- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
Itt egy részletes leírás: Firmware frissítés menete
-
consono
nagyúr
Én ugyanezt mondtam tegnap
Persze abban is volt igazság amit reagáltak rá, hogy az ügyfél megtartás is lehet cél, de sajnos ahogy látom ez mindenhol (az én munkahelyemen is) sokáig sokadrangú szempont volt... Mellette meg sehol nem mondta hivatalosan azt a Samsung, hogy ekkor és ekkor ki lesz adva a 2.0, minden információ legalább egy, de inkább több lépcsővel odábbról jött.
-
MxM19
aktív tag
-
MxM19
aktív tag
nem azért mondom de én 600mhz között és 1ghz között nem érzek különbséget.
Mondjuk nézzünk egy játékot.Gangstar West Coast Hustle.Bladen 2.3.4 en jobban ment sokkal mint a wave 2-n.
(Lehet valami nincs rendbe a telóval mert amint írtam a proci folyamatossan minimum 29% on pörög.Elvileg 1%on kellene.És észrevettem hogy a scrollozás sem olyan gyors és hibátlan mint volt.És nem hiszem el hogy ennek a játéknak egy ilyen hardverrel akadoznia/lassulnia kéne.) -
Kaji
tag
Csütörtökön lehetőségem volt nyomogatni, vagyis simogatni (mivel 2 gomb van rajta) a Nokia N9-et.
Nokiának eddigi legjobb telefonja. Nagyon eltalálták. Nagyon egyben van.Nagyon lenyűgöző volt, talán jobb a samuknál is, legalább is, így elsőre adta. (nem reklám miatt mondom)
Kár, hogy eleve halálra van ítélve. -
unrealnoise
senior tag
Nekem is elég volt, viszont egy komolyabb usernek ez kevés. Bada filmnézésre sem teljesen okés, számtalan videóval találkozok mai napig, amikor kissé akadozik a film az S8500-asomon. (Konvertálás nélkül tolom rá a filmeket, és nem full HD-seket), de általában élvezhető szerencsére, viszont tényleg 10-ből 2 tut ilyen szaggatva lejátszós. (apró akadozások folyamatosan) A zene oké, szól meg minden, de vicc, hogy nincs mappa szerinti rendezés, csak valami külső appal. (Lehet azóta van valami free megoldás erre, de szóval még erre is külön rá kell keresnem...) Ez miért bosszant?
Albumokat szeretek hallgatni, és jó látni pl, hogy így néz ki a lista a telefonomon:
Anathema - XY lemez
Anathema - XY+1 lemez
Paradise Lost - XY
Paradise Lost - XY
Paradise Lost - XY
Type O Negative - XY
Szóval szépen sorban, Wave alatt ezt nem tudom megcsinálni, amikor fennt előadó szerint rendezem, akkor ABC sorrendben rakja az összes számot tőlük ami telón van, és akkor totál káosz van az albumon lévő dalaik között...
Játékra jó lenne a Wave (ha lenne rá elég tartalom) ahogy minden másra is, én sem cserélném le, ha nem ez az OS lenne rajta.Igazából most nagyon bejött egy a SE mini pro 2, annyit ajánlgattam, míg végül én is ilyet veszek... Lehet nem fém, meg superamoled, de ha használom, legalább nincs megkötve a kezem.
-
consono
nagyúr
Így ránézésre szinte minden kérdésedre nem a válasz a jelenlegi ismereteink szerint...
- USB OTG-t nem támogat a Bada
- doc file-t tudtam letölteni, ha jól emlékszem, de lehet, hogy pdf volt...
- Skype csak pletyka szinten van
- a filmlejátszással eddig sem nagyon volt gond, de a 2.0 az svi kiterjesztésűeket, ha jól emlékszem nem vitte, átnevezve mp4-re viszont igen
- az eddig ablak nincs meg, inkább az androidra hajazó dolog van a beállításokbanleslieke: az, hogy az 1.2-ben működik (sajnos) nem jelenti azt, hogy úgy lesz a 2.0-ban is...
-
F-ECT$
titán
Most én is várok a telefonvásárlással egy kicsit, hátha lesz valami meglepetés a közeljövőben.
Mindig be van jelentve valamilyen olyan új fejlesztés, ami miatt megéri várni. Amikor kijön az adott cucc, akkor horror ára van, ami miatt megéri várni. Amikorra lemegy egy picit az ára, addigra bejelentenek valamilyen új fejlesztést, ami miatt megéri várni
-
duvi
nagyúr
Szia!
A 8530-nál kicsit más az USB csatlakozási lehetőség. Nem kínál fel választást.
Helyette vagy kiválasztod az általad is választott Háttértár módot és ezután csatlakoztatod a géphez a telót. Ilyenkor csak a háttértár üzemmód él. Viszont ha már feltetted a KIES-t és az usb drivert akkor már nem kell semmit csinálnod csatlakoztatás előtt. Egyszerűen csatlakoztatod a kábelt és a telefon mint külső eszköz jön fel a Win7 "Hordozható eszközök" listájában. Ebben az estben minden szolgáltatás elérhetővé válik egyszerre. Megnyitod a Wave II-t mint eszközt és tallózhatod az összes meghajtóját.Két belső és (ha van) akkor egy külső memóriát fogsz látni. Gyakorlatilag másolhatsz/törölhetsz fileokat, de ha elindítod a KIES-t akkor az is egyből kapcsolódik a telódhoz. A lényeg, hogy nincs szükség a háttértár üzemmódra többet.(kivéve a Route66 klienséhez való kapcsolódáskor)
-
consono
nagyúr
Nem én csináltam: http://www.youtube.com/watch?v=Cl4kfM1aHnQ
-
István100
tag
Igen. Nagyon praktikusan lehet vele fényképezni. A képek exponálásakor szépen illeszti őket, pótolja az egyébként szükséges (a forgás miatt) állványt. Nekem az a bajom, hogy a felbontás lesz gyenge. A szoftveres részéhez nem értek. Nem lehet megoldani, hogy a felbontás 3x vagy 4x az egy kép közel maximuma legyen? Profi programoknál a képek összeillesztése minimális veszteséggel jár. A Photoshoppal összerakott pesti háztetős felvételem az eredeti felbontással 60-80 cm. hosszig gond nélkül nagyítható a Wave által összerakott messze nem.
-
SlyChocolate
senior tag
Az igazi hibája nem a szövegtördelés arra ott a zoom.
Hanem, hogy semmit nem lehet vele leszedni.
Tartanod kell egy hugyos operaminit erre a célra.
Arról nem is beszélve, hogy egy képnek a címét sem tudja megmondani.
Így képet nem tud vele az ember linkelni...stb...
Szégyen. -
ADAM1337
nagyúr
-
dave182
senior tag
nekem szeptember óta van meg a T-mobile-os drágaságom,frissítettem 1.2-re. a frissítés utáni héten 2x újraindult a telo,de azóta sem tapasztaltam semmiféle hibát:az ébresztő mindíg ébresztett,videolejátszásnál se frissítés előtt se utána nem volt gond, pedig ami filmet találok egyből tolom rá és nézem vagy tv kábellel vagy a telo kijelzőjén.böngészővel sem volt sosem probléma.ami nagyon idegesít hogy a hangerő a zenelejátszásnál eléggé vissza lett véve, akg k321-et használok,agybadugós és mégis 7-8 on kell hallgatnom.
más:a procikilengést nem lehet h a hálózatkeresés generálja?? -
-
Varszegig
veterán
persze előjön ez az oldal túl nagy, de ha bezárod a böngészőt, és újra megnyitod, akkor elmúlik. ellenben ezelőtt mi volt? telefonrestart, ha böngészni akartál. az azért sokkal zavaróbb. Én az 1.2 telepítésekor indítottam 2x újra a telót, azóta 1x sem. Régebben a memgondok miatt ha játszani akartam, akkor azzal kellett kezdenem.
-
Sógi
addikt
Más nem futott a háttérben?
Azt aláírom, h vannak apróbb hibák, bár ez nem annyira oda tartozik
Ez memória gond lehet?
Bizots lesz rá vmi okos megoldás10-es skálán mennyit adnál a telóra?
Lehet én vagyok az egyetlen szerencsés aki még nem kapott hibaüzit...
Bár pár játék volt már, h nem indult el csak újratelepítés után...de ez annyira nem "izgatott" fel -
peterk
senior tag
Én eddig telefonon soha semmilyen T9 vagy egyéb rásegítős megoldást nem tudtam hatékonyan használni - pedig annak idején WM6/6.5 alá sok félét kipróbáltam -, de ez a swype nagyon bejön! Éppen a böte nagy ujjaim miatt jó, mert én még fekvő helyzetben is képes vagyok melléütni, álló helyzetben pedig egyszerűen kínszenvedés eltalálnom az adott gombot. A swype-al meg elég "körülbelül" arra húzni az ujjamat, nem kell pontosan eltalálni az adott betűt. Aki ezt a google-nél kitalálta, annak nagy piros pont jár.
-
TomWexX
addikt
Én eddig egy sorozat részt néztem meg a wave-n (ami pont nem szaggatott) autópályán utasként, és nekem baromi kényelmetlen volt. Rázkodott a kezem, meg bezavart a mozgó háttér!
Én inkább zenét hallgatok, vagy netezek rajta (hogy ha van 3g) utazás közben...vagy nézem a szarrá unt tájat.
Filmet meg csak nyugalomban jó minőségben nagy TV-n szeretek nézni megszakítás nélkül. Én ilyen vagyok.
-
bexinho23
őstag
Na ez az. Megfogadtam sokak tanácsát, és elkezdtem konvertálgatni, ami kissé nevetséges volt, mivel így zajlott: 1 teljes évad lehúz (350 x 22-25 rész). Ezeket egyenként elkezdtem átalakítgatni (22-25 x 55:60 perc). Na most körülbelül 3 részt csináltam meg, és beleuntam. Megjegyzem a minőség se lett olyan, amilyen volt (pedig a beállítások úgy voltak, ahogy kellettek lennie).
Így hát várom az 1.2-es frissítést, mert ha 10 esetből 9 helyett "csak" 4x lesz rossz egy sorozat/film, MÁR boldog leszek.
Más: Gyári böngésző 3-4 oldal meglátogatása és teljesen ránagyítása után szokásosan bejön az oldal túl nagy szöveg, amit csak úgy tudok "törölni", hogy kilépek a böngészőből, vagy teljesen újra indítom a telefont. Így számomra egy használhatatlan, ámde gyors és gördülékeny böngészőt jelent a Dolphin. Ezért kénytelen vagyok használni normális beállításokkal a java-s Opera mini 5.1-et, ami legalább tördel is, és nem fogy el a memória. Ellenben rohadtul melegszik a telefon hátulja (mintha egy fps-el játszanék).
-
bokrosolajos
őstag
rizso megnéztem a képeidet!
Az egy dolog, hogy az egik 8 Mpixeles, a másik meg csak öt, ettől független vegyük úgy, hogy összehasonlítható. A Wave-vel készült képnél vakut használtál, a másiknál nem.Sajnos, ahogy ezt már meg is írtam a koreaiaknak: valami gebasz van az autófókusz funkcióval, Villanó esetlében nem jól állítja be. Ha kikapcsolod, úgy mint a másik teló esetében, sokkal de sokkal jobb képet produkál! (Feltéve, hogy nem remeg a kezed.)
Én kikapcsoltam a vakut, mert teljes mértékben elégedetlen vagyok az eredménnyel. Közelre még so-so, de akkor meg kiégeti a fotót
Ha már fotó: a Wamo camera bugos - elállítja a telefont, és ha használod, utána csak telefon memóriára menti a Wave fényképezője is a képeket, újra be kell menni a Beállításokba, és még egyszer kipipálni az SD-t
tamasrs: nagy köszönet!
Elküldöm a linket az ismerőseimnek, hagyják már békén e miatt a telóm
-
Polllen
félisten
A bcontroll BT issue és fejlesztői versenyről alkotott véleményedhez:
"Currently, bluetooth link is not supported, due to many instabilities with 3rd-party bluetooth stacks, like Toshiba BT, Broadcom BT, BlueSoleil etc. Only standard Microsoft bluetooth stack is guaranteed to work. But Samsung Seller Office commitee doesn't want to certify that partial solution
BT will be implemented soon, after thorough testing and bug-fixing on all possible configurations. Please excuse me for that inconvenience!"Szóval maradjunk annyiban, hogy a fejlesztő szeretné, ha menne BT-n, de jelenleg nem kivitelezhető ÉS dolgozik rajta. Erre azt mondani, hogy DE mennie kellene, vagy hogy szar, szimplán khm...
Más platformon alapból nem foglalkoznak azzal, hogy ilyen remote control-k menjenek BT-n, uh a sz-sz-sz bada fejlesztőnek inkább köszönd meg, hogy dolgozik rajta és nem elvetette a BT ötletet, mint mindenki más...
U.I.: Amúgy maga a BT technológia sztem is nagyon hasznos és a mai napig sokszor jól jön...
-
cryingdr4g0n
aktív tag
"tokeletes fenyviszonyok mellett valoban nagyon jo a kamera. Viszont ha mar nincsenek meg a megfelelo korulmenyek, akkor eleg gyenge kepeket csinal..."
Szerintem mobilhoz képest nem, de nem akarok hitvitát. Legyen úgy, rizso kolléga.
(Amúgy nem provokatíve, hanem tök komolyan érdeklődve kérdezem: tudsz Te vagy valaki más olyat, ami lényegesen jobb? Tényleg érdekel!) -
Xerix
csendes tag
Szia!
olvasom hogy te is pécsi vagy.
érdeklődnék, hátha tudod, hogy a pécsi samunál ha felrakják ingyér vagy pénzért a független softot, akkor nem lesz gond az imei-el? úgy értem ha beleteszek egy vodás kártyát, a T nem nézi hogy az imei rácsatlakozik a vodás hálózatra?
mert gondolom lock-olják akkor az imei-t és akkor tégla lesz a telefonból
köszi a választ!
Xerix -
anrab
addikt
jó az iránytűd? forog a térkép ahogy te forogsz? mármint beáll a helyes irányba?
nekem a JH3-ban ledekkolt meg máshova rak.
gondolom csak egy ujabb fw-vel orvosolhatom.
pedig most a gps még a tízemeletes ház zárt lépcsőházában is /ablaktalan/ talált műholdat. meg lakásban is. -
sede7
tag
Számomra tegnap az derült ki, hogy telefonálás közben nem lehet
Szintén "pillanat" lett volna...
p87: ezek tényleg jópofák!
Van végre javított EvMemo! Az egyetlen apróság, hogy pár pixellel magasabb lett a widget (minek?), így picit kellett tili-toliznom.
És végül kis@: jól beszélsz, ami a 90%-ot illeti.
Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Futás, futópályák
- DOOM - The Dark Ages
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest