- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
consono
nagyúr
Én ezt tettem fel: Rsrc2_S8500(Low).rc2 szóval a sima.
Ha 1.2-n vagy, akkor kelleni fog a boot, nekem ez nem kellett. A full download kell.Esetleg látva, hogy egy Wave már elesett a frissítésben, lehet, hogy jobban jártok, ha leszeditek az utolsó béták közül valamelyiket és annak a bootloaderét teszitek fel...Update: ha háttértár módban csatlakoztatjátok, sajnos még mindig megvan az a bug, hogy a telepítés helye visszavált telefonra...
-
ruszi_tomi
aktív tag
Én is nagyon remélem hogy gariba életet lehelnek bele, mert én nyomogatom már jó ideje, de semmit "életjel". Nah jól van befejezem, inkább várom az új fw-vel kapcsolatos beszámolókat!
Ui.: Max majd írok 1-2 sort mi lett a kálváriám vége, sikerült-e megcsináltatni a telót, avagy buktam 82.000-ret!
Köszi a segítséget mindenkinek!
-
ruszi_tomi
aktív tag
Legelőször nem pipáltam ki a boot download-ot, akkor hibát írt ki, valamit töltött, aztán jött a hiba üzenet. Utánna kipipáltam a boot download-ot, és rámentem a download-ra. Akkor pedig kiírta hogy security alert................. Ezután lehúztam az USB-ről, és használhatalan lett a teló! Tuti én toltam el valamit sztem, pedig már jó párszor multiztam a telót!!!
Ma délután viszem be a telót a westendbe lévő vodába, és eljátszom a nagy halált......:S
Köszi a segítséget szimike79!!! -
kennyke
aktív tag
Igen, olvastam a te sztoridat, de nem vagyok biztos, hogy még él a garim...
Neked gyárilag független volt a teló? Mert nekem T-s, és lehet a T-s netet akarja használni...
Tényleg, lehet T-s telefonra olyan független firm-et rakni, ami minden szolgáltatói izétől mentes? (pl. nem tudom kitörölni a T-s hálózati beállításokat, és a könyvjelzőket sem)
-
Tomajdon
aktív tag
Ez nem Wave 3! Ez: Samsung Wave 3 király funkciója szóval ez bemutatja a Wave I 3 király featurét
consono: Az is jó, de elb*szták a kijelző felbontását. Ez a Wave 3... minél többet nézem, annál jobban bejön!
A hátulsó része nagyon jól néz ki szerintem! De csak a kinézet miatt nem cserélek telót...
szerintem igen, mert ha megnézed ugyan úgy ott van egy pöcök, amivel a hátlapot le lehet szedni.
-
duvi
nagyúr
Nem akarok ünneprontó lenni, mert én is nagyon várom már az új firmwaret, de a linkelt cikk címe egy kicsit megtévesztő. A cikkhez mellékelt videó (08.24-én tették fel) már több badás oldalon is szerepelt és az új featureseket mutatja be. Sajnos ebből még nem derül ki, hogy valóban elkészültek volna a végleges kóddal
-
-
duvi
nagyúr
Én is csak a kugli fordítóval néztem az olasz oldalt.
A lényeg azért így is érthető szerintem.
Az Appstore használatához mindig naprakészen kell tartanunk a Kiest. Régebbi verzióval egyszerűen nem enged be a storeba. De mivel sokaknál előfordult már a Kies frissítésekor probléma, ezért egy egyszerű registry bejegyzés módosításával átverik a Kiest. Átírják a verziószámot a megfelelő registry kulcsban és onnantól már elindul a régebbi Kies verzió is, csak "újnak hiszi" magátPersze hozzáteszik, hogy eleve mindenki csináljon egy másolatot az eredeti registryről és csak saját felelősségre ajánlják az egész hacket.
-
San398
őstag
Nem tudod beállítani, mindig a telefonon lévőket adja be.
szokegergely Nem kell kitölteni a Connection-nél semmit, csk létrehozol egy üreset pl. Connection01 néven(ezt ajánlja fel)Akkor érdemes kitölteni helyesen ha szolgáltatónál van net előfizetésed is.Én az üres Connection01-et rendeltem mindenhez hozzá és simán megy minden WIFI-n.
-
ADAM1337
nagyúr
-
s4hu|SyD^
addikt
Samfirmware-n.
ROM fent, nem rossz, semmi lényegi változást nem látok, gyorsabb az biztos.
Holnap tesztelek pár programot meg a fogyasztást.Jó éjt!
Ja és a backup simán megy, ha KIES-ben nyomsz egy biztonsági mentést még a beállításokat is visszaállítja... Programok visszaállítását nem mertem megnézni nehogy bootloop legyen. A színek sokkal tisztábbak 5-ösön is és a betűk is, látványos, tetszetős!
-
Gonsalez
csendes tag
Szia!
Lyrics az az mp3-as fájlokban elmentett dalszöveg. Abada 2-ben az alkalmazás beállításoknál lehet megadni, hogy megjelenítse-e a zenelejátszó. Ha az mp3-as fájlban van szöveg mentve, akkor lejátszás közben kiteszi a képernyőre.
A szinkronizáció az a feliratra vonatkozik. Ha el lenne csúszva a szöveg a videotól, akkor állíthatod, hogy a felirat hamarabb / később jelenjen meg, mint ami a feliratfájlban van kódolva. Egyébként a videolejátszó jobb felső menüjét kell lenyitni, és ott adható meg.
Üdv.
-
Goldmen75
őstag
Kép is van a betöltött fileokról
-
Bobó_20
aktív tag
Köszi akkor ez user error volt!
Amúgy huzamosabb birizgálás után egészen megtetszett a rendszer leszámítva azokat amiket leírtam. De például az új qwerty vmi irtó jó, az FB kliens egy az egyben ájfón copypaste (jót másolni nem bűn), a voice output egész vicces: szól ha üzi, hívás, email, ébresztés van! Youtube és Music hub megy nálam, és a névjegyzékben ha elhúzod az ujjad feldob egy helyi menüt közte a hívással is. Ugyanez emailnél más lehetőségekkel persze. Megy a moonphase és a névnap widget is + assault lite is! A Badatube bekressel egyből uninstallnál egyből restart, origo-s időjárás app megáll a töltőképernyőn. Dungeon Hunter, KINT, Caligo Chaser, Fruit Ninja teszt pár perc múlva ha valakit érdekel mik mennek...
update: DH gameloft feliratig jut utána restart
-
mrhitoshi
veterán
Ez alapján csináltam meg. Hsz.
Így ez alapján, annyi a teendő, ami eddig is volt, át kell írni a címet. itt megtalálod azt a fájlt amiben már benne vannak a módosítások.
Nem tudom, hogy ez működni fog e nálad, és hogy nálam is rendesen működik, mert a Gmail-es fiókomnál működik a Push szinkronizálás, de mondjuk Facebook-nál nem találtam ilyesmit, lehet nincs is benne. (1.2-nél volt FB-nél is push szinkronizálás)
De amúgy mit néztél meg ? -
-
TomWexX
addikt
Leslieke logout blogja a R66-ról szól. Ott megtalálsz mindent.
-
-
JMC
tag
Ezek alapján tehát a link helyesen. Nem olyan bonyolult ez...
consono: ezzel csak arra akartam utalni, hogy aki egy Nokia menüjét nem látja át az ne mondja az Androidra, hogy szemfényvesztés (aki nem tud úszni ne a vizet szidja).
-
razzorr
őstag
Ezt kiegésziteném azzal h. az android egy szemfényvesztés. És van benne tapasztalatom.
Ezért is örlődök a bada vs. wp7 ügyben. Apple egy vicc annyi pénzért,meg játéktelefon, a symbit én nem látom át, és ennyi. Marad ez a kettő. De a 2.0 most dobott egy piros pöttyöt a badának. :-) -
mrhitoshi
veterán
Persze megoldottam, de mondom nálad minden oké. Arra vigyázz, hogy először rakd fel a mellékelt drivert!
(#41243) Tomajdon:- Facebook App doesn't work ->> ez érdekes, mert nálam valami működő képes.
(#41246) s4tch: semmi komolyra ne számíts. Ezen még nagyon látszik, hogy Béta Firm., attól függetlenül, hogy már Júliusi kiadás.
-
Tomajdon
aktív tag
Amik működnek: (bocs hogy nem fordítok, de telórol vagyok)
-Calls
-Sms
-Home Screen Widgets
-Music Player
-Video Player
-New Dolphin Browser(Fully Functional along with the download manager)
-Camera is fully functional
-Navigation is fully fuctional along with the map downloads..
-Fm Radio works
-Social Hub Fully Functional(All the Sns accounts work)
-Email Works
-New Music Hub works
-New Chat On App works
-Samsung Apps Works
-Kies with Wifi works
-Syncing of contact with kies on pc Works
-Voice Commands Works
-New Caster App. works
-Twitter App works(New Look)
-Youtube fully functional(No Search Option Crashes)
-Rotation Fully FunctionalWhat are the bugs?
-Adding new widgets to home screen(Crashes the Os)
-Im doesn't work(All accounts)
-New Google App doesn't work
- Facebook App doesn't work
-Except contancts you cannot sync any other data with kies.
-When u try to switch off the handset the os crashes(Imp. Bug to be fixed by Samsung) -
mrhitoshi
veterán
Én a Full Download-t pipáltam be. Gondolom ha csak a boot Change-t pipálod be, akkor csak a boot fájlokat cseréli le.
Szerk.: az a baj, hogy pl.: nálam nem látni belőle senki semmit, mert el van mosódva az a felső sáv.Pár észre vétel: belekerülten a szöveg bevitel közé az emotikonok. Akkor például ugyan úgy kell kilépni az alkalmazásokból mint eddig, lerakás gomb, de most már nem azzal a gombbal lép ki a menüből, szóval nem kell mindig vissza lépegetni a menübe. A net valami miatt nem akar menni.
FB kliens teljesen megújult.
-
Tomajdon
aktív tag
Megnéztem, biztos hogy nem én csináltam. Nekem más kép van kinnt. Meg én nem töltöttem fel sehova. Szóval már ez egy kizáró ok.
Azért az mutat valamit, hogy az s8530 bada 2.0-hoz 50 hozzászólás jött, annak a fele hogy mikor jön ki s8500-ra, az s8500-s szofthoz meg 100 hozzászólás van, és még van hátra 15 perc.
-
Tomajdon
aktív tag
Milyen mobilarénás widgeted van? Én csináltam egy link widgetet, ami ide a fórumra irányít. Akkor úgy látszik, nem vagyok egyedül.
rObika8802: már csak 53.
bár valahogy ellen kéne állnom a kísértésnek... Ha felrakom a 2.0-at, akkor bukom a spoofolt játékaimat+mentéseket, és ha visszarakom az 1.2-t, akkor megint állíthatok be mindent. De nem baj, hétfőig még 4 nap van, annyi idő alatt 3x beállítok mindent.
Ahogy magamat ismerem, fel fogom rakni...
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest