Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
torreador22
senior tag
Na ennyit a Sony garanciáról a Samsung nem szarozik ,garanciában az a király nincs még egy cég ami olyan korrekt lenne lakásra jön és szó nélkül cseréli a garanciális dolgokat nem mint a cordon Fa.....sz mert ott csak kifogást keresnek hogy ne keljen garanciában javítani! Ez az én véleményem biztos van pozitív is de én több negatívval találkoztam az biztos! Csak az nem tiszta hogy a Sony hogy engedheti ezt meg magának amikor így is nagy a versen a piacon!
-
pit stop
addikt
Ha összetörik a telefon sehol sem fogják javítani.
Egyébként meg mehetsz másik márkához, Magyarországon az összes szervíz egy kupac szar, és arra mennek, hogy javítás nélkül visszaadják.
Talán egy kivételt tudok.(#17523) Kouta: Cordon nem csak Sony-val egyenlő, ha voltál ott te is tudod
(#17524) w333: Tökéletes telefon nincs és nem is lesz
Szedj lóheréket mielőtt mész vásárolni bármit is veszel - ennyit lehet tenni
-
M_AND_Ms
veterán
-
vatafakk
aktív tag
-
-
IcE1986
csendes tag
Nem pattan be az USB szigetelő gumi? Nekem pl alapból, a dobozból kivéve már halvány rózsaszín volt az alatta lévő kis indikátor, meg a micro SD ajtó alatti is.. Szerviz szerint még belefér, igaz T-be voltam.
Meg a töltőről lehúzva 1 perc alatt -2-3% is érdekes, utána meg lineárisan csökken. -
törölt tag
Ha olyan repedés van rajta mint ebben a cikkben a képen akkor gariban javítják.
Bár most nézem ez a kijelzőről szól, a hátlapról nincs infóm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest