Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
B2man2
aktív tag
válasz
nagyadam92
üzenetére
Szia. Igaz most nem Xiaomi telefonom van, de volt gondom nekem is a Gmail értesitéseivel.
Nálam a megoldás. Frissítések eltávolítása, adattörlés.
Utána az alkalmazásban beállítani újra a címke szinkronizálásokat, majd a címkék kezelésénél egyesével beállítani miről kész értesítést.
Ha minden jó akkor ha gondolod a play áruhazban ki is lehet venni a frissítési listából. Így valószínű jó lesz.
Ui.: akkukímélést kapcsold ki alatta, és lehet le kell "lakatolni" az alkalmazást, hogy ne lője ki a rendszer. -
-
-
janeszgol
félisten
válasz
nagyadam92
üzenetére
Nekem is ez van Xiaomi 13, Moto Edge 50Fusion, Galaxy A34, S22, S23 telókon, de sorolhatnám még. Ahol jól működik a Gmail értesítes, az egy Huawei P Smart 2019-es teló. Android 10-en ragadt. Vagy egy Android 11-en ragadt Samsung (A40, A50).
-
Nekem Redmi Note 14 Pro 5G van (HyperOS 2.0.204.0).
5 (ÖT) gyári app van a telefonon:
App Mall (nem használom)
Biztonság (nem használom)
Galéria (használom, nincs reklám)
Mi Böngésző (nem használom)
Számológép (használom, nincs reklám)Az első bekapcsolás után kb. 5 perc alatt kigyomláltam, sehol nem találkozom reklámokkal.
Itt egyesek nagyon el vannak tévedve, ráadásul valótlant állítanak. Mások pedig ha nem értenek hozzá, akkor ne vegyenek Xiaomit.
Pacsi.
-
janeszgol
félisten
válasz
nagyadam92
üzenetére
Én úgy tudom ez az Android 15 sara. Sőt, régebbi droidon is volt belőle probléma. A Google prioritásban hátrébb soroltatja a Gmailt úgy tudom.
-
Bazsi84
senior tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Nem használok gesztusvezérlést,idegesit. Ha dealbreaker számodra a gesztusvezérlés és a gyári app,akkor biztos van más a piacon ami megfelelőbb számodra. (Nem vagyok tisztában a különböző launcherekkel csak egyet próbáltam,de nem tartanám ördögtől valónak,h vkik megoldják és működik)Kettő perc keresés után találtam is reddit leirást,hogyan működhet 3rd party appal a gesztusvezerles.
-
Bazsi84
senior tag
válasz
pusszycat
üzenetére
Tudom,szélmalomharc,csak engem idegesit ha egyoldaluan neznek vmit.Arrol nem is beszélve,h mekkora árkülönbségről beszélhetnénk telefon és telefon között.
A régi procit használják még upgrade előttről,amig nem ruháznak be újba(azt írták fognak),addig ilyen marad.Bár biztos kisimul majd csak most sokan akarják utolérni magukat.
-
-
Bazsi84
senior tag
válasz
nagyadam92
üzenetére
Nézz szét a beállításokban,sok helyen el ehet állítani sajnos
-
Bazsi84
senior tag
válasz
nagyadam92
üzenetére
Akkor játszik ilyet ha akkukímélő módban van.
-
nagyadam92
csendes tag
Nekem a Redmi Note 14 5G másfél hete frissült kb. Hyperos és Android 15. Azóta a Gmail értesítéseket nem lapok meg, minden egyéb mást igen. Csak akkor látom az értesítést ha a gmailra rákattintok. Valakinek esetleg ötlete erre?
-
Bazsi84
senior tag
Semmivel sem kell többet,mint más telefonnál.Ja és nem a reklám miatt "mókolok". Van egy megszokott felületem,azt használom minden telómon.Pixelnél is ugyanúgy nova launcherem volt,pedig az elég basic.Csak átköltöztem,mint bármelyik másik telefonról aztán töröltem amire nincs szükségem.Ezt ugyanugy a pixelnél is megcsináltam.Samsungnál is megcsinálnám..stb.Nem értem a hozzászólást,de gyanítom csak mondani akartál vmi okosat.
-
Bazsi84
senior tag
De akkor arról is tájékoztass,hogy felraksz egy launchert és megszűnik a probléma.Nálam pl gyári alkalmazások sincsenek.Pixelről költöztem,mindent átmásolt.Tárcsázó,naptár,fotók,kamera,files,minden amit napi szinten használok. Egyedül a számológép és a beállítások gyári.Az összes többi gyári appot töröltem/elrejtettem,sosem találkozom vele.Nem olyan nehéz ez.
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
A 11T széria a HOS2-t sem kapták/kapják meg úgy tudom. A 12T széria az, ami kikerült a listáról (HOS2-vel fejezik be).
Sajnos még mindig nem vagyok kibékülve a reklámokkal, egyre pofátlanabb a cég. Sokáig nem volt reklám, aztán volt, de könnyű volt kikapcsolni.
Ma hiába kapcsolom ki, random felvillan egy ki.aszott reklám hol az értesítési sávban, hol egy gyári alkalmazásban. És már a kikapcsolas sem 1 klikk.
Van Xiaomi 13-an, majd azon megnézem a HOS 3-at. (Ha 26 lesz Apple mintára, az nagyon gagyi lesz a cégtől. Bár eddig sem zavartatta magát ilyesmiért.) -
realist
őstag
Az OTA frissítésükk egy rossz vicc. Megengedhetnék, hogy a gyári fw- fel lehessen manuálisan telepíteni, mint ahogy a oneplus.
-
joey04
titán
Remélem be lehet majd állítani, hogy feloldás után ha visszazárom a telefont, ne tűnjenek el a notifikációk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest