- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #50998 üzenetére
Hiába kértük meg szépen, hogy a fórum nyugalma érdekében ne szóljon hozzánk és mi sem válaszolunk neki.
Azóta is több ízben provokált és kötekszik velünk. Amikor elfogynak az érvei akkor jön a ferdítés és gúnyolódás. Inkább ne reagálj rá, mert megint kirobban egy spamháború. Neki mindig igaza van és kész
-
duvi
nagyúr
válasz
brendoncsopi #50990 üzenetére
Ha nem is MA teszt, de a PhoneArena által készített friss teszt és a hozzátartozó videó elérhető már.
-
duvi
nagyúr
válasz
szimike79 #50946 üzenetére
szimike79
-Jól írtad a Wave III. RAM méretét, akármit is ír olajos kolléga ("A Wave 3 ban 1 Giga memória van? Ugye tudod, hogy a RAM nem annyi?! Szerintem megint nem én lőttem mellé")
-1GB RAM és 4 GB belső memória van a Wave III-ben. A RAM-ból kb. 800 Mb lesz elérhető az alkalmazások számára, míg a belső memóriából kb. 3GB a szabadon felhasználható terület. Forrás -
-
duvi
nagyúr
válasz
consono #50875 üzenetére
Igen. "Az Év alkalmazása" promóció keretében 13 játék ingyen letölthető az appstoreból
-
duvi
nagyúr
válasz
dave182 #50809 üzenetére
leslieke már linkelte a kért szoftvert.
A tuti kedvéért beidézem még NAMI leírását is hozzá (ha szükség lenne rá):
"Telepítés menete:Aki ért hozzá annak csak telepítsd fel és állítsd át XEH-re röviden : )
Aki nem annak pedig:
1. Kicsomagolod a firmware-t.
2. Az összes file-t jelöld ki egyszerre és húzd be a MultiLoader ablakába.
Pipáld ki a Full download-ot és indítsd el a frissítést.3. Megvárod míg felmegy a firmware a telefonodra és indítás után türelmesen kivárod míg a telefon is leelenőrzi a fileokat.
Ezalatt a BADA logo-t fogod látni pár percig.4. Ha elindult a telefon beütöd a billentyűzeten, hogy *#272*óópp# Az óópp az aktuális időt jelenti.
PL: 14:57 = 1457 Tehát így: *#272*1457#5. A megjelenő ablakban kiválasztod a XEH -et és rányomsz a telepítésre.
Újra várakozol amíg beállítja magát türelmesen.6. Ha befejezte akkor készen áll a telefonod a használatra Social Hub Prémiummal."
-
duvi
nagyúr
Erre gondolsz? S8500XXKK5: bada 2.0 nun via Kies verfügbar
Mert a hozzászólások alapján ez még csak egy tesztüzemmód és nem a publikus KIES frissítés. -
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #50738 üzenetére
Nem írnak kompatibilitásról más VoIP rendszerekkel.(viszont azt írják, hogy platform független!) Ebből gondolom, hogy a másik félnél is fent kell hogy legyen a Video Chat. Amíg nem jön ki badára más megoldás, addig ez is megteszi
Egyszerűen használható, működik Wi-Fi és 3G/4G hálózaton is.
-
duvi
nagyúr
Megjelent az első VoIP alkalmazás badára! VideoChat 290FT-ért lehet letölteni és 2.0 kell a futtatásához. Támogatott készülékek Wave Y és Wave M (az Olasz appstoreban szerepel az M is a listában)
-
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #50684 üzenetére
Mivel google fordítós volt a lik, ezért már nem találja meg az eredeti oldalt.
ITT található a témával kapcsolatos cikk olaszul. Az eljárás badás készülék váltásakor, ha meg akarjuk tartani az eddig megvásárolt alkalmazásainkat:
------------------------------------------------------------------------------------
Hogyan kommunikálnak az új IMEI számát Samsung AppStore?1.Link az oldalra www.samsungapps.com / login / signInSA.as
2.Adja meg az adatait fiókja Samsung AppStore
3.A jobb felső kattintson a "oldalam"
4.A bal oldali ablaktáblában kattintson a "My kérdések"
5.A megnyíló oldalon, jobb alsó, kattintson a "Kérdés"
6.A "Alkalmazás típusa" válassza a "Bevezetés a Samsung Apps Store", majd a hang "ügyvezető Personal Profile"
7.Töltse ki a többi mezőt az adatokkal az új smartphone-öbölben
8.A "Cím" típusú "Change IMEI kapcsolódó fiókom"
9.A szervezetben a szöveg típusú szeretnénk változtatni IMEI fiókjához, bemutatva az IMEI az új telefon
10.Kattintson a "Submit"
-------------------------------------------------------------------------------------
(a google fordítóval készült, ezért elnézést a fogalmazásért! Ha valaki lefordítja olaszból, akkor kitehetjük normál fordításban is) -
duvi
nagyúr
Giga összehasonlító videót készítettek a franciák a Wave II és Wave III-ról. Ugyan azok a funkciók, hogy működnek a kétféle rendszeren.(leslieke ez a te oktatófilmed
) Samsung Wave 3 vs. Wave 2
-
duvi
nagyúr
Felkerült egy bő 6 perces videó a 2.0 S8500XXKK5/S8500OXAKK5 szoftverről: LINK (a minőség nem az igazi, de a lényeget látni)
-
duvi
nagyúr
A Kies Plug-in most frissítette magát nálam.
(#50631) rizso
Grat a frissítéshez! Ezek szerint visszatért az életbe a Wave II-d? -
duvi
nagyúr
Mai nappal bekerült az appstore készüléklistájába a Wave Y is.
Szintén mai megjelenés, a Wave III-ra ingyenesen letölthető Monsters n'Bones játék. -
duvi
nagyúr
No comment: "Képernyővédő fólia, Samsung GT-S8600 Wave 3" Igaz, hogy a telefon még nem kapható itthon de fólia már igen
-
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #50557 üzenetére
Rendszeresen meglátogatunk amíg egyedül leszel
Szerintem csak ár kérdése az egész. Ha a T-nél jól lövik be az árát, akkor a karácsonyi őrületben biztos lesz rá kereslet. Én is vennék, de sajna most nem fér bele a büdzsébe
Pedig tudnám értékelni a 4"-os kijelzőjét. A Wave II 3,7" már nem is tűnik olyan nagynak.
-
duvi
nagyúr
Felkerült a Polaris Office az Olasz appstoreba. 2.0 kell a futtatásához és van benne magyar nyelvi támogatás. Ezen kívül működik már az ingyenes próbaverzió letöltése funkció. Kezeli a Word, Excel, PowerPoint, Adobe PDF fileokat szerkesztés szinten is. Per pillanat sajnos csak a Wave M(S7250) szerepel a támogatott modelleknél.
-
duvi
nagyúr
válasz
consono #50500 üzenetére
Végignéztem a támogatott mobilokat és nem találtam 320x480-nál nagyobb felbontásút. Igazad van. A felbontás egyezés miatt ezzel jöttek ki badára. Viszont ha belegondolunk ez a 320x480-as felbontás már csak az alsó(talán közép?) kategóriában van jelen, akkor nem sok jövőt jósolnék ennek a projectnek. Ennek ellenére fejlesztik mind a mai napig. Mivel ingyenes (azért ez sem teljesen igaz, mivel országonként 2.99 font a + térkép) ezért feltételezem, hogy nincs annyi erőforrásuk mint a fizetős navi fejlesztőknek.Most elkészült a badás és droidos verzió. Meglátjuk mit hoz a jövő
(#50498) F-ECT$
Thx a droidos infót! -
duvi
nagyúr
válasz
doctorur #50491 üzenetére
Amíg a WP7-re nem lesz adattár mód (nem lehet szabadon felmásolni fileokat), addig nálam tuti esélytelen marad. Még mindig csak a Zune-n keresztül lehet felmásolni az általa engedélyezett tartalmakat? A Bluetooth fájl átvitelre nem használható?... (Tiszta almagyár, csak ott iTunes van) Köszi de nem kérek belőle
jlala
Nem hiszem, hogy ha már megcsinálták a badás portolást, akkor megállnának egy készüléknél. Ráadásul a Wave M csak a középkategória. Tuti lesz a Wave III-ra (és ezáltal a Wave I-II-re) is.peter_k
Ebben az esetben kivételesen gyorsan dolgoztak a fejlesztők. Alig egy hónapja még tesztelés alatt áll a badás verzió. Most meg kitették már az appstoreba. -
duvi
nagyúr
Pár hete került szóba a Navfree alkalmazás. Akkor még tesztelési fáziban volt a badás verzió. Mai nappal viszont felkerült az Olasz appstoreba és ingyenesen letölthető. Jelenleg csak a Wave M(S7250) készülék szerepel a kompatibilis listában. Forrás A lényeg, hogy badára is lesz ingyenes navigáció
Paca2
Köszi a GW értékelést! -
duvi
nagyúr
Amíg várakozunk a csodára
, addig az oroszoknál egy másik mobilos oldal(MobiGuru) is feltett egy Wave III tesztet. Náluk a konklúzió: aki olyan telefont akar venni, amit csak kiveszünk a dobozból, bekapcsoljuk és használjuk, annak ajánlják a Wave III-t.
-
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #50399 üzenetére
Eleve a konfigurációs panel bonyolultabb(igaz, hogy kezdő droidos vagyok). Sokáig keresgéltem, hogy a rengeteg szinkronizálást és netes kapcsolódást letiltsam.
a) pl. adatforgalom számláló telefonos hálózaton, file kezelő, hívásszűrés
b) jó minőségű hangrögzítő, ami nem időlimites (még most se találtam megfelelőt)
(Nem kizárt, hogy a felsorolt alkalmazások gyárilag benne vannak a droidban, csak én nem találtam meg)
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
A német MM-ban elkezdték árusítani a Wave III-at, 329 € kezdőáron. Forrás Ez a jelenlegi árfolyamon számolva durván 100-102K forintot jelent egy gyártói garis független Wave III-ért. A hazai MM árazásból kiindulva (ami elég borsos), 90K körül lehet GSM boltban az ára. (a háttérben látható adatlap és ár nem a Wave III-hoz tartozik)
-
duvi
nagyúr
válasz
szebev #50281 üzenetére
Szia!
-Amikor átmentetek a te gépedre másik USB kábelt használtatok, vagy uazt amivel a tesódén is próbálkoztatok?
-Az általad említett 1106242233LISS8500XXKF3 szoftver verzió megtalálható a németeknél, oroszoknál, lengyeleknél...is. (kugli alapján számos találat volt több régióban is).
-Az USB probléma meg lehet, hogy hardveres eredetű. -
duvi
nagyúr
Szépjóreggeltmindenkinek!
Telefonon épp most frissült a Samsung Appss. Nem találtam semmi változást a régihez képest. Valaki tapasztalt valami újat benne? -
duvi
nagyúr
Mai megjelenésekből két hasznos alkalmazás:
-SpyCam Video 1.0 290 Ft és elég neki a bada 1.0 is.(kíváncsi vagyok, hogy engedték át ezt a progit az ellenőrzésen)
- Simply Map 2.0 ingyenes. Sajnos a hazai appstoreban még nincs fent ez a 2.0 verzió. Viszont azért linkeltem be, mert ez a verzió újra használja már a google térképét! Az olasz appstore alapján jelenleg csak a Wave M(S7250) a támogatott készülék. Remélhetőleg elkészül belőle a többi Wave számára is a megfelelő kiadás.(persze ehhez is kelleni fog a 2.0) -
duvi
nagyúr
válasz
rObika8802 #50087 üzenetére
Gratula! A hármas makró kép nagyon jó lett
-
duvi
nagyúr
válasz
ledger #50058 üzenetére
Szia!
Mivel az egyik symbian a másik meg bada rendszer ezért elég kicsi az esély, hogy találj közös multiplayer játékot. Talán a javas játékok között nézz körül. Hátha ott nagyobb szerencsével találsz progit.
Ezt találtam, de nem próbáltam ki egyiket se: Free Bluetooth Multiplayer Mobile Games A felbontással lesz gond, de hátha találsz a listában használhatót is. -
duvi
nagyúr
Mai nappal felkerült a Samsung Magyarország oldalára a Wave III teljes magyarított kézikönyve! (leslieke izzíthatod a letöltést
)
-
duvi
nagyúr
-A sok videóteszt mellé megérkezett az ukránok Wave III videója is az itc.ua jóvoltából.
-Mai újdonság kínálatban szerepel a Favorites box alkalmazás, amely ingyen letölthető és nemes egyszerűséggel csak bada oprendszer kell a futtatásához. Már eltekintenek a verziószámtól (vagy csak kimaradt), de kompatibilis a Wave I-től a Wave III-ig. -
duvi
nagyúr
Új webes tartalom megosztó alkalmazás készül badára (is), Caster néven. (2.0 kell majd hozzá) Szépen alakulnak az új és hasznos alkalmazások badára
-
duvi
nagyúr
válasz
Szabolcs90 #49888 üzenetére
Gombcsere. A legtöbb embernek még gariban cserélték. Árat sajna nem tudok mondani.
-
duvi
nagyúr
válasz
consono #49806 üzenetére
Szia consono!
Nem ÉN találtam ki amit a Nintendo emulátorról és a vele kapcsolatos jogi problémákról írtam. Régebben olvastam egy cikkben valamelyik Orosz badás oldalon. Azt már nem találtam, de itt van egy link a badadownload oldalra, ahol szintén erről a témáról írnak, még ha nem is olyan részletesen mint az oroszok:
There will be problems with the research platform emulators? -
duvi
nagyúr
válasz
consono #49791 üzenetére
Azért a Nintendo programjait nem hiszem, hogy az engedélyük nélkül lehetne futtatni bármilyen platformon. Értem, hogy az emulátor nem az ő hatáskörük, de a programok már igen. A mai világban másról se hallunk mint licensz és jogdíj.
Itt van a legjobb példa. Apple vs. Samsung(és az egész androidos társadalom)
Lehet, hogy a megfelelő összeget leszurkolta a Ms a NES-ért és ezért kaptak zöld utat. -
duvi
nagyúr
válasz
consono #49788 üzenetére
Sajnos ez nem csak a samu sara. Sok emulátor esetében az anyacég tiltja meg a fejlesztést/terjesztést. Konkrét példa a Nintendo emulátora. Egy lelkes orosz amatőr fejlesztő megcsinálta az emulátort, de az uccsó pillanatban a Nintendo letiltotta az alkalmazás megjelenését badára. Pedig a Samsung kérte az engedélyt, nem a fejlesztő.
Goldmen75
Modern Warfare 3? -
duvi
nagyúr
A nagy várakozás közepette akkor egy kis ajánló
Ugyebár állandóan azt hallgatjuk a Wave-bada ellendrukkerektől, hogy erre a platformra nem jelennek meg a nagy kiadók alkalmazásai/játékai. Akkor most az ő figyelmükbe is ajánlom a Gameloft ma megjelent játékát: Shrek Kart™ HD
840 Ft-os kezdőárral indul és van benne multiplayer mód is. Wifin keresztül 6, Bt-on keresztül 2 játékos tud egymással játszani! Nem mellékesen elég neki a bada 1.0 is. -
duvi
nagyúr
A Samsung Oroszország oldalára felkerült a teljes Wave III adatlap. A kezdőoldalon futó premier termékek flash bemutatójába is kitették mától a Wave III-t. Csak befutnak már a célegyenesbe a Wave III megjelenések szerte a világban
-
duvi
nagyúr
Bostjan Mrak nevű bada fejlesztő akcióban ingyen kínálja az összes alkalmazását az appstoreban!!! Ez konkrétan 13 alkalmazást jelent és itt nem témákról van szó, hanem valóban hasznos appokkról! Pl. VLC remote
A teljes lista a fejlesztő nevére kattintva érhető el.( a kompatibilis készülék listát figyelni kell!)
Hálás köszönet a fejlesztőnekui: thx leslieke! Javítva.
-
duvi
nagyúr
Mai nappal ingyenes Text Editor került fel az appstoreba. Igaz, hogy csak angol és orosz nyelvi támogatása van, de cserébe elég neki az 1.1-es rendszer is. FreeEdit
-
duvi
nagyúr
Mától letölthető a Samsung Magyarország oldaláról a Wave III teljes(153 oldalas) kézikönyve angol nyelven.
-
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #49704 üzenetére
-Összességében szerintük nem egy nagy előrelépés a 2.0. A design tetszik nekik, de a szoftveres fejlődést kevésnek tartják. Az i9001 Galaxy Plus-al sorolják egy kategóriába, bár annak műanyag burkolatát hátrányként említik. Cserébe a szoftveres képességekben és szolgáltatásokban a Plus a nyerő.(szerintük)
ITT található a teljes és részletes tesztjük, rengeteg képpel és fotóval.-A tesztképeket elnézve, a fényképező hozza az elődök színvonalát
A HD videók már nem annyira meggyőzőek, de teljesen vállalható ezeknek a minősége is.
-
duvi
nagyúr
Az oroszoknál már minden második ember Wave III-at tesztel
Itt egy újabb Wave III teszt videó a mobiset.ru jóvoltából. -
duvi
nagyúr
-Mai újdonságok között a CamScanner alkalmazás. Hasznosnak tűnik és ingyenesen letölthető. "Csupán" egy szépséghibája van: 2.0 kell hozzá
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
Érkeznek az új Live Wallpaperek 2.0-ra...
Két új videó bemutató is felkerült a YouTube-ra:
Samsung Wave S8500 with bada 2.0 - Live Wallpapers & Live Themes
Live wallpapers for Samsung wave (Bada 2.0) -
duvi
nagyúr
Mai akciós ajánlatban ingyen letölthető a Colors nevű egyszerű kis alkalmazás.(pl. pixelhiba ellenőrzésre is jó)
-
duvi
nagyúr
válasz
boszitom #49589 üzenetére
-"A Samsung Bada mobilok egyelőre még nem kaphatók hivatalosan az Egyesült Államokban és ha úgy dönt a cég, hogy hamarosan ott is piacra dobja, akkor elképzelhető egy hirtelen nagyobb lökés az eladások tekintetében..."
Ezt már régen eldöntötték a samunál: USA forgalmazási engedély a Wave Y és a Wave III részére.
Bár erősen kétlem, hogy számottevően megnőne az eladások száma az alma országában....-"A Samsung App Store-ból 110 millió letöltést regisztráltak a rendszerre. Ahhoz képest, hogy a Bada 2010 júniusában debütált a Samsung Wave-vel, nem is rossz az eddig elért eredmény"
Ez sem teljesen igaz, mivel a Samsung Appstoreban vannak fent androidos alkalmazások is..Javítva: gondolom, hogy a "rendszerre" alatt a badát érti. Ebbe azért erősen beleszámított a letöltési verseny is, ami nemrégiben zárult!Összességében kicsit hanyagul fogalmazott a cikk írója...
-
duvi
nagyúr
Fejlesztői "kérdezz-felelek" az idei bada Developer Day Ukrajna rendezvényről.
-
duvi
nagyúr
válasz
JoeNewcastle #49555 üzenetére
-Sajnálom.Ezek szerint marad az újra függetlenítés vagy a számhordozás
-És egy kis közérdekű infó:
A mobile-review jóvoltából kaptunk egy majdnem 20 perces kiváló minőségű Samsung Wave Y S5380 videó bemutatót. -
duvi
nagyúr
válasz
brendoncsopi #49550 üzenetére
Az a lényeg, hogy ne kapkodd el a vásárlást! Várd még ki ezt a hónapot és meglátod, hogy mit hoz a Wave III. Viszont akármelyik típus mellett is döntesz, javaslom hogy gyártói (vagy szolgáltatói) garanciával vedd meg a kiválasztott modellt. A Samsung idén tavasztól már 2 év (+2 hónap ha regeled) garanciát ad a telefonjaira. Ez bőven megéri a többletköltséget a lelki nyugalmadért
-
duvi
nagyúr
válasz
brendoncsopi #49546 üzenetére
Sajna nálunk nem működik még az EU garancia.
Itthon csak a gyártói és szolgáltatói garancia az igazi. A GSM boltok is kintről hozzák be az olcsóbb árkategóriát minden modellből. Ezért cserébe csak náluk lehet érvényesíteni a garanciás problémákat. Ha független gyártói garis telót veszünk náluk, azok mindig jóval drágábbak mint a szürkeimportos testvéreik. Ha külföldön egy Samsung márkaboltban vennéd meg a Wave III-t, akkor valszeg itthon is elfogadnák a márkaszervizben a garanciát. Az viszont biztos, hogy nem úsznád meg olcsóbban mint itthon. Amennyiben egy külföldi GSM boltban vennéd meg, ahol jóval olcsóbban kínálják akkor jó eséllyel buknád a hazai garanciát.
JoeNewcastle
A leírtak alapján marad az újra függetlenítés vagy a számhordozás, ha nem ragaszkodsz a Telenorhoz.(gondolom már minden szokásos eljárást kipróbáltál már: akksi ki, várni egy fél órát és vissza, telefon visszaállítás... Legvégső esetben a Factory Reset, de ez jó eséllyel amúgy is visszaállítaná a függőséget) -
duvi
nagyúr
-Gyártói garival épp ma láttam a Duna Plaza Saturnban Wave I-et 80K-ért
és Wave II-t 60K-ért kirakva.
-Megígértem Dhampir kollégának, hogy szólok ha megjelenik valami Google Sky-hoz hasonló alkamazás. Négy napja került fel az appstoreba egy hasonló app: SkyView - Explore the Universe Jelenleg 560 Ft-os áron kínálják és inkább csak a téma hasonlósága miatt írom be, mivel ez egy e-book. -
duvi
nagyúr
válasz
JoeNewcastle #49525 üzenetére
A leírtak alapján egy T-s Wavet vettél, amit utólag függetlenítettek. Lehet, hogy a T-nél időközben bevezettek valami új szűrési rendszert és a régi függetlenítés már nem műxik. Nem frissítettél vagy tettél fel új szoftvert mostanában? Van amikor ez is elég, hogy kiüsse a függetlenítést.
-
duvi
nagyúr
Egy kis fejlesztői infó:
A Star Arcade fejlesztői twittelték, hogy az összes jövőbeni játékukat portolják badára is! Alakul ez rendesen -
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #49492 üzenetére
Akkor most csak nálam van zavar az erőben
Egyik böngészőből se tudom elérni gépről és telefonon se tud kapcsolódni az appstore
Lehet, hogy a UPC szivat? Minden más oldal műxik csak az appstore nem.
(#49494) study
Igen ez valóban elég sok pénz. De az arányok akkor is számítanak. Akkor lenne igazságos a teszt és a cikk, ha minden telefonból ugyan annyit adnának el és az után számolnának. Illetve ha minden platformon belül végeznének egy százalékos felmérést az eladott és javításra visszahozott készülékek arányáról. -
duvi
nagyúr
Valami barkácsolhatnak az appstoreban, mert nem lehet elérni se számítógépről se telefonról!!!
Na mi ki mit tippel
-
duvi
nagyúr
Nem kötekedésből és tényleg nem tisztem védeni az androidot, de a teljes igazság kedvéért érdemes tovább olvasni az idézett cikket:
"Csakhogy a felmérési eredményt ennyiben hagyni egy kicsit félrevezető lenne. Nem elhanyagolható ugyanis az a tény, hogy míg az iOS és a Windows Phone platformok esetében csak drága, jó minőségű, felsőkategóriás készülékekről beszélünk, addig androidosból van feltöltőkártyás csomagban is csak 30 ezerért kapható. Tehát aki 30-40 ezer forintért vesz olcsó okosmobilt, annak mindez problémát jelent, míg a 130-170 ezres kategóriában már gyanítható (és tapasztalat), hogy az Androidot futtató hardverekkel sincs túl sok gond."
Arról nem beszélve, hogy az eladásokban is messze vezet a droid Európában. Ebből következően a meghibásodás aránya is magasabb.
"Gyakran romlanak el az androidos mobilok?" -
duvi
nagyúr
-Mai akciós kínálatban a Need For Beer árkád játék. Most ingyenesen letölthető.
-Nem csak a franciáknál toplistás a Wave család. A lengyelek is közzétették a Top10 listájukat szeptemberi zárással. Hatodik helyen végzett a Wave II -
duvi
nagyúr
Badára is készülnek Nobound 3D Engine-el játékok és alkalmazások! Bemutató videó. Látványos 3D-s játékokat kaphatunk a jövőben, a Dél-Koreai Code3 cégtől
-
duvi
nagyúr
Franciaországban érdekes eredményt hozott az elmúlt heti eladási toplista, a Phonehouse adatai alapján. Elég neves versenyzőket utasított maga mögé a kis Wave 575, bada 1.1-es rendszerrel a háta mögött
(lehet mondani, hogy occsó és a többi.... de akkor is ez a végeredmény)
-
duvi
nagyúr
Új, utólag telepített élő témák/hátterek bemutató videó: bada 2.0 LIVE THEMES A minőség csapnivaló, de még így is látszik a lényeg.
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- OLED TV topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest