Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szityu161
tag
válasz
#03372544 #15655 üzenetére
Tudod az a régifajta telefon billentyűzet mikor 1 gombon 3 betű van. Az én ujjaim ahhoz szoktak hozzá. Arról ezerszer gyorsabban megirom amit akarok. Ezt sajnálom hogy nincs a 4.3-ban
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/301595_3955167257438_768850610_n.jpg
-
törölt tag
válasz
#03372544 #15241 üzenetére
Arra tudok valami megoldást, hogy mostanában, ha telefonbeszélgetés után bontom a kapcsolatot, kapok egy olyan hibaüzenetet, hogy az android.phone műkösése leállt. Térerő nulla, majd 2 mp után jó. Mitől lehet?
Valamint néha beszélgetés után kikapcsolja a hangot, meg a rezgést is. -
Studi
veterán
válasz
#03372544 #14517 üzenetére
A képernyőméret sem érv az i5 mellett, mert egyértelműen ízlés kérdése. Nekem például az i5 képernyője túl kicsi már. (na jó, a Z-é meg kicsit nagyobb, mint amit előzetesen kerestem, én 4,7-4,7"-osra vágytam
)
Más rendszer amúgy, alapvetően így szubjektív érvek mentén érdemes elkezdeni gondolkozni. Nekem jó az Android, nem kéne az iOS, amúgy sem bírom ai-k körüli hype-ot, így nem kéne i5.
-
törölt tag
válasz
#03372544 #14149 üzenetére
A GB hozott sok jót és stabilabb lett, mint az elődje. Viszont ugye az újabb készülékekre kevésnek bizonyult. Kidobták az ICS-t a maga hibáival ahogy illik. Amennyit javított annyit hibázott is! De annyira nem volt sikere, mint a GB-nek.
(Ezt ugye bizonyítja az is, hogy a legtöbb alkalmazás még mindig a GB-t írja elő alapnak...)
Aztán idővel jött a JB ami azért a 4.2.2-re egész jól összeállt. Mondjuk a Galaxy Pocket Neora a 4.2.1 az egy rossz vicc volt! Oda azért valami stockot dobhattak volna.
Most eljött a JB harmadik ráncfelvarrása. Butaság lett volna egy szériától várni megváltást, hiszen az alapokat nem bolygatják ilyenkor! Maximum annyiban, hogy előkészítik a KK fogadására, de ezen kívül semmi más nagyobb újdonságot nem tartalmaz.
A KK azért LEHET érdekes, mert volt egy olyan kijelentés, hogy az 512 MB-os készülékeken is elfut(hat... állítólag...). Tehát itt azért van egy minimális alap amire az ember tud egy kicsit reményt alapozni. Gyakorlatban pedig jövőre elválik. -
törölt tag
-
skul0
aktív tag
válasz
#03372544 #14140 üzenetére
Szintén hasonló véleményen vagyok, a launcher teljesen gördülékeny lett, ellentétben az eddigi, néha megröccenős 4.2-essel. Akku idő nem sokat vátozott, talán egy picit javult a Stamina valóban. Az apróbb grafikai változások pedig abszolút javítottak az élményen, a kapcsolatok betű szerinti görgetése szerintem állati jól néz ki. Én még mindig hiányolom a két újjal lehúzható, bővebb lehetőségeket kínáló gyorskapcsolókat.
-
-
Deck
titán
válasz
#03372544 #13855 üzenetére
Dehogy nincs rá szükség..
Rootal vannak kiegészítők, témázgatás, testreszabás, sokkal jobb akksi idő és teljesítmény, reklámok sincsenek amik szívják az akksit, sem a sok felesleges app, backup. stb..
Root nélkül nem az igazi.. Korlátozott minden és egy butított telefont használnék.
-
-
-
bg0074
csendes tag
válasz
#03372544 #12786 üzenetére
Nem hiszem, mert egy darabig rendesen megy, és utána leáll a töltés.
A brodit-nak a töltője 2A-es, így nem hiszem hogy az lenne a hibásTeljesen tanácstalan vagyok.
Volt olyan hogy a telefon kikapcsolt állapotában a töltőn volt és lemerült.A gyanum, hogy a töltés közben mikor elkezd "melegedni", valami elindul, vagy bekapcsol, és ez után valami valami hajtja a procit, de sajna a processzor statisztikában sem jelenik, meg hogy mi futhat.
-
törölt tag
válasz
#03372544 #12572 üzenetére
Már nem tudtam szerkeszteni elnézést érte.
Most azt látom, hogy ha töltőre van dugva eltűnik az ikon, de ilyen hézag nem marad.
Ma akkor is hézag volt ott napközben mikor nem volt töltőn.
Érdekes, az S-en néha égve maradt a led mikor le lett húzva töltőről, úgy látszik ezen meg ilyen anomáliák fordulhatnak elő.Egyébként ez ZL, de a szoftver elvileg ugyanaz mint a z-n.
-
Smiro
senior tag
válasz
#03372544 #12508 üzenetére
WS Platinum. Évek óta használom a kocsimon, mondjuk olyan is, mint ha most hoztam volna ki a szalonból, de nem akarom reklámozni a céget. Lesd meg a neten, a vízcsapból is az folyt egy időben. Enyhe karcokat eltüntet a karosszériáról is, gondoltam egy próbát megér, legfeljebb lemosom. (Évente 2x használom a kocsira, egy flakon az üvegtetős kombi kocsimra 4 x elég. Egy csepp pedig a Z kijelzőre szinte sok is
) Szóval meglepett az eredmény... ha ezt tudom, le sem bajszintom az acconyt a féltett telóm megkarcolásáért
-
hito
nagyúr
válasz
#03372544 #12358 üzenetére
Biztos nem Sharp kijelzős készüléke volt a szellemi szerzőnek
Felejtsd el ezt a hülyeséget, itt van előttem mindkettő. Még azt se lehet mondani, hogy ízlések és pofonok, teljesen objektíven klasszisokkal jobb a JDC. És nem hazabeszélek, mert nekem is a Sharp fog megmaradni sajnos.
-
njnl
aktív tag
válasz
#03372544 #12337 üzenetére
.244-nél is van képernyő kalibráció. Beállítások/Megjelenítés/Fehéregyensúly
Sajnos előfordulhat, hogy ekkora az eltérés, meg tudod nézni, hogy melyikben milyen kijelző van. [
L:mobilarena.hu/tema/re_sony_xperia_z_a_nagy_varazslo/hsz_2708-2708.html]Ebben a hsz-ban van egy link. Ellenőrizd le melyikben milyen van. Kíváncsian várom.
Más:
LTE hálózaton:
-89 db
51 asu -
hito
nagyúr
válasz
#03372544 #12341 üzenetére
Közben találtam 2.67 changelog-ot 244-hez képest. Ez alapján nem érdemes váltanom, nem tartalmaz kijelzőjavítást. Ez mondjuk nem tudom mit jelenthet:
Some corrections in the MSM video driver
-
szunyi777
őstag
válasz
#03372544 #12168 üzenetére
De b@sszus, nem hiszem, hogy úgy felveszi a töltést, hogy folyamatosan bootloopol!!!
Ahogy hozzáérek egy kábellel, rezeg 3-at, majd újraindul a hurok!!!Ez a legnagyobb problémám!!!
Amivel ki kellene tudnom kapcsolni, hangerő fel+power nem engedi...
Ahogyan csatlakozom, egyből indul a hurok!!! -
szunyi777
őstag
-
-
törölt tag
válasz
#03372544 #11918 üzenetére
A legújabb frissítésekkel már nincsenek performancia gondok, értem itt az akadozást? Van itt olyan akinél a legfrissebb szoftver van fent?
Végre egy akadozásmentes telefont szeretnék venni, nagyjából ragaszkodom a Sony-hoz is, de amit tegnap láttam a sony centerben (akadozó launcher, fátyolos kijelző) kicsit lelombozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest