- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
bokrosolajos
őstag
válasz
mixi10 #20654 üzenetére
Ebony grey. Ilyen van nekem is.
Színek: én úgy tudom (láttam képen), hogy van teljesen fekete, Ebony grey és Grey (alu) változat is, utóbbi csak Ázsiában.Ami érdekelne, hogy megtudjuk a más színű változatoknál is átlátszó e a műanyag als-felső sáv?
T-mobilos és független előnyök ill. hátrányok:
A szolgáltatós 2 év garis, amiből az utóbbi csak szoftverre igaz, de az sem rossz ha valamiért megáll és cseréltetni kell
Bolti garanciában én egyáltalán nem bízok, főként, hogy SAMOLED kijelző sincs minden zugszervíz polcon!
90K volt akciósan az utolsó darab MM-ban, én épp ezért 2 hónaposan, T-mobost vettem jóval olcsóbban, lepapírozva az addigi tulajjal. Talán így a legbiztonságosabb, költésghatékony megoldásHátránya, hogy mint írták, nincs rá olyan gyakorisággal FW frissítés. Sőt, azt hiszem eddig egy sem volt. Eddig nem is éreztem, hogy szükség lenne rá, talán ha tényleg a GPS -t hamarabb megtalálja, akkor megéri.
-
Varszegig
veterán
válasz
mixi10 #19328 üzenetére
hát mondjuk ez így konkrétan nem igaz, sokszor ki lett vesézve, hogy a JF1, vagy JF2 és a JH3 között baromi sok minden fejlődött (pl, multitouch bill, különböző hang az sms/emailre stb.), a JI2 meg javította a billbugot, amit a JH3 hozott el nekünk (a JI3 meg vissza
)
Tehát a JF2 és a JI2 között egy világ van. -
peterk
senior tag
válasz
mixi10 #14353 üzenetére
Ja, csak ez így marhaság, mert kilövi a becenév valódi funkcióját. Ráadásul sorrendbe sem lehet rakni. (Nálam régóta ki van töltve a becenév, már korábbi telefonjaimon is ki volt, van vagy ötven ismerősöm becenévvel.
)
Mindegy, van egy másik gyorstárcsázó, ahol egyenként fel lehet venni a kontaktokat. Magyarítottam, és kicsit javítottam illetve átdizájnoltam, ez most nekem megfelel.
Ha valaki ki akarja próbálni, feltettem ide: klikk. (Aki nem ismerné, a kontaktok alatt vagy egy kis tárcsa, azzal lehet előhívni a beállításokat, ott lehet felvenni egyesével a kontaktokat. A hozzáadásnál a kontaktnál a becenév mellett az email címet is kiírattam, mert nálam gyakran 2-3 embernek is ugyanaz a beceneve, így viszont meg tudtam különböztetni. Kiválasztás után bemásolja a név helyére becenévvel, email címmel együtt, de az email cím kitörölhető a név mögül. Kicsit kényelmetlen, de csak egyszer kell megcsinálni.
)
-
válasz
mixi10 #12339 üzenetére
Több mint egy percig nyomtam úgy is, hogy bekapcsoltam a minden gombra feloldást, és úgy is, hogy ki - sose tudni, egy próbát megért -, de nem akar újraindulni. Úgy tűnik, hogy ez egy hardveres trigger... amit a végleges verzióba tettek csak bele.
vendingo: A tuning menüpontok tipikusan olyanok, amit laikusként nem szabad piszkálnunk. Nem tudom mit csinálhat, csak korábban a Phoenix helpjében olvasgattam Nokiás finomhangolást, erősen laboros dolgok.
DonMedve: Én inkább a PNG-re asszociálok belőle.
Próbáld meg arra átnevezni. -
DonMedve
addikt
-
Schell14
csendes tag
-
Varszegig
veterán
most tudtam megnézni. tényleg véres a torka, megnézem, mit lehetne javítani rajta.
zack: szerintem lassan arról kéne beszélni, hogy milyen hibák maradtak az 1.02-ben. Ugyanis csak ez az érdekes. Aki azt használja, tudna erről írni valamit? Találtatok ismert bugot, vagy újabbat? -
Azt hallottuk konkrétabban, hogy a Samsung rárakhatja Linuxra és egyéb RTOS-re is. Én csak spekuláltam (meg valószínűleg mindenki), hogy a high-end telefon Linux alapú.
Nem értek az ilyen alacsony szintű dolgokhoz annyira, mint szeretnék. Az ELF header és a .so kiterjesztésű dinamikus library-k alapján saccoltam a Linuxot, de közben meg ott van, hogy az SDK célpontja arm-samsung-nucleuseabi, ami meg a NucleusRTOS-re utal...
-
Bloody86
csendes tag
Isten ments!!! Dehogy írom le!
Csak ugye amiről azt hittük, hogy alapértelmezett, később kiderült hogy azért bizony zsebbe kell nyúlni! Ezt a social hubos dologra értem! Biztos vagyok benne, hogy robbanásszerűen megugrik az appok száma! A kérdés csupén az, használhatók lesznek? Nem csak a helyet foglalják?
Bízom benne, hogy valtozni fog a dolog, és természetesen pozitív irányba. A premiumért akár a zsebembe is nyúlnék mert kell!! Csak legyen elérhető az ára! És végre mondjanak róla valamit!
-
Bloody86
csendes tag
Nos a navigációról nem tudok nyilatkozni, mert az én olvasatom alapján az működik, ha máshol nem itt Hollandiában biztos. Előfizus dolog de működik.
Viszont a Social Hub-os sz@rakodásuk az példátlan!!! Hihetetlen, hogy 2010-ben ilyen történik. És persze a prémiumról nem szólnak semmit. Mikor indul? Lesz egyáltalán?Díjnyertes... Gondolom Samuék ebbe is hatalmas összegeket fektettek, akár csak a szoftverfejlesztésbe!
-
Bloody86
csendes tag
Igen igen! Köszi az infót! Ezeket már korábban beállítottam és nem működött! Azt írta ki, hogy nincs válasz!
De ugyanezek a beállítások a ActiveSync-nek is? Azt hittem ezek a sima e-mail fiók beállítások. Vagy az lényegtelen? Bocsi azt értetlenkedés miatt, abszolút nem értek hozzá.
-
wshooter
csendes tag
-
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Futás, futópályák
- DOOM - The Dark Ages
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest