Hirdetés
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gabi123 #26918 üzenetére
lehet azért mert hongkongi kiadásnak nagyobb a rendszer képfájla... énnerre tippelek hogy azért nem ment fel...hasonló hibák vannak a samsungnál is csak ott hidden size failed...ami azt jelenti hogy a /preload partíció mérete kisebb mint a képfájl mérete,ilyenkor kell egy repartot csinálni és jó lesz. a samsung 2 /preload méretet használ,10mb és 200mb és egyértelmü hogy a 174megás hidden.img.ext4-et nem tudja 10mb-ra felírni és ilyenkor hibára fut a flash progi...szerintem te is hasonlóba futottál bele
-
-
darvinya
titán
-
darvinya
titán
válasz
gabi123 #18846 üzenetére
Akkor tegyük tisztába.
A garanciális szervizt végezhetik helyben v. Sony szervizben is.
De ez független a hálózat zártól.A szolgáltató az ilyen készülék mellé megkapja a hálózati korlátozó/feloldó kódot.
Tehát nem kell neki a Sony-hoz fordulni.Ha ez így van, akkor nem értem, milyen jogon korlátozhatná a SONY garanciát azzal, ha a függetlenítést nem harmadik fél, hanem maga a SONY végzi.
Mert nem a harmadik féltől vetted és nem ő adott hozzá papirokat, importálta.
Szolgáltatónál csak a tulaj tudja függetleníteni hivatalosan és akkor marad meg a garancia.
-
oliwire
őstag
-
soldier2
őstag
válasz
gabi123 #10088 üzenetére
Én is a nagyobbat vettem, de nem kellett volna. Ha bele lehet tuszkolni egy tokba (úgy, hogy a telefon teljesen benne legyen és ne lógjon ki semmi belőle) akkor pár nap alatt könnyedén fog ki-be járni, de nem esik ki magától. A nagyobbik tokkal vigyázni kell, mert pl az én ArcS-em a legtöbb leesést úgy abszolválta, hogy fordítva tartottam a tokot és kiesett. Egyébként a linkelt PierreCardin tok nekem bejött (ha cserélni akarod nézd meg a Samsonite hasonló tokokat is, én anno túl szűknek találtam, de így utólag lehet jó lett volna.
A félévente új csúcsmobil témához pedig csak annyit, hogy amíg a konkurencia ezt csinálja (S4 Snapdragon800-al, LG G2, és biztos vagyok a HTC is villantani fog valamit) addig a Sony is kénytelen ezt csinálni. A Honami pedig egyre inkább tűnik egy Faceliftnek, mint annak a nagy durranásnak amiről a korai pletykák szóltak. Gyanítom, hogy sokan többet várnak tőle mint amit valóban nyújtani tud. Nekem viszont akkor is kell, bár most, hogy az LG G2 már 500 euróért előrendelhető komoly konkurenciát fog jelenteni biztosan.
-
Zsmester89
őstag
válasz
gabi123 #10088 üzenetére
Én LG KU990i-hez használtam ugyan ilyen tokot.
Soha többet nem vennék ilyet, a belső bélés a peremnél elvált, így mikor beletoltam a telefont, egyre jobban levált. A végén már kiszedtem belőle és csak a bőr maradt, abban meg lötyögött, meg ugye a kihúzható kérsze is már szabadon volt.. Ki is dobtam.Remélem nálad ez a probléma nem fog előjönni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Spórolós topik
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Házi hangfal építés
- Videó stream letöltése
- Formula-1 humoros
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest