- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
szimike79
őstag
válasz bokrosolajos #50938 üzenetére
Bocsánat kedves überlajos. 1024 MB a RAM méret a pontosság kedvéért, pont mint az SGS2-ben, az SGS Plus-ban pedig 512 MB. És pont a HTC példájából kiindulva lenne értelme a Wave3 droidos kiadásának, valamint sokan hiányolták az alu házat a Galaxy sorozatban. Ezért nem értem miért lett a nap vicce eme felvetésem.
Bár úgy látom nem én vagyok az egyetlen, akit bekóstolsz.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Tomajdon
aktív tag
válasz bokrosolajos #50941 üzenetére
"Az anyaghasználat, meg a rengeteg, soha el nem fogyó memória, a szuper jó böngészővel felvértezve folyton maradásra késztet "
Az anyaghasználatot megértem. Viszont a böngésző az csúcs! Amúgy a bada 2.0-ban javítva van, vagyis ha nincs megnyitva semmilyen program, akkor nagy szerencsével sikerül kettő desktop lapot megnyitnom. Van pár dolog, amiben igazat adok neked, de sokszor túlzásba viszed a bada-elleni támadást. De most komolyan, miért nem váltasz? Van 3 rendszer, nagyon sok telefon, és még mégsem váltottál át. Pedig van egy U8500-ád is, ami androidosüberfasza teló, de mégis a wave-t használod...
-
Tomajdon
aktív tag
válasz bokrosolajos #50938 üzenetére
"frissíteni nem érdemes, cserélni igen!"
Akkor te miért nem cserélsz? Ja, hogy rosszak az általad kiválasztott SE telók? Egyfolytában szidod a badát, de valami miatt mégis itt vagy... -
szimike79
őstag
válasz bokrosolajos #50873 üzenetére
Nálam minden nap van nap vicce, általában a te hozzászólásaidon nevetek a legjobbat!
Mutass nekem egy aluházas telót, 1 giga memóriával, és droiddal a Samu kínálatában!
Nem kell keresgélni, nincs. A led villanót el is felejtettem, ami ugye az SGS Plus-on nincs.
Nem az SGS2 ellenfeleként kellene felvonultatni, hanem egy jól árasított felső középkategóriás droidosként, ami minőségi anyaghasználatot sem nélkülözi.
Akkor már lenne mire csorgatni a nyálad, és nem kellene a gagyi műanyag SE-ket fikáznod.Ennek fényében már nem is olyan vicc az említett hozzászólásom. Legyen helyette ez az, csak neked.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
doctorur
tag
válasz bokrosolajos #50873 üzenetére
A hardver egy kicsit azért gyengébb, mint a w3-ban. Se fém ház, se led.
Sajna 4"-ban, hasonló hw-el és árban nincs igazi alternatíva droid vonalon. -
Kaji
tag
válasz bokrosolajos #50768 üzenetére
De a böngésző már megfelel?
-
mrhitoshi
veterán
-
pumedli
csendes tag
válasz bokrosolajos #50462 üzenetére
Ha már a nyelvtant feszegeted... Ha valaki megszabadul a telefonjától, akkor már nem nevezhető kitartónak. A legkitartóbbak továbbra is itt vannak. A helyes a "korábbi legkitartóbb" kifejezés lett volna! Tehát így állításod nem igaz.
-
study
tag
válasz bokrosolajos #50442 üzenetére
- elkezdtek megszabadulni még a legkitartóbbak is a badás telefonjaiktól
Ez nem igaz,a legkitartóbbak még itt vannak. -
szimike79
őstag
válasz bokrosolajos #50453 üzenetére
Szerintem nem fogja a Samu eldobni a badát. Szép lassan csiszolgatják (mint ahogy eddig is tették), legrosszabb esetben kiváltja a zárt rendszeres telókat. Lesz belőle valami fél úton az Android és a zárt rendszer között. Ahhoz szerintem már túl sok pénzt öltek bele, hogy eltemessék.
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #50453 üzenetére
Dehogy nem: mit várnának különben a Wave 3 tulajok jövő ilyenkor???
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #50447 üzenetére
Telóról most nem állok neki előásni dolgokat,de navi az minimum kettő van: ha jól rémlik a Navigon megy az iPhone-os térképekkel és már a Nokia Drive-ja is fut mindenen
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Kaji
tag
válasz bokrosolajos #50447 üzenetére
Haveromnak van egy HTC win 7es mozartja. Elején nagyon nem tetszett, de minél többet van a kezemben egyre jobbnak találom. Most kezdtek megjelenni az ingyenes használható alkalmazások (eddig a legtöbb érdemleges fizetős volt).
Nem szeretem a windows-t, de ez a mobilos verzió elég jó lett. Végre kitaláltak valami egyedi működő dolgot és nem próbálták az iphone-t koppintani.
Navit csak régen néztem, akkor fizetős volt a szimpatikusabb. Ha legközelebb kezembe veszem, rákeresek mik vannak.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Zombikat akarunk
Amúgy gondolom az lesz a Bada vége, hogy leváltja az SHP-t minden kategóriában, ez lesz a Samsung S40-e.
-
Dhampir
félisten
Én várom a 2.0-át, akár Bada nélkül is.
Itt pihengél mellettem a Wave halkan tátogva, és folytonosan azt sóhajtozza: "Mikor jössz már Kettőpontnulla?"
-
mrhitoshi
veterán
válasz bokrosolajos #50351 üzenetére
Igen, a HTC-k nem a kamerájukról híresek, de nekem elegendő az a képminőség amit a HTC Radar nyújt. A lényeg, hogy fémházas, szép, és egy számomra elfogadható rendszer fut rajta.
PS4
-
a510
aktív tag
válasz bokrosolajos #50270 üzenetére
-
F-ECT$
titán
válasz bokrosolajos #50275 üzenetére
Én is azt hittem, hogy a wave után nem kell még 1 Samsung termék. Aztán rájöttem, hogy csak a bada nem tetszett. Így adtam egy esélyt az Sgs2-nek és nem bántam meg.
Dive ever, work never.
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #50270 üzenetére
Lajos!A Defyt kétszer is gondold meg: két kollégámnam is van, mindkettő többször járt már szervízben, ráadásul a főzött romokkal is vannak gondok, mert kétféle kameramodullal is csinálják de csak az egyikhez van driver... Nem tudom a plusz mennyiben más, de ez kicsit zavaró...
[ Szerkesztve ]
-
Paca2
senior tag
válasz bokrosolajos #50247 üzenetére
telenornál vettem okostarifával 43k, de van olcsóbban is más tarifával
teszek majd fel képeket, még ismerkedünk
alapvetően tetszik a telefon (kívül-belül), böngésző gyorsabb (ill. van választék) + 3,7" ez azért nem minegy
ami tetszik és ami nem tetszik eddig az androidban: a testreszabhatóság - el vagyok vesze benne...
ill. ami egyáltalán nem tetszik, h úgy kell kilőni a futó alkalmazásokat, nem lehet normálisan bezárnia teló nagyon gyors, akkor kezd lassulni mikor teleszemeteli a memóriát futó alkalmazásokkal (azért 2x annyi van benne mint a waveben, mármint RAMból)
+ 1,7 giga belső sd áll rendelkezésedre, külön memkarit nem adnak hozzá[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
peter_k
tag
válasz bokrosolajos #50193 üzenetére
Én is így látom. Mindenki azt hiszi, hogy valami csoda lesz a Bada 2.0. Pedig minimális fejlődés várható tőle. Lépten-nyomon találkozok azzal a felhívással, hogy "töltse le az alkalmazást okostelefonjára". Ilyenkor mindig felmerül bennem a kérdés: akkor az enyém mi, basszus? Mert természetesen csak androidra, meg iPhon-ra készítik el ezeket a programokat. A bada az elmúlt évben nem tudta kivívni, hogy felvegyék a "nagyok" közé.
Szerintem ez már így is marad. Erősködnek még 1-2 évig, aztán szépen, csendben leáll majd a projekt.
Van egy szép telefonom, ami okosnak nem igazán mondható.
Valaki megjegyezte tegnap, hogy mindenki nagyon pesszimista. Mitől lenne ez másképp?
Ja! Megint egy új képernyővédő vagy kalóriatáblázat? Hurrá!!![ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
válasz bokrosolajos #50193 üzenetére
Sokkal nagyobb bajok is vannak, mint a kevés alkalmazás. Én személy szerint magasról teszek mennyi alkalmazás érhető el, amiket használok azok fent vannak, de pont a memóriaelfogyás, meg a lassú szociális szolgáltatások stb... az ami igazán lehúzza ezt a rendszer.
PS4
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #49799 üzenetére
Lajosom, teljesen egyetértek veled
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #49753 üzenetére
Igen, a 2.0 több lehetőséget nyújt: mivel bármilyen flash (swf) file-t be lehet tenni lock screennek, csak a fejlesztők képzelete szab határt mit csinálnak.
-
samsung1920
csendes tag
válasz bokrosolajos #49738 üzenetére
ez a hullám nem okos telefon? csak mert üzinél meg hivásnál..ilyen "kirakós téma lesz"
-
samsung1920
csendes tag
válasz bokrosolajos #49738 üzenetére
ez a hullám nem okos telefon? csak mert üzinél meg hivásnál..ilyen "kirakós téma lesz"
-
Tomajdon
aktív tag
válasz bokrosolajos #49653 üzenetére
Jó, most mit írhattam volna? Amúgy a van jó pár ikon, amit én vágtam össze, szóval dolgoztam vele én is.
-
Bobó_20
aktív tag
válasz bokrosolajos #49429 üzenetére
Bocsáss meg drága fórumtárs, nem akartalak megbántani! TomWexX is megmondta a tutit...
Egyébként tudom, hogy azért nem adod el a telót, mert sokat buknál rajta, de attól senkinek (neked sem) lesz jobb, ha ide jársz sírni. Nem akarok tovább offolni, meg sértegetni sem akarlak, de egy ilyen videó alapján nem vonnék le semmilyen következtetést! Megnézted a "srác" többi vidijét is? Szerintem nem a telefonjával van a legnagyobb gond... -
szimike79
őstag
válasz bokrosolajos #49428 üzenetére
Én nem is várom a 2.0-tól, hogy megváltsa a világot, én már annak is örülnék ha negjelenne, és kipróbálhatnám. Maximum annak fogok örülni, ami pozitívumot kapok vele. (Vagy nem) Ha nem jön be, akkor mehet a levesbe, és váltás lesz belőle.
Szerintem túlságosan komolyan veszed ezt az egész bada dolgot.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
szimike79
őstag
válasz bokrosolajos #49416 üzenetére
Pont itt a fórumon írta valaki, és pont a PvsZ kapcsán, hogy más platformon (ha jól emlékszem androidon), jobban optimalizált a játék, simábban fut. A badás verzion vannak néha apró akadások, amik nem túlzottan szembetűnőek, de észrevehető ha a kettőt együtt kipróbálod. Ergó elképzelhető hogy nem is rendszer hibája a dolog, csak a portolás nem sikerült olyan jóra.
Egyébként ha ahhoz képest hogy 10-11 alkalmazás ment egyszerre, én nem igazán vettem észre a videón akármilyen akadást, laggot.
Egy igazi negatívum volt az egész videóban, a G-mail szinkronizációval kapcsolatban. Minden másban agyondícsérte a telefont. Akkor miért is pukkant ki a lufi, mutass már egy rendszert, ami tökéletes![ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz bokrosolajos #49416 üzenetére
Ilyenkor hirtelen felindulásból mindig válaszolni akarok neked, majd átgondolván úgy döntök hogy ez így durva, finomabban kell fogalmaznom, majd ezt is elvetem és úgy döntök hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Frankón menthetetlen vagy, sorry!Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
ABal
őstag
válasz bokrosolajos #49406 üzenetére
LOL de igen.
A helyedben most már ennyiben hagynám, mert éppen elég blama ez már így is.
Egyébként szívesen segítek, lévén angoltanár és szakfordító vagyok.
Részemről itt ki is szálltam. /amúhy sem túl egyyzerű a Wave-en mindezt útközben bepötyögni/
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ABal
őstag
válasz bokrosolajos #49397 üzenetére
A részigazság pillanata!
Több gondolat is megfogalmazódott bennem ezzel kapcsolatban, de rövidre fogom:
Az általad kiemelt részlet "this qualitiy is not good at all","hasn't graphically updated", "(bada 2) is really slow, too buggy" nem egy általános megítélés az operáció rendszerről, hanem egy összehasonlítás a WP7 és a Bada 2.0 között, ami a tesztelőnek kifejezetten a Plants versus Zombies futtatása közben szerzett tapasztalatáról szólt. Röviden: azt mondja, hogy a PvZ láthatóan szebb a WP7-en, mint a Badán
Maga a teszt egyébként így zárul: „Yeah, Samsung Wave three. Go get it guys!...”
-
F-ECT$
titán
válasz bokrosolajos #49278 üzenetére
Nem feltétlenül az. Nekem otthon van wifim, viszont a meló helyen nincs, így ott 3g-n folyik minden. 500 MB-os net csomagom van, múlt hónapban a mini 1 GB-os eredeti méret helyett 100 MB-ot forgalmazott. Emelett más is eszi a keretet (market, levelezés, skype, gtalk, stb), így a hónap végére általában 400 MB körül elfogy, ami a mini nélkül bőven 1 GB felett lenne.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
ABal
őstag
válasz bokrosolajos #49191 üzenetére
Jogos. Ez tényleg nagyon gáz.
Opera Minivel vagy UCBrowserrel simán megy a letöltés ugyanott.
Gyerekek! Ezt most találtam a Szórakozás kategóriában, töltsétek, amíg ingyenes!valamiért rossz a link. Bocsi[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz bokrosolajos #49191 üzenetére
ClassicalTetris ingyenes ma!
Egyébként a trutymák kilövős játék nagyon jó, nem tudom ki lehet a team1975 nevű játékos, de nagyon erős... -
anrab
addikt
válasz bokrosolajos #49129 üzenetére
lehet hogy másfél év alatt nem vettem észre azt az o betűt?
-
Dhampir
félisten
válasz bokrosolajos #49119 üzenetére
Heineken?
-
unrealnoise
senior tag
válasz bokrosolajos #49075 üzenetére
hát szerintem meg nem. nem. és/vagy nem is. de ez az én véleményem...
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
F-ECT$
titán
válasz bokrosolajos #49075 üzenetére
Eddig sem volt baj a használhatósággal, csak az appok kevesebbek (jóval), mint Androidon.
Hát azért nem csak az extra appok hiányoztak, hanem az alap funkciók terén is voltak/vannak hiányosságok.
Az akkuidő annyival jobb badás készülékeken, hogy Androidos társaink nem hisznek nekünk.
Semmivel sem jobb, ha az androidos készüléket is lebutítod annyira, amennyit a bada tud. (Az SGS 2 topicban páran szinte csak telefonnak használják a készüléket, így 6-7 napot is elmennek.) Ha meg intenzíven használod, akkor a wave 1 is lemerül kb 5 óra játék után, ennyit az SGS (1/2) is tud.
Lagolás pedig szintén az Android vele járója leginkább, itt szinte ismeretlen fogalom.
Az alap rendszer tényleg képes apróbb lagokra, de ezt a launcherek jórészt javítják. És a wave-en is találkoztam laggal, pl mikor a zenék vagy a névjegyek között lapozgattam, pedig ezek beépített appok.
ui.: Ha valaki nem tudná: mindkét rendszert használtam, tapasztalatból írtam ezeket.
Dive ever, work never.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz bokrosolajos #48861 üzenetére
kis lépés egy embernek...
-
szimike79
őstag
Csak rászántad magad az 1.2-re? Mivel csináltad, a csodás kiessel, vagy multival?
-
TomWexX
addikt
Ezt fejtsd ki bővebben, mert nem értem. Pontosan mit nem találsz?
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Fogash
tag
válasz bokrosolajos #48789 üzenetére
szerintem te direkt szívatod magad ezzel a telefonnal...
Nekem júniusban volt 1 éves a wave1em, azóta a gyári T-s fw van rajta. Magamat is meglepve 19 alkalmazást és 1 widgetet töltöttem le rá, bár csak 4-5öt használok több-kevesebb rendszerességgel. Plusz megvettem a R66 örökéletet, és nálam egész jól működik is.
A böngészőhöz hozzászoktam, van pár funkció, amit kimondottan szeretek benne, nagy fájdalmam a skype hiánya. Remélem a 2.0 után ez is összejön majd nekik.
Emellett gyönyörű képe van, tetszik a fémház, a valódi híváskezelő-fotó-bill.zár gombok, 3 napig megy egy töltéssel, ezért telefoncsere még elvi síkon se mozog. Az eddig kézbe vett androidokban elvesztem, számomra feleslegesen sok állítható cucc van benne. Ez arra tol, hogy majd egyszer iPhone (kb a 7es) lesz az utód, mert azt bekapcsolom, oszt működik.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz bokrosolajos #48785 üzenetére
Nekem a kies soha se tudott frissíteni azért kell a multiloader. (Helyedben meglesném azt a vodás 2.0-t már)
A kies-t nem minősíteném kb. hasonló véleményen lehetünk róla, ahogy ismerem a véleményedet róla, jobb nélküle maradjunk annyiban. -
study
tag
válasz bokrosolajos #48785 üzenetére
Tegnap elkeseredettségemben már a Nokiákat is nézegettem.
Orvos látott már?[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz bokrosolajos #48780 üzenetére
Nálad az összes létező és nem létező hiba megjelenik badánál. Lehet ez is rátesz pár lapáttal a gyűlöletedre nem? Nálam semmi ilyen gond nem volt, ezért nem tudom mi lehet a gond. Olvass kicsit utána mire kell figyelni Kies-sel való frissítésnél, (pl.: mysamsungwave.hu)vagy használj multiloadert!
(#48782) peter_k: Én is ugyanígy gondolom, számomra is unalmassá vált a bada, pedig szeret(t)em.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz bokrosolajos #48780 üzenetére
multiloader.
-
HaKo
aktív tag
válasz bokrosolajos #48770 üzenetére
Az, hogy nem írok nagyzoló százalékos értékelést mer' az a menő, leszűrhető, hogy a Bada vagy a WP7 lenne az esetleges befutó... Ki írta hogy Wave I? Tudtommal lassan kijön a III... Nem tudom neked honnan jött a 95%... Amúgy nekem elég a Wave I, és sem III-at sem más telefont nem tervezek venni ameddig ez bírja. De ha kellene ezeken gondolkodnék.
@unrealnoise: Igaz, nem használtam Androidos telefont, de nekem eddig nem volt túl szimpatikus, valahogy nem tűnt olyan átláthatónak... Persze ez huzamosabb használat után lehet változna...
Nem tetszik az sem, hogy 1-1 feladathoz van 1000 féle program... rohadtul nincs kedvem azzal szórakozni, hogy mindegyiket végigpróbáljam, hogy melyik a jobb... Sőt utánaolvasni sincs kedvem. Ilyen pl. a root, navik, vagy egyszerűen a számítógépes szinkronizálás. Egy csomó olyan dolog amivel többet lehet kihozni belőle. Sajnos én olyan vagyok, hogy az adott dologból szeretem kihozni amit lehet, még ha nem is használom ki, vagy csak nagyon ritkán.
Na én erre viszont sajnálom az időt az Androidnál.
Badánál is a Naviknak olvastam utána (ezeket is ritkán használom) illetve egy zseblámpa és jelszókezelő progi volt az elengedhetetlen számomra. Többi ami fennt van az nem szükséges, csak néha jól jöhet. -
ABal
őstag
válasz bokrosolajos #48709 üzenetére
Nekem rendesen behozza az áruházat.
Mondjuk nem konkrétan azt a terméket, amelynek az oldaláról elindultam.Sok hasznát az egésznek a jelenlegi formájában nem látom.
-
Orlin
addikt
Nekem simán nyitotta az oldalakat!!!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
F-ECT$
titán
Most olvastam, hogy ezekkel a QR kódokkal nem árt vigyázni, mert bármilyen url-t bele lehet kódolni, ergó kártékony oldalra is lazán el tud vinni.
Dive ever, work never.
-
Goldmen75
őstag
válasz bokrosolajos #48582 üzenetére
Itt marhára nem az appok a lényeg, hanem maga a rendszer, aki sok appot akar, az vegyen droidot!!!! Aki egy jó rendszert s jó telót az meg badázzon
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #48579 üzenetére
Nekem nem jön a Bada 2.0, nekem itt van hetek óta És jó. Lassan már meg is unom
-
F-ECT$
titán
-
G-Guts
aktív tag
válasz bokrosolajos #48240 üzenetére
Végre sikerült összehoznom, hogy android legyen rajta (ami tűrhetően is működik 2.3.5-ös verzió). Ez nekemi 23 ezer HUF-ba került. Ebben az árban (természetesen a töltővel együtt) benne van még egy nagyon jó gyári samsung stereo füles, ami nagyon szépen szól és egy szép műanyag tok. Ráadásul még a képernyőméret is növekedett 0.7 inch-el. Igen, egy Galaxy S lett az utód. Végre tölthetek le sok jó programot, játékot és teljes lett a böngészési élmény. Ráadásul rájöttem arra is, amire korábban nem gondoltam volna, hogy a fizikai exponálógomb nem hiányzik, hiszen a fizikai exponálógomb nélkül még jobb képeket lehet készíteni, mert az érintőképernyős exponálásnál ez a masina tökéletesen be tudja állítani a megfelelő autofókuszt, így szinte lehetetlen rosszul fókuszált képet készíteni.
Tehát összességében: Mission succesfully completed -
peter_k
tag
Szerinted, melyik cég írna mást? És mit?
-
Dhampir
félisten
Pedig fontos nekik az ügyfél.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz bokrosolajos #48187 üzenetére
Nem tudom miért ócsárolod az 1.2 vagy akár a béta 2.0-t mérföldekkel jobb mint az 1.0 és 1.2-ben is van jó böngészős FW.
Én egy béta 2.0-val tolom nem a vodással és tökéletesen megfelel, igaz resizik néha a telefon, de a böngésző is pöpec, nem tudom hogy mazo vagy-e vagy mi a gondod de a helyedbe szó nélkül ráugranék egy újabb fw-re.
Én mindig próbálom az eszközeimet maximálisan kihasználni még ha babrálnom is kell vele, de ez a multi-s fw frissítés pár kattintás az egész elrontani se lehet.
Nem mellesleg egy teljes verzió számot ugrott az fw 1.0 vs 2.0 ...[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #48187 üzenetére
Én nem szívtam ezek szerint eléggé az 1.2-vel, mert eszemben sem volt visszatenni az 1.0-t utána. És hamarabb sem merült a teló... Bár, akkor te a 2.0-t sem fogod feltenni és nyavajogsz majd tovább, mert a teljesítménynek ára van: ha használod a 2.0 gyorsabban eszi az aksit, stand by-ban nem vettem észre különbséget. Persze az is lehet, hogy csak többet nyomkodtam a 2.0-t... Én pont azért tettem fel (pedig megígértem magamnak, hogy nem fogom), mert a Q4 még igen hosszú és már a legelső bétával is jobban élveztem újra a telefonomat (meg persze hogy kipróbáljam rá lehet e venni a 8600-as firware-jét, hogy menjen Wave-en is)
Alkalmazások folyamatosan jönnek ki, persze már nem mind kompatibilis az 1.0-val meg nem mind ingyenes. Teljesen törvényszerű a dolog.
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #48184 üzenetére
Ez persze megint nem igaz Mármint, hogy a Bada halott. Gondolom nem voltak értékelhető alkalmazások, azért nem lett eredményhirdetés... Másrészt az oroszoknál már 11% körüli a Bada részesedése az okostelefon piacból a tavaly év végi 5%-ról, ez azért egy halottól nem rossz
Amúgy kezdem azt érezni, hogy te szeretsz szenvedni, vagy legalább is neked mindig félig üres a pohár, nem félig teli. Azt mondod, hogy egy éve halott a Bada, de 1.0-ról sem voltál hajlandó frissíteni 1.2-re... Ha ennyire zavar a böngésző feltehetnéd a Vodás 2.0-t, ez 99%-ban stabil és jó a browser is ráadásul a régi alkalmazások is futnak. Nem nyavajogni kellene, hanem változtatni...
-
csongi
veterán
válasz bokrosolajos #48184 üzenetére
Nem bírod ki rosszalló megjegyzés nélkül Hihetetlen.
-
Goldmen75
őstag
válasz bokrosolajos #47813 üzenetére
Logikát ne keress soha semmiben!) Ha még nem tanultad volna meg
Fényképezős kérdésed nem értem, én nagyon rég írtam annyit, hogy mióta béta rom-ok vannak fenn, nem csinál olyan szép képet mint előtte...
Én a Wc-n rendszeresen netezek, s semmi gondom a delfinnel, tökéletesen s gyorsan böngész, jelenít... -
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #47813 üzenetére
A fényképező kapcsán: én tegnap vettem észre, hogy a 2.0-s bétában, ha elfordítom a gépet fényképezés közben (mármint nem miközben lenyomom a gombot, hanem mikor fut a fényképező), akkor produkálja ugyan azt az animációt az élő képpel, mint amikor elforgatod pl. a böngészőben. Tényleg furán néz ki Persze csak az animáció fut le, a képet nem forgatja el.
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
válasz bokrosolajos #47696 üzenetére
Na igen, tegnap óta nekem is "állandóan" szinkronizál és szintén piros. Lezabálja az akksit és növeli a forgalmat.
Majd ha lesz időm kilövöm és újra rakom. -
mrhitoshi
veterán
-
ABal
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Binyi01
aktív tag
pedig ez az exchange jele.
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
San398
őstag
Soha nem láttam még ezt az állapot jelző ikont!Eléggé olyan a kinézete mint valami szinkronizációnak.
mod: A kézikönyv nem említi ezt az ikont. Valami külső programé lehet esetleg?
[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
válasz bokrosolajos #47693 üzenetére
Rakhatnál fel egy képet arról a "Trabant" jelről, kíváncsi vagyok rá mi lehet az!
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
anrab
addikt
válasz bokrosolajos #47653 üzenetére
ott a pont.
-
study
tag
válasz bokrosolajos #47474 üzenetére
Most ingyenes a Bada Tracker,próbáld ki.
-
Sousuke
tag
válasz bokrosolajos #47423 üzenetére
Miért akarod eladni?
-
study
tag
válasz bokrosolajos #47367 üzenetére
hogy warez-e
Mindenki más csendben van.Akkor most miért kell feszegetni? -
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #47367 üzenetére
Fácsebook integráció is van, de azt sem próbáltam
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #47348 üzenetére
Erről azt hiszem már a 10-es kapcsán is voltak pengeváltások, hogy ez most warez vagy csak szemfülesség, mármint az ingyenes program felokosítása.
A foursquare integrációból én annyit láttam, hogy a célhoz érkezéskor feldobja, hogy lépjek be, gondolom postolta volna a helyemet, de nem vagyok fent, nem tudom, nem is akarom kipróbálni
-
Dhampir
félisten
válasz bokrosolajos #47338 üzenetére
Persze azért még mindig az Android a masszívabb warez-platform. Minden a felhasználói szokásokon múlik.
-
mrhitoshi
veterán
válasz bokrosolajos #47085 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a WP7 2010 Októberi. Mindenki el tudja dönteni innentől kezdve.
PS4
-
Tomajdon
aktív tag
válasz bokrosolajos #47081 üzenetére
Én kiszállnék a süllyedő hajóról, de nem 35.000 Ft-ért... Most a wp7 egyre jobban kezd megtetszeni, főleg az omnia 7-en (annyira jó az a 4"-os kijelző, alig volt a kezemben 30 percet, de már kicsinek érzem a wavem ), de én biztos, hogy még egyszer egy frissen indult rendszerbe nem ugrok bele...
[ Szerkesztve ]
-
peter_k
tag
válasz bokrosolajos #47067 üzenetére
Ott a pont.
Mi a túrótól lenne jobb, ha már megjelent a Wave III -on? -
study
tag
válasz bokrosolajos #47067 üzenetére
Most azért szurkolok hogy ne legyen igazad,pedig tudom hogy nagy eséllyel igazad van.
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #47021 üzenetére
Idő,idő,idő... Meg modemdriver,modemdriver,modemdriver
-
Goldmen75
őstag
válasz bokrosolajos #47010 üzenetére
Na de ha van már full 3 rom, akkor az azt jeletni hogy a bada 2.0 kész. Tehát?)
-
TomWexX
addikt
válasz bokrosolajos #47000 üzenetére
Az úszásról mesélj, pontosan hogy oldod meg?
-
Goldmen75
őstag
válasz bokrosolajos #46972 üzenetére
Nekem miért ir ki invalid file-t??? Nem tudom telepíteni...
-
study
tag
válasz bokrosolajos #46972 üzenetére
Köszönöm.
-
study
tag
válasz bokrosolajos #46970 üzenetére
Tetszik.Kérhetek egy linket?
-
szimike79
őstag
válasz bokrosolajos #46935 üzenetére
Úgy néz ki hiába írtam le kétszer , te még mindig nem érted, jobban mondva nem akarod érteni! De az is lehet hogy nem fogod tudni megérteni a nagy Samsung-bada utáló önsajnálat közepette!
Gyártsunk hsz-t mert nincs éppen semmi komoly téma? És attól mi lesz jobb? SEMMI!
Nem tetszik valami a badában? Sírjuk el napjában 20-szor! Attól mi lesz jobb? SEMMI!
Hazudott a Samu? Fikázzuk le még vagy 200 hsz-n keresztül! Attól mi lesz jobb? SEMMI!És még folytathatnám a sort a hasonló jellegű hozzászólásaiddal, de felesleges, mert már mindenki fújja kívülről!
Egy valamit mégis elérsz velük a SEMMIN kívül, leviszed a béka segge alá a topik színvonalát. Kíváncsi lennék hogy hányan vannak akik unják már ezt?Elöbb menekül innen az aki a te megnyilvánulásaid elolvasa, anélkül hogy kérdezne, semmint leslieke válaszai miatt. Aki meg olyan stílusú választ kap tőle, valószínű hogy nem ok nélkül kapja.
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz bokrosolajos #46938 üzenetére
Miért Te akarod mindig az utolsó szót???
Nem veszed észre hogy egyre több embert idegesítesz fel?
Már mondtam hogy igazad van az elkseredéseddel kapcsolatban, én is így érzek, de érdekes mód belém mégsem köt senki.
És amit lesliekéről írtál egyáltalán nem igaz, mert ő itt az egyik legsegítőkészebb fórumtárs!Szerintem ezt a vitát sürgőssen fejezzük be, mert nem lesz jó vége!!!
Még mindig PEACE!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #46938 üzenetére
Rendben, legyen így. A jövőben a hozzászólásaid ignorálom, és nem reagálok rájuk.
Mindenki mással szívesen beszélgetek továbbra is.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #46935 üzenetére
Te meg azt nem érted meg, hogy mi meg nem akarunk társalogni az állandó nyavalygásodról.
Leírtad elégszer (nem kétszer, hanem sokkal többször), hogy mi a bajod a telefonnal, a Badával, a Samsunggal. Elég volt. Már tudjuk és felfogtuk.
Az meg végképp nem igaz, hogy aki kérdezett nem kapott segítséget.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Tomajdon
aktív tag
válasz bokrosolajos #46914 üzenetére
Jó az aláírásod! De nyugodtan be lehetne mellé még írni, hogy: egy évre várva: normális böngészőre, normális és hasznos app kínálatra, és igazából a Samsung 1 évvel ezelőtt tett ígéreteire...
Amúgy én meg azért nem adom el a telómat, mert szerintem 35.000 Ft-nál többet ér. Szóval 35e ft-ért én nem fogok odaadni egy hardveresen szerintem 50e ft-ot érő telót, azért mert Bada van rajta. Inkább használom tovább, még úgy is hogy nem a legjobb. Majd jövőre lemegy az ára a mostani csúcs androidos telóknak, akkor majd váltok. Vagy lehet, hogy nem, ezt még meglátom.
-
peter_k
tag
Nem nagyon reménykedek a 2.0-ban és nem is tervezem 1éven belül lecserélni a telót.
A Navitel programjával tudok vele túrázni és megspóroltam egy min. 50ezres készüléket. Ezért, nekem már megérte. Nagyon jó készülék egy-két durva hibával. ( Nem kezeli a zenéimet folderek szerint listázva és háromig el kell számolni, míg beleszólhatok. )
Ez van.
55 ezer körül vettem, T-s hűséggel. A Galaxy S-t, akkor majdnem kétszer annyiért adták, led fény nélkül. Meg aztán nem is tetszett a műanyag háza. Ma is a wavet venném meg.A Te kritikáid nem építőek és segítőek, hanem provokálóak. Ez nem baj, de biztos van akit bánt. Én, személy szerint élvezem és remélem nem fognak kimoderálni, bár úgy érzem, néha közel állsz hozzá.
üdv,
-
bexinho23
őstag
Már írtam...
Nem lenne annyi panaszkodás, vitapárbeszéd, akkor könnyebb lenne megtalálni a normális hozzászólásokat. Felesleges minden hónapban ugyanazt a vitát szítani. Ennyi.
-
TomWexX
addikt
válasz bokrosolajos #46897 üzenetére
Én soha nem állítottam hogy hülyeséget beszélsz, csak ahogy előadod az kicsit (néha nagyon) idegesítő tud lenni.
Egyébként én is elkönyveltem hogy a bada nem volt anno jó választás, bár komolyabb bajom soha nem volt vele, de mégsem hisztizek minden héten hogy "a bada halott".
Júliusban lejár a hűségidőm és veszek egy erősebb androidot valószínűleg SE-éknél. A minap megnyomkodtam egy ARC-ot, mit ne mondjak nagyon tetszik! Lehet annak a túrbózott változata lesz a következő telóm.Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
István100
tag
válasz bokrosolajos #46861 üzenetére
A készülékre van még egy év gari, a tartozékokra (akku, füles) nincs.
-
mrhitoshi
veterán
válasz bokrosolajos #46865 üzenetére
Nem feltétlen neked, de ha van türelmed, ne most add el a telefont, amint itt a bada 2 hónapokon belül, emelkedhet az ára!
Na ja, ezt a lehetőséget érdemes megfontolni.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Szabolcs90
csendes tag
Nekem T-s Samsungon (igaz nem Wave) szó nélkül cserélték a szalagkábelt a második évben. Szóval nem csak szoftver garancia van.
T-mobile garancia
Samsung garanciaEgyébként a használt Spica is inkább 22-27k [link], ettől persze az igaz, hogy a Wave-nek sokat esett az ára.
Viszont ez nem hiszem, hogy főként a Bada miatt van. Galaxy S valahogy 150k körül jöhetett ki, és most 60k körül van: [link] -
mrhitoshi
veterán
Sajnos... örülök majd ha el tudom adni.
Feree: tudok mondani olyan esetet mikor a patchereles marhaság miatt nem működött normálisan a telefon, míg a multi az tuti biztos.
PS4
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független