- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Aktív témák
-
szimike79
őstag
Az még hozzá tartozik, hogy sajna a pénznek most máshol is akad helye. Ha telefont veszek, akkor inkább a komolyabb fele kacsingatok, az pedig nem olcsó mutatvány. Lehet hogy sokaknak 60 ezres tételtől felfelé még nem számít komoly összegnek egy telefon, de nekem most sajnos igen.
-
duvi
nagyúr
A fentebb linkelt szövegkörnyezetben konkrétan a badáról folyt a megbeszélés.
"A cég elnöke Lee Kun-hee megsürgette az egyes részlegek vezetőit, hogy fordítsanak kiemelt figyelmet a Bada projektre mivel csak ezzel fogják tudni ellensúlyozni a Google-Motorola egyesülését és az Apple iPhone OS-el való versenyt."
Ettől függetlenül persze Klondik dolgozhat az android projekten is. Bár a Google-Motorola egyesülés nem ezt támasztaná alá. -
balsa0
csendes tag
Nekem rendszeresen megtörténik a zsebembe! Ez a feature a szifon tulajoknak éppen jól jöhet, de ne egy olyan készülékbe legyen már beépítve, ahol ki lehet venni az aksit! Meg a fő probléma hogy a wave-nek ebből a szempontból nagyon rossz helyen van a bekapcsológombja és az is nagyon nagy valamint könnyen benyomódik. A másik meg hogy sokszor az ilyen újraindulás után befagy a telefon a samsung mobile feliratnál és közben felforrósodik. Ezen csak az aksi kirántása segít, de egy óra alatt a teljesen feltöltött készüléket is szinte 0-ra eszi. A kijelző beégésről nem is beszélve!
Szerk: a telefonoknak van biosza??? Ezt a részt nem a SoC kezeli??? O.o
-
leslieke
Jómunkásember
Itt van magyarul: Megoldás a GPS problémára
-
F-ECT$
titán
A gyári füles a többi gyári füleshez képest jó. HTC-m még nem volt, az lehet, hogy jobb, de a korábbi Nokia és SE füleseknél jobb volt a Wave-é. (Persze ettől még egy pár ezer forintos "gagyi" még lepipálhatja.)
Öt ujjal valószínűleg nem fogod taperálni, de van olyan érintőképernyő, ami már 2-t sem kezel.
-
Goldmen75
őstag
Kiragadtál egyet a millió lehetőség közül
Ez az e-bay, van itt minden
Tokot pl onnan rendeltem, már 3x mentette meg a hullámom életét s 350 Ft- volt!!!! Bőrtokot is rendeltem, igaz az vastag azért nem hordom...de vannak jó cuccok, amiket máshol nemigen lehet beszerezni!
De mindenkinek szíve joga hogy hol s mit vesz, én csak véleményezést kértem, nem mást! -
F-ECT$
titán
Igen, nálam még picit nagy a fogyasztás, de írtam is miért. A cél a #43538-ban leírt 1-1.5% körüli fogyasztás elérése push-sal, most gyűjtöm az infót a beállításokról.
Nekem a legfontosabb, hogy reggel 7-től este 6-ig kibírja úgy, hogy folyamatosan megy a rádió/zene, nézek kb 1.5 óra videót, folyamatosan olvasom a bejövő leveleket, fél óra net, 1-2 telefon, fél óra játék. Így mire hazaérek olyan 30% körülre merül le, ezzel még bőven kihúzza lefekvésig, akkor töltőre dugom, és következő reggel húzom le. De ha mondjuk 60%-on fejezné be a napot, akkor is töltőre dugnám, mert nem szeretem kicentizni a dolgokat
-
s4tch
veterán
-
DarkDeer
senior tag
Maga a program nálam is működik, de a leírás szerint fogd és vidd módszerrel kell a customer.xml fáljt bemásolnom. 64 bites Win7 alatt amikor az ablak fölé érek az egérrel akkor egy áthúzott fekete köröcskét kapok. Tehát nem engedi bemásolni a helyére a fájlt. Ugyanezzel a módszerrel XP alatt simán ment a dolog.
Itt egy kép: -
consono
nagyúr
Itt van pár hozzászólás :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1149723
-
szimike79
őstag
-
bokrosolajos
őstag
Köszi, megmentettél!
Ez a szemét, nem elég ha ráböksz, hogy nem veszel részt, nem elég ha rányomsz az x-re, alul van egy apróbetűs rész, hogy törlöd az eseményeid közül. Megint egy apró fb/bada bug, hiszen olyanokat is behoz, amiket soha nem okézott le az ember, ezzel teljesen bizonytalanná válik a szinkronizáció, gyakorlatilag hasznavehetetlen innentől kezdve. Persze ez lehet csak a magyar szokások miatt van így -
atala
addikt
Így volt elszámolva:
Címzett neve Card Transaction
Card: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Címzett számlaszáma xxxxxxxxxxxxxxx
Címzett bankja UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT.
5-6, SZABADSAG TER
Eredeti összeg 0,00
Összeg -3,18 EURTerhelendő számla xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Terhelés összege -860,51 HUF
Értéknap 2011.06.14
Jutalékok, díjak elszámolása ÁRF. 270,60005 860,51
Közlemény +CMS CLT-1106955290
Vásárlás(2011.06.10)
DEU-SCHWALBACH SAMSUNG GMBH
840,00 HUFTehát buktam 20,51Ft-ot!
-
szimike79
őstag
pAzt én sem értem hogy mi abban a ráció hogy nem elérhető minden alkalmazás, játék, ami más országokban már rég megvehető.
Pedig annál több pénz folyhat be nekik, minnél több a megvehető alkalmazás a store-ban. És természetesen több az elégedett ügyfél is.
De az is lehet, hogy az én gondolatmenetemmel van a gond. -
gamek!ller
őstag
Jó, de elég beteg ember az aki otthon és munkahely között ingázik folyamatosan. Én járkálok az országban kirándulni, barátnőmhöz, bulizni, stb. Azért ezekre a helyekre egy laptop + usb stick megint csak beteg. A telefon mindig nálam van és komolyan megnyugtató, hogy internet is van bárhol.
-
gamek!ller
őstag
Totál nem értem miért kell ezen kiakadni. Ha nem tűnt volna fel, okostelefonod van ami mobilnet nélkül kb annyit ér mint egy J700-as (enyhe túlzás). Sosem értettem azokat az embereket akik nem fizetnek elő mobilnetre egy komolyabb telefon esetén. Nekem már az N73-as Nokia telómon is volt mobilnet.
Amúgy nekem Wifiről szedi az alkalmazás az adatokat.
-
EAndrew
aktív tag
Csatlakozom appel hozzászólásához. Maga az alkalmazás biztos nagyon jó, de így hogy nincs hozzá wifi elérés is, kicsit felemás a dolog. Pláne hogy nem is indul el a program addig amíg nem engedélyezed neki a szolgáltatói internet hozzáférést.
TomWexX: kérdésed jogos, én is Ozone-ra emlékszem.
-
szebev
senior tag
Nekem is irt vmit a telo, de nem valtozott semmi. Ugyanugy tobbszor kidob a jatekbol, mintsem be tudnam fejezni. A 3. palyara meg mindig nem tudok belepni, ahogy keresnek vkit jatszani kidob. Melyik palyan tartasz mar, vagy milyen fokozaton vagy? En Scratch fokozaton vok.
Ja most olvasom level gyikban vagy! Meg uthetsz nehanyat akkor mire csak a 2. es3. palyan jatszhatsz! -
szebev
senior tag
Multival akarok jatszani.Most eppen Scratch fokozatban vok.Az elejen meg nem volt gond annyira, csak neha eltunt az uto,fej kez vagy az egesz felso test!
Aztan atleptem Scratch-be es mar nem jatszhatsz az elso palyan uh. a 2. v 3. palyan kell jatszani.Probalok jatszani a 2.-on ott kihivok vkit es nehany utes utan kiirja h vesztettem, mert connection failed. Mar nagyon sokszor kaptam ki igy, pedig voltam mar 90. is! Most 560. vok. A 3. palyan nem is tudok jatszani, mert amikor kihivok valakit, akkor a jatek kilep. Szoval igazabol csak az Arcade-al tok jatszani,de az nem az igazi.
Szoval csak ennyi. -
DeXoor
csendes tag
Nem hinném hogy ez lenne a gond, mivel mostanában nálam is produkál ilyet, de mondjuk annyira nem tud izgatni, inkább akkor szokott jelentkezni, mikor egy appból kilépek és rögtön gyorsan lépnék be a menübe, akkor bezárja a menüt. De mikor kicsit várok azzal h belépjek a menübe, mondjuk 2mp-t akkor már nem jelentkezik ez..
-
bokrosolajos
őstag
appel
öszi ennek utána nézek!
Apró lépés, a több hangsáv kérdése amit leslieke írt, továbbra is kérdés marad
Varszegig: amióta ismerlek,szívsz ezzel az Empire defense-szel. Nincs mááás?
Egyébként a mem limit nem marhaság. Tessék jól programozni!!! WinMo telon volt szabad 17-22 MB és futott rajta az iGO+SPB Shell+.NET alkalmazás, sosem fagyott le! 73 MB elég kellene, hogy legyen, de én ezt sem hiszem, hogy a badaSI jó értéket szolgáltatnaMás. A fizetős app nem tudom Paypalt miért nem ismeri
-
EAndrew
aktív tag
Na ja, de például bentre a meló helyre egy centet sem ruházok be ilyen irányba, és sajnos nem adtak csak egy sima router-t a gépekhez. Frissítéshez vagy éppen a gépek teljes kihasználtsága mellé jól jött volna, de így majd csak ülök és várom a sorom hogy géphez kerüljek, majd otthon csatlakozás wifi-re. Wave előtt az omnia tudta ezt a funkciót és hozzá is szoktam egy kicsit
.
-
Bobó_20
aktív tag
a spoofolás egyetlen oka az hogy nem elérhető a fizetős store egyszerűen...mire wirecardot csinálsz meg utalgatsz rá egy 3 eurós app nem 3 euródba fog kerülni hanem többe érzésem szerint (nem tudok konkrétumot)...
ha beindulna itt is a fizetős store nem spoofolnának annyian...legalábbis én nem fogok sajnálni a fejlesztőtől 1-2-3 eurót azért hogy elismerjem a munkáját...
de az átutalásra sajnálom mert az a samu sz*patása felém nézve...
amúgy kérdés: mi alapján döntik el hogy legyen-e fizetős store vagy ne legyen? vásárlási potenciál alapján? azt miből találják ki ha nem tudsz vásárolni? GDP alapján? mert akkor meg a büdös életbe nem lesz...a nagy fészbúkos bejelentésre és várhattunk... -
Atomgeszi
nagyúr
Jah.
Amúgy ezt a rohadt VLC-t kivágom a francbaElindítok egy filmet akkor "Direct3D output"-ba nyitja meg, és az egérre nem is reagál. Csak duplakattintással kiteszi teljes képernyőre és ennyi. Ha egy zent indítok el akkor valahol a háttérben fut, szól a zene, de akkor se tudom megnyitni, hogy állítsam vissza, hogy ne csak telóról tudjam irányítani. -.- Ha meg alapból elindítom a vlc-t akkor a feladatkezelőbe megy de sehol máshol nem látom.
-
misirulez
senior tag
Amiatt kérdezem, hogyha ágyban nézném akkor függölegesen állítom, arra az aljára ahova nem a füles lett bedugva, utána megfordulok a másik oldalamra, akkor is fel állítom, és ő ezt érzékeli és át-pattan magától? (mint az ájfon)
Remélem érthető voltam, nem tudok jól magyarázni...
-
consono
nagyúr
Ez a Simply RSS egész jó, jó, hogy ingyenes lett. Kicsit lehetne gyorsabb, de így is használható. Ha valakit zavar a sok előre felvett csatorna az az
Others\__@@bada_applications@@__\6ao8j0fy9q\Data
könyvtárban levő rss.txt file szerkesztésével kiszedheti őket (előtte backup ajánlott!)
-
Speedy86
aktív tag
Senki nem mondta, hogy a rögzítést a felvétel befejezte után kezdi a készülék. A márkatárs írta, hogy nem szeretné, ha lassú kártyát venne és sokat kellene várni a mentésre. Hülye azért nem vagyok
Erre reagáltam: "szerintem azért egy hd felbontású video felvétele után (pláne ha hosszabb anyag) nem árt ha gyorsan ment."
-
mrhitoshi
veterán
Kevesebb adatforgalom, és pl. a beépített kliens sokkal kényelmesebb is. Például a névjegyzékből lehet üzenetet küldeni, lehet szinkronizálni a névjegyzéket a naptárat stb.. Szóval elég sok mindent meg lehet így csinálni. Ja és a böngészőben ott van még az ugráló címsor is.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest