- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
korcsillio #19270 üzenetére
Csak ha független, de akkor is necces, mert nem könnyű a szerelés.
Ha meg csináltatod, akkor 10-50eFt-ba kerülhet csak a szerelés. -
darvinya
titán
válasz
korcsillio #19263 üzenetére
Itt vannak kijelzők: []
(#19266) skyline_r33
Sajnos eBay-en nem mindegyik fullHD-s kijelző, sok köztük csak HD.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Szia,
Ha jól emlékszem 52k-ér láttam valahol.
(Google am. A barátod)L
-
törölt tag
válasz
20-25k
-
Deck
titán
válasz
korcsillio #15553 üzenetére
-
Deck
titán
válasz
korcsillio #15551 üzenetére
De..
-
törölt tag
válasz
korcsillio #13209 üzenetére
Ismerős szitu!
Bár a Note nekem már nagy lenne, így jött a Z. Android -> WP -> Android körúttal! -
törölt tag
válasz
korcsillio #13207 üzenetére
Egyik barátom használ S3 LTE-t és tényleg olyan fazonról van szó aki olyan pepecs ember, hogy a tokot is képes leszedni a telefonról, hogy megtörölgesse. Tehát igencsak vigyáz a dolgaira. Ő azt tapasztalja, hogy az üzemidő baromira a béka alsó fertálya alá kúszott, pedig perces korától van meg a telefonja és kb. fél éve használja. Gyári rommal, abszolút érintetlenül. Egyedül a Viber, Skype, Facebook megy neki rajta.
Viszont én ugyanezt a kombót használtam sima S3-nál és érezhetőbben jobb üzemidőt diktált. -
Lajki
tag
válasz
korcsillio #12522 üzenetére
Én múltkor találtam 1 I5-öt, ráírtam sgs3-ra csere értékegyeztetéssel . A válasza az volt , hogy plusz 10et kér amit eléggé furcsállottam ( persze kép nem volt fent). A legviccesebb küldott 1 google-ből lementett képet !
-
hito
nagyúr
válasz
korcsillio #12535 üzenetére
Kettőt találhatsz.
-
Studi
veterán
válasz
korcsillio #12524 üzenetére
Én hívtam fel ilyen hirdetést, Kalocsán volt. Mondtam, hogy akkor ülök az autóba, és másfél óra múlva ott vagyok érte. Az nem jó neki, nem ér rá. Mondom akkor másnap. Az nem jó neki, mert dolgozik. Akkor mondja meg, mikor, hol végez, én pontosan ott leszek, és átveszem a hirdetett telefont. Az nem jó neki, mert nem tudja garantálni, hogy nem veszi meg addig valaki.
És akkor még felajánlotta, hogy utaljam át, és akkor biztos tartja nekem a telefont.
-
Studi
veterán
válasz
korcsillio #12522 üzenetére
Persze ha tényleg ilyen közel van, és meg tudsz beszélni egy személyes találkozót, akkor hajrá!
-
válasz
korcsillio #12520 üzenetére
Gondolom előreutalás only...
Vagy törött/beázott/lopott/letiltott.. stb.
Egyszóval tuti átverés.
-
stilo18
addikt
válasz
korcsillio #12455 üzenetére
Én Note II-t cseréltem Z-re. Megéri minden tekintetben, egy dolgot kivéve... Aksi.
-
válasz
korcsillio #12449 üzenetére
szia,
az s3 részemről gondolkodás nélkül cserés lenne bármelyik másikra, az említett két típus közül!
főként a 2 gigabyte ram látványos, az s3 csak 1 gigabyte ram, és nem is a legjobb ram kezelés tekintetében.
a note 2 és az xperia z különbözetét abban látom, hogy előbbi jobb akkumulátoros üzemidőben és szervizes támogatásban, utóbbi pedig erősebb hardver és ip57. -
Studi
veterán
válasz
korcsillio #12449 üzenetére
Nekem a Z óriástelefon, a Note 2 meg már inkább minitablet. Szerintem a Note kétkezes, nem olyan jól kezelhető. Igaz, nincs nagy kezem, de a Z átellenes sarkait épphogycsak átérem.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest