Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Coyote2000
őstag
válasz
hanati64 #2967 üzenetére
engem is érdekelne, honnan vetted!
Azt a vízállóságra figyelmeztető ablakot én kinyomtam, hogy többé ne emlékeztessen, mert rohadt idegesítő.
MÁS:
Összepárosítottam a telefont az autóm bluetooth kihangosítójával. Minden papírforma szerint működött, amíg hívni nem akartam: ekkor a telefon hívta a számot, szépen megjelent a Bluetooth embléma is, jelezve, hogy a hangot azon át fogom hallani, majd mikor megtörtént a kapcsolás (a hívott fél fogadta a hívást) a telefon eldobta a bluetooth kapcsolatot, és a hangszórón át adta a hangot.
Ez többször is megtörtént, mindössze egyetlen egyszer sikerült vele telefonálnom bluetoothon át.
Találkoztatok ilyen hibával, vagy csak én találtam kompatibilitási problémát (BMW business navi fejegység)? (délután még mókolok vele, hátha csak beállítási gond).
Azt jól sejtem, hogy a Stamina funkció kilövi a Bluetooth-t is? Mert ha igen, akkor ez is baj lehet, a kapcsolat nem jön létre olyan gyorsan, mint ahogy a beérkező hívást fogadnám.
-
Mabor
csendes tag
válasz
hanati64 #1891 üzenetére
Még nem, de 'tartják a kapcsolatot'
Írtak egy levelet tegnap is..
You currently have a back order with us for the Sony DK26 charging dock, we appreciate your order.
As with many new launches we have been frustrated by the length of time these have taken to arrive and the changing dates given by Sony and their distributors.
We realistically hope to fulfil all current back orders by the end of this month, with hopefully some shipping sooner.
We appreciate this is not ideal, but please be assured that we are doing everything we can to get these shipped as soon as we can. This is a supply issue at Sony, rather than ourselves so we can only apologise on their behalf.
PLEASE DO NOT REPLY TO THIS EMAIL AS WE WILL NOT BE ABLE TO RESPOND.
The Clove Technology Sales Team.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest