- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Kínában Robotaxisodott a Model Y
Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz Polllen #41085 üzenetére
Ez úgy hangzana jól: Wave-re már egész jó Androidot lehet telepíteni, ezért best buy!
Polennek igaza van: gyakorlatilag kamera szintjén kell lejjebb adni, abban még mindig veszettül jó a Wave. Megközelítőleg hasonlót eddig egyet találtam -lehet az lesz a nyerő-, még pedig egy SE. A többi sajnos felejtős. még az SGS is rosszabb képeket készít, pedig elvileg tesók
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz Polllen #41085 üzenetére
Mivel a wave hardvere és gyorsasága nálam magasra tette a mércét, és én visszafelé nem fejlődök, így szerintem nem igen van 60-70k-ért nekem való (új és nem használt!) androidos telefon...
És igen, amit (#41083) razzorr elmond az sajnos igaz! Ezért is mondom azt hogy az android csak kb.100k felett jó, de nálam az a pénz SOK pénz egy telefonra!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Polllen #40723 üzenetére
De van biztosabb, szolgáltatónál letiltatod, hogy az adott telefonszám, semmilyen adatforgalmat ne tudjon generálni. Én letiltattam, ennyi. Így ha próbálkozik is a telefon, hibaüzit kap. Akár 3g-n akár edge-n akármin. Ez a legbiztosabb...
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
-
bokrosolajos
őstag
válasz Polllen #40584 üzenetére
Pont azért az Android tud a legjobban belassulni
Androidos telefonnak semmilyen erőforrás nem elég! Úgy van az alap ötlet, hogy minden amit elindítasz, marad a memóriában mindaddig, amíg más el nem veszi tőle a helyet
Valószínű ez a gyökér megoldás akkoriban a gyengébb hardvereken jó elgondolásnak tűnt, mert amit gyakran indítgatsz, kéznél vanjó marketinggel elterjesztették a világon - ebben százszor ügyesebbek, mint a Samsung emberei valaha is lesznek - elhitették az emberekkel, hogy az jó dolog ha ingyen csinálsz nekik alkalmazásokat, a sok kocka meg persze beindult rá, akiket azóta nyakon locsolt a Nagy testvér a nemiszervén keresztül
-
-
-
szebev
senior tag
-
@matthew@
őstag
válasz Polllen #38524 üzenetére
Ja oksi így már értem. Igazából nem netre lenne elsősorban használva, így a nettel kapcsolatban a legnagyobb gondom csak a 3,3-as kijelző, de sztem annyira nem lehet vlszes. Holnap kipróbálom MM-ben vagy trénél és kiderül ha nagyon nem akkor vmi más lesz de majd holnap eldől. Köszi a helpet mindenkinek!
Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz Polllen #38516 üzenetére
Polllen: a tördelés alatt mit értesz? Am nem a net lenne a fő dolog csak a többiben tökéletesen megfelel az elvárásaimnak, csak a 3,3-as kijelző amit neccesnek látok. Am az Opera sem segítene a net jó használatán?
mrhitoshi: Omina 7 felejtős a windows phone sztem halott volt mielőtt kijött volna, és csúnya is és sz.r az elrendezése. Facebookom nincs így az a kliens nem zavar
leslieke: te mennyire tudod használni netezésre? Am télleg a sortörés mit takar?Matthew 24:42
-
szimike79
őstag
válasz Polllen #37778 üzenetére
A Kies így nem fogja frissíteni. Ha már mindent legyalultál, akkor mehet a preconfig is, Tomwex-nek utána már nem THM-esnek látja a Kies. Én csak azért nem csinálom meg mert van egy két cucc, amit buknák.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
vidékiürge
tag
válasz Polllen #36982 üzenetére
Grrr... Nekem a NeedForSpeedShift veszett oda Anno volt valami akció, az első 5000 letöltőnek ingyen járt. Szakadjanak meg köztük voltam, de nem akarják visszaadni. Az Asphalt5 is odavan...
Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore *** Köszönöm, hogy nem vagy megmondóember!
-
szimike79
őstag
válasz Polllen #36988 üzenetére
Most fogalmazódott meg bennem egy gondolat ezzel kapcsolatban: a store-n keresztül akarják beszedni rajtunk azt a pénzt, amit a teló nyomott árán buktak, illetve mi nyertünk, amikor megvettük a top vasat.
Nesze neked best buy!Karma: Ezt az általad vázolt dolog is alátámasztja.
[ Szerkesztve ]
-
gbela
senior tag
válasz Polllen #36804 üzenetére
Megnéztem ezt a keepass-t mert mindenféle forumokhoz meg lapokhoz el szoktam felejteni a loginokat. Tetszik is, de ahogy elkezdtem belevinni az adatokat kicsit megijedtem, h minden jelszavam egy helyen meglegyen, aztán (bár megbízhatónak tűnik) egyben küldje el vhová, vagy egyben lopják ki valahogy. Van vele tapasztalatod? Tuti biztos a dolog?
-
a510
aktív tag
válasz Polllen #36751 üzenetére
Asszem rossz hír: hsz. 36601
-
mrhitoshi
veterán
válasz Polllen #35762 üzenetére
Én nem a tablet-re értettem, hogy őrült...
(#35786) Bobó_20: Az átutalási költség nem érinti semmilyen formában a Samsungot. Maximum a buzi bankokat lehet ezért szidni, akik több 1000FT-ot számolnak fel kezelési költségként, közbe meg csak várják a kamatot, és ülnek a pénzeden az átutalás alatt... ezért is nem érkezik meg egyből a pénz. Szóval én e miatt egyáltalán nem a Samsungra vagyok mérges, bár ő is tehet valamennyire róla.
PS4
-
szimike79
őstag
válasz Polllen #35583 üzenetére
+1 Ebben a kérdésben nagyon egy véleményen vagyunk. Azt meg végkép nem értem hogy akinek nincs badás telefonja, nem tetszik neki, az miért jön ide fikázni hogy ez ilyen szar meg olyan szar, nincs rá progi és hasonlók! Én is sokat olvasgatok más topikokban is, mert kíváncsi vagyok melyik teló, vagy op. rendszer hol tart. De nem állok neki szét off-olni a fórumot, mert nem tetszik valami az adott készülékben.
-
-
anrab
addikt
válasz Polllen #33740 üzenetére
feladatkezelőből lőttem ki egyesével mert nem tudtam miért nem akar elfogyni. nem mertem lekapcsolni mert a teló meg rávolt kötve.
a guta ütött meg.
ja, végül kilőttem őket, kikapcsoltam a gépet mert nem lehetett a telót biztonságosan eltávolítani.
nem lett frissítve végülis.[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz Polllen #32798 üzenetére
Igazad van, most hogy körülnéztem, azért én is találtam két alternatívát(T-nél néztem, nem kártyafüggetlent). Az egyik a Omnia 7, a másik pedig az SE X10. Árban ezek vannak egy szinten, és hardveresen, összeszerelési minőségben. A platform jellemzőket most és sajátosságaikat figyelmen kívül hagytam mert mindenkinek más igénye van. Ja és még a Wave II kicsivel drágábban.
Zoolee: Én azért a helyedben kipróbálnám az USB csatit is hogy jó-e, vagy próbáld meg másik csatlakozón!(gondolom több is van a gépeden) Ha a csatlakozási probléma továbbra is fenn áll, úgy a multis frissítés is felejtős.
Próbáld meg más módban is csatlakoztatni, a telefont. Pl.: Háttértár módban.[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz Polllen #32790 üzenetére
Pedig ebben az árban szerintem ennél jobbat nem kapsz. Ami pedig olcsóbb az gyengébb is valamiben. Én azon csodálkozom hogy ilyen jól tartja az árát. A T-nél is megjött az utód, és abban az árban megy ki amennyiért én is vettem jó pár hónapja. Az SGS-nek pl. még nem is lehet kapni a leszármazottját, de már most esett az ára bő tízezret. Az új droidos Samu meg alig olcsóbb mint a Wave de gyengébb minden szempontból.
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz Polllen #32774 üzenetére
Köszi de telefont nem veszek használtat.
Egyébként az ED-ben 87 ezer, a Vodánál meg kártyásban 90 ezer.
Mondjuk a Voda árpolitikáját nem értem, hogy miért drágább. A Motorola Defy-t meg olcsóbban árulták függetlenül mint máshol. Szóval inkább az ED teljes Magyarországi garanciával, így még memóriakártyára is futja mert ha jól tudom az nem jár hozzá. 2 gigás elég bele? Gondolom az ED nem buhera szofttal árulja mint ahogy itt említve volt egyes telefonboltok esetében. -
motkany91
csendes tag
válasz Polllen #32429 üzenetére
hát... eddig egy progi , vagyis játéknál csinálta ezt ,arra is rájöttem hogy melyik az appsról töltöttem le MrDork nevű játékot , és ezt ha bezárom akadást okoz és a cpu nem áll be 1%-ra hanem ugrál. Amúgy meg 3napos a készülék ,de eddig más problémával nem találkoztam
jahm ami még érdekelne, az 1.2es frissítésnél nagyon zavaró a böngészőben az elő ugráló címsor ?! mert csak ez az ami vissza tart hogy frissítsem
[ Szerkesztve ]
PSN : motkany91
-
mrhitoshi
veterán
válasz Polllen #32327 üzenetére
A kompromisszumokra gondoltam, na meg az alkalmazások minőségére. Lehet, hogy 10-20x annyi alkalmazás van mint badára, de senki sem ellenőrzi túlzottan, hogy milyen is az. Épp a héten volt egy olyan hír, hogy vírusos appokat töröltek... ez mindent elárul számomra. Az meg, hogy a vason is spórolnia kell majd, az már katasztrófa számomra. Nekem fontos az, hogy mi van a fedlap alatt, és hogy mennyiért árulják. Szóval ennek fényében nem csalódtam a Wave-ben. Erős gyors hardvere van, és hát 75eFT-ért.
Én így is, használok naponta kb 3 alkalmazást össz-vissz. Nem mondom, hogy rossz lenne, ha lenne egy normális böngésző vagy 1-2 médialejátszó, de nekem például nem kell 50 alkalmazás a telefonra, hanem inkább Játékok érdekelnek, abból viszont erős a Bada. Jó minőségű játékok vannak rá, és szerintem lesznek is rá. Már van olyan játék badára, ami nincs Androidra.[ Szerkesztve ]
PS4
-
szimike79
őstag
válasz Polllen #32059 üzenetére
Warum nicht?
Koreaiul nem tudok, az angol sem az erősségem, valahogy pedig szemléltetni akartam hogy mi lesz a bibi frissítés után ha nem a magyar CSC-t rakja be. Bár talán franciául megy: hongrie langue.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Polllen #31515 üzenetére
Volt az is. Aztan amikor elvettek a Wave-em, vettem egy iPhone4-et. Azt csereltem le az Omnia7-re egy honapja.
ABal: van egy fontos kulonbseg: a Safari egyszer tordeli at a szoveget, mielott megjeleniti. Igy allo helyzetben is pont kepernyoszelesek lesznek a hasabok, es siman olvashato. De ennyire senki nem varta, hogy megfigyeld a videot
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
-
peterk
senior tag
válasz Polllen #31067 üzenetére
Ha megállsz és úgy is rosszul pozícionál, akkor ott nem késlekedés van, hanem a térkép nem jó. (Mivel google maps jó volt, ezért a gps vevő hibája kizárható). Nézd meg visszafelé irányba is, ha "siet", akkor biztos térkép gond. (Ha jól tudom teleatlas-os térkép van az r66-ban. Merre próbáltad?)
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
bokrosolajos
őstag
válasz Polllen #31067 üzenetére
Mit panaszkodsz? Az Enyvdrájv 30-50 métereket laggol. Ahhoz képest akció-vígjáték a route66 prodikciója. Arról már ne is beszéljünk, hogy a Szájgyík meg olyan lassú, mintha interpreter futtatná valami egyedi kódkészletből
Azt hiszem avatart kell váltanom
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz Polllen #30942 üzenetére
A pezsgőt csak képletesen értettem.
Egyébként ha lenne új csúcs Wave, GT8600, akkor azt már tegnap bejelentették volna.(szerintem) Bada 2.0 meg mire lesz akkor ha nem nekünk? Wave II ugyan azt tudja mint a Wave I, így nem igazán látom akadáját hogy ne kapjuk meg. Na mindegy, a válaszok már borítékolva vannak, amit holnap mi is elolvashatunk.Én leginkább annak örülnék ha a T-sek már a bada 2.0-át tesztelnék és pár hét múlva megkaphatnám!
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz Polllen #30898 üzenetére
Akkor bonthatjuk a pezsgőket vagy mi?
Sokat filozofáltunk hogy vajon mi lesz A 2.0 sorsa velünk kapcsolatban. De akkor talán már mondhatom hogy: én megmondtam.
Hála istennek a Samu nem a profitorientált termékpolitika útját választotta, ésszerű döntést hoztak az elkapkodott pénzszerzéssel szemben (vagy csak példát vettek egy sikeres termékpolitikáról, és erre nagyon jó példa az Apple még ha egyeseknek nem is tetszik). Viszont ezzel a döntéssel lehet többet fognak keresni.
Reméljük az alkalmazásbolt témában is hasonló példával járnak majd el és akkor mi is jól lakunk, meg a Samunak is lesz káposztája.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
bokrosolajos
őstag
válasz Polllen #30898 üzenetére
Pollen: "szerencsére a samu nem így döntött"
Azért várjuk még ki a végét. Messziről jött ember ugye ...appel: Én is elhiszem neked, hogy nálad mindig frankón működik, de beláthatod a sok panasz sem véletlen.
Ha esetleg félreérthető lettem volna: két kocsim van, az egyikben -hála az Égnek- hibátlanul működik, de a másikban, amiben gyárilag felmelegedésgátlós a szélvédő: soha. De mielőtt a kocsicserét javasolnád, ugyanebben az autóban bármilyen másik eddig tesztelt GPS vevő, telefon vagy PNA ugyanolyan jól működött, leszámítva a GT S-8500 Wave-et.
Le is tojnám, ha a bluetoothos vevőt lehetne pároztatni a telefonnal, de ilyen egyszerű dolgot, úgy tűnik egyelőre nem lehet megoldani vele. Ki tudja, talán a bada 2.0 ezt is tudja[ Szerkesztve ]
-
Binyi01
aktív tag
válasz Polllen #30883 üzenetére
Azért beb*szott volna, ha a legjobb Badás telójukra nem adják ki, amiből ráadásul messze a legtöbb fogyott. Az egy nagyon nagy öngól lett volna, nem gondolhatjátok komolyan, hogy ez bárkinek is megfordult a fejében Samuéknál.
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
appel
őstag
válasz Polllen #30870 üzenetére
nem kell belépni...megy anélkül is (gondolom imei szám alapján)
a telefonon multi után is ott van az összes progi a samsungapps letöltések között (de csak az, amit a telefonnal töltöttem le), a laptopomon a kiesben ott van amit azzal szedtem le, az asztali gépen pedig az, amit ott telepítettem...szóval kicsit káosz, de minden megvan...
ezek közül a kies a necces, mert gondolom ne telepítsem újra a gépet, és ne töröljem a kies könyvtárait, mert akkor már nem tudom mi lesz...(sima kies verzió frissítést túlélte, maradtak a progik) -
Sógi
addikt
válasz Polllen #30861 üzenetére
Hello,
Én a samsung apps.com-on regisztráltam magam anno, mint uk felhasználó, a kiesben be lehet jelentkezni, ahol megtalálod a megvásárolt appjaidat és onnan újra telepítheted.
Alapból a kies lementi az appokat (bejelentkezés nélkül, keress rá a gépeden lesz egy mappa ami tele lesz *.app-okkal, amiket addig telepítettél) vagyis megjegyzi amiket ingyenesen telepítettél és azt újra rakhatod, ha a telót lenullázod.
Legalábbis nekem így volt mikor meghalt a mem karim.
Abban nem vagyok 100%-ig biztos, hogy ami közben fizetős lett azt újra tudod-e rakni... -
fl4nder
csendes tag
válasz Polllen #30858 üzenetére
Szerintem ha belépsz appstore-ba, ott be kell jelentkezni a saját acc-oddal és a netről tölti le a listát, hogy milyen programokat töltöttél le eddig, vagyis ezek alapján nem kéne hogy elvesszen.
Pl én frissítettem és preconfigot is nyomtam, ami elvileg mindent letörölt, de appstore-ba belépve újra le tudtam tölteni mindent, amit előtte már leszedtem.
Remélem jól értelmeztem a problémát.
Aktív témák
- Mobil flották
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Microsoft Outlook topic
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- További aktív témák...