- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
TomWexX
addikt
Ahogy korábban is írtam, nagyon úgy fest hogy ez lesz a következő (majd egyszer) telefonom: HTC Ville (fémház rulez)
-
TomWexX
addikt
válasz
formanekzs #50700 üzenetére
Na erre vártam hogy a R66 működjön, de most már akkor is megvárom az official XEH CSC-s verziót.
(már csak hónapok kérdése és megjelenik)
-
-
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
Na én is frissítettem a KIES-t, a product kód megmaradt, PC név továbbra sincs benne.
Szerencsére engem elkerülnek ezek a hibák. (KOPP-KOPP)
-
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
válasz
leslieke #49909 üzenetére
Ez még mindig a "nem a legjobb féle preconfig" verzió!
Ez a biztos és jó preconfig! -
TomWexX
addikt
Attól függ mikor vásároltad. Ha idén tavasz (nem tudom a pontos időpontot) előtt akkor 1, ha azután akkor 2 év gari van rajta.
(#49441) jahsd: Ezeket a menüpontokat böngészd át, itt megtalálod a választ a kérdéseidre.
(#49444) leslieke: Így van!
-
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #49416 üzenetére
Ilyenkor hirtelen felindulásból mindig válaszolni akarok neked, majd átgondolván úgy döntök hogy ez így durva, finomabban kell fogalmaznom, majd ezt is elvetem és úgy döntök hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Frankón menthetetlen vagy, sorry! -
TomWexX
addikt
válasz
wertigo1984 #49220 üzenetére
Natív nincs, java van.
-
TomWexX
addikt
válasz
SeriouS_77 #49173 üzenetére
Igen lesz képernyőgomb, én is arra várok
-
TomWexX
addikt
válasz
samsung1920 #49130 üzenetére
Nézd meg a spam-ek közt, lehet oda ment. Milyen mail címre küldted az aktiváló kódot?
-
TomWexX
addikt
November van! Bada 2.0-t akarok MOST!!!
-
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #48861 üzenetére
Ezt fejtsd ki bővebben, mert nem értem.
Pontosan mit nem találsz?
-
TomWexX
addikt
válasz
Attelah #48848 üzenetére
Ez úgy van, hogy akkor kell full download-ot bepipálni, mikor a boot-ot is cserélni akarod/kell. pl.: 1.2-ről 2.0-ra. Ez az egyetlen veszélyzóna frissítésnél, itt lehet kinyírni a telót. Viszont a te esetedben felesleges a boot csere, mert az 1.0 óta nem változott. Tehát nálad nem kell a full download-ot bepipálni.
-
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #48780 üzenetére
Nálad az összes létező és nem létező hiba megjelenik badánál.
Lehet ez is rátesz pár lapáttal a gyűlöletedre nem? Nálam semmi ilyen gond nem volt, ezért nem tudom mi lehet a gond. Olvass kicsit utána mire kell figyelni Kies-sel való frissítésnél, (pl.: mysamsungwave.hu)vagy használj multiloadert!
(#48782) peter_k: Én is ugyanígy gondolom, számomra is unalmassá vált a bada, pedig szeret(t)em.
-
TomWexX
addikt
válasz
szimike79 #48487 üzenetére
Nekem a 3 külsejével semmi bajom nincs, nagyon tetszik, viszont a hardver a mai felhozatalban gyenge. Nem is a proci, mert egyelőre nem látom szükségesnek a 2 magot, hanem a sima samoled kijelzővel nálam elvágta magát a készülék.
4"-nál már tényleg látszik a pentile-matrix, 1,5 éve még elnéztem volna ha az SGS-t választottam volna, de ma mikor már tudom hogy van sokkal jobb technológia, akkor ugyan már az legyen a köv. telómban.
(Ennek eléggé maximalista szaga lett.
)
-
TomWexX
addikt
válasz
Tomajdon #48385 üzenetére
Ha biztosra tudnám hogy novemberben se lesz 2.0, akkor már zúznám is rá a telóra a legfrissebb bétát, de lehet hogy tényleg 1-2 hét és a samfirmware-es srácok kiszivárogtatják a végleges verziót (úgy legyen).
Amúgy sem kiessel terveztem frissíteni, ráfér a telóra egy kis multi. -
TomWexX
addikt
válasz
leslieke #48360 üzenetére
Remélem tartósan ennyibe fog kerülni IPON-nál, mert én karácsonyra tervezem magam meglepni eme kártyával.
Egyébként kollégám a héten vett egy samsung cl6-os kártyát a kingston cl4-e helyett, és érezhetően gyorsabbak lettek a játékok/programok. A sparkle nevű játéknál brutális sebesség növekedés lett az eredmény....úgyhogy tényleg számít a class besorolás.
-
TomWexX
addikt
válasz
Chelsea4ever #48357 üzenetére
Ha rendes üzletben vetted (nem sufni aluljáros GSM bolt) akkor elvileg cserélik gariban.
Az új samsung memkártyákat dicsérik, én pl. ezt néztem ki magamnak! Durván jó ára van.
Ez mellett jó az eredeti kingston, silicon power, sandisc és a kingmax is. -
TomWexX
addikt
válasz
Chelsea4ever #48353 üzenetére
A 3-4 perc több mint 1 perc nem? Tehát a belső memóriára tudsz felvenni megakadás nélkül...Lehet hogy mégis a memo.kártya a hibás?
Attól hogy egy PC nem látja hibásnak, még a telónak nem tetszhet valami. (pl. egy szektorhiba)
Egyébként milyen magyarázatot vársz? Sok lehetőség nincs a hibák közt...U.i.: Ja és nem megoldásnak írtam hogy állítsd át a belső memóriára, hanem hogy kiszűrd a hibát.
-
TomWexX
addikt
válasz
Chelsea4ever #48351 üzenetére
Régen ilyen esetben a memóriakártya volt a hibás, állítsd át hogy a telefonra mentse a videót, ha úgy nem akad meg, (nem hiszem hogy megfog akadni), akkor a memo.kártyád szart be.
-
-
-
TomWexX
addikt
Az új firmware elvileg már tud magyarul!
Én azért akkor is megvárom a végleges független 2.0-t. -
TomWexX
addikt
válasz
wertigo1984 #47769 üzenetére
A Kies-sel tudod a mobilt szinkronizálni, nem kell PC-studio. (A kies egyébként nem a legstabilabb programok közé tartozik, úgyhogy készülj fel rá hogy okozhat majd bosszúságot
)
A lassú böngészővel a 2.0 megjelenéséig (remélem utána már nem) itt is találkozhatsz, fagyásra viszont nem szokott panasz lenni.
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest