- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Tomajdon #50947 üzenetére
Esetleg ezt kipróbálhatod: RSS hírfolyam a képernyődre
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Tomajdon #50942 üzenetére
Sőt, ma forgattam egy Alcatelt is a kezemben!
Egész jónak tűnt, volt elég tömege, nem csúszik, nem recseg. Halványom sincs, ki gyártja, gondolom kínai! Viszont nagyon gyors volt a menüben, nem laggolt és futott rajt az ájGó!De most ne bosszants, ne nézz madárnak mikor végre van Angry birds!!!
(Nem túlzok el semmit, csak nem mindenkinek jön át a poén)
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Tomajdon #50939 üzenetére
Tomajdon:Az anyaghasználat, meg a rengeteg, soha el nem fogyó memória, a szuper jó böngészővel felvértezve folyton maradásra késztet
leslieke: hihihi-hisztiiiii
de jót nevettünk. Mikor veszed a W3-ast? már kapható, csak szólok! Állati jó, bugfree 2-es badával felvértezve vár és még a kamera gomb sem ragad be rajta, mert nincs
-
leslieke
Jómunkásember
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
Tomajdon #50792 üzenetére
A mon.hu-t nézted?
A beállításokban a flash mire van állítva?
Épp most teszteltem az asztali gépem firefox 8-asával ezt az oldalt és volt. hogy a teló volt a gyorsabb.
Full flashel és előzmények törlése után kezdte mindkét böngésző az oldalbetöltést.
Persze ez így nem összehasonlítható de eddig nekem tetszik a KK5-öt. -
-
-
gelbelex
őstag
válasz
Tomajdon #50513 üzenetére
"hiába adnám el, nem tudnék olyan telefont venni, ami leválthatná a wave-t. A wave alá nem adom, és az a kategória a 100ezres kategória..."
És szeptemberben, amikor én a WaveII-t vettem, méginkább így volt.
Ma már a GalaxyW is képbe jönne, de biztos nem lenne könnyű döntés, vö. brendoncsopi... -
consono
nagyúr
válasz
Tomajdon #50349 üzenetére
Én is így vagyok, hardverileg nehéz olyat találni (leszámítva talán a kétmagos procikat) ami látványosan többet nyújtania mint a Wave. Valószínűleg majd ha váltok valami teljesen másra megyek rá, vagy hardverben (pl. qwerty) vagy szoftverben (nekem az Android nem a szívem csücske a WP7 pl jobban bejön)... Jövőre meglátjuk
-
consono
nagyúr
-
happy555
aktív tag
válasz
Tomajdon #50209 üzenetére
Még annyi az érdekesség, hogy súlyra ugyanannyi mindkettő, de a méretek miatt az sgs2 sokkal könnyebbnek tűnik!
Hát igen, kinek mi....
Nekem spec mindegy mi van a tok alatt, inkább legyen akkor könnyebb.
A másik meg pont amit te is írtál, h tiszta karc az alja teteje. Most akkor miért is extra? Vagy azt hagyjuk figyelmen kívül?
Amúgy tényleg rulez, és boldog vagyok vele. Csak azért járok még vissza mert normális áron eladhatatlan volt a telóm, és olvasgatok hátha lesz egyszer asszonynak is skype vagy viber..... nem fikázni, csak ha már megint sgs2 a téma akkor érintett vook -
TomWexX
addikt
-
Paca2
senior tag
válasz
Tomajdon #49969 üzenetére
köszönöm az eddigi és az ezutáni válaszokat!
ha telenoros, akkor úgysem lehet hivatalos szoftot rárakni nem? bár mondom nem értek hozzá...
vagy bármilyen androidot rá lehet tenni bármilyen androidod telóra nem hivatalosan?és nem akarom teleszemetelni a topicot
nem fogok sokat kérdezni
-
consono
nagyúr
válasz
Tomajdon #49905 üzenetére
Még nem döntöttem el, kevés időm van nyomkodni
A vodásban nem voltak lassulások, de a browser ebben sokkal sokkal gyorsabb. Meg a youtube is megy belépve is. Nekem valószínűleg ki fog ez tartani a hivatalos 2.0-ig, de nem tudom jobb e annyival a másiknál, hogy érdemes legyen beleugranod...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Tomajdon #49726 üzenetére
Bocsi, töröltem, mert dupla lett. Már tegnap kikerült a hír: Újabb Bada 2.0 rom érkezhet hamarosan
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Tomajdon #49723 üzenetére
Lehet reménykedni: Új bada 2.0 firmware a napokban
-
dufta
csendes tag
válasz
Tomajdon #48448 üzenetére
Világos. Végülis a többi bolt 50 eFt körül adja:
http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/samsung/s8500-wave-p41265847/
Ezek közül melyik tűnik neked/nektek szimpatikusnak?Egyébként köszönöm a véleményed. Jól értem, egy frissebb verzióval többet bír az akksi? Van ilyen összefüggés?
-
TomWexX
addikt
válasz
Tomajdon #48385 üzenetére
Ha biztosra tudnám hogy novemberben se lesz 2.0, akkor már zúznám is rá a telóra a legfrissebb bétát, de lehet hogy tényleg 1-2 hét és a samfirmware-es srácok kiszivárogtatják a végleges verziót (úgy legyen).
Amúgy sem kiessel terveztem frissíteni, ráfér a telóra egy kis multi. -
Aktív témák
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest