- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
S3R6PH
tag
válasz
bg0074 #16294 üzenetére
Amikor én az előre ROOTolt 4.3-at felraktam akk. nemcsináltam meg a wipe dalvik cache-et csak Wipe data/factory reset-et.
Ennél az új 10.4.1.B.0.101 verziónál sem csináltam meg a wipe dalvik cache-et csak Wipe data/factory reset-et, és mégis minden működik!
Nemis emléxem hogyamikor az előre ROOTolt 4.3-at felraktam volt e a bejegyzéseknél wipe dalvik cache.
A Wipe data/factory reset-re viszont emléxem, hogy volt benne.Vagy csak az új 10.4.1.B.0.101 verziótól lett berakva a bejegyzésekbe a wipe dalvik cache?
Szóval minden műxik, akkor ez így jólvan? Nemgond hogy nemvolt wipe dalvik cache?
-
besaints
tag
válasz
bg0074 #14011 üzenetére
Itt a Sony elismerte, hogy a szerverei a hibásak:
Sony Xperia Support
Re: Unable to connect to Sony Select after 4.3 upgrade
The service seems to be down at the moment. I have escalated this.Workaround: a Google Play-ből telepíteni, pl. most ezt tettem fel, sikeresen, pedig a Sony Select még továbbra sem volt elérhető:
Xperia™ theme - Triflat
Motiongraph for Xperia™ -
zh1972
tag
válasz
bg0074 #12863 üzenetére
Szóval autóban. Nyílván az inverteres töltés lenne a legjobb kocsiban, mivel a mai okostelefonok töltéséhez, bekapcsolt képernyővel, futó GPS-el nem elegendő az áramfelvétel a szivargyújtóból! A gyári autóstöltők természetesen alkalmasak a töltésre, de egyre több olyan visszajelzés is érkezik hozzánk, hogy autóban navigáció közben bedugott töltővel merül a telefon! Sajnos a csúcskészülékekhez ajánlott egy mini inverter, annak ellenére, hogy az alap 12V/5A aljzat elvileg egy jó töltővel több mint elég! Inverterből meg nem érdemes gagyit venni mert az meg autóvillamossági problémákat okozhat, amit drága pénzért szervizelnek! (Ezt sajnos tapasztalatból tudom) Szóval autóban én a töltő gyengeségére tippelek. Próbáld meg ugyanezt a töltőt kikapcsolt telefonnal, majd bekapcsolt de aplikációk futtatását nélkülöző állapotban és akkor kiderül egyértelműen, hogy a töltő-e a ludas, de már nekem ez több mint gyanús!
-
zh1972
tag
válasz
bg0074 #12851 üzenetére
Bocsi félreértettem!
Látom, hogy 6% ugrott le negyed óra alatt, ami akkor sem normális, ha leáll a töltés! Itt egy dologra tudok gondolni: (Ez csak akkor lesz igaz, ha beltérben voltál) A GPS nem talált megfelelő mennyiségű/minőségű műholdat és ilyenkor egy bizonyos idő után kicsit felturbózza magát a vevő a készülékedben, hogy rá találhasson a megfelelő pozicionálás érdekében a minimumra! Miután ez sikerül, visszaáll normál áramfelvételre, vagy ha x ideig nem sikerül, akkor is befejezi az akku kínzását! Ráadásul az aktív GPS default-ból nem engedi a képernyőzárat ami ugye szintén az egyik legnagyobb akku felhasználó (Mármint a kijelző) és ezek mellett akár egy google frissítés is elindulhatott ha automatikus updaten vagy plusz 2G-3G rádiós hálozatok közötti ugrálás is hatékonyan zabálja a battery-t. de ennek azért kicsi az esélye és egyszerűen ellenőrizhető is. Ezek mellett apróságok még előfordulhatnak de arra most nem térek ki, viszont egy dolog még van itt, ami nagyon kicsi valószínűségű, de lehet az akkud nem szereti a töltőjét! Az eredeti gyári töltőt használod? ...ja persze és nyílván az akku is lehet hibás, de erre sem tennék nagy összeget!
-
zh1972
tag
válasz
bg0074 #12837 üzenetére
A töltés közben minden aaku természetesen melegszik a töltés által okozott kémiai folyamatok lezajlása miatt. 55 fokig nem kell aggódni, e-fölött javasolt mexakítani a töltési folyamatot! A bekapcsolt GPS és aktív adatforgalom is generál hőt és mivel egy mobil belsejében ezek az egységek meglehetősen közel vannak egymáshoz, át is adják/felveszik az általuk kibocsájtott hőt! 45 fokig semmi abnormális nem történik bármi is legyen üzemben. Ha leveszed a telefont a töltőről azonnal csökkenni fog a hőmérséklet és ugyanez igaz minden egyes kikapcsolt szolgáltatásra is. Aggodalomra semmi ok.
Ahogy elnézem bőven 40 alatt maradt a telefon, abból kiindulva, hogy a zsebedben kb. 35-36-ra melegszik természetes úton a készülék, eleve ki van zárva, hogy ez károsítsa a készüléket.
A treshold ahol kikapcsolnak a készülékek valahol 70 környékén van! Gyártónként változó!A note2-m gyorstöltés közben 50 körül fűt!
-
-
trickymoon
aktív tag
válasz
bg0074 #12784 üzenetére
Ha jól értem, akkor a Smart Connect vagy hol be van kapcsolva, hogy dokkolón gps is kapcsoljon be, és a kocsitöltő alapban kevesebbet tölt (ha tévedek javítsatok ki) így értelemszerűen a dokkolóban tölt, de a gps többet kajál és a kijelződ is megy ami szintén fogyaszt, ezért csökken az akkukapacitás.
Ehhez hozzákötve, a gps+kijelző+töltés=melegedés->akkuvédelem, adott hőfoknál kikapcsol a töltés. Ha valaki ezt tudja megerősíteni, vagy cáfolni, megköszönöm. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest