- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
Micsurin #12075 üzenetére
Jobb kamera, jobb kijelző (elsősorban a fényerje jobb a Z1-nek, nem kicsivel - erősebb hardver, jobb akkuidő ùgy kb 20-25%-al. ami 1 óra netezést is jelent. Viszont a Z is nagyon jó, én nem cserélnék (családban van mk) persze új készülék vásárlása esetén nálam a Z1 nyert. Viszont a Z1 nagyobb és nehezebb, ami nálam belefért, de utána jó a Z-t is kézbe fogni (nem volt műanyag érzés mint alább írták, hisz üveg az is, csak a kisebb súly miatt gondolhatod azt hogy a Za gyengébb)
-
-
njnl
aktív tag
válasz
Micsurin #11939 üzenetére
Nekem ráhajtós bőrtok van rajta. Nem egyszer ejtettem már le benne, de eddig semmi a baja (kop-kop). A tok műanyag kerete mondjuk már kezd szétmenni.
Egy fontos tanács: ha tokot raksz rá, akkor mindenképpen ragassz fel rá egy másik fóliát legalább a hátuljára. A tok és a telefon közé kerülő por csúnyán összekarcolja a gyári fóliát.
(én a tok belsejébe ragasztottam még öntapadós papírt) -
NY_A
őstag
válasz
Micsurin #11939 üzenetére
Nekem több fajta tok van hozzá, majdnem minddel leejtettem már.
Van ilyen rápattintós is, azzal pont pofára ejtettem a minap, de szerencsére a pereme felfogta az esést. Mondjuk a tok az elrepedt, de a telefonnak semmi baja nem esett. Egy 300 forintos ebay-es tok volt, hálából veszek belőle vagy hatot. -
-
Studi
veterán
válasz
Micsurin #11935 üzenetére
Igen, üveg hátlap, több telónál alkalmazzák mostanában. Kézbe véve a telefont meglepően stabil, nem csúszkál. A mérete miatt persze máshogy kell tartani, mint egy 4" körülit. Leejteni persze nem érdemes.
A gyári fólia gyakorlatilag atomstabil. (normál körülmények között persze) Én az X10i-ről alig bírtam levakarni. Két évig mondjuk észre se vettem, hogy van rajta. :-D
-
soldier2
őstag
válasz
Micsurin #11901 üzenetére
Ez így nem igaz, segítünk ha tudunk. Egyszerűen olyan kérdések voltak, amikre pl nekem gőzöm sincs. Annak értelme pedig, hogy azt írjam, hogy nem tudom, az nulla, de azért védendő a mindér becsületét megpróbálom:
- koncertfelvételen hangminőség minősíthetetlenül rossz, mint minden mobiltelefonon. Ezen a szinten én nem tudok különbséget tenni a nagyon sz.r és a simán csak sz.r között.
- fogalmam sincs, de ha nem találsz ott ahol a T-re találtad akkor vsz nincs, és ha nincs akkor már nem is lesz
- zárt bootloaderre szerintem van főzött rom (a telefon gyors, visz mindent, csak a változtatás miatt nem cserélek romot. Majd ha kezd lassú lenni akko fogok), bootlaoder nyitás tudtommal csak a kernel cseréhez kell, és vannak romok amik a gyári kernellel is elszaladgálnak. Ha ebben hülyeséget írtam volna javítsatok ki kérlek, mint írtam nem nagyon foglalkoztam még ezzel a Z-n. Úgy jó a nejemnek ahogy van.Freddy023 - a legjelentősebb talán a nyári nagy melegben a túlmelegedés hatására néha elváló hátlap volt, amit garanciában javítottak. Más tudtommal nincs. Ami szoftveres hiba volt azt mostanra javították.
-
njnl
aktív tag
válasz
Neked annyit tudok mondani és csakis a hangnemed és a lekezelő stílusod miatt, hogy: keresés.
hito
Ezekkel kapcsolatban nekem nincsenek tapasztalataim. Nem használom koncert videókra (amúgy is fényképező hívő vagyok).
Kicsit legyél türelemmel és megjönnek az olyan tagok akik mélyebben jártasak az ilyen témákban (bár látom szorít az idő).Nálam szuperül teljesít, azok a videók amiket barátokkal csináltunk ökörködésből kiválók lettek -számomra. Sztem is felesleges hozzá a kamera modul. Egy 50-70 ezres félkompakt kamera sem foglal sokkal nagyobb helyet a minőségéről ellenben nem kell talán sokat mondani. Egytlen dolog, hogy nem tudod rögtön megosztani (bár OTG kábellel, vagy microSD-vel erre is van lehetőség) illetve a Samsungnak már van WiFi-s gépe (szerinem túlárazva).
A képei szerintem a telefonos élmezőnyben vannak.A telefon hibátlak, nálam porolódik, úszik, mosószerrel mosom. Sört, sárt, olajat kapott már. Ha vájt fülű vagy akkor a gyári hangszóró kiábrándító lesz (vízállóság hatása), viszont egy jó fülessel kiválló.
Remélem segítettem minimálisat.
Szerk: egymással keresztben írtunk, ezért a szövegátfedés...
-
hito
nagyúr
válasz
Bízom benne, hogy azért nem ennyire vészes a helyzet. Ámbátor nem egyszer futottam bele olya topicba, mint amilyet lefestettél. Nem is szeretnék erről véleményt nyilvánítani, mert idő előtt felégetnék minden hidat
Tény, hogy elég megalázó, hogy egy sziára nem méltatják az embert. Nem baj, adott esetben ez nem rólam kiállított szegénységi bizonyítvány
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest