- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Jah, a Zoroszok azt írták, akko' úgy is van! Mint tudjuk, ami a Zinterneten van az mind igaz!
Van, ahol még csak nem is oroszok, és ők meg aszmonnyák, hogy a
Wave I 2 GB RAMmal bír, úgyhogy simán viszafejlesztés a W3!De most örüljünk együtt, hogy igazmondó Sámuel meghozta novemberre a várva várt bada 2-őt!
-
pumedli
csendes tag
Nem tudom, hogy azóta változott-e meg, de nálam 25 alkalmazás van Wave I-re, 26 a II-re és mindössze 8 db. a 3-ra...
Ez valami új taktika a Samsungnál?
(persze csak ezen promóció keretében)Természetesen köszönjük az infót!
leslieke: OK, akkor csak így tovább! Remélem hasonló iramban szaporodik az alkalmazások száma...
-
gelbelex
őstag
ez a tegnapi Wave I-re kijött (S8500XXKK5) szoftver Wave II-es(S8530XXKK5) tesója
Igen, az, és fut is tűrhetően.
+ Az októberi bétával ellentétben fut a SamsApps mobilnet nélkül, csak wifin.
- Említett bétánál lassabbnak tűnik a menügörgetés, és a menü/készenléti képernyő(kö)n lassabban jön le a felső menü...(De a SamsApps-ban villámgyors. Fene se érti...
)
Ráfér még az optimalizálás, remélem, nem ez lesz a végleges.
További tapasztalatokról később. -
rizso
addikt
A jó, hogy igen, újra használható (csak ugye buktuk a garanciát). A rossz viszont az, hogy már nem a miénk (sikerült eladni, és az új tulajnak kellett romot frissítenem). Viszont párom kapott helyette egy Skate-et, amit legalább annyira fog szeretni, mint a WaveII-t. Nyilván nem egy kategória, van amiben az egyik, van amiben a másik a jobb. Lehet befűzöm, hogy írjon Logout-ra egy kis beszámolót, hogy mégis mi a véleménye a Skate-ről, mint androiddal ismerkedő user.
No meg még most sem távozok végleg a Wave-esek táborából (mondjuk amennyire aktív vagyok az utóbbi kb. 1 évben), mert öcsém még mindig S8500 tulaj, szóval van még miért idejárni -
F-ECT$
titán
Bonyolultabb, de szerintem a gmail-hez kapcsolódó összes szinkron (névjegy, email, naptár, google+) 1 helyen állítható. A többi szinkron meg akkor indul ha beállítasz neki fiókot (skype, facebook, stb).
-adatforgalom: valóban nincs, de a 3g watchdog többet tud, mint a bada-s alap számláló
-file kezelő: lehet, hogy samsung sajátosság, de van "Saját fájlok" app
-hívásszűrés: tiltólista van alapból, ha erre gondoltál
-hangrögzítő: szintén van alapból ilyen progi, időlimitről nem tudok (lehet, hogy ez is samsung sajátosság)Btw én is úgy érzem, hogy egy átlag felhasználónak jól jönne egy 2-3 órás tanfolyam az első droidos telefon előtt: sok szívástól megmenekülne
-
szebev
senior tag
-
-
bokrosolajos
őstag
Ezeket ugye Te találod ki?
Van egyfajta kényszered azt hinni, hogy a Samsung cég felette áll bárminek sőt, gyakran azt gondolod ők fejlesztenek is rá mindent.Nem. Semmi közük a Nintendóhoz, azt meg végképp felejtsd el, hogy E-mail váltások közt kérnének egy külsős fejlesztő számára engedélyt, hogy befejezhesse jogsértő tevékenységét!
Természetesen,ha beszerzed az iratok másolatát, amiből egyértelműen kiderül, hogy erre mozgósításokat eszközöltek és pénzt sem sajnáltak, vissza szívom az egészet és becsületbeli titkos ügynöknek tekintelek!
Az én verzióm az, hogy valaki készített egy fake-et, amire támogatást szeretett volna Paypalon de nem jött össze, mint a szélhámos lengyel android esetében. Ha ez nem igaz, akkor most itt előre, problémákat megelőzve elismerem, hogy hülye vagyok!
-
-
ABal
őstag
Ugyan! Egy újabb dátum már senkinek nem okoz meglepetést. Csalódást már annál inkább, ha valóban így lesz.
Én a szeptemberi halasztás után eleve decemberre lőttem be, és igazán csak akkor leszek csalódott, ha még akkor sem jön.
Egyébként nem értem a Samsungot. Csak egyszer kéne őszintén kiállnia az egyik képviselőjüknek és azt mondani: Kedves felhasználók, bármennyire is igyekszünk, az új szoftver nem kerül ki (dátum helye) előtt. Köszönjük a türelmet!
Ez a halogatós, bizonytalan légkör, amelyben mindenki máshogy tudja az igazságot, csak rontja a rendszer jövőjének esélyeit.
-
brendoncsopi
tag
Hát köszi a híreket,a nem túl jó híreket:-(
Valahogy gondoltam hogy így van. Pedig mostanság vennék telót kint,mert egy darabig kint melózok(pont a fent emlitett notebooksbilliger.de store környékén) és itt venném feltétlenül,de otthon is használnám majd tovább.Amugy irtam nekik mailt is,de csak a rizsa jött vissza,hogy minden telónál a gyártótól függ a gari, ha meg nincs akkor bring-in gari van,ami azt jeleti hogy saját ktsg.re küldöd el a gyártónak.
Valamelyik másik oldalon viszont olvastam hogy 1-2héten belül itt a wave3 és akkor már simán rendelhető...huhh várom az első benyomásokat. Ha tehetem akkor egy MMban,Saturnban megnyomkodom rögtön.
Meg még várok 1-2 beszámolót,ha bejön lehet megveszem,ha nem,marad a droidos vonal sajna..."elnézést az xxx.android folyamat váratlanul leállt" hibaüzik napi szinten csodálásával és a rohamos akku merüléssel egyetemben...
-
leslieke
Jómunkásember
Köszi az infót.
Star Arcade játékok Badára
-
Fejjel lefelé (de legalábbis 90 fokkal elforgatva) nézed a grafikont.
A Wave II a tizedik legnépszerűbb telefon volt (lásd szöveg), az oszlopok az árakat mutatják - tehát a hatodik legdrágább modell volt a népszerűek között.
Ha más nem, a zloty mértékegység gyanús lehetett volna
-
szimike79
őstag
-
jlala
csendes tag
Samsung.de-n már hetek óta kinn van a specifikáció árral együtt, + a kis Wave M-é is
http://samsung.de/de/Privatkunden/Mobil/Mobiltelefone/Smartphones/samsungwave3/GT-S8600HKADBT/detail.aspx?atab=specifications
http://samsung.de/de/Privatkunden/Mobil/Mobiltelefone/Smartphones/samsungwavem/GT-S7250MSADBT/detail.aspx?atab=specifications
User Manualt is le lehet tölteni németűl (mai dátumú), 6MB a Wave 3-é.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest