memóriával már lehetne mondani, hogy furcsa, de 700MB az egy átlagos memória kihasználtság átlagos használat mellett.
Az valószínűbb, hogy van egy kisebb alkalmazás ami beragad és az okozza a problémát/ terheli a processzort folyamatosan. -
kigyi_23
addikt
Akkor nem marad más mint adatok mentése és gyári állapot visszaállítása/Hard Reset.
Ha akad azt valószínűleg valami program okozza, vagy egy rendszerfrissítésnél csúszott meg a szíj kicsit.Én furcsállottam amikor ezt ajánlották, mert ez 10 éve sem okozott gondot egy MemoryStick esetében sem, pedig az lassú is volt
Én úgy gondolom egy mai mobilnál ez probléma nem lehet! Flac-et is játszik gond nélkül egy C4-es kártyáról pedig az az adatforgalom a többszöröse annak ami egy mp3 lejátszásakor szükséges.
-
kigyi_23
addikt
Téves
Bocsi.
-
kigyi_23
addikt
Nekem -97/8 ASU és HSPA a kapcsolat. Korrekt értéknek tűnik
-
kigyi_23
addikt
válasz
rangersanyi #12046 üzenetére
Hülye dolog az, hogy nincs normális 3G lefedettség és a normál hálózatra nem győz átnyergelni a készülék. Amúgy ez sem megoldás, mert a mobilnet használóknak mindig buherálni kell.... (jó persze ez nem a készülék hibája).
-
kigyi_23
addikt
válasz
Alias LaLee #10987 üzenetére
Én nagyon sok készüléket vásároltam már a szürke importos gsm boltos megoldással és eddig egyetlen készüléknél sem okozott ez gondot, de mindig szolgált felvilágosítással az eladó, ha megkérdeztem a készülék származási helyét, persze közöltem vele, hogy nekem azért kell, hogy a frissítéseket be tudjam azonosítani és nehogy belefussak egy egy általam használt program területi korlátozásába. És láss csodát mindig meg is kaptam honnan származik. Gyári rendszer visszaállításnál eddig csak egy német szolgáltató okozott gondot na ők átcseszték az agyunkat a függetlenként eladott telefon valamiért mégsem volt független miután gyári reset-et kapott.... Hát kapják be a töltőmet.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Alias LaLee #10973 üzenetére
Nem értem ezt az EU régiós dolgot, de gondolom mivel Magyarországon használható magyar nyelvű készülékekről van szó (szürke importos készülékek esetén is) így gondolom EU-ból behozott darabok, de erre a boltok akik árulják örömmel adnak választ, ha csak ennyit kérdezel, hogy EU régiós a készülék vagy sem.
-
-
kigyi_23
addikt
válasz
szucsy89 #9625 üzenetére
Mert most volt huzamosabb ideig olyan meleg, hogy ez problémát okozzon.
Majd azoknál akik most vásárolnak kisebb arányban, vagy nem is jelentkezik ez a probléma mivel nem lesz olyan magas a külső hőmérséklet így nem melegszik fel annyira a hátlap.Amúgy talán kijavítja a Sony a gyártósoron a hibát (remélem legalábbis) és a következő készülékek talán már jobb ragasztással jönnek ki.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Hegyirabló #9516 üzenetére
Mert nem ázhat be a vízállósága miatt. Így, ha valami oknál fogva beázna egy kicsit akkor nem próbálkoznak azza, hogy fél óránál biztosan többet volt a vízben stb stb, hanem hibás termékként javítják.
-
kigyi_23
addikt
válasz
BanditAkos #9503 üzenetére
A Sony szimpatikus hozzáállása miatt mindegy, mert a beázást is gariban javítják. Amúgy meg vízálló ez a kis készülék szal ne színeződjön már el semmi csak úgy....
-
kigyi_23
addikt
Hirtelen nem találtam Ultra topic-ot külön, de szerintetek megéri a 30-40 rugós felárat? Nem túl nagy a készülék már telefonálásra? Van létjogosultsága a piacon? A Z és az Z Ultra között tépelődök hamarosan megválok a jelenlegi készülékemtől és nem tudom eldönteni melyik legyen az utód.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest