- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő
senior tag
Mert ugyanúgy használom mint világ életemben az összes telefonomat, ergo se tok, se fólia.
Ez a vigyázunk a telefonra mint egy hímes tojásra dolog az utóbbi években lett nagyon elterjedt. (talán a "fólia maffia" felelős érte)
Nem kell dobálni, nem ezzel kell szöget beverni, ennyi.
Nálam reggel bekerül a farmer zsebébe, este pedig kijön belőle, amikor kell persze elő is veszem
Nálam még egy telefon se halt meg.
Ez a telefon is egy értékes tárgy, rendeltetésszerűen kell használni, azt pedig igenis bírja mindenféle tok/fólia nélkül!Aki extrém sportolni akar vele vagy rendszeresen elejti a dolgait az persze vegyen rá extra védelmet, de ezek nem tartoznak a rendeltetésszerű használatba
stilo18: 2004-ben regeltem be a fórumba, mert húzni akartam a jó kis Barton procimat. Kezdő voltam a témában, sok hülye kérdésem volt, kézenfekvő volt a nicknév
-
-
darvinya
titán
mert csak a Cordon-nak van olyan gépe ami szakszerűen szét tudja szedni és a végén úgy rakja össze, hogy vízálló is maradjon.
Heeeheee…erre kíváncsi lennék én is, hogy mi az.
Talán 2db 0.5-ös g.pengető, hogy a ragasztás ne sérüljön.
Mivel lágy ragasztóval van leragasztva, így azt bármikor visszarakható.
De csak addig, amíg tiszta marad a ragasztó és a támasztó felület. -
Reverting
őstag
Es? Mertnem rakod fel a fuggetlen romot? Katt es utanna mer minden rom frissul otan vagy gepen is... fuggetlen rom garit nem befolyasolja, a telo fuggo marad de a gyari romal fog mindig frissulni... Vagy ha kell feltoltom a legujabbat.... az nincs az elso hsz-ben linkelve...
-
skul0
aktív tag
Az éppen lejátszott zeneszámról csak egy gombnyomás a lejátszási várólista. (Nekem ez hiányzott)
A másik ami hasznos, hogy a navigációs sáv fölé került egy mindig elérhető ablak a zene vezérlésére. Bár ez ugye a redőnyön is elérhető volt.
képernyőkép -
törölt tag
"Végül arra a következtetésre jutottunk, hogy a vita azért mérgesedhetett el egymás között, mert nem azonos kijelzők vannak a véleményalkotók kezében, és a véleményekben néhány tulajdonság jellemzése ezért térhetett el egymástól.
Sejtésünket időközben más külföldi tesztek is megerősítették, és ma már úgy véljük, hogy legalább háromféle, és legalább kétféle gyártótól származó kijelző található az Xperia Z-kben. Ráadásul a háromféle kijelző közül kettő TFT-LCD (szerintünk ezek vannak a hazai piacon), egy pedig transzmisszív IPS TFT-LCD panel. A fő geometriai paramétereket illetően mindegyik azonos, csak éppen más-más ezek megjelenítési képességük egyes jellemzője."Forrás: [link]
-
-
Smiro
senior tag
Létezik. Amennyiben javíthatatlanul megsemmisül a telód. Ha törik a kijelző, akkor az csere, 20 e az önrész. Ha átmész rajta kocsival például, akkor az nyilván nem javítható, az csere. (információ hitelesnek mondható, számtalan ilyen ügyet intéző volt kollégától, aki lejárt gari előtt szinte napra pontosan várta az almás eszköznél ebből sportot űző, de nem nagyon sportszerű delikvenst és cserélték. Aztán, amikor már kifutott a széria, akkor ráfizetéssel az újabbra.)
-
törölt tag
-
soldier2
őstag
-
-
Miara666
csendes tag
hát ha tudom hogy ekkora vita lessz belőle fel sem hozom a témát bementem a t hez és csak annyit kérdeztem meg oldható helyszínen? válasz az volt "Nem csak szervízben..." mondom jó rendben akkor viszlát
pont azért mert nem akartam 2 hétre elküldeni ... szerintem ezt a témát lezárhatjuk és bocsi mindenkitől a kisebbféle háború miatt :-D -
Miara666
csendes tag
én kb 4hónapja használom és teljessen elégedett vagyok használatról anyit a z1 nél hogy munkatársamnak 2 nap után. lett egy mély karc a kijelzőn és szerintem az az üvegen is megvan nadrágzsebben tartotta de vigyázott rá
nekem a Z anyagával semmi bajom 1 hibám van az hogy a töltőfedélen lévő pici gumi elszakadt így kicsit nehezebb becsukni amit ma lehet meg is kérdezek hogy kicserélik-e
Z1 et ha dicsérnem kéne a procit és az aksit dicsérném külsőleg a Z jobban tetszik :-D
-
kezdő
senior tag
Lehet BL-t nyitni és visszazárni is csak valamiért ebben a topicban ez sose kerül elő.
-
soldier2
őstag
[link] itt az index link magyarul. De angolul is találsz róla HAAC microphone kulcsszóval (High Amplitude Audio Capture). Ami azért érdekes, mert video rögzítés terén az XZ1 pl elverte az 1020-t is, de ez szerint hangrögzítésben az 1020 jobb. Tehát választhatsz. Jó kép, vagy jó hang ha már mobilvideozás
-
soldier2
őstag
Bocsánat. Elfelejtettem, hogy a Nokiák teljesen más mikrofont kaptak, azok már tudnak értékelhető minőséget is már. A One-nál pedig valamikor megjelenés után volt téma, hogy mivel ugyanattól a cégtől vették a mikrofont ahonnan a Nokia, de a Nokiának exclusiv vásárlási joga volt (amről az illetékes cég állítólag nem tályékoztatta a HTC-t), ezért csak az első szériás HTC One-ok készülhettek ezzel a mikorfonnal, mert szerződést bontott a HTC az illetékes céggel (hogy elkerüljenek egy újabb jogi procedúrát, ami annyira kell egy veszteséges cégnek, mint üveges tótnak a hanyatesés)
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest