- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
darvinya #19980 üzenetére
Ez a sárga Samsung EVO SDXC is megfelelő bele igaz ? (64GB)
/SAMSUNG MICRO SDXC EVO 64GB 48MB 64G 64 G GB MICRO SD UHS-1/
(8-9 ezer HUF nem pénz érte...)(#19981) Daw93: nekem jelenleg egy Kingston MiCroSDHC Class 4 16GB van benn (nem valami nagy, főleg .mkv 720p és 1080p filmeknek kevés /x264/
) ezért minimum 32GB, de akkor már inkább a 64GB -ot választanám bele ! (sok zene és film elférne rajt...)
/16GB -hoz képest../
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
darvinya #19962 üzenetére
beáll./fiókok/facebook
vagy a kapcsolatok/megjelenítés alatt az online kapcsolatok ha bevan jelölve akkor nincs 1db tel. szám se.. (franc se érti ezt na)(vagy én vagyok nagyon hülye... vagy a telefon nagyon okos !)
Megoldva! (kilegoztam...) most a képeket nem látom csak ha kiválaszrom az adott személyt, de ráfrissítek és talán beupdateli...
L
-
w333
félisten
válasz
darvinya #19427 üzenetére
Köszi
És arra van valami tipped hogy az mitől lehet hogy néha 2-3 mp -íg jó minden gördülékeny ... aztán úgy laggol a kezdőképernyők között (mintha valami húzná vissza) és az a durva hogy ilyenkor fölül a status bar alatt kb. 2-3mm -el kicsit megtörik a kép (ha balra húzom jobb felül, ha jobbra akkor pedig bal felül törik meg) 2.3.7 altt még minden ok. volt, ez még az ICS -el kezdődött
(#19428) dekrer
Tehát akkor MiUi alatt végre jó lett a kamera ?
(#19431) pszichiáter
Xperia E1 ...
persze azt a hulladékot meg frissítik
-
MaxxDamage
félisten
válasz
darvinya #18954 üzenetére
Köszi !
beáll. a kapcsolatok/megjelenítés/kapcsolat tel.számmal és mindjárt minden tel számot látok amit korábban importáltam.../csak az a baj, hogy a facebookos és családi, egyéb névjegyek is egybe vannak.. csak az van külön (GooGle Family , Friends) amit kézzel írtam be, de gondolom ez "manual" modify megoldható / beáll. (még nem néztem ezt, de ránézek majd)/
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
darvinya #18927 üzenetére
Próbáltam x10 Mini Pro -ról Z -re névjegyet átküldeni (/db) Bluetoothon keresztül is, de nem látom sehol az átküldött nevet/számot (stb-t) peddig átment meg mentette is a kiválasztott helyre (google és sima kapcsolat volt választható - mind2-re megcsináltam 1x-1x de semmi látszata...) +többet is kipróbáltam ./szerintem minden funkciót végigzongoráztam eredmény nélkül.../
188930: igen a .vcf file át is jön / mentve van, de semmi más nincs (nem rakja be ahova kéne)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
darvinya #18923 üzenetére
Próbáltam mindent, de semmi eredmény...
feladom és majd ha lesz kedvem és ídőm.. akkor kézzel beviszem mind, egyesével..
azért köszi a segítséget !itt az utolsó próba ami BT -s átvitel lett volna, de végeredménybe FAIL /valahogy nem kompatibilis egymással a 2 telefon "ilyen" szemszögből nézve !? - vagy nemtom.../ Sony vagy Sony Ericsson nem mind1 ?
L
-
válasz
darvinya #18843 üzenetére
Valakitől vettem, aki ott vette, de ez a lényegen nem változtat természetesen.
Én úgy tudom/gondolom, hogy a garanciális szervizelésre a T ugyanúgy továbbküldi a készülékeket a hivatalos SONY szerviznek, nem saját maga eszközli a javítást, saját költségen. Magyarán a hivatalos SONY garanciát "közvetíti" tovább az ügyfél felé. Ha ez így van, akkor nem értem, milyen jogon korlátozhatná a SONY garanciát azzal, ha a függetlenítést nem harmadik fél, hanem maga a SONY végzi.
Ne értsd félre, nem kötekedni akarok veled, szívesen veszem a felvilágosítást, mert az a bajom, hogy 13 éve T-s vagyok, és az utóbbi években csak folyamatos díjemelés a jutalom, nonszensz, hogy előfizetés mellett 40 ft feletti perdíjjal beszéljek júniustól, ezt már felháborítónak érzem, ezért szeretnék váltani.... T-s flottába meg magánszemélyként belépni vagy nem lehet, vagy elég bonyolult, mindenféle elbírálással, engedéllyel, kaucióval... Természetesen nekem az se lenne gond, ha maga a T végezné a függetlenítést, csak ugyebár az mennyibe is kerül.. és már évekkel a hűségszerződés lejárta után vagyok...
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
darvinya #18359 üzenetére
Igen, én is erre jutottam.
Tehát, a közelségérzékelő nem a fóliákon kivágott helyen van, hanem attól balra 3-4 mm-rel. Ebből az is kiderült számomra, hogy az a kivágás ott ahol most van, tök felesleges. Ott a környezetifény-érzékelő és az állapotjelző led van. Mindkettőnek bőven elég a fóliák átlátszósága.Továbbá az is tiszta lett számomra, hogy az én érzékelőm most folyamatosan dolgozik (csak rosszul). Ezt az infra folyamatos villogásából látom. Ez így biztos nem jó. Anno a Moto Defy telefonomnál egyszer megnéztem és pl. csak a hívásnál kapcsolódott be, hogy figyelje van-e valami közelben.
Talán a napokban kipróbált, majd uninstallált AirSwiper kavart be??? Lehet egy gyári resetet megpróbálok.... -
M_AND_Ms
veterán
válasz
darvinya #18347 üzenetére
Nem tudom van-e értelme, mert nálam ném működik.
A teszt van, hogy azt írja ki 'off' van, hogy 'on'. Ugyanígy az Elixir2 is. A lényeg, hogy az érzékelő letakarását nem veszik észre, nem változik az állapot.Ami viszont érdekes. Fényképezővel megnéztem a telefont és az érzékelő általam ismert helyétől (ahol az összes fólia kivágása van, ahova az összes képen jelölik) kissé balra 3-4 mm-re, kb. az akku százalékjele felett folyamatosan villog valami infra. Még akkor is, amikor lekapcsolom a kijelzőt. Talán itt lenne az érzékelő? De hát pont amiatt vágják ki a fóliákat! Az összes gyár rosszul csinálná??? De akkor egy Xperia Z se működne jól fóliázva! Hmmm...
Holnap megnézem a kollégák telefonját, azon mit látni.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
darvinya #18330 üzenetére
A tesztelő nem ír ki hibát, csak nem jelzi, hogy érzékelné a közelségváltozását.
A kalibráló írja a hibakódot: Failed(timeout) Please retry. Or your phone may not support this function Error Code m= -98
(és sajnos Xperia Z esetében másoknál is ez lett a kalibrálás eredménye) -
w333
félisten
válasz
darvinya #17531 üzenetére
Hát ez tényleg szomorú, hogy ilyen létezik egyáltalán
Amúgy legtöbbször magam javítom a készülékeket.
Ennyi erővel már lassan tényleg jobban megéri megvenni függetlenül a telefont valamilyen GSM boltból ahol jóval olcsóbb, és a fennmaradó összegből ha valami gond van, el vinni egy normális szervizbe, vagy ahogy te is mondod megvenni hozzá az alkatrészt és kicserélni otthon
-
korpicschess
veterán
válasz
darvinya #17484 üzenetére
Alapból az összeg mobilos megoldás messze elmarad egy ilyen cucc minőségétől...
Arról már nem is beszélve, hogy a Z nem a mobilos mezőny krémje ebből a szempontból.
Ráadásnak nem Sony DAC van benne, hanem a SoC-en található, ami egyébként alapból nem olyan rossz, de elég sok mindentől függ a végeredmény, nyilvánvalóan nem fog ugyanúgy szólni az összeg Snapdragon S4 Pro-s eszköz.Felesleges erről vitázni azthiszem...
Pláne úgy, hogy egy <8k-s mp3 lejátszó lezenél ~bármilyen mobilt (Sandisk Clip+, Zip, Fuze...)
-
Fellowes
csendes tag
válasz
darvinya #17184 üzenetére
Jó napot!
A kérdésem az lenne, hogy xperia z1 kijelzőjére ráejtettem valamit, amitől betört, kérdés, hogy a javítás (gondolom komplett kijelző) mennyibe kerülhet? A kijelzőn egy autós szélvédőn kavicsfelverődéshez hasonló sérülés van, középen egy pötty amiből ezerfelé ágazik szét a sok apró repedés. A kijelzőn van kép, de nem reagál semmire, én meg nem erőltetném. Kérem akinek tapasztalata van az válaszoljon, illetve ha tud javasolni olcsó és szakszerű helyet ahol megoldható a javítás azt is megköszönöm. Remélem valami megoldás van és nem kerül kukába a készülék? Az létezik, hogy csak üveget kell cserélni benne mást nem? -
njnl
aktív tag
-
WuuWuu
tag
válasz
darvinya #12585 üzenetére
naja ensem ertettem.
mert ugy dugtam ra h elvileg nem latta a telot a gép ugye mer bevolt piipalva az usbs hibakereses.
doomlord lement megis. kiirta h all done aztan a telo rebootolt.
supersut viszont nemtalom a telon.viszont ahogy kiveszem a pipat az usbs hibakeresertöl, egyböl minden latja a gepen a telot ismet.
oprendszer win 7 home premium 64 bit.
usb port milyen? az alatt mit ertesz.
-
hito
nagyúr
válasz
darvinya #12409 üzenetére
Most tényleg vitatkozni szeretnél velem arról amit első kézből tudok és ténykérdés? Inkább ne tedd!
Illetve szerinted a Cordonnak (minek után a Sony Mobile szerződött partnere garanciális javításokhoz) majd saját zsebből kell ezt finanszíroznia? Vagy hogyha neki kéne finanszíroznia akkor ne jönne vissza az árának a többszöröse azután amit az ország összes Sony mobilkészülékének garanciális javítása utána kap? JAJJ-JUJJ!
-
Smiro
senior tag
válasz
darvinya #12406 üzenetére
Hito:
Nana! a pengető mellett lehet még egy Cordon-logós dobozból származó tapadókorong is, amivel szétcuppantják. Ilyen célszerszám meg nem akárkinek van... legfeljebb aki használ még budipumpát. Arról meg tesznek, hogy ne ragadjon csak úgy vissza, és ettől kezdve örökös ügyféllé válj
-
hito
nagyúr
válasz
darvinya #12406 üzenetére
Jujj, ez fájt! Konkrétan egy 2mFt-os gépről beszélsz (ami kifejezetten Sony IP57/58-as készülékekhez van többek között), ami miután szakszerűen összeragasztotta a darabokban lévő gépet, még nyomáspróbázza is és ha azon megbukik, akkor kezdik előlről.
De Te nyugodtan próbáld meg otthon gitárpengetővel és utána ússz vele egyet. Kíváncsi lennék az arckifejezésedre utána.
-
soldier2
őstag
válasz
darvinya #11754 üzenetére
Már linkeltem korábban a Sony hozzáállását a fólia ügyhöz.
Röviden:
1. Gyárilag a telefonom lévő fólia ütésállósági célt szolgál, eltávolítani nem ajánlott
2. Cserélni ugyanilyenre nem lehet csak kijelző ill Hátlap cserével
3. Ott ahol adnak a telefonnal plusz fóliát azt a gyárival és nem a gyári helyett kell hasnálniEhhez azt tenném hozzá hogy a karc az sérülés és mint ilyen nem garanciális probléma.
Új fólia felhelyezéséhez egy ötlet: felhelyezés előtt megvizezed így a kijelzőre rátéve helyre csúsztatható, majd a buborékeltávolítóval kihúzod a.vizet és kész. Állítólag fóliafelhelyezéseknél alap tudomány, én csak nemrég hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest