- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebencus90
csendes tag
válasz
BLUE TORNADO #29580 üzenetére
Fuu még nem tudom, majd feldobom jofogasra, szerintem majd olyan 30 körül adok túl rajta, tokkal, dokkolóval együtt.
-
thebencus90
csendes tag
válasz
BLUE TORNADO #29578 üzenetére
Eladom
-
thebencus90
csendes tag
Sziasztok ezennel megválok szeretett C6603-tól. 2014 januárjába vettem, azóta két kijelző törésem volt, az egyiket garanciába cserélték (mert magától repedt el), a kövi alkalommal meg én törtem össze
ezután egy után gyártott kijelzőt voltam kénytelen belerakni amelynek kissé szokatlanok voltak a színei, de megbarátkoztam vele
Más nemvolt cserélve a kicsikébe (a csatlakozó fedeleken kívül amik kikoptak többször is) az aksi persze újkorához képest gyengült, de még a mai napig is kibírja a nap végét (persze ha nyúzom akkor rá kell segíteni)
Az évek során azt vettem észre mintha a kamerán szoftveresen rontottak volna, ilyen tapasztalatokról itt is olvastam (ez az egyedüli ami miatt leginkább fáj a szívem).
Szerintem elég jóra sikeredett ez a készülék, az utódokról már nem ezt hallottamÖsszességébe megvagyok elégedve a telefonnal, még a mai napig is (viszonylag) gyors, sok mai középkategóriásnak a körmére verne.
Sajnos a kövi telefonom nem Sony lesz, hanem Huawei P10, de számomra a Sony mindig is favorit marad, aztán lehet hogy még visszatérek valamikor a márkához
Köszönök mindent, sziasztok -
thebencus90
csendes tag
válasz
Destroyer91 #27682 üzenetére
Szia nekem is pont most kb 1 héttel ezelőtt váratlanul telefonozás közbe a szemem láttára a képernyője keresztbe repedt. Bevittem T...-be azt mondták a törés nem garanciális, de mondtam hogy külső behatás nélküli repedt el, és a sony garanciálisan javítja, így szó nélkül bevették, adtak egy cseretelefont, és most várok.
De én sem értem hogy hogyana szemem láttára elindult a bekapcsológomb aljától a repedés és keresztbe végigrepedt a telefon kijelzője, a felső fele meg érintésre nem reagált, nem értem talán a nagy hőséget nem bírja
-
thebencus90
csendes tag
Sziasztok! telefonomnak az előlapi üvegje ma random, használat közbe keresztbe végigrepedt a hangerő gomboktól, az érintés nem reagál a repedéstől fölfele a kijelző nagy részén pedig semmi behatás nem érte a telefont csak úgy gondolt egyet és végigrepedt
a kérdésem az hogy garanciába van még a készülék és hogy kicserélik az üveget?
-
thebencus90
csendes tag
T...-re jött valakinek már 5.0?
-
thebencus90
csendes tag
Rip walkman (név)
Evvel most kiveszett egy darabka történelem a telóból -
thebencus90
csendes tag
-
thebencus90
csendes tag
válasz
#03372544 #26246 üzenetére
Megtaláltam a megoldást arra, hogy képernyőtükrözés alatt mért nem kapcsolódik a wifi hez a teló, valamelyik angol fórumon bogarásztam ki, hogy ha le van tiltva a mobilhálózati adatforgalom akkor valamiért a wifi-hez se csatlakozik a teló, mivel nekem nincs mobilnetem ezért ez a funkció alapból letiltva volt és azért nem ment a wifi képernyőtükrözés alatt, most hogy bekapcsoltam a mobilnetet a wifi is működik képernyőtükrözés alatt
bár nemtom miköze van egymáshoz a kettőnek
A tévéhez nem nyúltam hozzá valószínüleg valami bug lehet vagy nemtudom. -
thebencus90
csendes tag
válasz
#03372544 #26241 üzenetére
Értem, nekem tévébe van benn alapból ez a funkció és csak azt vettem észre hogy néha megy a telón a net tükrözés közben (nem mobilnet), de nem mindig, és arra próbálok rájönni, hogy mitől függ. Na mostha itt is úgyvan ahogy te leírtad akkor elvileg a tévébe kell keresnem a megoldást.
Csak nemtom hol -
thebencus90
csendes tag
Sziasztok!
Egyszer már feltettem a kérdést most máshogy teszem fel. Ti ha kitükrözitek a képernyőt (miracast) egy TV-re akkor az alatt leválaszt titeket wifi hálózatról?
-
thebencus90
csendes tag
Sziasztok! Az mért van hogy képernyőtükrözés alatt néha csatlakozik a routerhez és tudok netezni, de a legtöbb esetben kiírja hogy leleszek választva a wifi hálózatról és akkor egyértelműen nem nemtudok :/
-
thebencus90
csendes tag
Sziasztok! lehet valamit tudni a Lollipopról, hogy mikor érkezik, (ha egyáltalán jön)?
-
thebencus90
csendes tag
Sziasztok
olyan kérdésem lenne, hogy ami a telóba van képrenyőtükrözés(screenmirroring) funkció az csak sony tv-vel működik, mert úgy hallottam, hogy pl.: samsung tv-vel nem megy az allshare cucc miatt, lg,philips tv-k ről nemtok semmit.
-
thebencus90
csendes tag
válasz
MaxxDamage #24751 üzenetére
Nem lehet hogy valami zavarja a közelség érzékelőt, (rossz fólia)mert az kikapcsolja a képet hívásnál ha a fejedhez rakod vagy valami a közelbe ér.
-
thebencus90
csendes tag
Sziasztok nekem most jelezte a teló a 4.4.4.-et (t-mobil), felrakjam vagy még várjak?
-
thebencus90
csendes tag
Sziasztok nekem is előjött mostanába ez a dolog, hogy északa kb. 20 százalékot lemerül greenify-vel meg staminaval, ugy hogy még a wifi is kivan kapcsolva, de napközben minden rendben régebb meg éjszakánként csak 1-2 százalékot merült:/ most meg nemtom amikor a wifi se megy és a jelentéktelen appokat meg greenify-el kilőttem:/ a play szolgáltatásokkal soha nem is volt gondom és most se az az oka
-
thebencus90
csendes tag
Sziasztok, olyankor mivan ha elszíneződött az indikátor de semmi baja nincs a telónak, vissza dobják a garit vagy csak kicserélik az indikátort?
-
thebencus90
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a fülhalgató hang erejét lehet valahogy emelni, buszozás közbe szoktam halgatni a zenét, de van amikor beszűrődnek a zajok, lehetséges valahogy növelni a hangerőt?
-
thebencus90
csendes tag
válasz
toxicdog21 #21095 üzenetére
Igen youtube-on van külömbség a 4k és 1080p között ugyanis a yt elégé tömöríti a videót és 4k-s videó esetén kissebb a tömörítési bitráta mint 1080p-n, és kevesebb a blokkosodás.
-
thebencus90
csendes tag
válasz
spanglee001 #21021 üzenetére
Akkor nemtudom :/ pedig nekem is ez volt 360fokba forgott de pár fektetett 8as után rendbe jött
-
thebencus90
csendes tag
Amúgy valaki valami trükköt tud arra, hagy a jack csatlakozó fedele ne jöjjön fel?
-
thebencus90
csendes tag
válasz
spanglee001 #21018 üzenetére
Ne a gyroszkópot válaszd hanem a compasst
-
thebencus90
csendes tag
Nekem a lista élén a walkman van, az normális igaz 2x 40percet buszozok és általában zenét halgatok.
-
thebencus90
csendes tag
Sziasztok! olyan problémám van hogy forog az iránytű körbe körbe 360°-ba a gmaps-en vettem észre de nem tudom miért csinálja
-
thebencus90
csendes tag
Üdv! nektek nem melegedik a készülék mert az aksi úgy látom már beált brutál jól bírja a készenléti üzemmódba
de amikor pl.: chromeozok akkor melegedik, eddig ezt nem csinálta 4.3-ba, de ha nem vagyok wifi-n és mondjuk egy gyengébb játékot (pl.:2048-at) benyomok vagy képeket nézek akkor egyáltalán nem melegszik és az aku is nagyon jó
Jah és még 1 olyan kérdés hogy az a GPU beállítás 2D-s rajzokhoz a 4.3-ba alapból be volt állítva és azért nem laggolt a menü vagy csak itt igényli?
-
thebencus90
csendes tag
válasz
MaxxDamage #19967 üzenetére
Megjelenítés és ott alúl a kapcsolatok megjelenítése alatt ott a facebook-nál megnyomod a lefelé nyilat és ott a minden kapcsolatot bepipálod
-
thebencus90
csendes tag
Sziasztok! Én is felraktam a 4.4.2-őt szuper, gyors meg minden, (bár a 4.3-se akadt) csak gyorsan merül 4.3-nál egy napot lazán kibírta, és még kb. 40%-al raktam esténként tölteni most meg már itt mindjárt le merül (staminaval, meg minden energiatakarékos cuccal), azt mondjátok hogy be kell még állnia az aksinak?
Amúgy nekem tetszik, változott a kameránál a kreatív efektek app is sokkal több efekt van, de viszont a feloldásnál nem lehet valahogy visszaállítani a redőnyös feloldást, mert most valami gagyi van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest