- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
appel
őstag
Ahogy nézem a samsungapps-t..nincs is hivatalosan magyar Ndrive...akkor mostmár mégis lehet itt warezolgatni?
btw...kár vesződni vele, mert ennél sokkal jobb a Sygic, amit meg is lehet legalább venni kőkemény 8400Ft-ért -
appel
őstag
válasz
F-ECT$ #46489 üzenetére
őőő, ilyen jó kis mobilarena appot ne is akarjon senki badára....
igazából semmi értelme, ugyanaz, mint egy rss hírolvasó progi...bár végre meg lehet vele nyitni a cikkeket az alkalmazáson belül is, ami sajnos a full html oldalt nyitja, nem is mobilos vagy valamilyen csökkentett adatforgalom kímélő oldalt...ott persze nincs multitouch sem, szóval felejtős app...bár legalább van, és fejlődik... -
appel
őstag
amikor nekem is wave telóm volt, akkor semmi bajom nem volt vele...aztán lett egy hasonló hw képességű droidos is, és mostmár tudom, hogy milyen szar is volt nem kis korlátok között élnem...
ettől függetlenül nagyon sok ismerősömnek nyugodt szívvel tudom ajánlani a bada-t, mert egyszerű, és az ő igényeiket maximálisan kielégíti...nekik biztos borzasztó lenne egy droidos telefonnal szarakodni...vagy állandóan csak segítséget kérnének...ui: valaki ajánlgatta a Samu memkártyáit...vett már valaki rajtam kívül? Nem is rossz 7k-ért egy 16GB-os...
[ Módosította: 7 ]
-
appel
őstag
válasz
bokrosolajos #45329 üzenetére
jah, Desire S, és két hónapja cseréltem erre a wave-et
-
appel
őstag
válasz
bokrosolajos #45282 üzenetére
lőttem gyorsan két fotót DS-el és felraktam picasara...(tényleg elég fos, de láttam már rosszabbat is)
akksi 2 nap folyamatos 3g-vel, ahol négy fiók push szinkronnal, további négy óránként frissítve (fb, twitter, időjárás, stb...), kicsivel több, mint napi egy óra beszélgetés, kijelző is kb. két órát van bekapcsolva...ez nem sok, de nem is kevés...a wave sem bírt ezzel három napot... -
appel
őstag
válasz
kennyke #44313 üzenetére
swype szerű bill. (T9 trace) ha jó tudom először badára volt magyar nyelvű támogatással, viszont nem telepítendő, hanem a firmware tartalmazza...1.2-től már elvileg benne kell, hogy legyen, csak be kell állítani (billentyűzetnél alul a kis földgömböt benyomva tartod, és ott bepipálod a folyamatos szövegbevitelt)
-
-
appel
őstag
-
appel
őstag
válasz
lacus46 #44039 üzenetére
na most, hogy anrab linkelte a fórumot, meg is találtam: An alternative solution for GPS...
-
appel
őstag
válasz
lacus46 #44039 üzenetére
nekem régebben az 1.0-val még szarakodott a gps, az 1.2-vel viszont már semmi baja nem volt...max. 1 perc alatt összeszedte magát, de általában 20-30mp is elég...
ezzel persze tudom, hogy nem vagy kisegítve...
valamelyik külföldi fórumon olvastam, hogy stune-nal ki kell törölni az almanach és ephemeris adatokat, majd gps menüben letölteni újra, így 1 hétig okés lesz...anno szórakoztam vele, és bejött (vagy amúgyis magától jó lett...)
ja, és semmilyen segítő érzékelő nem kell, csak a gps beállításoknál a legfelsőnél legyen pötty.. -
appel
őstag
válasz
bokrosolajos #43906 üzenetére
lehet nem a te értékelésed, szóval nem 100% hogy hozzád szól:
Gyári füles mióta jó? Szerintem egy 3000Ft-os gagyi is lepipálja...sőt gyári HTC füles is 3x jobb a Samsungosnál...
Az ötujjas multitouch-t pedig árulja már el valaki, hogy mire tudom/tudnám használni? -
appel
őstag
válasz
bokrosolajos #43892 üzenetére
akkor folytassuk (korlátozva a jelenlegi 1.0, 1.2-re):
+ akksi nagyon jól bírja egy feltöltéssel
+ a menü, az alap OS egyszerű, és gyors
- böngésző nem tördel
- memória hamar elfogy -
appel
őstag
tudom, hogy most kuponos időszak van, de most látom, hogy ingyenes a badaTube
@Attelah: őőő esetleg spanyol?
-
appel
őstag
válasz
F-ECT$ #43544 üzenetére
az elég nagy fogyasztás, mert akkor gyakorlatilag még nem is nyúltál hozzá, csak szinkronizálgatott magától, és 1 nap alatt már le is merült...hmm, az kevés...talán ha 1-2 óra netezés, 1 óra telefonálás, kis játék még belefér az egy napba, akkor már annyira nem vészes...
wave bír kb. két napot push, időjárás, 20-30 perc telefon, 30 perc wifi, 30p játék mellett... -
appel
őstag
először válts Spanyol apps-ra, utána: NDrive (Fin Promo)
-
-
appel
őstag
válasz
DarkDeer #42417 üzenetére
én is jót szórakozom,
btw az a hozzászólás sem verte ki a biztosítékot, amibe fikázza a 2-es bétát...teljesen igaza van, neki ez így nem jön be, és leírta a véleményét, hátha másnak ez segít a "nemvásárlásban"
nincs ezzel semmi gond szerintem...talán kicsit korai ennyire kikészülni egy béta állapotban lévő os hibáitól... -
appel
őstag
ha valaki nagyon el akarja adni, akkor én lehet tudok egy vevőt...és összehoznám a szálakat...
az enyémet akarta megvenni, de "sajnos" már addigra eladtam
T függő, navival 48k, karcmentesen...szóval hasonló paraméterekkel szerintem érdekelheti másé is... -
appel
őstag
válasz
Endruboy007 #40335 üzenetére
Kint Messenger, de jó drága: 840Ft, viszont ha kell, akkor ez van
-
appel
őstag
válasz
Darellus92 #40332 üzenetére
hmm, lehet ezzel nem mész messzire, mert ez nem t-online-os, hanem t-email-es:
emailcím: xy@t-email.hu
felh: xy@t-email.hu
jeszó: xxx
smtp: mail.t-email.hu
port: 25
bizt. kapcs: kiimap4 szerver: mail.t-email.hu
port: 143
bizt. kapcs: kigyanítom ugyanígy kellene, csak a domain mindenhol t-online.hu legyen a t-email.hu helyett
esetleg ha nem jó, akkor legyen SSL biztonságos kapcsolat, és port smtp 465, imap 993
próba cseresznye -
appel
őstag
válasz
Darellus92 #40329 üzenetére
az tényleg hülyeség...
nekem most egy gmail-es, egy t-online-os és egy céges van beállítva...ha addig nem megy, akkor megkukecsolom neked később a beálíltásokat... -
appel
őstag
Valaki tud ezekről az új európai firmware-ekről valami infot?
S8500XXKF1 ## 1.2 2011 June
S8500XXKF2 ## 1.2 2011 June
S8500XXKF3 * ## 1.2 2011 June(www.samfirmware.com)
-
appel
őstag
válasz
bokrosolajos #40262 üzenetére
szerintem a fb beállításaiban nézz körül (talán a fiókbeállításoknál, vagy adatvédelemnél, vagy alkalmazás beállításoknál)
eltart egy darabig, amíg kigyomlálod a sok sz*rt, de utána rendben lesz...
btw, ezekkel a beállításokkal gyanítom más os-nél lévő szinkronizáció során is teleszemeteli minden vacakkal... -
appel
őstag
én kipróbáltam...
nemtom, nekem sosem volt baj a gps-szel, mindig 10-30mp alatt elindult a navigáció...talán azt vettem észre, hogy egy helyben állva tovább tart (vagy csak lassabban telik az idő
valahol olvastam, hogy tartsd az aljával felfelé a telefont, és akkor gyorsabban talál jelet...ezt is hülyeségnek tartottam, de az lbs test app alatt a cno értékek valóban magasabbak, ha nem fogom a telefon alját...
aztán lehet ez is baromság... -
appel
őstag
Számlaszám xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Devizanem HUF
Számla elnevezése xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Forgalom típusa VÁSÁRLÁS KÁRTYÁVAL
Könyvelési dátum 2011.05.26.
Értéknap 2011.05.26.
Összeg -560
Ellenoldali számlaszám xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 11.05.24.
Ellenoldali név
Közlemény SAMSUNG GMBH 2,090EUR 0,
*B: 1202390670a másik pedig:
Számlaszám xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Devizanem HUF
Számla elnevezése xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Forgalom típusa VÁSÁRLÁS KÁRTYÁVAL
Könyvelési dátum 2011.05.18.
Értéknap 2011.05.18.
Összeg -560
Ellenoldali számlaszám xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 11.05.16.
Ellenoldali név
Közlemény SAMSUNG GMBH 2,100EUR 0,
*B: 1202390670szóval nálam rendben van
-
appel
őstag
én is megnéztem a terheléseket, viszont nálam minden rendben van...
az összes tétel 290Ft, 560Ft, tehát ami ki volt írva, a fizetés viszont euróban megy, és árfolyam függvényében az 560Ft-os bejegyzések 2.090, 2.100 eurós fizetések a Samsung felé, úgyhogy nem én fizetem az árfolyamváltozást, hanem Samu "bukik"...
persze inkább én, mert a 2 euró helyett kicsit felfelé kerekítettek a forintos árakkal... -
appel
őstag
A Samsung ügyfélszolgálat debileket alkalmaz...
Írtam a Gameloft-nak, hogy miért nem érhető el a magyar samsungapps-on az összes játékuk...erre azt írták, hogy kérdezzem meg a samut, mert ők eladták nekik a licenszeket, tehát innentől kezdve ott árulják, ahol akarják, akár a magyar store-ban is...
no mondom írok a samsung supportnak és hivatkoztam a gameloftos supportosok levelére...
erre azt írták vissza a debilek, hogy nem tudom az említett játékokat megvenni a magyar store-ban, és azt javasolják, hogy regisztráljak egy másik címmel egy másik ország store-ba és szerezzek be egy olyan credit card-ot, amit ott elfogadnak, és akkor megvehetem..LOL
természetesen ezzel le is zárták a ticketet, de nyitottam újat, hogy na nehogymár Ő döntse el, hogy megoldotta-e a problémát...és inkább kezdjen el azon gondolkodni, hogy melyik checkboxot kell bepipálni ahhoz, hogy Mo-n is elérhető legyen minden alkalmazás...
na ennyi, igazából csak levezetésből írtam ide a páratlan ügyfélszolgálatról -
appel
őstag
válasz
bokrosolajos #39039 üzenetére
hehe, abban ne legyél olyan biztos
én egy darabig beüzemeltem magamnak openwrt alá -
appel
őstag
azért milyen szomorú is ez, hogy élményszámba megy, ha erre az OS-re valami "hasznos" ingyen van...mégha néhány napra is...
-
appel
őstag
Ma ingyenes (nem tudom meddig) a Kint Messenger
ugorjon rá akinek kell... -
appel
őstag
ugyan nem mától, hanem már egy hete, de azért köszi...
-
appel
őstag
válasz
bakospe #38586 üzenetére
nekem simán megy, már játszottam vele pár órát...konkrét ötlet nincs, biztos kevés a memória
próbaképpen vedd már le a widgeteket a főképernyőről, és úgy indítsd el...aztán meg próbáld meg memóriakártyára telepíteni, vagy ha most ott van, akkor pedig a telefon memóriájára...ennyi hiretelen a tippem próbálkozni... -
appel
őstag
válasz
gamek!ller #37903 üzenetére
van benne némi igazság, de:
otthon van internet és persze wifi, munkahelyen van internet és wifi, és ha útközben kell valami, akkor van mobilinternet, de laptop-usb stick kombinációban...ebben az esetben egy majdnem feleslegesen jelentkező költség lenne még a telefon sim-re is aktiválni egy mobilnetet...szerintem...
-
appel
őstag
na végre előbukkant az appson Karma által írt origo-s időjárás alkalmazás
azt azért már most hiányolom, hogy internet nélkül véletlenül sem akar menni
az jól jött volna, hogy wifin adatokat letölt, később megtekint...most sajnos ez nem lehetséges, ha jól látom... -
appel
őstag
válasz
bokrosolajos #37834 üzenetére
azzal a módszerrel, amit írtál tényleg ugyanígy viselkedik 1.2 alatt is a lefelé mutató nyílnál...szerintem ez azért nem akkora gáz...ebben az esetben ott van a névjegyzék, mert a keresés ott is működik, és ha hozzáadod a címzett listához, akkor megkérdezi, hogy melyiket akarod (természetesen ott már írja, hogy mobil, otthoni, stb.)
-
appel
őstag
azt hiszem ez bokrosolajosnak megy:
*#197328640#
5 - audio
2 - AP volume config
és ott 1 - RCV, 2 - EAR, 3 - SPK, 4 - BTH config stb...
van REC volume, Voice memo, Camera volume beállítási lehetőség is, de nem ástam bele magam...*We can see the 7 lines (0-6 ) we can increase the value of
all lines (these are the lines that define the level at each
support ), you can change any of them or increase only
last value of 58dB to 75dB and 100db maxremélem ez megoldás lehet a recsegős felvétel problémádra...
ha beválik, akkor légyszi oszd meg a tapasztalatot... -
appel
őstag
válasz
OgreImre #37276 üzenetére
ne útvonalat készíts, hanem a keresést/előzményeket/kedvenceket használd a célpont kikereséhez...az útvonal arra jó, ha Bp-ről mész Kecskeméten át Bajára mondjuk, és mindenhol meg akarsz állni egy adott helyen...
beírod, hogy budapest váci út 4, és a találatok közül amelyik neked kell arra hosszan nyomsz és navigálás ide... ennyi ...
-
appel
őstag
válasz
SeriouS_77 #37123 üzenetére
a fizetőssé válásnak semmi köze a samuhoz...remélem ezt mindenki sejti...az árát az alkalmazást felrakó cég határozza meg...
ettől függetlenül engem is zavar, hogy minden szir-szar progiért pénzt akarnak kérni -
appel
őstag
válasz
bokrosolajos #36854 üzenetére
1.2 alatt nálam megőrzi a feedeket, nem kell mindig újra tölteni...
a voluntas böngészőt nekem sikerült felraknom, de ne várj tőle csodákat, tényleg csak annyi, mint amit ír...szóval tördelni nem fog, csak annyi, hogy teljes képernyős böngészés van és nincs ugráló címsor...de elég lassan tölti az oldalt, és scrollozni is lassúcska vele... -
appel
őstag
no végre egy igazán jól használható RSS olvasó, ugyan még béta, de műxik ... nem kell megijedni az orosz oldaltól, google fordító segít (főleg oroszról-angolra, mert magyarra katasztrófa)
-
appel
őstag
válasz
szebev #36697 üzenetére
na rászántam egy kis időt, de úgy látom te még előbbre jutottál, mint én...
néha, hangsúlyozom néha sikerül kapcsolódnia online, így már sikerült létrehozni a ?profilom? vagy legalább a nevem, viszont játékot online elindítani egyszer jött össze, mert utána nem sokkal később ledobott connection failed, try again- üzenettel...szóval mivel sikerült már csatlakozni, ezért a kapcsolat nem igazán lehet bibis, inkább valami megagagyi szerveren fut a dolog, ami nem bírja a terhelést...bár nem hiszem, hogy ezzel a "gagyi" játékkal világszerte többen akarnak játszani, mint 10
na mindegy, a lényeg, hogy nem csak nálad sz*r... -
appel
őstag
válasz
bokrosolajos #36653 üzenetére
angol appson:
WithSubsPlayer Trial (ha jól emlékszem egy nagy vízjel van végig a képernyőn)
és full verzió
sajnos magyar appson nem találom, de gondolom idővel felkerül oda is...
-
appel
őstag
-
appel
őstag
írt vissza a samu support, hogy hogyan lehet országot váltani: sehogy
ez volt a tanács: regisztráljak új fiókot egy másik email címről -
appel
őstag
válasz
bokrosolajos #36441 üzenetére
az ingyenes az s8500 és 8530-ra volt egy napig, a fizetős a kicsikre...utána mindkettő verzió fizetős (és az appok között nem hiszem, hogy lenne különbség)
duplatapival megy bele a mappába, remélem nem ott hibáztál...
nekem megy minden fel-le irányban is, ahogy kell... -
appel
őstag
Váltott már valaki országot a samsung apps-ben? Én amikor regisztráltam, akkor más országot adtam meg, mert ott lehetett wirecard-al fizetni
...most viszont szeretnék váltami Magyarországra, mert csak jobban esne az itteni kártyámat beregisztrálni/használni, de sehol sem látok lehetőséget arra, hogy módosítsam az országot...egyenlőre új fiókot nem akarok regisztrálni, mert ki tudja milyen paradoxonba keveredik a samu, ha két email címről két országból regisztrálok ugyanazzal az adatokkal...
-
appel
őstag
csak a statisztika miatt:
- igenis van sok xvid/divx film, ami akad vagyis inkább olyan, mintha nem 23,976-25 FPS-el menne (mivel nem zavaró, ezért lehet, hogy más azért nem veszi észre)
- új FB javult, de azért még mindig egy rakás ***, mert random azért még van időtúllépés, néha csak pörög az állapotjelzője...tegnap pedig pl. azt írta, hogy van egy üzenetem - jelezte is egy kis 1-es számmal a FB és a SH ikon is, de a FB kliens üzenetek részben is ott volt az 1-es, viszont alul már azt írta, hogy nincsenek üzenetek...nosza touch.facebook.com-on megnéztem, és tényleg volt üzenetem, csak a badás kliens nem akarta az igazságot
a voice call recording engem is érdekelne majd...
-
appel
őstag
este én rászántam magam a prémium SH-ra, preconf, stb...1 óra alatt minden progit, beállítást sikerült megfelelő állapotba hozni..
bár nem vagyok az a nagy chatelős gyerek, de mindenesetre egy fokkal szimpatikusabb lett a telefon...msn, gtalk chat megy (kipróbálva)
FB frissítést is felajánlotta, azt is felraktam, és klasszisokkal gyorsabb lett (noha még így sem villám), és megy a chat ott is...
már csak ez a gmail névjegyzék szinkronizálás zavar, mert vagy az összeset szinkronizálom, vagy egyet semjópofa, mert nincs szükségem 192 db "nincs név" bejegyzésre a telefonkönyvemben, csak szerettem volna csatolni 1-2 névjegyet, mint ahogy a facebook-nál saját magam választhatom ki...de gmailnél nem
-
appel
őstag
válasz
SeriouS_77 #35776 üzenetére
Welcome to Wonderland
-
appel
őstag
válasz
SeriouS_77 #35772 üzenetére
nagyon jól érzed...kezdve a Windowstól az Officeon át a Total commanderig mindkét gépemen egytől-egyik minden szoftver jogtiszta
mp3: nincs, streamelve hallgatom
videó: nincs, moziban nézem
Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest