- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daw93
senior tag
válasz
frici90 #19630 üzenetére
Nekem sem teljesen "smooth" a beállításokban a görgetés.. Én 4.3-ra frissítettem rá. Amúgy más kivetnivalót nem találtam még (remélem nem is fogok) Tetszik az átlátszó gomb-, és értesítősáv, meg hogy a játékoknál eltűnik a gombsor, így teljes kijelzőn megy (azt nem tudom, hogy mindegyik játéknál így van-e)
-
w333
félisten
válasz
frici90 #19237 üzenetére
Ha valami véletlen módon, mondjuk a telefon hibájából ázott be és nem színeződtek el az indikátorok akkor elvileg érvényes a garancia és ha szerencséd van akkor cserélik a telefont
De ha te véletlenül nem csukod be a kis ajtót vagy a vízben kinyílik és úgy ázik be a telefon és az indikátorok elszíneződnek, akkor nincs garancia
-
válasz
frici90 #11775 üzenetére
Amit most írt a kollega, abból számomra már teljesen világos, hogy össze-vissza beszélnek a Sonynál, kis túlzással azt sem tudják, hogy melyik bolygón vannak. Azért írom ezt, mert én meg tegnap ezt a levelet kaptam Sonyéktól:
"A kérdésével kapcsolatban szeretnénk tájékoztatni, hogy az Xperia™ Z készülék kijelzőjén a karcálló üveg felett egy védőfólia helyezkedik el. Ez a kijelzőnél lágyabb, és az üvegnél kevésbé karcálló felületet jelent. Amennyiben ezt a fóliát eltávolítják a telefonról, a kijelző veszít törésekkel szembeni ellenállóságából.
Szeretnénk felhívni az Ön figyelmét, hogy a Sony Mobile semmiképp nem ajánlja a védőfólia eltávolítását. A fólia lehúzása nem jár automatikusan a gyártó garancia megvonásával."
-
w333
félisten
válasz
frici90 #11775 üzenetére
Ez már egy kicsit több mint nevetséges, most sírjunk vagy nevessünk ?
Soha többé Sony / Samsung, pedig párom Xperia Go telefonja nagyon jó !Nem elég hogy a szerviz egy zsák szar, a Sony meg sz@rik az emberekre ...
Ez a fólia ügy kezd nekem egy kicsit gyanús lenni, az egy dolog hogy a fólián van a Sony logó, de az hogy leveszed a fóliát és megvonják a garanciát, ez már egy kicsit felháborító, különben egyre jobban olyan érzésem van hogy semmiféle Gorilla Glass vagy Dragontrail védelem nincs a telefonon, csak valami sima üveg ... vagy ti ezt mivel magyarázzátok
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
frici90 #10802 üzenetére
A gyári füles kényelmes kialakítású, nem is szól rosszul, de én még nem találkoztam olyan gyári fülessel, ami elérte volna minőségben egy komolyabb füles teljesítményét. De el lehet csípni jó minőségű, olcsó fülest is, például nekem a 300 forintos agybadugós Maxell füles is nagyon bejött.
-
boogie84
veterán
válasz
frici90 #10211 üzenetére
Bakker az enyemen is. Gondoltam megnezem, a hatlap egy sikban van a kerettel. Tisztan latszik h elvalik a hatlapon a ragasztas, mert en nyomkodni is tudom, latszik ahogy mozog a hatlap.
3D-s jatekokkal nagyon ritkan ha jatszom. 3G, Wifi, film ami nalam eszi az akksit.
Ebbol nekem is szerviz lesz!
-
njnl
aktív tag
válasz
frici90 #10238 üzenetére
A telefon alsó élén az utolsó pár karakter (nekem 13w15 értsd.: 2013, 15. hét)
Úgy érti (már ha nem gond, hogy én válaszolok), hogy az számít igazán, hogy mennyit ment a kijelződ. Ugye bár ezt az időt pedig döntő mértékben befolyásolja a használat formája (filmezés, netezés, vagy csak szimplán a főképernyő nézegetése).
Bruttó használat az akku idő, a nettó pedig a kijelző. -
skul0
aktív tag
válasz
frici90 #9149 üzenetére
Első hsz-ből:
Július 31-én megérkezett az első frissítés az Android 4.2.2-hez, 10.3.1.A.0.244.-es build számmal.
Frissítés újdonságai:
-simább boot animáció
-hatékonyabb RAM kezelés
-smooth launcher, nincs akadás
-új update center felhasználói felület
-sokkal jobb 3G és Wifi jel
-gyorsabb válaszidő érintéskor
-gyorsabb lezárás és ébresztés
-nincs képernyő villogás
-változások az autós üzemmódban
-további kijelző fehéregyensúly javulások
-nagyobb hangerő hívás közben
-akkumulátor % olvasási hibája javítva
-jobb képek gyenge fényviszonyok mellett
-megnövelt dinamika tartomány
-nagyobb felbontású képek videózás közben
-megnövelt fps HD videók esetében
-kisebb üzemidő és teljesítménybeli javulás
-android mesterkulcs sebezhetőségi hiba foltozva
-visszafogottabb készülék melegedés
-tágabb határok közt mozgó fényerő szabályzó -
darvinya
titán
válasz
frici90 #7706 üzenetére
Miután feltettem a 4.2-t, teljesen lemerítettem a telefont, és utána fullra hagytam lemerülni.
És ezt miért csináltad?
Már régóta nem NiMh aksik vannak a telokban.
Li Ion/Poly aksit nem kell merítgetni.Amúgy is ezek az értékek pillanatnyi mért értékek, és függenek a pillanatnyi teljesítménnyel.
-
petipetya
nagyúr
válasz
frici90 #4624 üzenetére
Simán megéri lecserélni az S-t a Z-re. Nézd meg a műszaki paramétereit a két telefonnak.
Azt viszont hozzáteszem, hogy a Z kijelzője nem annyira fényes, mint az S-nek, a betekintési szög pedig ugyanolyan. Viszont ennek ellenére a Z kijelzője is látható a napsütésben.
S-em van, de vendég nálam egy Z is kis ideig. A leginkább a multitouch során érezheted a különbséget a két telefon között a mindennapi használat során - természetesen a Z javára. A Z sebessége gyors, hangminősége kiváló a beszélgetés során. A gyári launcher sem akad rajta, igazából nem találtam benne hibát.
Az anyaghasználat is nagy fejlődés az S-hez képest.
Az aksi viszont csontra ugyanannyit bír ugyanazzal a felhasználással, mint az S.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam topic
- További aktív témák...
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest