Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
válasz consono #44865 üzenetére
Hát, kérdezd azért meg pl. Karmát, vagy a szótárt fejlesztő emberkét, hogy mit is csinál a Samu jóváhagyás címszóval: mindkettőjüknek visszadobta a náluk tökéletesen működő programjukat.
Hmm..nekem is visszadobtak neha, de mindig kuldtek rola videot / screenshotot mi volt a baj, es rendszerint igazuk volt (amikor nem, akkor is inkabb az en hibam volt, mert nem irtam le nekik a teszteleshez hogy SIM kartya nelkul nem fut a programom, stb)
Karma, szótárt fejlesztő emberke, nektek nem volt jogos a visszadobas?
Mi torent? Kivancsi lettem! Bar lehet ez OFF itt...OK
-
Z_A_P
addikt
válasz consono #44832 üzenetére
Szerintem legalább egy nagyságrenddel megugrana az alkalmazások száma, ha a Samsung felhagyna azzal, hogy ellenőrzi és jóváhagyja az alkalmazásokat... Jobb lenne a Badának is az Androidos modell.
Akkor fog megugrani, ha a fejlesztok is penzt latnak abban hogy kiadjak Badara is a programot. Maskor nem.
Ehhez nem teljesen ertem hogy jon h ellenorzi es jovahagyja a samsung: ok alap teszteket futtatnak, hogy ne bugos/szar programok keruljenek fel, semmi mast nem tesznek.
Ebben mi a rossz?Androidon mindenki apk-kat telepít, iOS-en jailbrakel és utána warezol, symbianon szignóz és utána telepíti a warezt, WebOS-en ipk-t telepít, Badán spoofol
Nekem egyetlen ismerosomnek sincs (szifonos sok van, droidos is par, badasnak meg vagyok en ) "torve" a teloja, nem is hallottak rola, meg nem is erdekli oket.
Szanalmasnak is tartom amugy hogy vk 100.000 Ft-ot kiad telefonra, de 200 Ft-ot sajnal programra. Szerintem nem annyira elterjedt a tores - bar ezt statisztika nelkul mondom. Meg remelem is valahol![ Szerkesztve ]
OK
-
Z_A_P
addikt
válasz szimike79 #44829 üzenetére
Na a reklámok, azok úgy hiányoznak, mint hátamra egy púp! Tudom hogy droidon sok játék ennek köszönheti az ingyenes mivoltát, azaz felfogatjuk a szükséges rossznak is, de nekem akkor sem hiányoznak.
???
Ez volt az egyik dolog ami a legnagyobb figyelmet kivaltotta nalam a 2.0-ban!
Ez volt az egyik dolog ami legjobban hianyzott az 1.2-bol!Nem ertelek. Mit szeretnel?
Progit ami 1-10 euroba kerul, reklamok nelkul?
Vagy ugyanazt ingyenesen, reklamokkal?
Harmadik variacio nincs, mert senki sem balek h ingyenes progikat fejlesszen.[ Szerkesztve ]
OK
-
Z_A_P
addikt
Neztem a 2.0 SDK-t, nem tudom hogyan fognak futni az 1.2 progi 2.0-n, mivel total atalakitottak par dolgot:
...
Some controls are deprecated, including List, CustomList, ExpandableList, GroupedList, SlidableList, SlidableGroupedList, and OverlayPanel.
...De legalabbis kod szinten 2.0-ra forditani egy 1.2 app-ot nem lesz a legegyszerubb sok esetben
OK
-
Z_A_P
addikt
válasz snecizero #44254 üzenetére
Nem sok user van regelve meg, es azokbol is csak az online-okat lathatod (mint egy chat-en),es csak akkor ha megfelelnek a te keresesi felteteleidnek: allitsd at keresesi tavot vegtelenre, ugy talan tobbet latsz. Vagy allitasd be hogy fiut+lanyt, mert lehet csak fiuk vannak fenn (most epp 5 online)
Azért valakit felvehetnék próba képpen ,ha valakit érdekel írjon prívátba
Nem tudsz "felvenni", barkinek irhatsz aki epp online (ha van premiumod - de most ez ajandek meg), mindenkit latsz aki megfelel a te keresesednek.
De otletek johetnekOK
-
Z_A_P
addikt
Most vigyetek amig ingyenes
ipsomOK
-
Z_A_P
addikt
viszont nálam sohase működött a leak checker, semmi információt nem adott a szimulátor bezárásakor.
Alapbol az eclipse nem mutatja (nekem) az [info] uzenetket a Problems ablakban (oda megy a mem-check is). Azt nezted hogy az info is be van kapcsolva, nemcsak az error/warning?
Mindenesetre en innen dolgozok most, a mem_checker ide generalja az infot, csak valamiert nem jelenik meg az IDEben:
<Bada>\Model\Wave_LP1\Simulator\FS\Win32FS\Osp\Applications\<AppID>\Data\memdebug_report.txtViszont ebben csak memoria cimek vannak (es ugye mar nem fut a program), tehat nem olyan egyszeru beazonositani honnan jon...de megoldhato azert.
[ Szerkesztve ]
OK
-
Z_A_P
addikt
Bár Z_A_P elemlámpája sikertörténet ahogy értelmeztem (visszahozta a telefonja árát), nagyobb dolgokba belevágni a Samsung anyagi támogatása nélkül elég merész - nem véletlen, hogy több fejlesztő is mondta ezt a fórumukon, hogy "a bada nem célpont".
Tobb mint 2000 letoltes, akkor nagyon megszerettem a BADAt
Most egy sokkal komolyabb ugyon dolgozgatok/unk (ejszakankent rendes munka utan ), hamarosan kimegy, most mar latszik a vege. De nem hiszem h sok jon be belole, szkeptikus vagyok kicsit, de nem baj, mert nagyon tetszik amit csinalunk Max a samsung azt mondja h ez zsenialis, megvesszuk 1 milkaert
De amint kinn van, ra akarok cuppanni Droidra, es portolni azonnal, meg keriteni vkt szifonra, mert ranezesre az obj-C vm rettenetOK
-
Z_A_P
addikt
Akkor nem ez a bibi (vagy esetleg >2G eseten meg?)
Ha lesz szabad fel oram visszarakom 2G-ra.
Nekem mukodott, es sokat segitett nagyon.
A regi projectemen most mar csak a memoria infot mutatja (average / peak), leak-et nem. Ha uj projectet csinalok, ott meg abszolut semmit, meg infot sem. Nem tudom mi lelteOK
-
Z_A_P
addikt
Bocsi h ideirok ebben a temaban, bar talan annyira nem offline.
Fejlesztok, a memory checkerrol lenne szo. Regen mukodott, egy ideje nem talalja meg a leak-et, hiaba pakolok bele direkt. Az avaraga/peak usage-ot kiirja, de a leak-eket nem. Nemreg meg mukodott, semmi sem valtozott azota, kiveve 2->3G RAM lett a gepemben. A cegnel is 3G van, es ugyanugy nem megy, szoval van-e itt vk, akinek ment, es 3G ram volt a gepepben. Karma, neked nem ment, mennyi Ramod van? Rohejes, de masra nem tudok gondolni.OK
-
Z_A_P
addikt
válasz bokrosolajos #32598 üzenetére
Nem, en a xenon-t irtam, pofonegyszeru zseblampa progi, akkor meg nem volt egy sem, azota annyi mint a fene (raadasul par balek meg ingyen is felrakta ) ... de a telo arat visszahozta,szoval nem panaszkodok.
OK
-
Z_A_P
addikt
Nem is az APIra gondoltam, az osztalyok nyilvan tok masok, hanem a "megkozelitesre", a felepitesre (Application/Frame/Form/Control).
Ezek is tok masok?
Latatlanban ugy tippelnem, hogy a bada <> droid hasonlo(bb), szifon masabb.@bokrosolajos: java-tol mentsen meg az isten
Amugy nem nyitottam rosszul, a telo arat mar reg visszahozta tobbszorosen az elso progim, szoval a cel teljesitve lett. (fokepp emiatt valasztottam anno a Bada-t, mert tok uj volt, ures Apps-al, szoval egybol "be lehetett torni")OK
-
Z_A_P
addikt
Samsung Apps-ra meg lassan semmilyen program nem kerül, kb egyik fejlesztő sem látja benne a potenciál
Na-na-na!! Fenomenalis progin dolgozok/unk, mar lassan latszik a vege is, es akkor felkerul
Mondjuk utana portolni kene Szifon/Droidra is...nem tudom mennyiben kell ujra tanulni oket nullarol Bada SDK utan
OK
-
Z_A_P
addikt
Fura
Nekem valamelyik lib nem volt a listaban, (azt hiszem osp_rt0), es miutan beraktam elore, clean, majd teljes rebuild, es mikor bezarod a simulatort, akkor lefut a mem check, es kiirja hol van leak, meg a max es atlagos mem hasznalatot.
A bug-od olvastam mar a forumon korabbanOK
-
Z_A_P
addikt
Vegyel ebay-en kijelzot! Rakatszamra vannak wave kijelzok.
Nekem is ez van: nyaron leejtettem betonra, es kis kavicsra esett pont, es berepedt a felso sarkanal az uveg. Azota is ugy van, mert semmi baja, csak szarul nez ki
En mar nezegettem kijelzot, de nem mernem szetszedni mint te. Errol irhatnal, hogy hogyan csinaltad? En nem latok csavarokat sehol.@Tobbiek: telefon garancia: amikor vettem vodanal, kerdeztek akarok-e kotni, havi nem sok lett volna...mondtam minek, soha nem tortem meg telot. Erre 3 hetre ra...
Szoval ez egy szimpla biztositas.OK
-
Z_A_P
addikt
Karma, hogy all a progid?
@Zolii44:
Kelleni nem kellett. En nem is frissitettem. Igazabol soha nem frissitettem kamera fw-t, meg most is a gyari eredeti van (SESBDG01 vs SESBDC22)
Allitolag ha ez nem sikerul akkor ezt joval nehezebb visszahozni mint a telo fw-t.[ Szerkesztve ]
OK
-
Z_A_P
addikt
válasz leslieke #28954 üzenetére
Ahogy becenevem-nek is, nekem is csorog ha alapbol le van forditva.
Na kiprobalom igy hasznalni...bar felek az ilyen automatizalt dolgoktol, mert zsebben atfordul mikor hivnak, vagy epp ugy mozdul be a szenzor, aztan nem hallom...szerk: most latom te is eszrevetted
[ Szerkesztve ]
OK
-
-
Z_A_P
addikt
Nem tudjatok bejovo hivast hogy lehet nemitani? Nem akarom kinyomni, csak "nem felvenni", de idegesito vegig hallgatni a csorgest
Egyesevel le lehet venni a csengo hangerot a hangero szabalyzoval, de nincs vm egy gombos megoldas?OK
-
Z_A_P
addikt
válasz bokrosolajos #28668 üzenetére
Bocsi lejart az 5 perc.
Szoval a 85% nem tudom mi, de nekem az 1.2 most is 92%-ot mutat (epp toltom PCrol)
Settings>About>System info>BatteryOK
-
Z_A_P
addikt
válasz bokrosolajos #28670 üzenetére
En hulyet is kapnek ha atrendezne a nagy nehezen belott sorrendet:
1. oldal: fontos dolgok (settings, contacts, myfiles, zseblampa, etc)
2. oldal: jatekok 1
3. oldal: jatekok 2
4. oldal: letoltott felhszanaloi progik
maradek: (szamomra) felesleges beepitett cuccok (zenelejatszo/search/daily briefing/media browser/.... (te jo eg mennyi cucc van amit egyszer sem inditottam el )OK
-
Z_A_P
addikt
Az Osp::Media::ICameraEventListener:: OnCameraPreviewed(Osp:: Base:: ByteBuffer & previewedData, ...)
Notifies periodically, after the Camera:: StartPreview() method is called, at the speed of the camera's frame rate so as to receive the preview data.
Parameters:
[in] previewedData The displayed image data in the viewfinder
The previewed data format is same as the format set by Camera::SetPreviewFormat().Ezt tovabb lehetne kuldeni!
[ Szerkesztve ]
OK
-
Z_A_P
addikt
válasz Killerlaca #26974 üzenetére
Lehet olyan mezon allsz ahol nem mukodik (pl email cim beiras, telefonszam, ilyesmi).
Menj az uzenet szovegere, ott mar engedni fogjaOK
-
Z_A_P
addikt
válasz DonMedve #26961 üzenetére
Nekem a Kies szelektal, tehat kb 60 letoltott programbol 3x-ot mutat meg a "my downloads" fulon. NFS persze nincs kozte.
Viszont a telon a samsung apps szepen megmutatja mindet, es igy ujra le tudtam szedni oket, koztuk az NFS-t is!@Karma: es van vm mod "elofizetni" premium modra valahol? Vagy lassan egy eve kint a telo es meg mindig nem lehet?
OK
-
-
Z_A_P
addikt
-
Z_A_P
addikt
Nektek mennyi ideig megy a Master Reset?
13:51-kor nyomtam ra hogy mehet, es most is azt irja ki "Resetting...Phone will be restarted automatically"
Fura hogy egy reset 10 perce fut...vagy kezdjek aggodni?OK
-
Z_A_P
addikt
Azért nem jött CES-n Badás telo mert Amcsi kiállítás amcsiknál nincs bada..
Ez vajon miert van? Az Appsnak is ott lenne a legnagyobb piaca, a legutolso eldugott afrikai faluban is van mar, de USA-ban nincs. Ra is kerdeztem egyszer Samsungnal, aztan jott egy "folyamatosan bovulunk, probalkozunk" valasz.
OK
-
Z_A_P
addikt
*#1234# = XXJL2 / OXDJL1
Megsincs nincs magyar nyelv a telefonon az opciok kozott.
Viszont service menu szerint: CSC Model Spec: KORKene egy pre-config?
OK
-
Z_A_P
addikt
Nekem a legelso nem hivatalos 1.2-es bada volt fenn, multi-val tettem fel, semmi patch, stb. A kies termeszetesen nem tudott mit kezdeni vele. (1.xxx-es Kiesem van)
Most nyomtam egy reg trukkot (mysamsungwave alapjan), es Kies felajanlotta a frissitest. Meg is engedtem neki, lefutott, es hosszu honapok ota eloszor nem allando ujraindulas, hanem egy teljesen mukodo telefon lett az eredmeny, ugy hogy mindenem megmaradt
Igaz fw telora masolasa kozben ugy 60% kornyeken megallt vagy egy percre a progressbar, azt hittem ott kampo, de aztan egyszer csak ment tovabb.Szoval most *#1234# --> XXJL2 / OXDJL1
Es akkor jott a meglepetes: NINCS magyar nyelv a telefonomban most sem. Se a telo nyelvenel, se a bill kiosztasnal
Mi lehet a bibi?OK
-
Z_A_P
addikt
Felraktam ez az iGrave (vagy mit), nekem 1.2 badam van, fut is...de nem jon be annyira, nekem nem jonnek be ezek a papir+ceruza egyszeru jatekok.
Inkabb akkor mar szorakozok a little sailor-al.
Es varom a magyar 1.2-otOK
-
Z_A_P
addikt
Konvertáltam rá filmeket, ami igazán pazar látvány ekkora felbontásban.
Ez az ami nalam kizaro ok lenne. Hogy en barmit is konvertalgassak, legyen az mp3, vagy avi, vagy mkv, vagy barmi. Total commander, F5, enter. Esetleg blutooth-al atmasolom. Ha ennel tobb kell mar nem csinalnam. Cegnel melo kozben kezembe kerul egy film, blutoothal masolom at rogton, aztan nezem vmkor. De hogy barmilyen programoat letoltsek emiatt, nemplane hasznaljak. Amugy ha wave is ilyen lenne, ezt is kukaznam.
OK
-
Z_A_P
addikt
válasz Varszegig #25983 üzenetére
"iphone sem ébreszt mindig"
Ezt egyszer jatszana el velem egy telefon, soha tobbet nem vennem a kezembe!! Ultragaz! Bele se merek gondolni..lekesed a repulod, munkabol elkesel, stb,stb.
ui: meg mindig nincs magyar 1.2?
ui2: mostansag "jatszadoztam" a GPS-el, es kb 1-2 perc alatt talalt muholdat mindig, Magyarorszagon is, kulfoldon is.[ Szerkesztve ]
OK
-
Z_A_P
addikt
válasz pockos13 #24971 üzenetére
utólag telepített alkalmazások párhuzamos futtatása és az értesítési rendszer integrálása lehet, mely mellett a javított kezelőfelület, az új készenléti kijelző, a reklámokkal támogatott alkalmazások kezelése, a szolgáltatói számlázási rendszer integrációja, a javított biztonsági funkciók, a teljes HTML5 támogatás, az NFC integráció és a hangfelismerés
OK
-
Z_A_P
addikt
válasz Leeykor #24127 üzenetére
Komolyan mondom az esz*m-f*szom megall a Kies-tol, kis tulzassal mindenkinek teglat csinal a mobiljabol, ez kurva gaz a samsungra nezve!!
Ez a hivatalos mod, aztan en is csak kezi frissitessel tudtam feleleszteni az allandoan ujraindulo telefont@blt.62
A naptár és a jegyzet milyen?Naptar: nekem okes, egy csunya dolgot eltekintve: nem emlekszik az elozo event beallitasaira, es mindig az alap dolgokat hozza fel mikor ujat csinalsz, es kurva unalmas mindig beallitani hogy alarmN, alarmtone: xxx, stb...
Ezugyben mar irtam par helyre a samsungnak..Jegyzet: na nekem ez az egyik ikon lennt a 3 kozul, mivel napi szinten hasznalom szinte, mindent ide mentek el, irok fel, stb. Ezzel 100% elegedett vagyok.
[ Szerkesztve ]
OK
-
Z_A_P
addikt
válasz consono #23593 üzenetére
Utolso kepen ranyomsz a messengerre, az bekeri neved/jelszavad, es mar lep is befele (ha MSN-t akarsz). Ezutan mar el lesz mentve a nev/jelszo, csak ra kell nyomni legkozelebb, es mar rogton be is lepett.
Igy nez ki nalam: [link]
Az athuzott reszeken van a mar egyszer beallitott email cimOK
-
Z_A_P
addikt
válasz Dani87 #23522 üzenetére
Kemeny gyerek, de en erosebb voltam, kb a 20-ik betonre eses utan pont fejjel egy kore esett, es berepedt - meg nyaron. De azota is ugy hasznalom, funkciojat tekintve hibatlan
A "slice it" meg a "cut em all" cuccok (tegnapi uj appok) nagyon bejovosek, ajanlom! A tobbivel ismerkedek (alt elalvas elott van ra idom az agyban meg kb fel ora, amig ki nem dolok vegleg)
OK
-
Z_A_P
addikt
Holland a keszulek, az elofizetes is.
Amugy valoban kivancsi vagyok mi lesz 1 ev mulva...bar nekem nem letszukseglet az IM a telefonon, de majd megirom.
Magyar bada 1.2 meg mindig nincs?OK
-
Z_A_P
addikt
Valaki anno kerdezte h lejatszik-e flac-ot az 1.2
Nos,otthon volt par, arra hibauzenetet kaptam, de ezt http://ff123.net/samples/1.flac siman viszi. Es nekem a legelso 1.2 van (mar van hozza par patch), szoval a hivatalos 1.2 szerintem minden flac-ot vinni fog gondolkodas nelkulOK
-
Z_A_P
addikt
Hat, ez (is) meggyozott hogy _szerintem_ osszesegeben (per pill) nincs jobb kijelzo a wave-nel. Bar az IP4-et nem lattam meg eloben...
@Karma, az 25x nagyitas
@AS: hulye samsung, az Android-ot tolja, mikozben kijottek milliokat befektetve sajat OS-el, inkabb hoznak azon a csucsot
[link][ Szerkesztve ]
OK
-
Z_A_P
addikt
Felbontast hogy erted? Keves a 800x480?
Szinhuseg? Ezt nem tudom, de sokkal elenkebbek a szinek a telomon mint a monitoromon - bar igaz ez != szinhuseg.
A kontraszt tenyleg fenomenalis, de minden kepernyonel, tft-nel is erre torekednek, h minel tobb legyen. Ez mar tol sok akkor neked...OK
-
Z_A_P
addikt
Karma, miert szereted jobban a tft-t mint a super amoled-et?
OK
-
Z_A_P
addikt
Nem ismerem Nokiakat, de errol jut eszembe, kollegam el volt ajulva az 5800 Xpress miatt, hogy milyen szep, gyors, es mikor megneztem, kb ennyi volt magamban a reakcio hogy te jooooo isten....ugy ereztem mintha ferraribol visszaulnek egy wartburgba. Generacionyi kulonbsegek voltak a ket telo kozott a samsung javara.
OK
-
Z_A_P
addikt
válasz leslieke #22808 üzenetére
Old meg a következőt: Fogd meg a Wavet és tedd át a névjegyeket egy másik telefonra. A művelet során csak a 2 telefont használhatod, semmi mást közbeiktatva! Hajrá! Jó küldözgetést egyesével BT-n!
Contacts > Save Phone to SIM
SIM atrak masikba
Contacts > Save SIM to PhoneJo masolast!
Gmail sync problemam nekem is volt, amikor jatszogattam a fw-kel. Volt fenn vagy 3-4 verzio, es volt amelyiknel nem szinkronizalt hiaba nyomkodtam a gombot, kapcsoltam be pusht.
1.2 bada ota (de csak JID, a JIK-val gondom volt...bar lehet az egyik widget miatt halt be a JIK) minden hibatlan, ebben meg nem talaltam bugot.
Egy dolog bosszant a JID-ben, hogy ha le van zarva a telo, akkor a kozepso fomenu gombbal nem (mindig) jon be a kepernyo (hogy unlock-oljam), valamelyik masik gombot kell nyomni (lezaras/kamera/hangero/lerak/felvesz).
Szoval az 1.2 nagyon babaOK
-
Z_A_P
addikt
válasz Varszegig #22766 üzenetére
Mondjuk ez fura, ilyen a windowsnal nincs, ha ott egy programot bezarsz, a win minden altala hasznalt memoriat kipucol. A bada-linux nem tudja ezt?
Amugy 1.2-n az Empire Defense egyaltalan nem indul el, kijon az indito kepernyo, alul a "loading" felirat, majd kb 30 masodperc utan ujraindul a telefonOK
-
Z_A_P
addikt
Mi a kulonbseg az egyes hw verziok kozott? Nekem is 1.0 van, akkor oruljek?
Magyar 1.2-rol van vm hir?A nagy loba*o widgeteket en is utalom, ami nekem rohadtul hianyzik, azok a pici gyorsindito widgetek. Kb egy menu oldalt szeretnek kirakni a kepernyomre, hogy tarcsazo/memo/ebreszto/sms/tel.konyv/apps/ stb mindent egy erintesre indithassak, ne kelljen a menube belemasznom (es kepernyot scrolloznom se..)
OK
-
Z_A_P
addikt
Olvasom itt hogy van vm progi amivel lehet "torni" az appsot?
A mult heten kaptam levelet, hogy a samsung "megerositi" az app-ok vedelmet, nekunk fejlesztoknek csak "ala kell irni" hogy oke, tegyek.
Nem tudom mikortol lep eletbe, de sztem mar nem mukodik, vagy??OK
-
Z_A_P
addikt
Majdnem lejatsza
Media info van, lejatszo bejon, de mikor ranyomok a play-re, akkor azt irja "try again later", es nem jatsza le. Igaz csak egy darab flac-al probaltam.
Nekem a legelso 1.2 van, de tudom h van hozza jopar patch mar, szoval azokkal lehet megy.@Polllen:
Igen, berakja az eredetit valasznal, nem tudom van-e, en nem talaltam opciot erre vonatkozolog.
Level limit?? Nem is tudtam h van Hogy ellenorizzem?Mas, van mar magyar 1.2?
[ Szerkesztve ]
OK
-
Z_A_P
addikt
netet beállítani XEH CSC-vel nem kell külön.
Ezt nem vagom, honnan tudja egy teljesen uj fw-s telefon hogy hova kell csatlakozni?
(live.vodafone.com, proxy cim, stb)
Hisz a telefonban alapbol nincs egy network profil sem, azzal indit minden alkalmzas hogy valassz profilt.OK
-
Z_A_P
addikt
Hat..egy full fw load van vagy 10-15 perc. Utana ellenorizni h minden mukodik-e (pl samsung apps - mert nekem vannak fw verziok amivel fagy, premium soc hub, stb).
Elotte persze adatmentes (mar amit lehet...mert sms-ektol bucsut lehet mondani), utana adatvisszaletoltes.
Internet/mms profil beallitasok (netes vadaszat mi is ez a vodanak), voicemail szam beallitas (sms kozpont szam valamiert megmaradt mindig, ez mak).
Utana johet telefon beallitasa (csengo/hatter/mukodes/menuk/ebreszto/stb), majd widgetek visszarakasa, majd vegul applikaciok visszarakasa.
Ez igy alsohangon 1- 1.5 ora.
Aztan ha ezek utan derul ki hogy vm megsem megy, akkor uj verzio turasa, es elorol az egesz...
Szoval csak ha kurva sok szabad idonk van, akkor jatszunk ezzelszerk: mondjuk igaz, te nem azt irtad h gyors hanem h konnyu. Az igaz, nem bonyolult.
[ Szerkesztve ]
OK
-
Z_A_P
addikt
válasz ruszi_tomi #21296 üzenetére
Ebbe se nagyon bizz, en is igy voltam vele, csakis mindig a kies-el raktam fel amit felajanlott...egesz egy izgalmas esteig, amikor meghalt a telefonom egy kies frissites utan...
OK
-
Z_A_P
addikt
Nekem Bada 1.2 van rajta, de megis a regi camera FW (SESBDG01 vs SESBDC22), mivel nem merem frissiteni, annyiszor cseszodott mar szet a telom, hogy nem nyulok hozza az tuti, mert a kamerat nagyon surun hasznalom ,semmi kedvem szopni vele
Amugy ezt irjak ujabb FW-hez:- new photo modes in settings
- XVid fixes (however it still sucks)
- video recording improvementsEs ezt is olvasom:
...in s8500 offen used different camera modules with different firmwares which incompatible each other.
After this post some peoples TRY to update camera FW on wrong version after flashing phone on new FW – this couse “Camera FAILED”.
You should explore first of all which camera module accept cuurent camera firmware or not!A lenyeg hogy en tobbet telefon FW-t nem frissitek, csakis ha kijon a magyar 1.2
Mivel swype zsenialis.
Kamera fw-t pedig soha, mivel tokeletes nekem amit tud a mostani.OK
-
Z_A_P
addikt
No most latom a [music player] gomb azert inaktiv mert nem futott a lejtaszo.
Ha az fut a hatterben, akkor meg lehet nyomni.Mas: swype. Angolul megy csak, de be-sza-ras!! Huzom az ujjam, rendesen at sem megyek a betukon amiken kene (meg ugyetlen vagyok), es megis kitalalja minden szavam. Szavak kozt nem kell space-t sem nyomni, csak huzgalom az ujjam, kesz a szo, huzom megegyszer, ez a kovetkezo, igy tovabb. Es tuti hogy van egyeb rakas trukk is (majd ha lesz idom utananezek). Dobbenetesen jonak tartom! De hogy magyarul hogy fog mukodni? Ha ekezet nelul menne (amit soha eletemben nem hasznalok sehol (email/sms/stb)), akkor mar teljesen elegedettek lehetnenk!!
OK
-
Z_A_P
addikt
válasz bokrosolajos #21159 üzenetére
Kontaktok? Beallitas? Keypad? Micsoda indito widgetek!! Ezek megvannak valakinek esetleg?Erre valaki?
[link]
Akinel van wave, nezze mar meg legyszi h nala is ilyen mint nalam a zenelejatszo...OK
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest