Aktív témák
-
the radish
senior tag
Mielőtt most bárki elkezdené, hogy megmondtam, pár dolog ami máris hiányzik az S2-ből a Wave I után:
- hangprofilok (nem is értem)
- menüben történő elforgatásnál nincs animáció, a képek nézegetésénél sem olyan szép
- ébresztésnél vagy hangos vagy néma....
- widgeteket nem lehet "szabadon" elhelyezni, 4x4-es rács van, kész
- érzés, minőség
..... -
the radish
senior tag
válasz the radish #47529 üzenetére
Na, a nem is olyan régi hozzászólásom ellenére megváltam a szeretett a wave-től.
Az utód:
Azért egy darabig nyomon követem az eseményeket.
Üdv,[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
válasz bokrosolajos #47696 üzenetére
Na igen, tegnap óta nekem is "állandóan" szinkronizál és szintén piros. Lezabálja az akksit és növeli a forgalmat.
Majd ha lesz időm kilövöm és újra rakom. -
the radish
senior tag
Sziasztok!
Na, akkor - hosszabb idő után - Én is mondanék 1-2 dolgot:
- Eredeti T - multival 1.2
- Letöltve egy jó pár app, és game (anno)
- Megvásárolt és jól működő R66Undorító a böngészője és a memória kezelése, ami néha zavar, de ennek tükrében van egy olyan telefonom, aminek a fényképeit / videóit/ alkalmazásait/ ÉS SZÉPSÉGÉT irigylik, ráadásul Én, mint tulaj, meg vagyok vele elégedve.
Persze Mindenkiben felmerül a kérdés a fejleszthetőség irányában, de ennek ellenére van egy:
- Baromi jó minőségű anyagból összerakott telefonom (szinte nincs párja)
- Kiváló minőségű felvételt készítő Cam és Photo
- stb....Vannak hiányosságok, de amikor megvásároltam, az Android sem volt sokkal okosabb.
Ez van, ezt szeretem és ha a frissítéssel elveszítem az eddigi apps-at, akkor nem is várom a 2.0-at.
Ezzel a hsz-el senkit nem bántottam meg, úgyhogy ne is bántsatok ez miatt, saját vélemény.
+1 like Samsung Wave S8500
Üdv, radish
-
the radish
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudom aktiválni a híváselutasítás üzenetben funkciót?
Valahogy nem működik.Köszi.
-
the radish
senior tag
A 2. alkalommal jártam úgy, hogy az általam felvett video a későbbiekben nem olvasható vissza. Véletlenszerűen fordul elő.
Nem támogatott formátumot ír ki rá. A kártyának lehet valami baja? CHKDSK, felületellenőrzés volt már, ott semmi. -
the radish
senior tag
válasz vidékiürge #35384 üzenetére
Hányszor linkelitek be??? Tedd a zsebedbe egy kulcs mellé..... (3 percig és sétálj)
-
-
the radish
senior tag
Help!
Mitől lehet, hogy 1-1 alkalmazás egyszer csak gondol egyet és a kezdőképernyője után kilép? Múltkor az Empire Defense-vel jártam így. Semmi nem segített, csak az újra telepítés. Akkor nem is foglalkoztam nagyon vele, de ma a smartrunner-el jártam így, amit mindennap, így tegnap is használtam.
Az alkalmazások a mem kártyára vannak telepítve.Van valakinek ötlete? A kártyával nem volt eddig probléma, más alkalmazás is oda van telepítve, mindet próbáltam, azok jók.
Köszi.
-
the radish
senior tag
Tegnap kezdődött, ma folytatódott egy olyan jelenség, hogy beszélgetés közben nagy csönd. Mint kiderült engem hallottak a túlvégen, de Én csak újrahívással értem el ugyanezt.
Eddig nem volt ilyen problémám. -
the radish
senior tag
Még akciós:
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
Hidd el sajnáljuk, becsülendő, hogy Te legalább nem fikázod agyon, mint egy-két ex wave-s. Nekem nagyon bejön a telefon, a bada is pörög rajt, 1-2 dolog van, amit hiányolok róla, de azért mégsem 2K-ba került.
Frissítettem 1,2-re, akkor pár napig csalódott voltam a lüke böngésző miatt, de megszoktam, majd csak kijavítják.
Exchange 2 hónap után döglött meg, újra aktiváltam, azóta megint jó.
Minden olyan szoft rajta marad egy darabig, ami tetszik és hozzájutok az apps-on, ami meg nincs ott, azért nem fáj a szívem. (Azt hittem, nagyon fog hiányozni a doc szerkesztés, de meg lett oldva. Az asszisztensek ráérnek várni. )[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
válasz petrasgabor #33846 üzenetére
Lépj rá a linkre a mobiloddal:
-
the radish
senior tag
-
the radish
senior tag
Na, EZ a progi kellett nekem!
Ha sárga a pötty a szektor ideje még jó lehet, a fehér az annyira gyenge, hogy nem történhet előrelépés, a rózsaszín az eddig legjobb szektoridő, a zöld a pilóta eddigi legjobb szektorideje.
További, nagyon részletes online adtok, mint pl. szél, hőmérséklet, sebesség, verseny állapota (piros, sárga stb. zászló) és annak indoklása, előző futamok eredményei, stb.
Éppen most megy a 2. szabadedzés.
Ja! Az egy óra alatt kb. 0,6 Mb adatot generált!
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
válasz TomWexX #32877 üzenetére
Na, multiztam egyet, bada 1.2, de:
- Empiredefense most nem a 98., hanem a 100. pályáig bírja, aztán memóriahiányra panaszkodva kilép. Elképzelhető, hogy a program futásának nem elég az a 387 Mb, ami az induláskor még rendelkezésre áll?
- A frissítéssel megkaptam azt a ronda és igazándiból használhatatlan(-abb) kockásodó böngészőt.Vissza lehet tenni az eredeti T-s JF2-t??? Van ilyen full és a hozzávaló cucc valahol?
Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
Empire Defense-vel nyomulnék, de amikor a legjobban megy már, olyan 1-1,5 óra elteltével, sorozatban kiszáll, hogy nincs memória, stb. Ha el akarom indítani újra, akkor csak új játék indul el.
Eredeti T-s, JF2. Összefügghet ezzel?Köszi előre is.
-
the radish
senior tag
Mély fájdalommal tudatom, hogy 2010. december 25. óta folyamatasosan működő gmail sync a mai nap folyamán elhalálozott....
-
the radish
senior tag
válasz scapegt #31893 üzenetére
Nálam ez jól működik.
Max. 3 contact van egyben, gmail, facebook és teló. A fényképből azt őrzi meg, aminek prioritást adsz, azaz, amihez "csatolsz" névjegyeket. Ha ezt magától elvégzi (általában igen) és nem passzol (tetszik), akkor töröld a csatolt névjegyeket, majd manuálisan add hozzá.
Ébresztés: lásd hsz: ("00001")
A leírtakat betartásával megbízható.
-
the radish
senior tag
Most ment el az orvosom.... Majdnem szívrohamom volt.
Tokban volt, de kb. 40 cm magasról járólapra esett. Törés nem keletkezett rajta, de a mem karit nem látta.
Kivettem, betettem, most jó.... Szívroham elmúlt.[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
válasz quazar #31756 üzenetére
Szerintem is a legjobb telefon manager a myphoneE. (Egyébként december óta már az androidot is kezeli, kár, hogy a Bada-t nem.)
Leslieke: Igen, azt hiszem egy osztrák srác írta/fejleszti. Írni kéne neki, hogy ránk is gondoljon.
Bár már írtak és a legalsó hozzászólás eléggé letaglózott.....
-
the radish
senior tag
válasz bokrosolajos #31394 üzenetére
Az enyém decemberi, 4-es fényerő, 15 sec.
Mégis be van égve.Tényleg, az most jó, hogy Én vettem észre? (Legalábbis itt a fórumon.) Vagy legközelebb maradjak csendben?
Azt hiszem Én egyelőre nem foglalkozok vele. T-nél 2 éven belül gariban cserélik, ha gond van vele. Szerintem, ha most kicserélném, párszor még megismételhetném.
Abal-hoz hasonlóan ez az első black point.
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
Most már tényleg warez szaga van ennek az oldalnak...
-
the radish
senior tag
Na, az enyém is beégett.
Facebook-ot megnyitva az indító képernyőnél vettem észre, hogy a fenti hangszóró és ébresztő ikon "árnyéka" ott van. LCD teszt kékjén is látszik, de nem annyira.
Egyelőre megpróbálok vele élni.
(Kijelző 4-es beállítás, automata kijelző kikapcs a szokásos, éjszaka mindig ki van kapcsolva.) -
the radish
senior tag
Vannak egyedi gondok.
Kijelző beégés, activesync, gps, sw támogatás.
T-Jf2:
- Gps: teljesen jó, nap, mint nap használom egész Europában, gyorsan talál jelet. (Keleten kell használnom a megszokott GPS-t. (Jelet hamar talál és stabilan tartja, pedig járok magas épületek között, higgyétek el. R66 megvéve).
- Activesync: Dec. 25 óta megy a gmail account, akkor reseteltem, előtte volt spof..
- Kijelző beégés: Ha előfordulna, nagyon csalódott lennék, de mivel nem az első eset, ezért jó odafigyelni rá folyamatos LCD teszt-el. Természetesen ebben az esetbe a készülék lehúzva.
- Sw: T-és. Megvagyok az sw támogatás nélkül is egyelőre. -
the radish
senior tag
Na, szóval jól elvagyok magamban , de azért megosztom veletek a megoldást, hátha valakit érdekel még:
Smove által elmentett GPX:
A HONLAP által megnyitott és bármilyen állományba elmentett file már ilyen ( a route converterben, ahol szerkeszteni, vagy akár össze is tudsz fűzni: különböző track-állományokat):
Pl. ha a havi letekert utakat 1 állományban szeretnéd tárolni:
(Rconverter: ha megnyitod az állományt, + még 1-et, majd ha elmented, akkor egy file-be menti el az 1 (2,3, stb...) utakat.
Bocs, akit nem érdekel, de nem OFF-oltam, hiszen a Wave alkalmas erre (is).
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
Csalódott vagyok.
Az eddig általam használt route converter nem jól jeleníti meg a GPX állományokat.
Találtam honlapokat, ahova feltöltve pontos megjelenítést ad, de nem tud valaki letölthető programról, ahol ezekt jól tudnám elemezgetni, nézegetni?
Köszi. -
the radish
senior tag
válasz the radish #30711 üzenetére
Bocsi. lejárt a limit, megvan:
Others/......gpx
-
the radish
senior tag
Help:
Smove programban be van jelölve, hogy a felvett GPX állományt mentse a telefonra. Használatot követően azonban nem találom a felvett GPX-t.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma?
Vagy esetleg valami másik program, amivel a napi túráimat rögzíteni, majd menteni / nézegetni / elemezni tudnám? (Bada 1.0)
Köszi.
-
the radish
senior tag
-
the radish
senior tag
Felkerült a sigyc navigáció az apps-ra, igaz, görög térképpel. A nyelv között ott a magyar is.
-
the radish
senior tag
A wave-n sokkal kifinomultabb és szimpatikusabb navi az R66. (Nem véletlenül ingyenes az Ndrive.)
Nekem megfelel, nem késik és a néha ellentmondó nyilat, illetve a képernyő kikapcsolást is sikerült megoldanom, így tényleg 100%-os.
Szerintem az árát bőven megéri, bár ez lehet, hogy valakinek sok. (Az meg ne vágyjon fullos navira. Emlékeztető: Az Ndrive (EUR) és az IGO (stb...) se ingyenes, sem Androidra, sem egyéb eszközre.)
Egy szónak is száz a vége: Ha kell valami vedd, vagy oldd meg! A 2. esetben viszont csak magadat okold....
-
the radish
senior tag
Mitől lehet, hogy ha kapok egy sms-t elolvasom, majd kb. 1-2 perc múlva újra jelez, ikonon is ott az "1", de semmi új nem jött le, csak az előzőt jelölte meg újként? Nem egyszer fordul elő naponta, de csak kb 1 hete vettem észre.
eredeti JF2 T
Köszi. -
-
the radish
senior tag
válasz leslieke #29734 üzenetére
Na, na, csak nekem, senki másnak, kérlek, please.
Hülyéskedek.
Egyébként feltettem, de szerintem a R66 sokkal kifinomultabb, arról nem beszélve, hogy a zsuzsi hangja "recsegve" undorító.
A térkép is csúszik, az R66-ban nem!!! (Ez nem a katonai GPS-el van összefüggésben, az R66 pontos, az NDRIVE említett verziója valóban csúszik vagy 50 m-t)
Nem bántok senkit, Én az Ndrive-t csak kíváncsiságból telepítettem, de le is szedtem. Marad az örök R66, oroszba meg úgyis viszem magammal a pda-m. -
the radish
senior tag
válasz formanekzs #29086 üzenetére
Így van, ez a megoldás. Az értesítésből kell kivenni a pipát.
Köszi, így okés minden. -
the radish
senior tag
válasz formanekzs #29081 üzenetére
Ok, elhiszem, de holnap rakok fel képet, hogy lásd, mégsem hülyeségeket beszélek... Ezek ki vannak kapcsolva, illetve a 2. amit írtál hülyeség, mert azzal ki-, illetve be tudod kapcsolni a funkciót a menübe lépés nélkül... Egyébként várom ezzel kapcsolatban mások észrevételét is... Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
válasz formanekzs #29077 üzenetére
Biztos, hogy navi közben nálad akkor nem látható???
Kérlek, próbáld ki. Indulj el.
Nálam akkor is ott van a nyíl középen, igaz, kevésbé látható módon, mint a "nyílnézet be" opciónál.Olyan észrevételére lennék kíváncsi, aki ténylegesen használja az aktivált R66-ot, köszi, de azért ezeket - hidd el - kikapcsoltam, mielőtt feltettem a kérdést...
-
the radish
senior tag
De tényleg, senki nem tudja, hogy a navinál hogy lehet kikapcsolni a nyilat a kijelző közepéről??? (Természetesen a nyílnézet ki van kapcsolva.)
-
the radish
senior tag
Na, akkor a fólia olyan, mint az óvszer.
Biztonságban tudhatod a készüléket, de:
- ronthatja az érzetet (telónál nem, egyébként észrevettem)
- pöndörödik a széle: szerintem nem, ha jól - és tiszta "készülékre" raktad fel
- a sárgulásról nem tudok mit mondani, a böngésző "google" nézet ua olyan white, mint volt
- ez is, az is kenésre szorul, igaz "az" általában gyárilag kenve van. Ennek elég az ujjad zsírtartalma is, soha nem akadozott még és nem vagyok 150 kg-os zsírpacni.
- még soha nem esett le egyik sem. ha ez megtörténik, ott inkább user baj lehet.[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
válasz Viktojka #29065 üzenetére
Nem csak irodai életmódot folytatok, ezért óvatosságból is beszereztem tokot és fóliát.
(Tok: [link])Fóliát ugyaninnen rendeltem, semmi extra, uni, 800 pénz volt.
Jól védik a készüléket, semmi különbség nincs a tapiban fóliával, vagy anélkül. (Pedig sokan azt hiszik...)
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
Navi közben nem lehet eltüntetni a nyilat? Nyílnézet kikapcsolva, de mindig látszik menet közben a következő irány.
-
the radish
senior tag
válasz kaka jóska #28903 üzenetére
Szerintem olvasd el mindkét fórumot. Ha végigértél, (kb. 2012) akkor már úgysem lesz aktuális.
Egyébként az SE sajnos elég leáldozóban van mostanság.
SE párti voltam sokáig. Az első Samu telóm a Wave, de hidd el, nem csalódtam.
Ami az SE-hez képest szerintem gyengus, az a rádió (szerintem csak mono...) és a music player. -
the radish
senior tag
Igen, az 1.0 is tudja, (lásd lejjebb), de a sorrend felcserélése ellenére itt állandóan a "mind" jön elő a hívásfogadás gomb megnyomásakor. (Hacsak ezt nem lehet máshol beállítani, akkor ezt is fejlesztették az 1.2-ben, úgyhogy kérjük a felsorolásba felvenni a mysamsungwave.hu-n)
-
the radish
senior tag
Eredeti JF2 T-s. A sorrend itt is rendezhető, de bármit rakok "előre", állandóan a "mind" jelenik meg a "zöld" gomb lenyomásakor....
-
the radish
senior tag
A szervízmenüben lehet valahogy a beszélgetés hangerejét csökkenteni?
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
A szervízmenüben lehet valahogy a beszélgetés hangerejét csökkenteni?
Olvasva a fórumot, nem egyedi eset, de konkrétan nem találtam rá megoldást, viszont elhangzott pl. füles erejének a változtatása, gondoltam hátha ezt is lehet ott változtatni. -
the radish
senior tag
válasz telefonbolt2 #28409 üzenetére
Az enyémnél tökéletesek a színek, azaz csak majdnem az: az apps-on belül, ha rámegyek egy játékra, amíg be nem tölti az infot róla, a szürke háttér "rácsos". Lementve képként ez már nem látszik, lcd teszten semmi nem látszik, különféle szürkéket nézegetve sem jön elő semmilyen hiba, de ott, az apss-on belül ez a jelenség állandó...
Más. T-s eredeti JF2 a készülékem. Decemberben 2 hét után behalt az xch sync. Akkor fogtam, leszedtem az összes (volt vagy 12) warez alkalmazást a telóról és lám azóta (dec.25) óta hibátlanul megy a sync mind pushban, mind pedig normál módon. (Persze ez nem azt jelenti, hogy a kettőnek köze van egymáshoz, hiszen már akkor is írták páran, hogy ez véletlen lehet. Biztos így van, de azért érdekes.)
A böngészés során nem panaszkodott még mem. hibára több lap nagyítását követően sem, illetve programok során sem kiabált még. (Igaz jelenleg csak a NFS van fent, ami komolyabb.) A program egy kicsit akad ugyan, de a készüléket repülős üzemmódba helyezve már nem. (Szerintem a push fogja.)A swype miatt várom a frissítést, elég sokat használom a készüléket írási célra, de azért inkább megvárom a hivatalos T-t. (Már ha lesz egyáltalán.)
Zavaró az apss-on kiabáló 2-es szám, hiszen hiába szeretnék firssíteni, sajnos a jelenlegi OS-re nem engedi.
-
the radish
senior tag
válasz the radish #26654 üzenetére
Megvan:
Híváslista...az adott néven nyomvatartod a ujjad, majd a felugró menüben - névjegy tiltása. Azon belül tudod hívásra/üzenetre beállítani ill. mindkettőre. Okos és roppant egyszerűen elérhető funkció!
Köszi.
-
the radish
senior tag
sos
Hogy tudok 1 számot (névjegyet) tiltani? (Ne tudjon hívni) Köszi. -
the radish
senior tag
Az új KIES más ilyet is tud:
-
the radish
senior tag
Még egy kérdés. Néha, 1-1 sms-nél be szoktam szúrni különböző hangulatjeleket (smiley-t). Ennél a telefonnál sem a megjelenítésre, sem a küldési lehetőségben nincs opció?
-
the radish
senior tag
Szeretnék folyamatosan látni egy Eur/Huf aktuális árfolyamot. Felvettem az egyik rss olvasót, de ehhez konkrétan sehogy nem találok megfelelő rss url-t. A beépített yahoo finance-ben elérhető "részvényadatok", általam érdekelt része abszolút nem az aktuális adatokat közli, még ha az a szerinte aktuális NY-i tőzsdeindex alapján is lett meghatározva.
Tud valaki ebben segíteni?
-
the radish
senior tag
Igen, de már elérte.
-
the radish
senior tag
válasz leslieke #25760 üzenetére
Ez így van, de innentől kezdve nagyon figyelni kell az egyéb programok / widgetek beállítását, nehogy automatikus frissítésen legyenek, mert aztán ...
Kicsit jó lenne, ha a kedvenc szolgáltatóink tényleg EU-s helyzetbe hoznának:Vodaphone: 2 db Iphone 4 32GB + 2 PS3 konzol (!): 2 év hűséggel, kb. 7.000,- HU / hó előfizuval Karácsony előtt = 2x1 €
(Deutchland)[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
Viszont nálam sem tökéletes minden. A készülék órája, "jó", ugyanakkor a készített felvételek ideje -1 óra.
Van valami lehetőség ezt korrigálni?? Sokszor fontos lehet a pontosság.
-
the radish
senior tag
válasz stiggy #25591 üzenetére
Az enyém T-és, a doboza origi volt, (Imei matricával leragasztva, sértetlen) a zacskó mint egy táska, azaz csak az egyik oldala zárt. Widgetek ki voltak pakolva 3 oldalra.
Használd és ne dobd el a gari papírt.
Egyébként a fórumon elhangzott, hogy a T-mobil 1+1 év kiterjesztett garija nem ér semmit, ezt cáfolom. 22 hónapos SE C902 kijelző csere érintőgombos hiba miatt teljesen ingyen, gariba ment. ( A készülékházat is szerettem volna a kopás miatt cseréltetni, azt nem, fogadták el, mondván, hogy átlagos használattól ilyen. )
Aktív témák
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program
- Home server / házi szerver építése
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BMW topik
- Politika
- Bittorrent topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- További aktív témák...