Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
frici90
tag
Update service-n elérhető a 4.4
Tmobile
-
frici90
tag
Üdv. Lehet hogy ez nem ide tartozik, de talán itt kapunk rá választ. Haveromnak is Z-je van. Tavaly vette céges telefonként részletre. A cég már nincs és mindent blockolt az apeh. Megszüntették az elöfizut mindent. Azt mondta nekik az ügyintéző hogy a telefonra is imei tiltás került. Nos itt a bibi. A telefont a cordonba garanciába kicserélték és a gari papírra feltüntették hogy új imei szám... Az lehet hogy azért működik még a telefonja mert nem értesítették a t-mobilet az új imei számról? Köszi előre is az ötleteket.
-
frici90
tag
Nálam ez mind +volt. 1 év után vissza vittem Sharp kijelzővel. 4 nap után felhívtak hogy kész. Bementem... Kaptam egy teljesen ujat. JDC kijelzőst. 2014. 8.-heti kiadást. Hát nekem ezzel semmi bajom. A töltő nyilás ajtó sztem teljesen máshogy néz ki mint ami előtte volt. Más a tömítés. A kijelző annyival szebb hogy szinte el sem hittem. Szóval nem tudom. Szerintem azért annyira nem gáz a helyzet...
-
frici90
tag
Üdv. Na volt a cordonba a telóér ami beázott. Teljesen újat adtak, nem beszélve arról hogy független és JDC kijelzős nem pedig sharp, mint amit bevittem. 1 értelmű hogy sokkal szebb ez a kijelző.
-
frici90
tag
Üdv. Nos nekem is elkopott a töltőnél a kis ajtócska és frankón elszíneződött az összes indikátor. Bevittem a szeretett cordonhoz pénteken, ma pedig szóltak hogy kész. Hát egy alaplap cserével elintézték a dolgot :-D Igaz holnap megyek érte, szóval konkrétumot még nem tudok, csak gondoltam megosztom a dolgot :-D Esetleg másnak volt már ilyen gondja? Mondjuk nekem még a hátulja is púpos volt. Remélem azt nem felejtették el :-D
-
frici90
tag
Üdv. Ma elszíneződött az indikátorom a töltő nyílásnál. Bepárásodott a kamera, és folyamatosan azt jelzi hogy nincs sim kártya.. Van amikor meg jó. Megnéztem a töltő dugaszt, el van szakadva a tömítés. Ezt gariba javítják majd?
-
frici90
tag
4.3-al nekem is rosstabb az akku idő. Sokkal. Update Service-el raktam pedig fel és mindent töröltem. Factory reset telepítés előtt, után.
-
frici90
tag
-
frici90
tag
Szerintetek az Update Service mikor fogja jelezni a 4.3-at?(tmobile)
-
frici90
tag
Üdv. Nekem is és ismerősömnek is ugyan az a baja a z-nek. Meghalt a hagszóró. Amin telefonálunk. Csak akkor működik néha, ha nyomogatjuk a telefon hátulját, a kamera alatt. Érdekes...
-
frici90
tag
Halló. Érdeklődni szeretnék hogy szerintetek innen ha ezt megrendelem, nem valami gagyi hamisítványt ffogok kapni?
Előre is köszi. http://www.kozpontiszalon.hu/sonymh1csmartheadsetblack
-
frici90
tag
válasz
Levi113399 #11983 üzenetére
Van amikor van hang, de van amikor nincs. Ha nincs kihngosítva a teló, akkor sokszor abszolut nem hallom a másikat.
-
frici90
tag
Üdv. Találkozott már valaki azzal a problémával hogy ha hívják, nem halja a vonal másik felén lévő hangját. De ha kihangosítom akkor tökéletesen hallom.
-
frici90
tag
Üdv. Beszéltem a Sony Supportal a fólia ügyben. Azt mondták hogy a fólia eltávolításával lehetséges hogy a garanciát is +vonja a szervíz mert az egy védő fólia. Mondtam a csajszinak hogy a telefont úgy árulják hogy karcáló az üveg. De a fólia meg nem az. Cserélni csak kijelzővel lehet. Mivel nem jutottam 1-ről a 2-re, úgy döntöttem hogy benézek a fogyasztó védelemhez és szépen elmondom hogy karcálónak árulják a készüléket, holott közel sem az. Holnap írok hogy mire jutottam velük.
-
frici90
tag
Üdv. Valaki próbált már MKV-t lejátszani a telefonnal? Mx playerrel annyira akad a formula 1 hogy egyenesen nézhetetlen. Ha hardveres kódolásra állítom a hangot akkor meg nincs hang. Valakinek valami ötlete? 1080p-s a film. Ja és a teló nagyon melegszik. :S
-
frici90
tag
Üdv. Én is feltettem a frissítés. A teló tényleg gyorsabb lett. Csak azt nem tudom hogy miért rakták vissza a régebbi zenelejátszót? :S
-
frici90
tag
Az uccsó frissítés óta írja azt hogy fröccsenésálló. Nekem feltűnt egyből.
-
frici90
tag
Hali. Lehet hogy láma kérdés de 4.2.2-n működik a flash player? Mert sehol nem találok rá app-ot. Köszi előre is a választ.
-
frici90
tag
Üdv. Ez szerintetek gyári lehet? [link]
-
frici90
tag
Hali. Akkor ezt a púposodást újraragasztással javítják ugye? Nem pedig telefon cserével? Gondolkodom rajta hogy elküldöm szervizbe a telót mert nekem is egy vonalba van az üveg a kerettel, csak félek a Cordon "minőségi" szervizelésétől...
-
frici90
tag
Üdv mindenkinek. Ma vettem észre hogy a Z hátulján sim körül meg púposodott az üveg. Épp a telefon keretével van egy síkban. Szerintetek elküldjem szervízbe?
-
frici90
tag
Hali mindenkinek. Most jött az értesítés hogy új rendszerfrissítés érhető el (10.31.A.0.244) ez már a 4.3 lehet?
-
frici90
tag
Hali mindenkinek. Ma elmentem csobbanni egyet a helyi bányába, és persze a Z a zsebembe volt. Ez kb 3 órája volt... Azóta nagyon halkan szól a hangszóró, és nagyon recseg is. Már korábban is fürödtem vele, de akkor fél óra múlva megjavult. Szerintetek most is jó lesz csak kicsit lassabb a helyzet?
-
frici90
tag
Sziasztok. Olyan gondom támadt hogy este a telefon azt írta hogy 31%-on van az aksi. Újraindítottam és utána azt írta hogy 51 %. Aztán eltelt kb 20 perc, megnéztem mennyi az idő, és már 29%-on volt. Mi lehet a gond? Miután feltettem a 4.2-t, teljesen lemerítettem a telefont, és utána fullra hagytam lemerülni.
-
frici90
tag
Üdv. Valaki segítsen légyszi. Kipróbáltam a telefon vízállóságát.
Érdekelne hogy az normális hogy annyira halk lett a hangszóró, hogy alig lehet hallani ha csörög a teló.
-
frici90
tag
Hali. Feltettem a 4.2-t. SUS-al tettem fel, mindent töröltem a telóról de sajnos nekem is nagyon akadozik... Chrome egyenesen rossz. Messenger akad. Valakinek van valami ötlete? Köszi a választ előre is.
-
frici90
tag
Hali. Valaki tudna segíteni? Az első hozzászólásba van egy rész hogy, hogy lehet Flash tartalmat lejátszani a böngészòvel. De nekem sajna nem megy. Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm szépen.
-
frici90
tag
Sziasztok. Kb 2 perce vagyok tulajdonosa egy Z-nek.
Külsőre nagyon bejött S-t cseréltem Z-re. Nem sokkal nagyobb, de viszont sokkal szebb. Azt hiszem jó választás volt. Az lenne a kérdésem hogy ha meg van a 30 perces töltés az elején, utána bekapcsolom és ha lemerült, mennyi ideig kell utána tölteni kikapcsolva? Előre is köszi a választ.
-
frici90
tag
Te egy igazi úr vagy!
-
frici90
tag
Hali. Készülék váltás előtt vagyok. Szeretném lecserélni,a S-et egy Z-re. Valaki tudna segíteni abban, hogy jó ötlet e? Igazából kiváncsi lennék a tapasztalatokra a Z-vel kapcsolatban. Előre is köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest