Új hozzászólás Aktív témák
-
Loik
tag
Nekem Redmi Note 14 Pro 5G van (HyperOS 2.0.204.0).
5 (ÖT) gyári app van a telefonon:
App Mall (nem használom)
Biztonság (nem használom)
Galéria (használom, nincs reklám)
Mi Böngésző (nem használom)
Számológép (használom, nincs reklám)Az első bekapcsolás után kb. 5 perc alatt kigyomláltam, sehol nem találkozom reklámokkal.
Itt egyesek nagyon el vannak tévedve, ráadásul valótlant állítanak. Mások pedig ha nem értenek hozzá, akkor ne vegyenek Xiaomit.
Pacsi.
-
janeszgol
félisten
válasz
nagyadam92 #13 üzenetére
Én úgy tudom ez az Android 15 sara. Sőt, régebbi droidon is volt belőle probléma. A Google prioritásban hátrébb soroltatja a Gmailt úgy tudom.
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
janeszgol #21 üzenetére
Nem használok gesztusvezérlést,idegesit. Ha dealbreaker számodra a gesztusvezérlés és a gyári app,akkor biztos van más a piacon ami megfelelőbb számodra. (Nem vagyok tisztában a különböző launcherekkel csak egyet próbáltam,de nem tartanám ördögtől valónak,h vkik megoldják és működik)Kettő perc keresés után találtam is reddit leirást,hogyan működhet 3rd party appal a gesztusvezerles.
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
pusszycat #19 üzenetére
Tudom,szélmalomharc,csak engem idegesit ha egyoldaluan neznek vmit.Arrol nem is beszélve,h mekkora árkülönbségről beszélhetnénk telefon és telefon között.
A régi procit használják még upgrade előttről,amig nem ruháznak be újba(azt írták fognak),addig ilyen marad.Bár biztos kisimul majd csak most sokan akarják utolérni magukat.
-
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
nagyadam92 #15 üzenetére
Nézz szét a beállításokban,sok helyen el ehet állítani sajnos
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
nagyadam92 #13 üzenetére
Akkor játszik ilyet ha akkukímélő módban van.
-
nagyadam92
csendes tag
Nekem a Redmi Note 14 5G másfél hete frissült kb. Hyperos és Android 15. Azóta a Gmail értesítéseket nem lapok meg, minden egyéb mást igen. Csak akkor látom az értesítést ha a gmailra rákattintok. Valakinek esetleg ötlete erre?
-
Bazsi84
aktív tag
Semmivel sem kell többet,mint más telefonnál.Ja és nem a reklám miatt "mókolok". Van egy megszokott felületem,azt használom minden telómon.Pixelnél is ugyanúgy nova launcherem volt,pedig az elég basic.Csak átköltöztem,mint bármelyik másik telefonról aztán töröltem amire nincs szükségem.Ezt ugyanugy a pixelnél is megcsináltam.Samsungnál is megcsinálnám..stb.Nem értem a hozzászólást,de gyanítom csak mondani akartál vmi okosat.
-
Bazsi84
aktív tag
De akkor arról is tájékoztass,hogy felraksz egy launchert és megszűnik a probléma.Nálam pl gyári alkalmazások sincsenek.Pixelről költöztem,mindent átmásolt.Tárcsázó,naptár,fotók,kamera,files,minden amit napi szinten használok. Egyedül a számológép és a beállítások gyári.Az összes többi gyári appot töröltem/elrejtettem,sosem találkozom vele.Nem olyan nehéz ez.
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
A 11T széria a HOS2-t sem kapták/kapják meg úgy tudom. A 12T széria az, ami kikerült a listáról (HOS2-vel fejezik be).
Sajnos még mindig nem vagyok kibékülve a reklámokkal, egyre pofátlanabb a cég. Sokáig nem volt reklám, aztán volt, de könnyű volt kikapcsolni.
Ma hiába kapcsolom ki, random felvillan egy ki.aszott reklám hol az értesítési sávban, hol egy gyári alkalmazásban. És már a kikapcsolas sem 1 klikk.
Van Xiaomi 13-an, majd azon megnézem a HOS 3-at. (Ha 26 lesz Apple mintára, az nagyon gagyi lesz a cégtől. Bár eddig sem zavartatta magát ilyesmiért.) -
realist
őstag
Az OTA frissítésükk egy rossz vicc. Megengedhetnék, hogy a gyári fw- fel lehessen manuálisan telepíteni, mint ahogy a oneplus.
-
joey04
titán
Remélem be lehet majd állítani, hogy feloldás után ha visszazárom a telefont, ne tűnjenek el a notifikációk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB Pink, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktíválatlan, Rózsaszín, 1 Év Apple Garancia
- 1Hetes !! Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium 1OO% ! 1ÉV Nemzetközi APPLE Garancia
- Apple iPhone 15 128GB Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktíválatlan, Kék, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone 15 128GB Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktíválatlan, Kék, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone 15 128GB Pink, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktíválatlan, Rózsaszín, 1 Év Apple Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari