- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz
SlyChocolate #50796 üzenetére
Nem értem. Youtube-ot eddig is lehetett nézni. ... még ha nem is desktop módban. Viszont egy filmtrailer.hu-t ugyanúgy nem tudok megnézni, de elmondható ez az összes eddigi oldalról is. Sajnos semmi újítást nem vélek felfedezni, és szerintem nem is fognak javítani semmit már a véglegesben. Videók 90%ban szaggatnak (amiket telefonról akarok megnézni), flash és beágyazott videókat ugyanúgy nem játszik le. Ha ezek javítva lennének, én lennék a legboldogabb!
-
bexinho23
őstag
válasz
unrealnoise #49640 üzenetére
Hibátlant úgy értem, hogy rendeltetésszerűen működik, ahogy annak működnie kell. 20-25 elég olcsó volt. Talán azért 30-35ezret még ér a kijelzőjét és a felszereltségét figyelembe véve. Szerintem. De nem tudom belőni, mert vaterán is csak hibásat, vagy karcosat, illetve wave2-es telefonokat látok beárazva.
(#49641) spawn21
Nem tudom. Ez attól is függ, milyen állapotban van, van-e rá garancia, és mennyit ér ténylegesen a wave1-es telefonom.
(#49643) consono
Nem értem. Specifikációját nézve nekem a sima S. De tényleg a nevében ott van, hogy Galaxy S WIFI 5.0 fehér... akkor ez mit is takar?
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Túl rövidnek találom az életet ahhoz, hogy várjak a végleges bada 2.0-ára. Pláne hogy teljes flash se lesz benne(?). Tegnap láttam a MM szórólapon, hogy Galaxy S 39.990. Annak idején, amikor ezt a telefont vettem, e két telefon között vacilláltam. Végül az ára és a paraméterei függvényében a wave mellett döntöttem. Mai napig nem bántam meg, mert máig hibátlanul szolgál. Gyönyörű a képe, fényképeket és videókat is tökéletesen készít, viszont hátránya, hogy nagyon kevés rá a játék (pláne az értelmesebb), iszonyú kevés program jelent meg, böngésző sortördelés már van, de flash-es tartalmakat egyáltalán nem tudok nézni (pl. filmtrailer, ingyensorozatok, torrent=haver Galaxy S-el vígan töltöget, és gond nélkül nézi azonnal a sorozatokat, filmeket rajta).
Igen, a sokadik fájdalmam, hogy a sorozatokat konvertálgatnom kell, hogy egyáltalán nézhessem normálisan.Nem is panaszkodásként írom a bejegyzésem, hanem okaként a megválásnak. Szerintetek mennyiért tudnám reális áron eladni? Mennyiért hirdethetném meg?
T-mobile-os, de 2.0 voda fw. van rajta, semmi karc, gyönyörű állapotban van, aksi remekül bírja, szóval azzal sincs gond. ....16os kingston kártya nélkül....
-
bexinho23
őstag
válasz
bokrosolajos #46914 üzenetére
Már írtam...
Nem lenne annyi panaszkodás, vitapárbeszéd, akkor könnyebb lenne megtalálni a normális hozzászólásokat. Felesleges minden hónapban ugyanazt a vitát szítani. Ennyi.
-
bexinho23
őstag
Mégis miért ne lennék jogosult? Fórum? Igen. Elfér a picsogás? Igen.
Nem jöttem ide panaszkodni, és szerintem sokan nem teszik (vagy elégedettek, vagy nem). Ha nem tetszik, le lehet cserélni. Ha nem tetszik, lehet reménykedni a 2.0-ban.
Kár hogy ez a fórum kezd átalakulni utálom a wave-et fórummá. Nekem van egy két ismerősöm, akinek wave2-je van, és tökéletesen elvannak vele (1.2vel!!!). Igaz nekik nem volt a múltban iphone3g-jük, lehet azért nem panaszkodnak...
Amúgy hasznát venném a böngészőnek (mert ma már sok helyen lehet találni wifi-s helyet), de lassú, akadozó.
-
bexinho23
őstag
Nem értem mi a f*szt csipog itt pár ember a bada miatt. Nem adták arany áron. Én 80ért vettem akkor, amikor a SGS 1 110e környékén volt. Tisztában voltam mindkettő előnyével, hátrányával. Mérlegelés és pénzlimit híján a Wave mellett döntöttem. Ma már 30-40-50e, szóval ár érték arányban még mindig jobb más hasonló hardware felszereltségű telefon.
Teljesen felesleges szétlőni a topikot azzal, hogy mindig a hibák és a nyafogás megy. Persze napi figyelője vagyok több badás/wave-es oldalnak (köztük ez a fórum is), de hogy sokszor lapozgatnom kell, KERESNEM 1-2-3-4 oldalon keresztül, hogy mi a hasznos hozzászólás (mondjuk esetleg egy link alkalmi ingyenes apphoz), ....
Én már hónapok óta nem használom böngészésre, mert ha netán nem vagyok laptop közelben, akkor azt a pár órát kibírom (nincs mobilnet). Bízok benne hogy a 2.0-val elhallgatnak majd a picsogók.
-
bexinho23
őstag
Azért ez szörnyen nevetséges!
http://www.samsungapps.com/promotion/specialPromotion.as?device=GT-I9000
-
bexinho23
őstag
válasz
bokrosolajos #43906 üzenetére
Szerintem nem érdemes az alap rendszerhez hasonlítani. Itt a 2.0, ahol nagy változások történtek, és a böngésző is tördel szépen.
- gmail szinkronizációval egyetértek, mint negatívum, de a megmagyarázhatatlan újraindulásokkal nem. Szerintem nagyon is stabil. De ha annyiszor újraindul valakinek, akkor ki kell lőnie a sim kód kérését ideiglenesen, és nincs is gond.
- kiessel sincs szerintem semmi gond. Amire kell, azt szerintem tökéletesen nyújtja (mármint számomra).
- a böngésző nekem elég user-friendly. Mindent 1-2 kattintásból be tudok állítani, és igényesen foglal helyet a képernyőn.
-
bexinho23
őstag
Nem tudom mennyien szeretitek itt a vaterát, de múltkor az oldalukon ráakadtam egy alkalmazástájékoztató linkre, és lehetett írni a supportnak. Nos én írtam is nekik tegnap:
"Szerintem sokan örülnének vatera alkalmazásnak BADA rendszerre!
"
Ezt kaptam válaszban:
"Kedves Ádám,
mi is örülnénk, ennek megfelelően dolgozunk is a megvalósításon
Üdvözlettel,
a Vatera csapata" -
bexinho23
őstag
Jo par napja nyuzom a 2.0at, es en is leirnam a velemenyem.
Ami nalam negativum (tudom h beta):
-rendszer kepes neha jo 10-20msp re befagyni
-voice recorder szamtalanszor elugrik
-bongeszo sokszor irgalmatlanul beall
-tordeles nem az igazi
-youtube bejelentkezesnel ujraindul a tel
-fb meg mindig csigaAm tetszik:
-maga a rendszer
-vegre van tordeles
kepek bongeszese
-menurendszer
-homescreen
-csiszolnak a dolgokn piackepes rendszer lesz1kerdes: live wallpPer itt is lesz, ugye?
-
bexinho23
őstag
Bada 2.0nál widgeteket csak az "1." oldalra lehet majd kitenni, vagy oda is, ahova ikonokat, mappákat tudunk beilleszteni? Vannak működő widgetek, vagy a régiek is működnek?
-
bexinho23
őstag
válasz
GrooveHero #42107 üzenetére
Nekem class4-es 16gb kingston-om van lassan 1 éve, és mai napig tökéletesen végzi feladatát! Némelyik film akadozik, de az csak is a telefon hibája!
Más: megoldottam a kupon aktiválást, meg is vettem 890ért a myexplorert, viszont a maradék pontom eltűnt azonnal. Why? Azt hittem több részben le lehet vásárolni.
-
bexinho23
őstag
Na, én is feldobtam! Jól néz ki!
Viszont connection hibát ír, ha beakarok tölteni egy honlapot, viszont a youtube kliens-el felmegy a netre szépen. Mi erre a megoldás?
Illetve nem látja a 16gb-os memkártyám. Formáznom kellene? :\
ADAM1337
Én is mindent úgy csináltam, ahogy eddig kellett. Feldobtam a csomagban lévő USB drivert, majd utána multiban (ami a rar-ban volt) belőttem mindent, majd rádugtam a telefont download módban, aztán port search, végül download. Ezután kiírt valamit a boot file felrakása után. Kiléptem a Multiból, újra betöltöttem mindent (kivéve boot file) (persze full downloadban ismét), majd download. Kicsit vártam, majd újraindult, és bebootolt. Előtte persze kivettem a sim - memóriakártya párost, de most nem ismeri fel a mem kártyát.
Ha hibát ír ki, tedd fel újra a JL2-őt (ez csak tipp, nem tudom hogy megoldaná-e). Én is JL2 után tettem fel. Szerencsére megy minden. Angollal nincs gondom, picit nehezebb eligazodnom, annak ellenére hogy nagyjából ismerem a nyelvet, de majd belejövök.
-
-
bexinho23
őstag
.
-
bexinho23
őstag
válasz
mrhitoshi #32834 üzenetére
Na közben találtam egy ingyenes megoldást, amivel az eredeti Palringo helyére lehet bele varázsolni ezt a verziót. Automatikusan forgatható képernyő, facebook chat-től kezdve MSN, GTALK alkalmazások futtatása. A hozzá adott Stune + leírás segítségével könnyen feldobható a telefonra. Nekem a Social Hub hiánya miatt most ez jól jött.
http://bit.ly/fq8Wkd
-
bexinho23
őstag
Ez vicc?
http://bit.ly/eKXu8n
-
bexinho23
őstag
válasz
szimike79 #32544 üzenetére
Igen, az 1. pontot a szolgáltató előnyére írtam, ezzel párhuzamban viszont a fogyasztó is "jól" jár, hiszen odafigyelés hiányával nem lépi túl mondjuk az 500as keretet napi néhány YT-ozással
(#32546) Varszegig:
Ezt nem értem, most miért mondod. Szerintem nem csak a wave-eseknél van ez a jelenség. Félreérted!
(3G-n gyenge minőségű stream - Wifi-n akár HD minőségű stream) -
bexinho23
őstag
válasz
szimike79 #32282 üzenetére
Apum SG3-asán szoktam néha böngészgetni az alkalmazásokat, és viszonylag elég normális dolgok vannak feltöltve. Sok videólejátszó (kmplayer és társai), rengeteg IM alkalmazás, zenelejászó, minimális grafikai megoldású-ámde nagyon ötletes játékok (pl. egy repülős, felső nézetből, rajzolt. Lényeg hogy ujjal egyre több repülőt vezényeljünk a kifutóra úgy, hogy ne ütközzenek össze egymással. iphone-on láttam először, nagyon tetszett).
Már alig várom a 2.0-át Badából, alkalmazásból pedig csak 10-15 darabra lenne szükségem. De az sem létfontosságú.
Nekem eddig is tetszett a telefon, ezután is fog. De végre nem bizonytalan a jövője.
-
bexinho23
őstag
Engem már csak azért sem érdekel a wavesproof, mivel előzőt kipróbáltam, és rájöttem, hogy egyáltalán nem érdekelnek a játékok. Egyedül a save the private sheep jött be. Az fps-ek, autósok, repülősök nem igazán. Androidra annyi ötletes, egyszerű játék van INGYEN, hogy nálam köröket nyom egy NOVA-ra vagy más fps-re.
Egyetlen egy program van ami fizetős, és számomra hasznos, az pedig a smart office. De elmehet a francba a samsung is, hogy ilyet tesznek fizetőssé, ahelyett hogy normálisan lehessen használni egy OKOS telefonban a pdf nézegetőt, vagy a word-office-excelt...Mondjuk rájöttem a smart office használata közben, hogy nem teljesen 100%-osan használható a pdf olvasója, mivel a 150megás (120oldalas) gamestart képtelen volt normálisan megjeleníteni. IGaz nem írta ki hogy nagy fájl, de homályosan jelenítette meg.
-
bexinho23
őstag
válasz
bokrosolajos #31809 üzenetére
Haverom nagy Forma1-es rajongó, így az i4-esén elengedhetetlen alkalmazás. Ha jól tudom 40$ környékén van. Bár lehet kevesebb, nem tudom. De tényleg egy profi alkalmazás.
-
bexinho23
őstag
Augusztus elején vettem a telefont én is, de (szerencsére) nekem nincsen beégési hiba. Pedig maximális fényerőn használom a telefont folyamatosan, fekete kék árnyalatú háttérrel, menürendszerrel, illetve a böngészőben se szeretem a 4-es fényerőt. Ha sötét szobában vagyok, ha nem.
-
bexinho23
őstag
Igaz wave II-őn, de nagy valószínűséggel ugyanígy fogjuk látni a mi wave-ünkön. (remélem még nem volt)
http://www.youtube.com/watch?v=H31gFveYdqI&feature=player_embedded
-
bexinho23
őstag
válasz
szimike79 #30726 üzenetére
Igazad van, csak szomorú azt látni, hogy Mo-on ennyire lehúzósak a mobil szolgáltatók. Ha jól tudom, Dánia és környező országaiban nincs is mobilszolgáltatók által megszabott telefondíj, hanem törvényileg van megszabva, mi mennyibe kerül. Ha ez itt is így lenne, nem lennék előrébb az elmúlt és jelen politikai helyzetet figyelve
Más: ma Ndrive-al 20 perc alatt talált kocsiban GPS jelet, miközben a galaxy3-as 4-5 perc alatt. Sajnos nem az első eset, mire ennyi idő kellett a GPS jelhez. Pedig 1.2-es fw-em van. Majd talán a sygic-et megpróbálom holnap. Bár valószínű ez inkább fw mint szoftver hiba. Vagy lehet tévedek.
-
bexinho23
őstag
válasz
szimike79 #30708 üzenetére
Azért keveslem azt a 10 órát, mert ha úton van az ember, vagy egy hónapban többször van úton, mint otthon, akkor egy egy focimeccs (1,5 óra) -et lehet megnézni, többet nem. Ilyen szempontból édes kevés. Meg ez kb annyira lehúzás és fogyasztóetetés (még köszönjük meg, hogy 5000ért ennyi "ajándékot" kapunk), hogy külföldön fényévekkel olcsóbb a telefonálás, internetezés (szinte már ingyen), gondolom a mobiltv-zés is.
Amúgy én frissítettem a T-s telómat, és minden oké! Szerintem nem veszítesz vele semmit. Ha garanciával viszed vissza egyéb okból, akkor úgy sem a szoftvert nézik. Meg amúgy is, Samsung telefonra nehogy már érvénytelenedik a garancia, csak mert hivatalos bada szoftver van rajta!? (nem neked szól, csak úgy mondom)
-
bexinho23
őstag
válasz
F-ECT$ #30682 üzenetére
Én nem is mondtam hogy nem éri meg annak, aki sokat beszél telefonon amúgy is, csak a csomag jellemzőit mondtam, amilyen u.tesómnak van.
A mobiltv minősége meg olyan, amilyen. Nekem a wave kijelzőn elég fosul nézett ki. Ennél még egy jobbminőségű stream is jobb
Ingyen! Persze nem telefon - ez már más kérdés. De el jön annak is az ideje (bada2.0)
-
bexinho23
őstag
válasz
szimike79 #30649 üzenetére
Unokatesómnak van T-nél mobiltévéje és 500as internetcsomagban van. Azthiszem 5000 havonta, és 10 óra mobiltv jár hozzá. Megmutatta a minőséget... hát nem ájultam el. Áttettük a wave-embe a kártyát, és elég ramaty volt a kép. Viszont a hang vállalható volt. Nekem nem érné meg, legfeljebb ha lenne sportcsatorna + nem 10órával nyomnák ki az ember szemét.
-
bexinho23
őstag
válasz
leslieke #30091 üzenetére
Reggel szokás szerint megnéztem az appot, láttam ezt a player-t, mondom hasznosnak tűnik, letöltöm. Tölteném, erre felugrik, hogy bankkártya stb... Hmmm mondom. Elérhető a fizetős (kételkedem)?
Ezután nyomkodtam is a fizetős részre, de ott a szokásos szöveg fogadott. Se baj, ez már előjel! Biztosan lesz fizetős app, egyszer minden elérkezik Mo-ra.Xbox Live is elérhető tavaly november óta Mo-on, pedig nem mai szolgáltatás (2005-ben indult meg külföldön). Ott is trükközni kellett, ha valaki teljesen ki akarta használni a szolgáltatás adta lehetőségeket.
-
bexinho23
őstag
válasz
TomWexX #29974 üzenetére
Én T-s 1.0-ra frissítettem kies reg buherával. Elején egyszer egyszer előfordult az újraindulás, mostanában már nem tapasztalom. De ha valakinél ritkán is előfordul az ilyen, akkor kiveszi a pin kódot, és kész.
A másik, hogy nem tapasztaltam semmi bugot, minden szépen megy. Végre az internetböngésző nem fagy ki mint régen (memóriahiányra panaszkodva), ha csinálok képet és rögtön megakarom nézni, nem írja hogy próbáljam meg később, stb...
T-mobile-os logó nem jön be kezdéskor, hanem egy szép nagy bada logó folyik be a képernyőn.Bocs, elfelejtettem szerkeszteni az előzőt!
-
bexinho23
őstag
válasz
victorio79 #29970 üzenetére
Hát nekem pár napja sikertelen csatlakozást ír letöltésnél. Töröltem is a francba, mert nem az első eset. 1.0-nál rendszerint csinálta időközönként, 1.2-nél most csinálta először. Letöröltem, ezzel törölte az összes (3-400) levelet is, így most vagy beállítom még egyszer, letölti az összes levelet, majd pár hét múlva megint csinálhatom újra. NEM!
Inkább beállítottam a gmail-es fiókot, ami igaz 50 levelet enged csak letölteni, de remélhetőleg menni fog. -
bexinho23
őstag
válasz
gamek!ller #29255 üzenetére
Az oké, hogy ha olyan helyen dolgozol. Na de elég könnyen ki lehet kerülni, hogy egy telefont ne a söröm áztassa, vagy ne lopják ki a zsebemből... (ezt általánosságban mondom, nem neked célzom) Azért ezek már inkább a user hanyagsága, mintsem a véletlenek megtörténése... na de nem is offolom szét a topikot.
Más: pár napja nagyon pang a Samsung Apss. Alig jött ki pár haszontalan alkalmazás (mindennap nézem telefonon, az elmúlt napokban viszont kegyetlenül leállt a "hullámzás")
-
bexinho23
őstag
válasz
gamek!ller #29245 üzenetére
Nem tudom hogy veszik ki a zsebemből, ha oldalsó zsebben tartom, és legtöbbször benne van a kezem is. Gondolom sok ember zsebre teszi a kezét, vagy legalább oda, ahol a telefonja van.
Amúgy nem érdekel ki mire költi, csak furcsállom. Furcsállom úgy, mint más azt, hogy valaki képes kiadni 10ezreket játékra, vagy éppen márkás ruhákat vesz, vagy éppen elmekizi mozizza az összes pénzét, vagy csaja helyett autójára költi.
Ettől nem vagyok "furi", mert van egy határozott véleményem. Kicsit úgy érzem, hogy lelkedbe tiportam ezzel. Akkor elnézést.
(#29251) peterk: Persze! Nyilván ez benne van a pakliban, mint ahogy az életben számos véletlen, amiket nem lehet kikerülni. (Lekopogom) Nekem már 10 éve van folyamatosan mobiltelefonom (ez az 5. telefonom), de egyikkel sem volt gond. De szerencsére semmilyen műszaki cuccal ne történt "baleset".
(#29249) szimike79: 1,5 havi nyári munkával vettem meg augusztus közepén. Gyárban, 3 műszakban.
Nem akarok vitatkozni, mert teljesen felesleg. Csak a véleményem írtam le. Attól mert csak én írtam ide, nem biztos hogy csak én látom így a dolgot.
Eddig nem hallottam ilyenről (csak pár hete, hónapja), eddig is sokan megvoltak telefonbiztosítás nélkül... de ez is csak egy szubjektív vélemény. -
bexinho23
őstag
válasz
gamek!ller #29239 üzenetére
Szerintem ezt a pénzt millióegy dologra ellehetne költeni. Nem is értem, hogy miért nem tudnak az emberek vigyázni arra, amiért megdolgoztak/nyertek/szülői gürizésbe ölt órákat vettek el saját életükből... Nekem is van/volt mindig pár ismerősöm, akik képtelenek voltak vigyázni egy laptopra, telefonra. Sosem értettem
Ügyes a T, hogy észrevette, hogy a profitjukat megnövelhetik a magyar ember felelőtlenségével.
-
bexinho23
őstag
Hihetetlen ez a kies... Elején a régebbi verzióval próbálkoztam, de nem ismerte fel. Eszköztárból töröltem, újraindítottam, összes usb portot végigpróbáltam, de semmi. Win7 32bit.
Érdekesség, hogy semmi nem történt a gépen azóta a kies-el, semmivel sem, 1.2-őt szépen felismerte, tettem is rá programot (ritkán teszek kies-en keresztül). Viszont most semmi. Feltettem 2.0-át, ott szépen felismeri, de samsung apps-ot indítva teljesen megfagy a kies. Semmire nem reagál! Lehúzom a telefont, utána meg szépen "felenged" a fagyott kies, és megy szépen minden. Érdekes, eddig nem volt gond ezzel... lehet megpróbálom másik géppel, vagy hagyom a francba a kiest. (ingyen Pipe játékot akartam leszedni) -
bexinho23
őstag
Valaki tudta már használni normálisan a RemoteDesktop-ot? Egér, billentyűzet szépen megy, de így semmiben sem különbözik a másik hasonló programtól. Ha jól tudom, a program picit többet ígér: lehet látni és használni a számítógép asztalát mobilképernyőn keresztül.
A baj, hogy mindig fekete képernyő van a monitoron, az egér nem mozdul, de jobb-bal klikkre reagál.
-
bexinho23
őstag
Bada 2.0 biztosan lesz Wave-re, mivel benne foglaltatik a teljes flash támogatás. HA viszont nem lesz, lincselés lesz! Ilyet nem fognak megtenni egy ilyen hardware-el felszerelt telefonnal, ami úgymond az alapját adta ÉS adja a Bada rendszernek. Ez a telefon megérdemli a teljes flash támogatást!
Utána én már teszek a frissítésekre, CSAK legyen már Full Flash!
-
bexinho23
őstag
Én azt várom, hogy olyan FPS-eket készítsenek BADA-ra, amelyeknél a telefon mozgatásával tudjuk az alanyt irányítani. Továbbá én is örülnék Settlers-es minőségű stratégiai játékoknak, és hátsó nézetes (TPS) + lineáris játékmenetű (amolyan konzolos God of War-os) játékoknak.
-
bexinho23
őstag
Háh
most találtam. Remélem még látható lesz az "elírás" (?)
[€240]
http://bit.ly/hYLas3
Vajon annyit is vonhat le, aki Get -re kattint?
-
bexinho23
őstag
válasz
Killerlaca #28416 üzenetére
Nekem még az 1.0ás T-s fw-nél fordult elő (ha be volt kapcsolva a csomagkapcsolat, de nincs netelőfizetésem illetve wifi sincs a közelben), hogy 5-10 percenként, rendszeresen felvillant a képernyő, de csak annyira, mint amikor egyszer megnyomnám a jobb felső-oldalsó gombot. Ha ki van kapcsolva, minden oké. Ennél nem jelentkezett (1.2-es, leírás szerint frissített, azelőtt nem volt rátéve semmi!!!). 2 újraindulás volt. Kíváncsi leszek, milyen időközönként fordul majd elő (remélem már nem fog, vagy csak 2havonta
). De lehet csak egy widget okozza (?)...
-
bexinho23
őstag
A telefon mindvégig az asztalomon volt, nem a zsebembe, nem olyan helyen, ahol esetleg megnyomódhatott volna bármilyen gomb.
(#28321) Varszegig: Ne haragudj, nem láttam.
Mindent a leírtak szerint végeztem, nincs is cpu ingadozás, minden tökéletesen megy, csak hirtelen újraindul. De mondom, ez amióta frissítettem (körülbelül a megjelenés után pár nappal), azóta 2x fordult elő.Amúgy Kies reg-edittel, nem multival. Ez volt az első hozzányúlás.
-
bexinho23
őstag
Igaz ma nem volt semmi dolgom, de nem ébresztett 1.2-es T-re frissített telefonom. Hogy miért? Mert kérte a PIN-t. 1kor felébredve ezt láttam
Amióta frissítettem, 2x indult magától újra csak úgy, 1x pedig magától belépett a névjegyekbe. Érdekes....
Valaki tapasztalt már ilyet?
-
bexinho23
őstag
iP4 vs. Samsung Wave kamera "teszt"
http://www.youtube.com/watch?v=7Te-TCS0_2E&feature=player_embedded
-
bexinho23
őstag
Szerintem a ZTE Blade közel sem olyan jó, hogy megérje annyit kiadni, amennyibe kerül: ".....a sebességgel néhol gondok vannak. A készenléti képernyő görgetése és a menü tallózása is képes röccenésre késztetni a tesztalanyunknak, a weboldalak lapozgatása és a multitouch nagyítás viszont kis túlzással térdre is kényszeríti azt. Az összkép ennek ellenére nem veszélyes, néha megakad a gép, a többujjas használat lassú, de a hétköznapi feladatokat gyorsan és egyszerűen ellátja..." by mobilarena.hu
-
bexinho23
őstag
Én is észrevettem ezt! 1.0-val nem csinált egyszer sem ilyet, viszont számomra előnyösebb ez a verzió abból a szempontból, hogy nincs nagyításnál memória hiba. 1.0-nál mindig előjött 2-3 perc böngészés után (nagyításoknál leggyakrabban). Így kénytelen voltam használni az amúgy jól tördelő java opera mini 5.1-et.
-
bexinho23
őstag
Asztalon a telefon, filmet nézek laptopról, hirtelen megjelenik a Bada logó, majd szépen bejön a Samsung Wave felirat, majd kéri a pin kódot. Feltöltés 50-60%-on volt. T-s fw-t frissítettem 1.2-re. Csak beírtam, ha esetleg valakinek előfordulna ilyen, akkor ne ijedjen meg, másnak is volt már.
-
bexinho23
őstag
Ma nézegettem a youtube-ot gyári böngészővel (automatikusan m.youtube.com), és nem találtam olyan választási lehetőséget a videó indítása előtt, hogy "HQ", "SD" vagy "NORMAL". Elindítottam, és láthatóan nem volt HD a videó.
A honlap aljára görgetve átállítottam mobilról munkaasztalra, így viszont egy nagy flash fogadott a videó helyén. 1.0-nál is így volt gondolom, bár nem emlékszem pontosan.
Viszont HQ módot biztosan lehetett választani, most pedig nem lehet közvetlen az indítandó videó alatt választani minőséget. -
bexinho23
őstag
Tegnap este láttam apps-on, és láttam páran hiányolják. Sajnos nekem egy volán-os menetrend hasznosabb lenne, de néha ez is jól fog jönni!
http://bit.ly/en9nom
-
bexinho23
őstag
válasz
leslieke #27378 üzenetére
Nem tudtam, mit akar jelenteni a "nem frissítés" dolog. Letöltéseket eddig is láttam, görgettem, görgettem, de kb 3-4 perc után találtam egy app-ot, amiről tudtam, hogy legutóbb fent volt/van a mem.kártyán. Viszont megint visszadobott, mikor letöltögettem. De mint mondtam, a legrégebbi appok össze - vissza voltak rendezve. Viszont ahogy olvastam több helyen is, írták, hogy "csak" újra kell telepíteni, ami megvan. Nyilván ezt értettem félre, és gondoltam, hogy mondjuk egy hard reset után (amikor minden törlődik, kivéve a mem.kártyán, de ugye azokat újra kell telepíteni), az app ad némi segítséget, hogy listázva láthassa a telefontulajdonos, miket is kell újratennie a mem.kártyáról.
Nos én ezt az opciót kerestem. Így viszont most már tudom, hogy hiába keresem, tökölnöm kell a letöltéseknél, mert mondjuk 4-5 görgetés/betöltés + letöltéssel, majd újra elejéről görgetés... elég macerás (időigényes), mire megtalálom az összeset, és leszedem.
MR Dork-ot viszont most sem találom, pedig csak görgetek, és (számoltam) 10. görgetésnél járok.
-
bexinho23
őstag
válasz
leslieke #27373 üzenetére
Aha, jah. Ezt eddig is tudtam. Nem vagyok hülye. De itt akárhogy mondod, nincs NEM FRISSÍTÉS lehetőség!!! Letöltések (amit 5percig görgettem és egyáltalán nem találtam meg a legutóbbi appokat, csak kb augusztusban letöltött alkalmazásokat), nézet (mind-widget-alkalmazás = semmi időrendbe tétel, semmi), beállítás (hogy wifi-n töltse vagy máshol), névjegy (amit szerintem tudod hogy mi).
Na most hogy is tudom újra telepíteni azt, amit egyszer már letöltöttem? 1. egyáltalán nincs letöltéseknél arra utaló jel az appokon (hogy ez telepítve van a memkártyámon), 2. itt kéne átnézni (adott esetben pár 100) az appokat, hogy melyik is van telepítve a memkártyán?
Akkor már egyszerűbb egyenként, kategóriánként végig keresni az app-ban, ahol ugyanúgy nem lesz benne az az app, amit mondjuk már levettek (esetleg fizetőssé tettek).
Remélem életben azért jobb beszólásaid vannak, mint amit elsütöttél... koboldok...
Úgy hogy ha végigolvasod, tényleg nem találok olyan módot, amivel egyszerűen újratelepíthetném 2-3 perc alatt az összes appot, ami láthatóan a memóriakártyán van. Akkor hol is csinálok hülyét magamból?!...
-
bexinho23
őstag
válasz
Varszegig #27361 üzenetére
Csak az a baj, hogy nem ír semmi féle frissítést, mert nem is jelenít meg semmi app-ot. Most letöltöttem körülbelül 5-10appot, közben nyomtam még 20 lekérést, és miután néztem, hogy hol tart, azt látom, hogy az összes várakozás :| Csináltam egy újraindítást, kies-en is próbáltam... lehet az app szarakodik, nem tudom.
Amúgy (HVG-n kívül) mindent wifin szedtem le (kies nélkül). Na mindegy, tovább próbálkozom dolgokkal.
Mindenesetre érdekes, hogy (csak) nálam jött elő az a "hiba" is, hogy nem tölti le a fw-t, és szabadítsak fel 10MB -ota rendszermemóriából... :|
Újracsatlakoztam wifihez, beindult a letöltés. Akkor nálam volt a gond.
-
bexinho23
őstag
Amik 1 hónapig ingyenesek voltak, és le voltak töltve a telefonomra, azokat nem lehet valahogy visszahozni? (már nem találhatók elérhetőként)
-
bexinho23
őstag
Valaki tudja, hogy kell a memóriakártyán lévő app-okat "aktiválni" a telefonon? Háttértárként látom, hogy ott vannak, de telefonban egyáltalán nem.
-
-
bexinho23
őstag
válasz
bexinho23 #27324 üzenetére
Vicc, hogy itt akadok meg. Már könnyesre olvastam a szemem, annyit kutatgattam a hsz-ek között, de egy ilyenre nem találtam példát. Mondom beteszem a mem kártyát is, törlöm az összes dolgot a telefon memóriából, de még mindig ugyanez a szöveg. Így viszont nem indul el a letöltés sem....
-
bexinho23
őstag
"A frissítéshez további 10MB -ra van szüksége.... töröljek a rendszerfájlokból."
Ezzel fogad a letöltés előtt. Itt mire akar utalni?
-
bexinho23
őstag
válasz
becenevem #27316 üzenetére
Most akkor nem értem.
Érdekes. Mysamsungwave.hu-n ebből a párbeszédből pont az ellenkezőjét veszem ki, mint amit állítasz.
1. hozzászóló:
Nekem sajna nem megy.....
Ezt irja Reg szerkesztő:
I9000XWJM2/I9000OXXJM1/I9000XXJM1/I9000XWJM2Verzióm meg: XXJF1
Másik hozzászóló:
Csakhogy neked azt át kell írnod arra ami leírásban szereplő képen van.
-
bexinho23
őstag
Buta kérdés, de felteszem, mert nem értem pontosan:
"A Spoof Software Revision verziót neked kell begépelned az alábbi kép szerint!!"
A képen ez van: "S8500XXJF4/S8500OXDJF3"
Ezt kell odaírni a programba, vagy az én telefonom fw számát?
Rászántam magam, hogy a T-s telefonomat 1.2-re frissítem, mivel ha LESZ is T-s szoftver, azt max úgy tudnám itt megoldani, hogy beviszem az öregnek (samsung pont), és majd várhatok 1-2 hetet, mire visszajön Pestről. Férfi annyira ért hozzá, hogy nem lepődnék meg, ha az ő közreműködése végett egy régebbi fw-t kapnék vissza rá. Akkor oda az az 1-2 hét.
(#27314) chizow Köszi, tudtam hogy hülye kérdés, de inkább felteszem, mint hogy hülyeséget csináljak.
Viszont a telefonban így látom:
bada 1.0
1006241045_LIS_S8500BSJF2_TM?? Ebből hogy vegyem ki, hogy ilyen formában írhassam le a programba, mint ahogy azt tanácsolja a segítség?
-
bexinho23
őstag
Na így reggel elérkeztével megkérdezem: JF2 T-s szoftverre feltehető-e regedit trükkel akadálymentesen ez a hivatalos 1.2? Szívesen kipróbálnám!
(#26757) gamek!ller: igen, már éjszaka olvasgattam 2-3 ig, követtem a fejleményeket. De reggel nem mertem még bevállalni. Lehet várok délutánig.
-
bexinho23
őstag
válasz
rObika8802 #26703 üzenetére
De erre JF2 T-s szoftra ez nem húzható rá. Vagy ez már alapból rá mehet?
-
bexinho23
őstag
Gondolom T-s JF2-re nem lehet rátolni, ugye?
-
bexinho23
őstag
Na ez az. Megfogadtam sokak tanácsát, és elkezdtem konvertálgatni, ami kissé nevetséges volt, mivel így zajlott: 1 teljes évad lehúz (350 x 22-25 rész). Ezeket egyenként elkezdtem átalakítgatni (22-25 x 55:60 perc). Na most körülbelül 3 részt csináltam meg, és beleuntam. Megjegyzem a minőség se lett olyan, amilyen volt (pedig a beállítások úgy voltak, ahogy kellettek lennie).
Így hát várom az 1.2-es frissítést, mert ha 10 esetből 9 helyett "csak" 4x lesz rossz egy sorozat/film, MÁR boldog leszek.
Más: Gyári böngésző 3-4 oldal meglátogatása és teljesen ránagyítása után szokásosan bejön az oldal túl nagy szöveg, amit csak úgy tudok "törölni", hogy kilépek a böngészőből, vagy teljesen újra indítom a telefont. Így számomra egy használhatatlan, ámde gyors és gördülékeny böngészőt jelent a Dolphin. Ezért kénytelen vagyok használni normális beállításokkal a java-s Opera mini 5.1-et, ami legalább tördel is, és nem fogy el a memória. Ellenben rohadtul melegszik a telefon hátulja (mintha egy fps-el játszanék).
-
bexinho23
őstag
válasz
stiggy #26090 üzenetére
Tegnap Ncore-ról szedtem le a Két pasi - meg egy kicsi-t (feliratos, HDTV), és láss csodát, akad az összes (vagyis döcög). Randomban leszedtem kalóztorrent-ről House M.D. részeket, HDTV-s, azok is döcögnek. Szedtem le Másik oldalról magyar szinkronos BRRip Shrek szinkront, az is akad. Viszont leszedtem a szinkronos DVDRip The Abbys-t (80-as évek filmje), az pedig gyönyörűen megy. Szedtem le tesztvideókat (hd samsung), tökéletesen mennek, gyönyörűek (mkv)!
De sorolhatnám mi mindent szedtem le hónapok alatt (filmek, sorozatok), szinte semmi nem megy szépen. Jah igen, még leszedtem Ncore-ról napokban a Pacific-et DVDrip-ben szinkronosan, akadt. Bár régebben tesztelt Pacific 720p MKV szépen ment (feliratos).
De volt már olyan MKV filmem is, ami úgy döcögött mint az avik.
Olyan ez szerintem, mint régen a márkás, ámde ócska minőségű asztali dvd lejátszók. Volt amelyiket vitte, volt amelyiket nem (kodek függő). Viszont elég gáz, hogy ismerősök telefonján szépen megy az avi (20-40e forintos telefonok), én meg kapom az "oltást", hogy nesze neked drága telefon. Egy avit nem tudsz élvezettel megnézni...
-
bexinho23
őstag
Nekem a wave-el rendszerint elmegy a szobámba (3x3m) a térerő. Mindig ki kell mennem, hogy telefonálni tudjak. Érdekes, hogy más telefonnál (legyen az voda vagy té) ez nem igazán jellemző a családban, de még ismerőseimnél sem. Furcsa mód, az előző telefonommal, előző té-s számommal is ez volt a gond. Másik szobában már tökéletes.
-
bexinho23
őstag
Az architektúra nagyjából megegyezik az iPhone 3G-ben működő CPU-val, de grafikai gyorsítás nincs mellé. Nah igen, ezt kifelejtettem. De nem is mondtam megegyezik, hanem vetekszik (én ezalatt azt értem, hogy van ahol el is éri azt a szintet). De nem is flémelés céljából írtam be.
-
bexinho23
őstag
Szerintem semmi.
Apumnak pont tegnap jött meg a galaxy 3-as telefonja, ami számára egy tökéletes telefon lesz, viszont meglepődve fogadta (persze utána olvastam sokat), hogy mennyire jó telefon 30k-ért (előfizus amúgy T-nél). Android, belső felszereltsége iphone 3gs -ével vetekszik, kijelzője is igen szép, bár wave után megfogva nem éppen a minőségi anyagot érzékeltem. (de ennyi pénzért nem is várható wave-es anyagfelhasználás)
Szóval ma belevetem magam az android tanulmányozásába. Kicsit irigylem az android miatt.
-
bexinho23
őstag
válasz
vendingo #22589 üzenetére
Számomra a felsorolt app-ok voltak a nyerők. Egy Nova, vagy Sparta játékkal nem igazán tudnék élvezettel játszani. Viszont egy logikai, ötletes, humoros játékkal annál inkább. Jelenleg még kevés normális app van, ami normális, abból is csak 2-3 ér annyit, hogy fizessen érte a felhasználó.
Kíváncsi leszek, milyen gyorsan fogják ezután kiadni a "nagy" frissítést. Kicsit megfordult a mérleg nyelve.A saving private sheep nagyon jó! Még több ilyet!
Tomics: Még egy fifa ph live tag, akinek wave-je van! Helyes-helyes
Amúgy én semmilyen tokban nem hordom, illetve védőfóliát sem használok. Szerencsére a zsebemet én tömöm dolgokkal, így tudom, hova érdemes tenni a telefont, és hova nem!
Aki egy ilyenre nem tud figyelni (még egy ilyen értéknél sem), azt csak sajnálni tudom.
-
bexinho23
őstag
Végre néhány érdekes, és TÉNYLEG hasznos alkalmazás badára: myexplorer, battlefrogging, deadrunner, picsel smart office és saving private sheep!
-
bexinho23
őstag
válasz
leslieke #22174 üzenetére
Én nem hisztizek, csak egy kérdést tettem fel tegnap, amire tuti nem jön majd válasz. De hátha te válaszolsz
"Milyen java programokat használtok? Nekem jelenleg a Google maps, skype, palringo, opera mini, illetve egy hivatalos UEFA java hírprogram van fent.
Mindig keresgélek, de nem nagyon találok jó programokat." -
bexinho23
őstag
válasz
gamek!ller #22125 üzenetére
Itt a link:
http://www.mysamsungwave.hu/java-alkalmazasok/itt-a-skype-wave-re/
-
bexinho23
őstag
Milyen java programokat használtok? Nekem jelenleg a Google maps, skype, palringo, opera mini, illetve egy hivatalos UEFA java hírprogram van fent.
Mindig keresgélek, de nem nagyon találok jó programokat. -
bexinho23
őstag
válasz
ferke170 #21416 üzenetére
Biztos, hogy nincs semmi baja a telefonnak, hiszen mkv-t szépen játssza, amit felvesz azt is, néhány avi-t, de többségét azt nem. Ez a baj. Múltkor próbaként feltettem 8 db avi filmet, majd megnéztem egyenként melyiknél NEM jelentkezik a szaggatási hiba. Nos, 6db filmnél jelentkezett! Volt ami 1997 környéki film volt (minőségét figyelve nem mai kódolású), volt 2010-es film, és mindegyiknél u.a. a hiba.
-
bexinho23
őstag
válasz
peterk #21404 üzenetére
Persze, nem mai darab az avi formátum, de emlékezzünk vissza, mennyi ideig voltak olyan dvd lejátszók a piacon, amik képtelenek voltak lejátszani az avit. Azután jöttek az avi-s lejátszók, amik alig játszottak le valamit, mostanra meg már minden lejátszó minden féle kódolású avi-t lejátszik szinte. Elfogadott formátumra azt értettem, hogy az átlagos filmnéző - (nem én, vagy te, akik kizárólag mkv fájltípusú filmeket töltenek - megjegyzem, avit maximum a telefon miatt töltök, azok is részben sorozatok) - még csak hírből sem ismeri az MKV-t, de még a HD-t se nagyon. Amíg igény van a kamerás minőségre, addig nem feltétlen lesz teljes mértékben elfogadott az mkv, legfeljebb elterjedt egy bizonyos rétegben (ezt csak saját tapasztalatból gondolom, mivel avi-ból a neten millió egyféle van, hd-ból pedig csak 2-3 féle).
Omnia 2-őt azért hoztam fel példaként, mert amilyen jól elboldogul az avi kiterjesztésű videókkal (teljesítményéhez mérten), addig a wave képtelen, miközben - ahogy te is írtad - az mkv fájlokkal semmi gond nincs! Wave teljesítményben az avi meg se kottyan neki, de a gyakorlatban sajnos ez nem így van. Iphone-t én teljesen más kategóriába sorolom, mármint az apple-t, amelyik annyira tiltakozik (tiltakozott?) a flash beépítése ellen.
Igen, sajnos nincs tökéletes mobiltelefon, de azért azt egy mobilgyártó nem tudja nekem megmagyarázni SOHA, hogy miért adnak ki úgy telefonokat, hogy olyan alapvető dolgok (mint például egy normális videólejátszó, egy szövegtördelésre képes böngésző, teljes flash támogatás (hogy ne csak youtube-ot lehessen nézni //mondjuk itt lehet jogi dolgok állnak a háttérben\\, illetve olyan apróságok, amiket minimális erőfeszítéssel javítani lehetne). Mennyivel elégedettebbek lennének az emberek...
Persze tudom, hogy ma már olyan világot élünk, ahol az igazi márkák is úgy gyártanak le (mosógépeket, tévéket, egyéb műszaki cuccokat), hogy a garancia után ha tönkre mennek, méregdrágán lehessen javíttatni bennük az alkatrészeket (ami természetesen arra veszi rá a tulajt, hogy vásároljon egy újabb terméket). De akkor is...
Mindegy, várok egy normális frissítésre, és addig nézem a sorozatokat a laptopon. Ha kijön hivatalosan az 1.2, akkor biztos hogy felteszem a telefonra (persze, ha nem dobja ki a tré nekünk). Remélem fizetős app is hamar lesz itt nálunk, mert van 1-2 hasznos program, aminek nagy hasznát venném.
Jah, és sajnálom, hogy nem tudok mkv-t rámásolni a memóriakártyámra, mert ha ntfs-re formázom, akkor nem ismeri fel a telefon, ha pedig fat32-n hagyom, akkor csak 4gb-ig kezeli ez a rendszer a fájlokat (persze ez nem a telefon hibája
. Peterk, gondolom tudsz videót vágni. Tudnál ajánlani egy programot, amivel könnyen lehet darabolni az mkv-t?
-
bexinho23
őstag
válasz
leslieke #21394 üzenetére
Az egy dolog, hogy várnom kell, ez ellen nem tudok sok mindent tenni.Lényegében szinte minden film akadozik, és elhiheted, milliónyi filmet próbáltam ki, milliónyi kódolással (gondolom én), és alig találok jó filmet. Nyilván nem filmnézésre akarom használni, hanem sorozatokra, de azokat se játssza le jól. Régebben téma volt, hogy kinél hogy mennek a videók, és kiderült, hogy szinte mindenkinél akadozik. Akinél egy film sem akadozik, az szerintem hazudik, vagy annyira kevés filmet próbált meg a telefonon, hogy pont a "jó szórásba" esett.
Varszegig: ennek nagyon egyszerű oka van! A tatabányai szerviz semmit sem ér. Ez egy felvevő pontként működik, tehát ha elrontok valamit, akkor 2-3 hetet kell várnom, mire visszatér hozzám a telefon. Nem akarok ilyen módon fw frissítéssel foglalkozni, ezért legfeljebb várni tudok. Én csak megjegyeztem, hogy a telefon ezen része mondhatni semmit nem nyújt. Inkább lenne gond az mkv fájlokkal, mint egy ma már teljesen elfogadott kiterjesztéssel (avi). Nem is értem, miért lehetséges egy okos telefonnál ilyen fennakadás, amikor egy omnia 2-es is szépen futtat mindent (most csak ez jutott eszembe, amiről még régebben írták, hogy minden videót lejátszott gond nélkül).
Amúgy meg a legújabb fw sem biztos, hogy javítja a filmakadozást, nemde? (volt aki ezt írta) Akkor meg minek frissítsek? Lényegében nem változtat semmit az alap t-s szoftverhez képest, ezért sem fordul meg a fejemben, a fw frissítés.
Amúgy eléggé rászoktam az opera mini-re, tökéletesen lehet rajta netezni, csak az a baj, hogy nyilvános wifi (plázákban, iskolában,stb...) nem érzékel kapcsolatot, így a beépített bongészőt kell használnom, ami tetszetős, csak amikor egy komolyabb oldalt nyitok meg, egy idő után a ráközelítéskor kiírja, hogy túl nagy az oldal, és mindig visszadob az eredeti "nagyításra". Utána már csak telefon újraindítás segít, amit nem szeretek, mert mindig akkor kell újraindítani, amikor az embernek dolga van a telefonnal. (2-3 hetente szoktam csak újraindítani)
-
bexinho23
őstag
válasz
leslieke #21389 üzenetére
Szerintem majdnem hogy mindegy, akadozik-e vagy sem egy film, mert nálam t-s szoftverrel 10ből 7-8 film tuti akad. És ez lehet új film, régi, szinkronos, eredeti hangos. Elég kiábrándító, hogy nem tudok sorozatot nézni rajta, mert szinte mindegyik zavaróan döcög.
Várnám a következő fw-t, de egy élet megy rá, mire kijön, és valószínű akkor sem tudom majd használni a filmeket rajta!
Kb olyan ez, mint amikor veszel egy dvd lejátszót, és a feliratot nem kezeli, vagy csak ilyen krix-krax-osan. Használhatod, de lóf.szt se ér. -
bexinho23
őstag
Nem tudom mi lelte a telefonom, de néhány napja elkezdte sűrűn csinálni a wifi jel eldobást. Vagyis amikor csatlakozni akarok, akkor nem írja ki hogy hiba van, de nem is pipálja ki a wifi részt. Csak újraindítás segít rajta. 4-5 órája használtam a wifit legutóbb, és mikor használni akarom, nem megy. Volt valakinek ilyen? Semmi olyasmi nem megy, ami miatt ez gondot okozhatna. T-s fw van rajta.
-
bexinho23
őstag
Szomorú, hogy a beépített PDF olvasó nem képes normálisan beolvasni a PDF formátumú fájlokat. Az egy dolog hogy nagy méretnek érzékeli, fel is daraboltam, na de hogy annyira homályos legyen, mint egy rosszul elkészített fénykép (olvashatatlan, nagyítás szintén nem segít).... Egy GameStar-t olvasgatnék rajta, de képtelenség. Ahhoz, hogy 10Fontot fizessek egy olyan programért, amihez - úgymond - "hivatalosan" hozzá se lehet jutni itthon...
-
bexinho23
őstag
Igen, az Allshare megoldással próbálkozom. Nekem is sikerült a laptopon futtatnom a wave-en lévő videókat, viszont fordítva nem. WMP-ben minden gyárin van, nem szoktam használni, így gondolom nincs is semmi tiltva. Csináltam már playlist-et is, de úgy se talál semmilyen videó fájlt a telefon.
641147: Köszi a linket, megpróbálom.
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest